S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
engem érdekelne de lehet törtel is netezni ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Hali!!

Szeretném már végre kipróbálni multiban a stalkert,ha valakinek van kedve jöjjön!!
86.101.244.125
vagy vegyen fel msn re akinek lenne kedve tolni eggyet
[email protected]

Nem. Ahhoz savegame editor kell, amirõl nem tudok...

Ezekkel a modokkal lehet vajon a questeket is állítgatni failedrõl mondjuk completed-re?
sevendoor
Kösz SAGA, már világosabb. Találtam egy endurance modot ez jól mûkmödik.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Mármint a player statjait...

Nem system.ltx, hanem fsgame.ltx és nem bemásolni kell, hanem 2 szót kijavítani false-ról true-ra. Azért nem jó a bemásolás, mert lehet, hogy neked nem ott vannak a mentés és egyéb könyvtárak, ahol a mod összerakójának, így nem fogja megtalálni, amit keres...

A system.ltx-ben vannak leírva a kapcsolódó fájlok, így ha egy mod azt is tartalmazza, kénytelen vagy bemásolni, anélkül használhatatlan lesz. Vagy beteszed az egész modot, vagy nem fog menni. Ha csak egy-egy módosítás kell, akkor bonts ki egy eredeti gamedata-t és abban írd át azt a 3 sort, ami kell pl a teherbírás megemeléséhez.

A statjait a system.ltx és az actor.ltx összehangolt módosításával lehet átalakítani...

DarkSector
Futás is meg lesz oldva, ha letöltöd a ...
StalkerGodMod-ot....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nézz lejjebb a hozzászólásaimat...
StalkerGodMod...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mert ki kell lépni, és lestoppolni, és akkor lehet elmenteni, de az szar progi...

sevendoor
Fennt van a 1. és 3. pecs, elolvastam a ridmít, tudom hogy kell, sõt már csináltam is.......
Azért kösz

n3whous3
Esetleg nem lehet, hogy peccs hiányzik hozzá???

púúúúú

sevendoor
El. A gond ott van, ha a system.ltx is bemásolom akkor indulás után rögtön hibaüzenettel kilép.
Egyébként a fsgame.ltx manuálisan szerkesztettem, a súlykorlátot meg is tudtam emelni, azt nem találom, hogy 3 lépés futás után ne fáradjon ki....

n3whous3
Esetleg olvasd el a modhoz írt dokumentumot. Az biztos említi, hogy hogyan kell installálni.

púúúúú

Gyanítom, hogy mindkettõ mûködne, ha a mod telepítést jól csinálnád. Az fsgame.ltx-ben elvégezted a megfelelõ módosításokat?

sevendoor
mi az a progi amivel a .db filéket lehet megnyitni?
Adjatok tippet hogy tudnám a súlykorlátot megemelni. 2 modot találtam, de egyik sem müxik 😞

n3whous3
Annyira szuper a GSC...

Most 1.0 verzióval nyomom és láss csodát: nem akadozik 20-30 percekig bizonyos pályákon és nem 4 percig tölti be õket.

púúúúú

Az X16 az Yantar. Onnan csak a csatornarendszeren át lehet kijönni, a Controller melletti medencén át leugorva. Snorkok vannak lent, 8-10 db, meg pár zombi és egy Pseudogiant. Más kijárat nincs.

Az X18 labból (Dark Valley) arra kell kijönni, ahol bementél. Kifele sok katona vár...

Bejutottam az X16 laborba és a dokumentumot is megszereztem. Kijutni az alagúton át lehet, vagy máshol? Azok a snorkok már az agyamra mennek, pazarlom rájuk a lõszert és miattuk már nincs másom csak egy pisztolyom(persze az is állandóan beragad).

De mégis nibcs más kiút ahol elhagyhatom a labort?
Na köszönöm! Végre választ kaptam a kérdéseim egyikére! Ez már valami! Mostmár kevésbé vagyok gyp-s! <#zavart2> <#vigyor1>

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Doom 4
nem csontváz hanem egy darabja majd lehet hogy felveszem valamivel tényleg mivel lehet ? a frpas a gamecam és a hypecam on nélkül van a cam studio de az nem menti el nem tom miért

peeter22
Csonvázat még nem lebegtetett semmi de dobozok már szálltak felém<#vigyor1><#vigyor2>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Doom 4
jó lenne ha felraknád és én leszedném 😊

kopogószellem -.-

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Doom 4
lövéseket én se látom de mi az a poltergaist ?

bricsi01
Már 1 hónapja jártam ott, így nem igazán emlékszek.
De a tárgy dobálás a "poltergaist" egyik tulajdonsága.
A vakolat hullásból rémlik valami, de lövéseket nem tapasztaltam.

Doom 4
Na én most hivatalosan is beszartam !!!!! Dark Valleyben a laborban a kezdõ termeben vany gy kis helység ott egy csontváz. egyszer csak az egyik darab felemelkedett aztán csak lebedett és a végén nekem jött (hogy gondolta ezt). Aztán meg lövéseket láttam illetve a nyomokat amikor hullik a vakolat valkinek vólt már ez ?

Hogyan pusztítottad el?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Van ott még más is .....csak keresgélni kell!
Aki végig akarja játszani, az ne menjen a kivánság köhöz!
Én például nem kivántam semmit!Hanem elpusztitottam a kivánság követ.Utánna még egy jo kis harc volt!Amit sokan nemfognak meglátni!
bricsi01
Hülye nem vagyok, ezt én is tudom.
Csak láttam egy vidit, hogy a csávó lemészárolt minden Duty-t és be ment a pult mögé és ott full szobák vannak berendezve, de minek ha nem lehet bemenni?

Nem hiszem el, hogy ennyire nem vagytok képesek odafigyelni arra, amit mondanak a játékban, vagy ennyire nem tudtok keresni a neten (sem)...

Aki maga szeretné kideríteni, mi miért történi a játék végén, ne olvassa el...

A C-tudat 7 "tudat" által létrehozott közös tudat, ami átvette a Zóna felett a hatalmat. A zóna mint olyan (atomerõmû robbanása utáni sugárszennyezett, mutánsoktól hemzsegõ terület) már rég nem létezik, a robbanások nyomát felszámolták. Mindaz, amit láttál, csak a közös tudat által kivetített "kép".
Amikor választanod kell, akkor azt kell eldöntened, hogy csatlakozol hozzájuk és segítesz nekik megreformálni az emberiséget (a közös tudatot alkotók szerint megérett rá, hogy kitakarítsák az emberek agyából a gonoszságot), vagy mész tovább a magad útján. Tudni kell, hogy az eredeti elképzelésbe valami hiba csúszott, mert a Zóna terjed, de nem egészen úgy, ahogy azt elképzelték, de ha már így alakult, nyomulnak tovább, míg az egész Földet be nem kebelezik.
A monolitosok olyan stalkerek, akik elég erõsek voltak ahhoz, hogy eljussanak az erõmûig, és beálltak a közös tudat szolgálatába. igaz, õk nem jutottak be a titkos laborba, de a tudat átvette felettük a hatalmat. Sztrelok is ilyen volt, vissza is küldték feladattal, ahogy a többi monolitost is, a death truck-ok utasait, csak az õ utasításába is hiba csúszott: önmagát kellene megölnie). A teherautót a villám kikészítette, így elfelejtette ki is õ. Itt kezdõdött a játék.
Amikor a végén, az utolsó videóban szétlövöd a közös tudatot alkotók sztázis tartályait, megszünik a pszi kivetülés, ezért tûnik el egy csapásra a zóna és kerül felszínre a valóság...
[/spolier]

Az odáig oké, hogy rácsukják a koporsó szerû izét emberünkre, utána van egy videó, hogy áll az öreg fószer a réten, és beszél a kutyájához. Na ott mirõl ugat? A monolitos végkifejleteket láttam, csak nem mindet értem. Van hogy beszippantja a monolith maga, és van hogy különbözõ atomvillanások vannak. Ezeknél mit kívánt hõsünk? Nem tudom mert gyp-s vagyok! <#idiota>

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

1. Nem tudom mirõl beszélt, mert nem volt türelmem végigvárni, inkább rohantam ki hogy lássam az atomerõmûvet. <#vigyor3> Egyébként arról lehet szó, hogy mivel megtudtuk a kõ titkát, ezért ha elfogadjuk az ajánlatát, akkor belemegyünk a hazugságba és mi is részesei leszünk. Ez is egy jó vég.

2. A rét csak annyi, hogy eltûnt a zóna (valószínûleg) és mindenki él vígan amíg meg nem halnak egy másik atomerõmû robbanása által okozott sugárzásban. <#vigyor4>

3. Mind a 7 befejezés fenn van a youtube-on. Attól függ, hogy mit kívánsz, hogy hogyan játszottál.

Az az egyik rossz befejezés!!!!!És persze még rossz helyen is vagy!De legyen enyi elég!
Ezt tudom! Ugyanúgy ahogy az elsõ kereskedõt kinyírod... <#ravasz1>

Cream78
Mi a bánatos f...szt akarsz te a pult mögött??

Állj közel a pulthoz a csapossal szembe, oszt majd oda jön.....

Fonixx! Ez az eggyik rossz befejezés....

Na ez klassz!
Hát Én megcsináltam mind a két "jó" véget, de nem igazán kerek! Bár angolul egy kukkot sem tudok, a magyarítás meg olyan amilyen. Szóval két kérdés:
1. Ha a tudatosságot választom akkor mit vakerál az öreg fószer? Mi lettünk a kutyája vagy mi?
2. Ha elutasítom és végigküzdöm a teleportos részt a végén mikor kikerülök a rétre az mi? Sikerült megszüntetnem a zónát? Vagy mi?
3. A többi befejezés is érdekelne! Ha gazdag leszek az stimm, aztán van a sérthetetlenség talán, az is ok. De mi a többi? Mit kivánunk?

<#wilting>
bricsi01
Hogy lehet a Bárban a pultmögé bejutni?

Doom 4
de a másogik vég az az igaz happí end sztem

Fonixxx
Én nekem ez lett a vége!!

Ez milyen befejezés??😊

Ezt a játékot nem elég egyszer végigtolni.Most fejeztem be 4.végigjátszást,de még nagyon sok ujdonságot(ujat láttam)PL:eddig csak kis létszámú patkányal találkoztam, most valami eszméletlen sok patkány jött kb egyszerre jott vagy 150-200 patkány az komoly volt!Nem volt anyi löszerem hogy kinyirjam mindet.Másik egy csomo ajtot ki lehet nyitni..ami kodos.S szerintem még mindig nem láttam mindent!
Persze!Mert sokan rohannak a kivánságkõhöz...gyorsan kivánni hülyeségeket....pedig nem kéne!Persze ,hogy hamar vége van!!!!!
Sanyesz5 : és mi a port? mert nekem annyit vág ki h Invalid Host :/
Doom 4
na mûködik a game köcce a tipeket

Hali
Csináltam egy szervert,ki szeretném próbálni megy e neten a stalker,v 1.003 as verzió van meg.
ip:86.101.244.125

Na úgy látszik egyeseknek még mindig tudunk meglepetést nyújtani azzal, hogy 7 féle befejezése van a játéknak. <#vigyor3>

DarkSector
Lehet de valszeg majd elõbb befejezi ha a gép által hsznált fájlokhoz ér....