S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be kell hogy kerüljön "meet the guide" küldetés a PDA-ban a taskok közé.

Cream78
Úgy néz ki, hogy ez a x 16 utáni dolog nem mindenkinek tiszta 😊
Tehát ha jól értem akkor nem fog senki visszaküldeni kordonba, hanem a PDA ban leírtak szerint, vissza kell baktatni kordonba megkeresni ezt a Guidot vagy kit, oszt õ megmondja frankót, hogy hol a doki aki tudja a dekodoló kordinánákat, stb....

Fluff
Valaki leírná pontosan ki az a sterlok és miért van benne a PDA-ba hogy meg kell ölni?

KÖSSZ]
1. Az X16-os labor legfelsõ szintjén a Szellemnek a PDA-ban (onnan átkerül a tiedébe) van egy üzenet, hogy keresd meg a Kalauzt.
2. A Kalauz a Kordon területen található meg a hid után (ott van a Róka helyén) beszélsz vele, azt modja keresd meg a Dokit.
3. A Doki az Agroprom alatti alagutban van (ott ahol a Lövész Pendrive-je volt), Õ adja meg Primaty-ban a Hotel és a rejtekhely helyét.
4. A Hotel az Primaty-ban alagutal szemben található meg, a szoba a 3. vagy a 4. emeleten van.
5. A szarkofág alatti területen nem kell bemenni a Monolithoz, hanem tovább mész addig amig nem találsz egy vas létrát azon felmászol "kódfejtõ"-vel (amit Primatyban "az erõmû elötti városban" a Hotelban találtál meg) kinyitod az ajtót és már mehetsz is tovább a Monolit vezérlõhöz. Ami elött célszerû menteni. Miután szétlötted megjelenik egy "zöld ruhás ember" ha elfogadod az ajánlatát megkapod az egyik jó végét a játéknak, ha nem kitesz az erõrû területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésedre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erõmû területén és végén kapsz még egy jó befejezést.

Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod öket az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
DE amúgy szted a konfigommal mennie kéne???
A játék fökönyvtárába készitesz egy gamedata nevû könyvtárat és abba kicsomagolod a a stalker_faiakes_v21_no_fog.zip-bõl a gamedata könyvtár taltalmát ( ha van a háznál akkor Total Commander-rel végezd el ezt a manõvert). Utána kezdjél egy új játékot, a többi info a #25623-ban van leírva.
Hali!
Lehet vhogy javítani a stalker ruhákat, vagy egyáltalán bármilyen göncöt?

Haliho!
Tehat amikor elmegyek merni a tudossal akkor fogom megkapni az adatokat a hotelben levo dekodolohoz?Mert en elmentem a HOTEL-ig es az erkelyrol lattam is hogy ott vannak a dokumentumok meg a decoder csak ugye az ablakon racs volt az ajto meg zarva volt...

Foglaljuk akkor ossze,a tudatlannak es zarjuk mar le : Mit kell tennem ahhoz az X16os labor utan , megszerezhessem a DEKODERT?!

A laborban vagy egy Poltergeist (láthalatlan szellem) Õ csinálja tüzeket amikor újat csinál akkor kell lelöni, utána kinyilik az ajtó.
A fegyver egy sima shotgun,ott van ez az aluljáró,ahol egy csomó tudóst támadtak meg a banditák.A'sszem van ott helironcs.

Ezt hova kell kicsomagolni,mert nekem csöcst se csinál!!??"stalker_faiakes_v21_no_fog"
Sziasztok!Kérdésem lenne, az x 18-as doksival, hogy lehet kijutni, mert elvan torlaszolva a labor ajtó és nekem nem sikerült megtalálni a kijáratot.
Köszi a segítséget, türelmet elõre is!
tibor16
vki, (bocs, hogy mégegyszer) - nem tudjátok? - az agyperzselõ kikapcsolásánál, bennt az épületben, lehet valahol ruhát találni? mert teljesen le van amortizálva, ami rajtam van és így tuti nem élem túl..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

köszi
talán most menni fog ott voltam már asszem a fegyver "felett" a térlépen,de enm találtam szal akkor alattam lesz az aluljáróban?,,de akkor oda ,h jutok le? az aluljáró bejárata,nem ott van ahol az égõ helikopterroncs van?
Az X16 laborban Ghosttól (Szellemtöl) elveszed az iratokat + a páncélját (a Laborba Dokinak ha odaadod a páncélt ad helyette egy másikat) és ha megnézed a Szellemtöl elvett PDA-át ott van benne a feladat, hogy menjél el a "Kalauzhoz" Õ fog tovább küldeni a Doki-hoz. Amikor "pittyen" a PDA egy embernél vagy holttestnél akkor kerül bele új információ, amit ajánlott elolvasni!
Jelõld ki,a PDA-n ezt a kûldetést(katt 2x rá)azt megmutatja merre kell menni.A vérszopók egy faluban vannak,itt addig kell rohangálnod amíg ezek meg nem találnak,utánna már csak ki kell õket nyírni.Ha eleget lõttél le,akkor kiírja a sikeres kûldetést.A családi fegyver az aluljáróban van,a másik vége felé kell menni.A'sszem egy konténerbe vagy elõtte lesz.
hello,mindenki!
az lenne a kérdésem,h amikor a bárban vagyok,ott áll egy fickó és elvállalok tõle egy küldetés, elküld a vérszivókhoz, v. vérszopókhoz asszem, meg,h szerezzem vissza a családi fegyvert, ott is vagyok a megadott heyen,de nem találom sehol!!!!
Cream78
Köszi!
Így könnyebb lesz talán....

Hassan B
Igen, meg is van. A #24740 -es hsz.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Ha jól emlékszem valamelyik emberke itt a fórumon írt 1 végigjátszást...
Ha szerencséd van a keresõvel megtalálhatod... 😊

][ ВАЗ ][

Cream78
Ezt elkurtam....Már megint...
Hol találok egy magyar végigjátszást?
Ezt a Kruglovot elkísértem mindenhova élve maradt....
Méricskélni is voltam vele a laborban megszereztem a papírokat is, elvileg a pultosnak kellett adni...
De utána csak az agyperzselõs melót adja, nem küld a doki sehova, nem kell a hotelba menni, és ez nem a jó szál így.....
<#help>
A jó véget akarom, rossz vég már volt 2x....

tibor16
bejutottam az agyperzselõhöz, - viszot a ruhám 50% alatti lett, - találok én it vhol megfelelõ védõ ruhát? Mert kifelé tuti, hogy rögtön elfogok halálozni. Addigra semmit nem fog érni, ami rajtam van. A sugárzás meg azért ott rendes.. Így esélyem sem lesz.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Csumi. Itt 1 frankó kis mod ami éjszakai sötétséget varázsol a játékba : http://stalker.filefront.com/file/Weather_Overhaul;78045#Download

na mindegy. már megszoktam. anyira nem is vészes, elég furcsák a fények, mert van amikor reggel 2 körül is félig világos van 😄

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

már irtam ezt a drivert kell feltenni. már ha geforce 6-7-8-as szériád van
Z-Tweaked_v158.19_.exe

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Raptor 2
Vissza az XP-hez!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

darki81
$zerintetek lesznek vmi crustom mapok, mert a fele szar, a másik fele meg unalmas máá, pl. a cod2-höz is van kb 100 pálya, hanem több

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Fluff
Talán azért mert csak ennyire telik :\

egy vmit nem értek mért akarnak egy irodai felhasználásra szánt kártyával sokan játszani föleg celeron és sempron procikkal....

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ny Papa

Köszi szépen.

wantonly
PDA..
Ny Papa
Sziasztok
Segitsen valaki? A kódos ajtót hogy lehet kinyitni, nem tudom a kódját.
Valaki irja már meg
elõre is köszi

Sziasztok!
Segítség kellene....a játék eredeti v1.0003-as patch-t használom
mégis kilép minden mentéskor vagy mikor kilépek a menübe!!
Tudna segíteni valaki???
Vista ultimate az oprendszer az aláirásos konfiggal.
Köszönöm

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

udv!
A hotelben vagyok es nem tudom megszerezni a dekodolot ! Kimegyek az egyik szobabol az erkelyre az ablakon keresztul es latom a masikban a dekodot , de nem tudom megszerezni mert valami racs van az ajto elott . Es a szoba ajtaja a folyosorol nem nyilik ki !!!!
Mit tudok csinalni?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
elore is kosszi

darki81
1; eredeti eXe
2; az elõzõ patch-nek az originalja
3; köv.patck
4; annak a creckje

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hali. ha valaki tudja ,kérem irja már le ,hogy kell felrakni a külömbözõ modokat!Elõre is köszönöm.....
Hassan B
Próbáld, ha meg úgyse akkor 1 vga driver frissítés lehet, hogy segít...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hy Gamerek!!!!Intel celeron 2.4Ghz,512MB ram,Asus Radeon 9200SE TD 128mb,lapozófájl 2gb,directx 9.0c,vkártyához való legújabb catalyst driver......Elindítom a játékot és fekete a kép!!!!!De ha felviszem az egeret és nyomok neki 1 entert akkor elindul(hát ugyebár ez a New Game)!!!A játék szépen fut csak a menüt nem látom!!!Mi lehet a baja?????Megpróbáljam directx 8-cal??????
Sziasztok!
A követlezõ lenne a kérdésem, ha nem tettem fel a v.1
001-es patch-et(se az 1.03-ast), akkor nem kapom meg a "talk to guide" küldit, ugyanis megcsináltam az agyperzselõ kikapcsolását és az x16-ot is, visszamentem a bárba, de semmi😞(
Vagy meg lehet keresni a Primatyban nelküle is a hotelben a dokit??
Különben már a szarkofág bejáratánál vagyok épp leestem valamilyen alagútba, de szerencsére az egyik régi mentéssel vissza tudnám hozni a mikor megyek a bárba.

Elõre is köszi mindenkinek!!
Ohh..köszi megleltem...nem figyeltem, hogy van FAQ mellékelve..köszi

Sziasztok!!

Azt szeretném kérdezni, hogy megtudnátok mondani hol találom a játék mentésének a helyét a gépen?
Kellett windowst telepítenem és nem találtam meg..kezdhettem újra mindent.
Elõre is kössz!!

Brian

lapozofáljt 32 gigát is irhatsz neki ramot viszont csak 3 gigát kezel

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Teláltam ez érdekes <#vigyor2> módot a játékhoz innen lehet letölteni
Tulajdonságai:
- Max. 300 kg birsz el (utoljára Serious Sam cipelt ennyi cumót)
- Tele van a Zona Zombikkal és Vérszopokkal
- Módositott mellék küldetések
- Az elsõ kocsmárosnál mindent cuccot megvehetsz, majdha lesz rá pénzed <#vigyor4>
- Az alap Kordon küldetések és 2-3 mellék küldetés során összejött annyi pénzem, hogy vehettem egy 500%-os Spec. páncélt + egy modósitott Thunder S14-est + hozzá Szkop-ot.
Csak egy nagy hátránya van <#schmoll2> NEM müködik együtt a magyaritással ( hibásan írja ki a feladatokat v. kidobál az aztalra). Ezért csak második nekifutásra (újrajátszásra)tudom ajánlani poénnak.
thx

Reeeal Maadrid!!!!

gabo91
Nekem mikor meghalt a prof, és viszamentem a kutatointézethez, hogy beszéljek a társával, akkor nem lehetett vele beszélni. Ujratöltöttem az a játékot kicsit tovább kisértem, igy már egyböl szobaállt velem a társa.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Cream78
Nem tudom másnál is elõfordult-e a dolog..
Mikor kruglovot kell kísérni, átkell menni a perzselõn (aluljáró)Yantar fele, a prof átjön az aluljárón és megáll.... Nem jött tovább, ha átmentem Yantarba kiírta, hogy küldetés elrontva...
Na ezt úgy oldottam meg, hogy kimentettem ezt az állást, és visszatöltés után már jött a prof velem...
Hátha másnál is elõfordult.....

A lapozófájl ajánlott mérete:
- 512 MB RAM-al min. 1024 MB max. 1536 MB.
- 1024 MB RAM-al min. 1536 MB max. 2048 MB.
- 2048 MB RAM-al min. 2048 MB max. 2048 MB. ( azért ennyi mert a 32 bites Win.-ek max 4096 MB RAM-ot tudnak kezelni )
A szarkofág alatti területen nem kell bemenni a Monolithoz, hanem tovább mész addig amig nem találsz egy vas létrát azon felmászol "kódfejtõ"-vel (amit Primatyban "az erõmû elötti városban" a Hotelban találhatsz meg) kinyitod az ajtót és már mehetsz is tovább a Monolit vezérlõhöz. Ami elött célszerû menteni. Miután szétlötted megjelenik egy "zöld ruhás ember" ha elfogadod az ajánlatát megkapod az egyik jó végét a játéknak, ha nem kitesz az erõrû területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésedre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erõmû területén és végén kapsz még egy jó befejezést.

Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod öket az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
zolo15
és így kicsiben játszak vagy valahogy szét lehet húzni mert én nemtom széthúzni

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

gabo91
Hamarosan jön aS.T.A.L.K.E.R. mobilra is

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;