34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • tommyx
    az 1.0004 patch et hol tom letölteni?
  • czky
    1: 1.0004 patch felrak
    2: 1.0004 crack bemásol (www.gamecopyworld.com)
    3: Magyarítás felrak (ha szükségesnek érzed)
    4: Freeplay mod bemásol
    5: Játékot indít és előlről elkezdeni a játékot!
  • tommyx
    amit én töltöttem le (free play mod) az nem telepítős csak be kell másolni a game data-ba
  • madmanic
    Úgy rakd fel a modot, ( már ha tört a gamed ) hogy az eredeti exe-t visszarakod. felrakod a modot, aztán megint felülírod az eredeti exe-t.
  • tommyx
    meggyőztél felraktam a free play-t csináltam mentéseket mindenről elindítottam és a menünél kilép.
  • czky
    És a kérdésedre a válasz: IGEN!
  • czky
    Nekem az a magyarítás van fent, amit a pcgameshuns.hu-ról lehet lehozni. Semmi probléma nincs vele azt leszámítva, hogy a videóknál lévő dumánál nincs felirat. De legalább nem is döglik be tőle a játék.
  • tommyx
    és a magyarosítás meg a free play megy eggyütt?
  • czky
    Nincs benne.
    Szerintem hihetetlen jó a freeplay mod.
    Nagyon sok dolgot tesz bele. Pl. kell aludni néha, működnek az autók, nagyon sok új szörny és zombi van benne, meg állat.
    50 kiló helyet 80 kilót tud vinni az ember, amit bizonyos képződményekkel sokkal jobban fel lehet tornászni. (Én pl. 150 kilóval úgy tudtam futni, hogy el se fáradt az ember, csak az ugrálástól.)
    A bárban a kereskedőnél minden fegyver, kiegészítő és képződmény megvásárolható.
    Van benne egy elég furcsa rádioaktív vihar, ami könnyen kinyírja az embert szabad téren.
    Csernobil külső részéből vissza lehet menni Pripyat-ba, illetve amikor az ember bent van az épületben, onnan is vissza lehet menni Csernobil külső részébe. Persze nem jelzi ezeket. Csak sajnos a teleportos részről nem lehet visszajönni sehogy...
    Elég sok Irányító van benne (az a szörny, ami az alagútban magához rángat) és piszok nehéz kinyírni őket.

Most úgy hirtelen ennyi jutott eszembe.

Próbáld ki, megéri!
    A mentéseidet másold át valahova és max visszarakod a gémet eredeti állapotába.
  • tommyx
    szal a 0.0004 es patch egyenlő a free play moddal?
  • tommyx
    az 1.0004 es patch-ben benne van a free play? gondolkozom rajta hogy felrakjam e mert nagyon sajnálom a mentéseimet. megéri? az 1.0004-es patch? mik vannak benne ami az eredeti játékban nincs?
  • czky
    Az autók használatához:

Open console and write "bind turn_engine kT" (without quotes). You can replace T with whatever key you want.

OR

Go to Shared Documents\STALKER-SHOC and open user.ltx. Write the same "bind turn_engine k~" in it (without quotes),(~ - desired key).

----

Then start a new game, when in vehicle press T (or the key you stated). Engine starts. You're ready to go.

*NOTE*
    You maybe will need to start a new game. Havent tested.

*BIGGER NOTE*
    On some vehicles, you cant see anything with first person. I suggest to write in user.ltx these commands.
    bind cam_1 kF1
    bind cam_2 kF2
    bind cam_3 kF3

cam_1 = First Person
    cam_2 = Third Person
    cam_3 = Dunno, you can just look around character with mouse.

Press desired keys to change cameras.
  • czky
    Szinte vért izzadtam mire megtaláltam:
    freeplay mod
  • czky
    Hát igen. Tényleg nem könnyű lelőni az ellent, főleg az elején. Megoldás a headshot. Próbálj mindíg fejre célozni.
    A banditákat még viszonylag könnyen le lehet lőni sörétessel. Én úgy csináltam az elején, hogy odarohantam hozzá és jó közelről megkínáltam őket. Persze nem veszélytelen. Főleg, amíg nincs normális ruhája az embernek.
    Végülis az egész játékban érdemes fejre célozni. Még a legnagyobb távcsöves puskával is...
  • Yan
    hidd el más is igy van vele az elején.
    ha végig vitted játszd ujra, sokkal érdekesebb lesz.
    utánna jöhetnek a mod-ok. :)
  • tommyx
    és ott az első kettő izé világítson (magyarul: célkereszt látszik , dinamikus célkereszt)
  • tommyx
    én úgy emléxem h az elején automatikusan beállítja a gép a célkeresztet. de ha nem akkor beállítások/options > játék/game > és ott van acélkereszt beállítása.
  • pulti
    hellosztok!
    1 kérdésem volna most vettem új gépet, a célkeresztet hol lehet beállítani mert nálam nincs és elég gáz vakon lövöldözni. THX!
  • koppim
    Nálatok megy 5.1 -ben a hang.
    Nálam csak stereo van, a hangkártyám Soundblaster live 7.1 24 bites.
  • koppim
    Freeplay mod honnan szedhető le?
  • Qwerty4
    jav.:megvédeni
  • Qwerty4
    Néha azt csináltam.
    Viszont az ellenségek sem könnyűek, én még ilyen nehezen legyőzhetőeket egy játékban sem láttam.Lehet, hogy könnyebb lenne, ha távcsöves puskám is lenne amivel jól be tudom célozni őket, de idáig még nem kaptam
    (3. mapnél/töltésnél tartok), így komolyan szenvedtem.
    Például nem sikerült megvédni azt a roncstelepet.
  • czky
    Gyaloglás helyett miért nem futsz? Úgy sokkal gyorsabb! :)
    X gomb a futás. :P
  • Qwerty4
    Nem nagyon tud magával ragadni ez a játék.Egy kicsit túl lassúnak tartom az RPG elemek miatt.Megszoktam az átvezető videókat és, hogy nem én kell döntsek pár dologban, hanem a sztori már jó előre megírja 100%-osan milyen sorsunk lesz a végén.
    Zavar, mint a GTA-knál is, hogy a küldetés helyszínéig csak unalmas, "semmittevő" gyaloglás van, bár más kategória, de ebben egyeznek.
    Végülis nem rossz dolog, csak hozzá kellene szokjak ehhez a stílshoz, idáig valóban kerültem az ilyesmiket...
  • Laxxa
    Sziasztok!
    Van 1 kis problémám,a játék kidobb az x18-as lobornál felfele jövet. Megszereztem a dokumentumot és következő töltési résznél kidobb a játék.
    Semmilyen hibaüzenet nincs. 1.0003 -as patch -et használok és magyarosítást. A játék eddig szépen futott semmi gond nélkül remélem nem kell itt abbahagynom.

A segitséget előre is köszönöm.
  • Louis Cyphre
    Ez:
  • Louis Cyphre
    Jók:
    SSP-99M Suit (legjobb)
    Seva Suit
    Military Armored Suit

SSP-99M Suit és Seva Suit ezek Yantar-ban ha Sakharov professzornak elvégzel egy-két küldetést.
    Seva Suit beszerezhető a Vad Területen, térkép lilával jelöli egy kisházban van amibe van egy kurvanagy anomália meg sugárzás is (a tetőn kell bemászni a házba mert máshol nincs bejárat), ott vannak szobák és az egyikben van egy széf abba pedig SEVA suit( asszem több is). Military Armored Suit ha fel van téve az legújjabb patch akkor a Barkeep-től beszerezhető jó pénzért. Vagy késöbb Pripyat városában és az erőműnél.
  • madmanic
    A ződ...

Yantarban...
  • tommyx
    sztetek melyik a legjobb ruha a játékban és azt hol lehet szerezni?
  • czky
    Multiban lehet, de single playerben az F7 a quick load. Nézd át kicsit jobban a beállításokat!
  • Qwerty4
    kösz, ez az irányításokban szavaz és nemmel szavaz (csak)
  • Louis Cyphre
    Ha fennt vannak a legújjabb patchek akkor Exoskeleton ruhát lehet a Barkeep-től és a Freedom frakció kereskedőjétől vásárolni. Az ára 200.000 RU.
    Az a Exoskeleton ruha nem a legjobb. Jó a golyóálló képessége, viszont a sugárzás ellen nem jó és ráadásul nehéz is.
  • tommyx
    amm lehet találni chernobylt és pripyat-ot kivéve exoskeleton ruhát?
  • tommyx
    amm ez nincs benne az irányításoknál én is úgy jöttem rá h más játékokban is (általában)az f1-től az f12-ig vannak a gyorsmentésaek.
  • czky
    F7
    :D
  • Qwerty4
    hmm...nem vettem észre, remélem van melléje gyorstöltés is, jobban át kell nézzem a billentyűbeállításokat :)
  • czky
    F6
  • Qwerty4
    Van valami lehetőség amivel gyorsmenteni is lehet?
  • tommyx
    kösz erre még nem is gondoltam mert az azt követő pálya (ha nem veszel részt a kysérletben) kint van a chernobyl-i reaktorban és nem volt időm a pda-mat nézegetni de majd most talán lesz.
  • Louis Cyphre
    Szerintem nézd vissza a PDA-ban, ott le van írva.