34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#27413 hat passzolom a kerdest nekem a 8500gt vel 1024 x 768 ban van 30-35 fps em xDDD
-
#27412 a pda d allap bealitasoknal a p gomb lenyomasaval jon ello es a jobb also sarokban a lexikonban talalsz leirasokat -
#27411 tervezem egy 7600GT kártya vételét (AGP 8x,400 MHz,256 MB DDR,128 bit).. ezzel hány fpsel menne a játék? x800xt vel 1280*1024be mediumon nyomom 15 fpsel.. ezzel lenne legalább 25 ? (bocs az offért ...) -
#27410 lol? hol a pda? -
#27409 kossz a kritikat nagyon kedves vagy de nem azt kerdeztem hogy vagom e a magyart vagy sem ha kotekedni akarsz menj ki az utcara azt kosse bele valakibe -
#27408 látom a magyart sem nagyon vágod
le volt írva már párszor, szerintem ha rákeresel akkor kiadja -
#27407 bocsi az off olasert csak annyit akartam irni latok itt linkeket hogy a modokat honnan lehet letolteni csak az angol nevet nem vagom valaki irja le plz hogy mejiknek mi az angol neve kosszike
-
#27406 hello valaki tudna mondano ojan modot hogy nincs suly limit meg az osszes fegyvert lehet venni barmejik kereskedonel ha lehet ird le a nevet mert nem vagom az englist kosszike
-
madmanic #27405 ?? melyik anomáliát szeretnéd? a pda ban fel van sorolva az összes.. -
#27404 valaki tud rakni képet az anomália akármiröl? mutáns vagy franc tudja.. ? -
#27403 Nincs valakinek eggy mentése onnantól mikor átt kell kísérni a zöld ruhás tojásfejű-t yantarba? mert nekem ott eggy eléggé idegesítő (talán bug) problémám..:( -
#27402 nem sok látszik de it a flesh
-
#27401 :DDD tudom -
#27400 neked meg csak tanacskent mondom(remelem nem sertelek meg de nem mindegy mejik kutya farkatszeded ossze a pesudo kutya farka kell az az amelyik nagyob es mergeseb a tobbinel xDDD)tehat nem az a csontsovany kutya kell neked -
#27399 a flesh az ugy nez ki mint egy nagyon nagy kutya es diszno kevereke es az eggyik szeme sokkal nagyob m,int a masik -
KOVU #27398 öhhm vagy is : flesh az állat neve -.-" -
#27397 lol :D én kutyafarkot gyüjtök :DDD -
KOVU #27396 hali all
az lenne a kérdésem hogy milyen állat "lény ; mutáns" a FLASH
és hol találok sokat belöle mert kellene a szeme ^^
elöre is thx -
#27395 szerintem nem tom xDDD de menj at az off topicba es ott majd megdumaljuk
-
#27394 Khm. Nem :D
De nálam nem jelentkezett ez a gond. Lehet, hogy driver hiba? -
#27393 EREDETI A JATEK ????????? -
#27392 hat te nem vagy normalis xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#27391 Hy.Érdeklődtem már máshol is de ez a játék kifogott rajtam.Pripyatban vagyok és az a feladat hogy:csinálj 5 fekvőtámaszt,szerezzek 1 söprűt és repüljek vele.Eddig tök normális volt a játék de ezt most minek kellett bele tenni.Valaki segítsen mert nem enged továbvb a chernobil npp-be. -
#27390 Azt mondja, hogy valami DLL file-lal van gondja és nem csak az ő gépén. Volt valakinek ilyen DLL-es problémája? Help pls! -
#27389 A FAQ-ban nem találtam rá választ, úgyhogy megkérdem. Haveromnál esik meg folyton, hogy ha elindítja a Stalkert valami hosszú és nem értelmezhető hibaüzenetet ír ki, és totál fagyás. Reset.
Valami tipp a megoldásra?
a Gépe asszem 3g p4, 1 gig ram, 6800GT.
Talán driver gond? -
jeti000 #27388 daha már itt tartunk....melyik doktor? amelyik elküld az X16-os laborba? -
jeti000 #27387 az addig oké hogy a dekóder hol van mert azt már megtaláltam.....csak az ajtó zárva van...hallottam ilyet hogy egy stalker csoprtal kell beszélni meg a cordon nevü pályán akit megmentettem, azzal meg agropromban valami tudóst kell ehhez megmenteni...szóval már sokféle verziót hallottam és nehéz eldönteni hogy melyik igaz meg melyik nem.....ugyhogy valaki elmondhatná(aki már megcsinálta) és a saját tapasztalatát megoszthatná velem.... -
#27386 Doktor adja meg a koordinátákat, amikor Lövész rejtekhelyére visszamégy. A dekóder Pripjatyban egy szállodai szobában van "elrejtve", ezzel lehet kinyitni a reaktorban egy bizonyos ajtót, ami a Monolit vezérlőtermébe vezet. -
jeti000 #27385 naszóval..valaki le tudná irni a folyamatot az elejéről hogy kivel és hol kell beszélni ahhoz hogya dekódert pripyatban fel tudjam szedni?
nagyon megköszönném mer már vagy 5-en irtátok le...naggyából mindenki máskép.... :D
-
#27384 van oldal ahol meg lehet nézni milyen modok vannak? -
simonl #27383 Még valami: az ajánlott végigjátszásban még az első magyarítás szerint készült (azt hiszem), ha neked az fi csoport magyarítása van fenn akkor eltérhetnek a különböző személyek nevei. Szerintem azért követhető. -
simonl #27382 http://logout.hu/serpenyo/1501/stalker_shadow_of_chernobyl_vegigjatszas_iresz.html
VÉGIGJÁTSZÁS 1. rész
A játék folyamán senkit nem kell követned. A végén be KELL menned az erőműbe, de a dekóder birtokában lesz egy alternatív útvonal...... -
#27381 bocs rosszul emlekeztem a dekoder Pripatyban van -
#27380 nah akkor megprobalom a lenyeget kerdezni van ez a dekoder ha ezt megszerzem (egyebkent ez csernobilban van ugye tehat mar az a palya amikor az elejen 5 stalkert kel kovetnem)akkor nem kell bemeni a szarkofagba vagy en olvastam rosszul es ha nem kell bemeni akkor hogy lesz vege a jateknak?????, -
#27379 aham kossz a tanacsot beleneztem a faq ba de ot azt irja hogy angol nyelvu a vegigjatszas es sajna nem vagom az englist
-
simonl #27378 Szerintem olvass el egy végigjátszást(FAQ), mert itt elég hosszas lenne válaszolnom, de ha figyelmesen olvasod a PDA -t nem lehet gond.
Amikor leadod az X16 os küldetést akkor nézd meg alaposan az aktív küldetéseket és kövesd őket.
Üdv. -
#27377 ohm mar eleg regen jatszottam a jatekal de van a pda d ban egy csomo szoveg azt nezd meg le vannak irva a szornyek a kapcsolatok meg minden szir szar ami fontos lehet jah es nekem is volna meg 1 kerdesem mert lehet elkezdenem ujra a jatekot 3x a is most olvastam valami dekoderes dologrol na en ojanal nem talalkoztam az micsoda leirna valaki nekem plz kosszi -
gyuri12 #27376 THIS IS MONSTAAAAAAAAA!!!!! -
#27375 am..link.. -
#27374 valaki megmondja mi a csuda ez az emberkén?