34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Ombika
    Jolenne hozza patch,h menjen azzal is,addig el se kezdem!
  • TSL16b
    Igen, ma raktam fel a v1.0004-es patchet, és próbálgattam a magyarításba épített videófeliratozást: nem működik vele, nincs felirat és kiakad a videó végén. Szóval a videófeliratozásos (v1.11) magyarítás csak a játék 1.0000-ástól 1.0003-asig terjedő változataival használható, v1.0004-eshez a régebbi (1.00) változatot javaslom, a szövegtartalom ugyanaz.
  • highlander15
    Én a FEAR Extraction Point-al jártam így,mikor mentem fel a létrán és a létra valamelyik fokánál volt egy szellőző és hirtelen kimászott onnan az a kiscsaj.Majdnem hátraestem a székkel:-DDD
  • erieskrisz
    olvasom itt a sok bug problemat hat en most kezdtem ell 3x ra a gamet es beraktam 2 modot a jatekba na akki modokal jatszik szerintem csak annak vannak ijen sulyosabb bugjai mert most nekem is lett 1-2 durvab bug a gameban
  • Yoda001
    lol :) ez már csak ilyen "ijesztegetetös" játék :D de azért rémisztésben a fear nyomába se ér sztem :D nem rossz.. amugy menj nyugodtam szerintem ha megtalálsz valmai szörnyet vagy rádtámad lelövöd és kész :D (tudom nem ilyen egyszerü mert közbe az ember parázik..) na mind1 sok sikert :D
  • KOVU
    hú basszus
    én most kicsit pihentetem a játékot ugyanis bementem x18 as laborba.
    és ott egész végig hallom ahogy egy szörny morog szuszog mintha követne.
    és nagyon be paráztam...
    Ráadásul csak 1 sérült gép fegyverem van mert kiszabadítottam a börtönből azt a hapsit és hülyeségböl eldobtam a fegyomat hogy felveszi-e -.-" (vagyis inkább a hapsinak dobtam XD, ilyen hülye is csak én lehetek)
    kell tartanom valami hirtelen támadástol? mert 1 doboz már majdnem eltalált -.-"

és nem szeretnék ugy járni mint tegnap amikor megfordultam és 1 böl egy snork volt a képembe... a jelegzetes VÁÁÁÁ! hangot is adtam kész röhely voltam XD
  • Ombika
    1.00004-ben is ugyvan,hogy bizonoyos helyeken kinyirod a stalkereket es ha kesobb arra mesz ,ujra toltodnek es ott lesznek mind?! :(
  • xotyi
    Kösz a mentést,Kurglov-ot márt kitudom menteni, utánna visszafelé felszedem a családi stukker nevü küldi fegyverét, vissza a bárba,felmarkolom a pénzt(stukker,pendrive),visszamegyek, irány yantar, be az ovóhelyre kurglov halott, proffal nem tok dumálni.. ráadásul mostmár ha esik az eső akkor grafikai hibás a gamma(8800GTS el nyomom) ugyhogy ott tartok h vagy a legeslegelejéről elkezdem vagy letörlöm a pi**ába...! :(
  • KOVU
    hali all

valaki tudna nekem küldeni 1 olyan mentést ahol megvan a dekoder és bent van az erőmüben?
    a cimem: [email protected]
    (ja és valaki megtudná mondani hogy 1 ébként hol találom a dekodert? ) és a mentéseket hova kell másolni
    elöre is thx ^^
  • jeti000
    ez sztem olyan dolog hogy valakinél van bug, valakinél meg nincs...nemtom mitől függnek ezek a hibák....de nálam nics és simán végig tudtam vinni probléma nélkül....
  • Yoda001
    pf :D én is tapasz nélkül játszom, nem is kell, ameddig nincs bug.. de ha igy mondod elhiszem.. végülis erre akartam kilyukadni hogy van-e és végig lehet vinni, vagy nem.. thx
  • jeti000
    yoda én válaszolok : halvány lila fingom sincs...én patch nélkül jáccom de buggal még 1darabbal nem találkoztam pedig másodszor viszem végig a játékot...egyszer volt csak olyan hogy a faszit lelőttem aztán beakadt a keze az ajtóba....persze a másik oldalon meg kilógott :) levan sz*rva az ilyan hiba nem érdekel...főleg hogy nem rendszeres....
  • xotyi
    köszönöm!
  • Yoda001
    istenem, az ember egyszer tesz föl egy kérdést akkor se válaszolnak
  • jeti000
    elküldtem....good hunting stalker!
  • xotyi
    igen,kellenek erre a címre külld légyszi (vagy vmi fájlmegosztó) /[email protected]/
    köszönöm!
  • jeti000
    nos akkor kell a mentés vagy sem? 1,20MB meg 2 fájl...elküldhetem ha gondolod...
  • Yoda001
    olvasgattam itt a hszeket, látom az 1.004-es vagy milyen patchtol csak sz@rabb lett a játék.. akkor most a 003-mas müxik normálisan? és mit javit? mentések elvesznek?
  • xotyi
    az nem gond, csak elég idegesítö h eggy pár pályával korábbi mentéstől ujrakezdve is ugyanez volt a problémám...
  • jeti000
    mázlid van mert én pont ott tartok...csináltam egy teljes mentést azelőtt hogy odamentem a professzorhoz a Wild Territory-ban...szóval attól a mentéstől neked még annyit kell tenned hogy megmented, és elkíséred yantarba....
  • xotyi
    Senkinek nincs eggy mentése?
    Most épp így állok.. Kurglov elsem jutott yantarba, a nála lévő pendrive-ot odadtam a bárpultosnak, ö elküldött a to meletti bunkerba, amint a bunker közelében vagyok jön az üzi sharkov prof-tól h "mi történ? meghalt? Azonnal gyere ide.." bemegyek (bennte eggy halott narancsruhás tojásfej,nála a psy decoder) odamegyek az ablakhoz kiírja a prof nevét(dörmög magában)nyomom az "F" betüt és semmi nem tudok vele beszélni.. mondom rendben.. mászkálok a környéken és van ott eggy hely ahová nemtok bemenni mert magas a psy sugrzás vaty miafene és mindig kipurcanok..:(
  • jeti000
    oké nagyon szépen köszönöm a segítséget most köszben meg is csináltam azt a részt...most ott tartok hogy a tó melletti helikopterhez kell elmennem...apropó: Ghost holtteste lent lesz az X16-os laborban?
  • Yoda001
    hm.. mind1, az a hogy nem kell oda.. csak mert pl ott a kezdöhelyen is (ahol van a legelsö küldi) már ott a kis faluba vagy miaz ott akar kimenni vagy épp a fának megy.. meg irja hogy a közelbe vannak és dobjak csavart, csak nemtudom minek
  • SaGa
    Az anomáliákat kikerülni lehet. Megölni nem...
  • Yoda001
    am, az anomáliát hogy shotgunal meglehet ölni? mert most csak az van meg egy kis pisztoly (+ 4-5 gránát :D)
  • SaGa
    Most néze: még nem vagy Yantarban. Itt is az a feladat, hogy a zombikat levadászd, csak nem lesz annyi. Az alagútba bejön az a 4 5, és elégnek, a túloldalon meg lesz 2 vagy 3, azokat kell lelőni, Figyelj, mert az egyik néha később jön elő és lelövi a profot. Menj el egész addig, ahol már a következő területre rakna át a program, és nézz körül az út két oldalán...
    Ha átjött, megint megáll, oda kell menni hozzá és beszélni vele. Ha enélkül kimész a területről, bukod a küldetést...

Később lesz a csőalagút, amiről korábban írtam...

• MagyaR
    Valszeg driver hiba. Nekem is volt ilyen 93.76os driverral, mondjuk nemtom milyen karid van.
  • SaGa
    Szokott...

Ő a "jobbik fajta" védendő egyén, megáll és megvárja, hogy levadászd az ellenfeleket. Mole meg berohan a pergőtűzbe...
  • grebber
    Megcsináltam amit irtál átneveztem így már nem fagyott le a videónál.
    Nemértem mi lehet a baj mert alap verziót végigtoltam és semmi gond nem volt csak most ezzel az 1.0004-el.
  • jeti000
    ez 100%? szóval hogyha előremegyek és kiirtom a zombikat akkor jönni fog utánam?
  • SaGa
    Arra vár, hogy a csőben lévő 2, illetve a cső végén lévő 3 zombit elrendezd, akkor megindul és ha nem figyelsz, belegyalogol abba a 2-be, akik a töltésről jönnek lefele...
  • jeti000
    jah még annyit hogyha nélküle megyek át akkormeg kiírja hogy sikertelen küldetés...vagyis nem mentettem meg...valaki valami ötletet adjon légyszi hogy itt most akkor mi van?
  • jeti000
    csáó!lenne megin egy kérdésem...szerintetek mitől lehet az hogy amikor kruglov professzor megkér hogy kísérjem el yantar-ba...szerintem tudjátok miről beszélek...mielőtt átmennék az alagúton ami tele van anomáliákkal annak az útnak a végén ami yantarba vezet kruglov doki megáll az alagút előtt és közli velem hogy siessek nincs idő dumálni...ez eddig oké, csak onnan ő nem lép egy tapodtat sem holott ugyebár neki követnie kéne engem mivelhogy yantarba kell elkísérnem...a végigjátszás is azt hogy követnie kell engem egészen a kutató állomásig...szerintetek? valami megoldásnak vagy ötletnek hogy mi lehet a baja nagyon örülnék...előre is kösz...
  • xotyi
    csak az nem működik, amint megpróbálom betölteni kilép..:S
  • Cobraz
    ha elkezd esni az eső a játékban össze vissza villog a kép
  • Cobraz
    lehet hogy hülyeséget kérdezek , de ha felrakom akkor nem tudok játszani
  • bodesz
    nemrég linkeltem német saveket...
  • madmanic
    ??
  • Cobraz
    az 1.0004 -hez honnan szedjek crack-et