S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Szeretném már végre kipróbálni multiban a stalkert,ha valakinek van kedve jöjjön!!
86.101.244.125
vagy vegyen fel msn re akinek lenne kedve tolni eggyet
[email protected]
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
A system.ltx-ben vannak leírva a kapcsolódó fájlok, így ha egy mod azt is tartalmazza, kénytelen vagy bemásolni, anélkül használhatatlan lesz. Vagy beteszed az egész modot, vagy nem fog menni. Ha csak egy-egy módosítás kell, akkor bonts ki egy eredeti gamedata-t és abban írd át azt a 3 sort, ami kell pl a teherbírás megemeléséhez.
A statjait a system.ltx és az actor.ltx összehangolt módosításával lehet átalakítani...
StalkerGodMod-ot....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
StalkerGodMod...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért kösz
Egyébként a fsgame.ltx manuálisan szerkesztettem, a súlykorlátot meg is tudtam emelni, azt nem találom, hogy 3 lépés futás után ne fáradjon ki....
púúúúú
Adjatok tippet hogy tudnám a súlykorlátot megemelni. 2 modot találtam, de egyik sem müxik 😞
Most 1.0 verzióval nyomom és láss csodát: nem akadozik 20-30 percekig bizonyos pályákon és nem 4 percig tölti be õket.
púúúúú
Az X18 labból (Dark Valley) arra kell kijönni, ahol bementél. Kifele sok katona vár...
De mégis nibcs más kiút ahol elhagyhatom a labort?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
De a tárgy dobálás a "poltergaist" egyik tulajdonsága.
A vakolat hullásból rémlik valami, de lövéseket nem tapasztaltam.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csak láttam egy vidit, hogy a csávó lemészárolt minden Duty-t és be ment a pult mögé és ott full szobák vannak berendezve, de minek ha nem lehet bemenni?
Aki maga szeretné kideríteni, mi miért történi a játék végén, ne olvassa el...
Amikor választanod kell, akkor azt kell eldöntened, hogy csatlakozol hozzájuk és segítesz nekik megreformálni az emberiséget (a közös tudatot alkotók szerint megérett rá, hogy kitakarítsák az emberek agyából a gonoszságot), vagy mész tovább a magad útján. Tudni kell, hogy az eredeti elképzelésbe valami hiba csúszott, mert a Zóna terjed, de nem egészen úgy, ahogy azt elképzelték, de ha már így alakult, nyomulnak tovább, míg az egész Földet be nem kebelezik.
A monolitosok olyan stalkerek, akik elég erõsek voltak ahhoz, hogy eljussanak az erõmûig, és beálltak a közös tudat szolgálatába. igaz, õk nem jutottak be a titkos laborba, de a tudat átvette felettük a hatalmat. Sztrelok is ilyen volt, vissza is küldték feladattal, ahogy a többi monolitost is, a death truck-ok utasait, csak az õ utasításába is hiba csúszott: önmagát kellene megölnie). A teherautót a villám kikészítette, így elfelejtette ki is õ. Itt kezdõdött a játék.
Amikor a végén, az utolsó videóban szétlövöd a közös tudatot alkotók sztázis tartályait, megszünik a pszi kivetülés, ezért tûnik el egy csapásra a zóna és kerül felszínre a valóság...
[/spolier]
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
2. A rét csak annyi, hogy eltûnt a zóna (valószínûleg) és mindenki él vígan amíg meg nem halnak egy másik atomerõmû robbanása által okozott sugárzásban. <#vigyor4>#vigyor4>
3. Mind a 7 befejezés fenn van a youtube-on. Attól függ, hogy mit kívánsz, hogy hogyan játszottál.
Állj közel a pulthoz a csapossal szembe, oszt majd oda jön.....
Fonixx! Ez az eggyik rossz befejezés....
Hát Én megcsináltam mind a két "jó" véget, de nem igazán kerek! Bár angolul egy kukkot sem tudok, a magyarítás meg olyan amilyen. Szóval két kérdés:
1. Ha a tudatosságot választom akkor mit vakerál az öreg fószer? Mi lettünk a kutyája vagy mi?
2. Ha elutasítom és végigküzdöm a teleportos részt a végén mikor kikerülök a rétre az mi? Sikerült megszüntetnem a zónát? Vagy mi?
3. A többi befejezés is érdekelne! Ha gazdag leszek az stimm, aztán van a sérthetetlenség talán, az is ok. De mi a többi? Mit kivánunk?
Csináltam egy szervert,ki szeretném próbálni megy e neten a stalker,v 1.003 as verzió van meg.
ip:86.101.244.125