34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
tommyx #28053 hali. sokszor végigjátszottam a játékot, és ha jó befejezésre hajtok a végén beszél egy hapi a kísérletről meg minden és nincs feliratozva. nem tudja vki hogy mit mond pontosan? -
#28052 patch nélkül... -
#28051 Hanyas patchel nyomod,mert elejen lesz ,de kesobb gondok lehetnek aszem!! -
#28050 Mindegy, látom a videón van magyar felirat, és máshol is, úgyhogy semmi gond. :) -
#28049 Miért is? Nekem az van fent, amit a pcgameshuns.hu-ról lehet lehozni. Semmi baj vele. Sőt még a freeplay moddal együtt se okozott semmi problémát. -
#28048 Ha 1.00004-et van egyiket se! :) -
#28047 Másra terelve a szót:
Van két magyarítása a játéknak:Pcgameshuns illetve Mr Fusion és TSL16b féle.
Melyiket érdemesebb feltenni? -
#28046 Most komolyan azt írja a FAQ, hogy 10 GB szabad hely kell neki.
Telepítettem és csak 5,5 GB.
Miért van olyan fa**ság írva oda, amikor nem is igaz? -
gregtom6 #28045 Patchek nélkül is ugyanezt csinálta,régen megvan már,már akkor meglett,amikor még nem volt hozzá patch. -
#28044 Jaja visszatoltottem.. ISten ez a resz,annyi durva fegyver ahhhhh.. :)) -
#28043 Töltsed vissza! Ha nem tudod, akkor mind1... -
#28042 Skull megbizott,hogy szedjem ki snipert,kiszedtem de mire visszaerek meghalt! Ilyenkor mi a teendo? -
#28041 OK, FAQ, 10 GB. :) -
#28040 Szevasztok.
Meg tudjátok mondani hény GB-os a játék telepítve? -
dbdadi #28039 gépem
C2D E6750 2.66GHz,8800GTS 320MB,2x1GBram nem lehet kevés 2gb,nem tudsz segíteni? -
#28038 vegyél a gépbe + ramot -
dbdadi #28037 hy
valaki megtudná monda mit csináljak mert néha-néha amikor elkezdi tölteni a köv. pályát akkor kilép("kevés rendszermemória")aztán indíthatom újra a gépem,csak a stalker14 van letölve hozzá ami magyarosítás,de anélkül is sokszor kilépett
kösz a segítséget előre is!!! -
#28036 uninstall és probáld meg patchek nélkül -
gregtom6 #28035 Lényegében emiatt nem játszottam vele,mert 15 perc kellett ahhoz,h játszható állapotban legyen. -
gregtom6 #28034 Hy mindenki! Van egy olyan gondom,h a játék irtózatosan sokat tölt,és játék közben is még sokáig meg-megakad.
A gépemről csak annyit,h BioShock,MoH:Airborne maxon mennek,teljesen maxon rezzenéstelenül,ez meg akad.PLS help!
Patcheket is feltettem,azt mondták,h optimálizáljuk vele a játékot,hát nemtom,h mennyire lett optimalizálva. -
#28033 Szedd ki a játékból a magyarítást! Másnál is az segített asszem. -
him13 #28032 Hali!
Van az a feladat hogy „Turn off the brain scorches”,szval lekell kapcsolni az agyperzselőt.leis kapcsolom de utána jön egy videó és annak a végén mindig megáll a játék és nemcsinál semmit.nincs vmi öteletetek?
köszi csácsá -
#28031 Hiába van ott. Túl nagy ott a sugárzás sajnos. 2x próbáltam, mindkétszer úgy döglöttem meg, hogy még az életerőm se ment le... -
#28030 Az a füles amit a proftól kapsz, nem ez ellen van? Ha bent van az inventoriban nem hat rád a sugárzás. Bár én mindig először az agyperzselőt kapcsoltam ki Pripjaty előtt. Sosem mentem jobbra azon az uton. -
#28029 Nekem is nagyon bejön ez a játék. Igaz én még csak most csinálom 5x-re. :D
Beraktam a freeplay mod-ot, és akkora változást hozott, hogy az hihetetlen. -
tommyx #28028 én már vagy 6-ogyára játszom végig és egy szer volt olyan bug hogy yantarban mire visszaértem az x16 os laborból a prof kint járkált a bunker előtt és nem tudtam beszélni vele és akárhányszor töltöttembe előbbi mentést mire odaértem ugyan ez volt. ez asszem a 4-dik alkalommal volt. se az előtt se az után nem csinált ilyet. tegnap meg vettem egy gitárt az egyik csávótól és nem lehet csinálni vele semmit. ahoz képest hogy most keztem el 7-egyére még azért vannak meglepetések.
megunhatatlan ez a játék -
#28027 Na kipróbáltam. A pszi sugárzás kinyír. Csalás nélkül nem lehet felmenni úgy, ha nincs kikapcsolva az agyperzselő. -
SaGa #28026 Nem nyert. A Brain Scorcher sugárzása a Pripjaty felé vezető úton (a főúttól jobbra), gyakorlatilag 3 lépésenként lenullázza az egészséged. Nem a radioaktív sugárzással van ott a baj... -
#28025 Szerintem egy se kell, ha az úton mész és távol maradsz a roncsoktól, akkor a sugárzás miatt nem kell gyógypakk. -
#28024 Egyet se. Azt csíttel próbáltam, viszont nagyobb az esély feljutni pripyat-ba, mint átmenni a vörös erdőn! :)
Valamikor majd kipróbálom rendesen, hogy fel tudok-e menni csít nélkül, de tuti nyomatni kell az eü-csomagot, hogy ne dögüljön meg az ember a sugárzástól! -
SaGa #28023 OK, de ahhoz előbb el kell érj Pripjatyba. Hány gyógypakkot nyomtál magadba addig? -
#28022 Nem kell azt kikapcsolni. Ha egyből felmegy az ember pripyat-ba, akkor magától kikapcsol! :D
Egyszer próbáltam ki csak a poén kedvéért. Amikor onnan visszajöttem, már ki volt kapcsolva az agyperzselő. Nem tudom melyik verzióval volt ez. -
SaGa #28021 Hmmm...
A red foresten úgy átmenni, hogy nem nyomat magába folyamatosan gyógycsomagokat, egyszerűen lehetetlen, a Brain Scorcher kikapcsolása nélkül. Ahhoz, hogy elegendő csomagja legyen, csitelnie kellett, mert 20 perc alatt nem lehet annyit összeszedni, akkor sem, ha mást sem csinál.
A scorcher kikapcsolása meg magában több, mint 20 perc, hacsak nem "god módban" megy... -
#28020 Jogos a 3pont.:))) -
emixa #28019 ha a játékfejlesztő helyébe képzelem magam, aki órák százait tökölte el azzal, hogy kitaláljon egy jó sztorit, összehozza a karaktereket, meg ezer olyan dolgot, amit csak az vesz észre, aki rászán vagy negyven-ötven órát a játékra, bizony megfejelném az ilyen gyökeret. nyilván kiélvezte mind a húsz percet. (jó, tudom, nyilván nem elsőre csinálta a bunkókám, de mire jó ez a végigrohanás? egy ilyen játékon nem illik így végigmenni. az ilyeneknek a sims 2 való ) -
gyuri12 #28018 nem csítelt,hanem csak futott,no mellékküldetés,ismert mindenféle kerülőutat,stb. meg legkönyebb nehészségi szinten játszott,é false endingre hajtott -
madmanic #28017 de a csikk szedős küldit és a nitrós küldit külön csináld mert GYÚLÉKONY!!! -
#28016 Pripyat-ban van a nitrós palack, pont az óriáskerék alatt. Nagyon könnyű megtalálni. -
emixa #28015 hm, a cod4 demó elején pripjaty-tábla... a stalker hatással van. másokra is. (ld. protector, aki megremixeli a stalkert. egyébként tanulságos lehetne egy protector-mod, vagy kiegészítő lemez.) -
#28014 alt+f4 játék közben vagy internet.....