S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha jól értem akkor nem fog senki visszaküldeni kordonba, hanem a PDA ban leírtak szerint, vissza kell baktatni kordonba megkeresni ezt a Guidot vagy kit, oszt õ megmondja frankót, hogy hol a doki aki tudja a dekodoló kordinánákat, stb....
2. A Kalauz a Kordon területen található meg a hid után (ott van a Róka helyén) beszélsz vele, azt modja keresd meg a Dokit.
3. A Doki az Agroprom alatti alagutban van (ott ahol a Lövész Pendrive-je volt), Õ adja meg Primaty-ban a Hotel és a rejtekhely helyét.
4. A Hotel az Primaty-ban alagutal szemben található meg, a szoba a 3. vagy a 4. emeleten van.
5. A szarkofág alatti területen nem kell bemenni a Monolithoz, hanem tovább mész addig amig nem találsz egy vas létrát azon felmászol "kódfejtõ"-vel (amit Primatyban "az erõmû elötti városban" a Hotelban találtál meg) kinyitod az ajtót és már mehetsz is tovább a Monolit vezérlõhöz. Ami elött célszerû menteni. Miután szétlötted megjelenik egy "zöld ruhás ember" ha elfogadod az ajánlatát megkapod az egyik jó végét a játéknak, ha nem kitesz az erõrû területére, ahol el lehet olvasni a PDA-ban a "Napló-> régebbi üzenetek"-nél az összes kérdésedre adott válasz + lehet gyilkolászni Monolit-os katonákat :-) az erõmû területén és végén kapsz még egy jó befejezést.
Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod öket az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
Lehet vhogy javítani a stalker ruhákat, vagy egyáltalán bármilyen göncöt?
Tehat amikor elmegyek merni a tudossal akkor fogom megkapni az adatokat a hotelben levo dekodolohoz?Mert en elmentem a HOTEL-ig es az erkelyrol lattam is hogy ott vannak a dokumentumok meg a decoder csak ugye az ablakon racs volt az ajto meg zarva volt...
Foglaljuk akkor ossze,a tudatlannak es zarjuk mar le : Mit kell tennem ahhoz az X16os labor utan , megszerezhessem a DEKODERT?!
Ezt hova kell kicsomagolni,mert nekem csöcst se csinál!!??"stalker_faiakes_v21_no_fog"
Köszi a segítséget, türelmet elõre is!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
talán most menni fog ott voltam már asszem a fegyver "felett" a térlépen,de enm találtam szal akkor alattam lesz az aluljáróban?,,de akkor oda ,h jutok le? az aluljáró bejárata,nem ott van ahol az égõ helikopterroncs van?
az lenne a kérdésem,h amikor a bárban vagyok,ott áll egy fickó és elvállalok tõle egy küldetés, elküld a vérszivókhoz, v. vérszopókhoz asszem, meg,h szerezzem vissza a családi fegyvert, ott is vagyok a megadott heyen,de nem találom sehol!!!!
Ha szerencséd van a keresõvel megtalálhatod... 😊
][ ВАЗ ][
Hol találok egy magyar végigjátszást?
Ezt a Kruglovot elkísértem mindenhova élve maradt....
Méricskélni is voltam vele a laborban megszereztem a papírokat is, elvileg a pultosnak kellett adni...
De utána csak az agyperzselõs melót adja, nem küld a doki sehova, nem kell a hotelba menni, és ez nem a jó szál így.....
<#help>#help>
A jó véget akarom, rossz vég már volt 2x....
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Z-Tweaked_v158.19_
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Segitsen valaki? A kódos ajtót hogy lehet kinyitni, nem tudom a kódját.
Valaki irja már meg
elõre is köszi
Segítség kellene....a játék eredeti v1.0003-as patch-t használom
mégis kilép minden mentéskor vagy mikor kilépek a menübe!!
Tudna segíteni valaki???
Vista ultimate az oprendszer az aláirásos konfiggal.
Köszönöm
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
A hotelben vagyok es nem tudom megszerezni a dekodolot ! Kimegyek az egyik szobabol az erkelyre az ablakon keresztul es latom a masikban a dekodot , de nem tudom megszerezni mert valami racs van az ajto elott . Es a szoba ajtaja a folyosorol nem nyilik ki !!!!
Mit tudok csinalni?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
elore is kosszi
2; az elõzõ patch-nek az originalja
3; köv.patck
4; annak a creckje
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
][ ВАЗ ][
A követlezõ lenne a kérdésem, ha nem tettem fel a v.1
001-es patch-et(se az 1.03-ast), akkor nem kapom meg a "talk to guide" küldit, ugyanis megcsináltam az agyperzselõ kikapcsolását és az x16-ot is, visszamentem a bárba, de semmi😞(
Vagy meg lehet keresni a Primatyban nelküle is a hotelben a dokit??
Különben már a szarkofág bejáratánál vagyok épp leestem valamilyen alagútba, de szerencsére az egyik régi mentéssel vissza tudnám hozni a mikor megyek a bárba.
Elõre is köszi mindenkinek!!
Azt szeretném kérdezni, hogy megtudnátok mondani hol találom a játék mentésének a helyét a gépen?
Kellett windowst telepítenem és nem találtam meg..kezdhettem újra mindent.
Elõre is kössz!!
Brian
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Tulajdonságai:
- Max. 300 kg birsz el (utoljára Serious Sam cipelt ennyi cumót)
- Tele van a Zona Zombikkal és Vérszopokkal
- Módositott mellék küldetések
- Az elsõ kocsmárosnál mindent cuccot megvehetsz, majdha lesz rá pénzed <#vigyor4>#vigyor4>
- Az alap Kordon küldetések és 2-3 mellék küldetés során összejött annyi pénzem, hogy vehettem egy 500%-os Spec. páncélt + egy modósitott Thunder S14-est + hozzá Szkop-ot.
Csak egy nagy hátránya van <#schmoll2>#schmoll2> NEM müködik együtt a magyaritással ( hibásan írja ki a feladatokat v. kidobál az aztalra). Ezért csak második nekifutásra (újrajátszásra)tudom ajánlani poénnak.
Reeeal Maadrid!!!!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mikor kruglovot kell kísérni, átkell menni a perzselõn (aluljáró)Yantar fele, a prof átjön az aluljárón és megáll.... Nem jött tovább, ha átmentem Yantarba kiírta, hogy küldetés elrontva...
Na ezt úgy oldottam meg, hogy kimentettem ezt az állást, és visszatöltés után már jött a prof velem...
Hátha másnál is elõfordult.....
- 512 MB RAM-al min. 1024 MB max. 1536 MB.
- 1024 MB RAM-al min. 1536 MB max. 2048 MB.
- 2048 MB RAM-al min. 2048 MB max. 2048 MB. ( azért ennyi mert a 32 bites Win.-ek max 4096 MB RAM-ot tudnak kezelni )
Tipp: A szakofág és Monolit vezérlõ terület rádióaktiv! Ezt megfelelõ tárgy kombóval lehet csökkenteni ( 1 db Tüzgolyó + 2 db Tengeri sün + 1 db Holdsugár + 1 db Csillám ) "felakasztod öket az övedre" és gyakorlatilag nem érzékeled a sugárzást.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”