S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GRAW2õt meg leszedtem máshonnan, ami jó volt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
azért ilyenkor meglátszik az ujregség 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
StalkerGodMod install
StalkerGodMod uninstall
#26359 is megoldás lehet....
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>#vigyor3>
"I stuck the backpack in the cellar. I'll be back for it later. Can't get to it right now." Valami ilyesmi a szöveg. Ez cordonba egy másik embertõl szedett infó. Az egyetlen probléma az hogy a pincébe nem tudok lemenni a háznál mert egy fedõ van azon a helyen ahol a lejáratot sejtem.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De egyébként nekem az rémlik, hogy az egyik ismerõs karakter mintha megadna neked egy helyet (lehet, hogy csak szóban), ahol elvileg találhatsz. De nem vagyok biztos benne, talán a tudósok közül mondták.
púúúúú
púúúúú
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Ha nem használsz valami modot ami tényelg sötétet csinál, akkor bizony nincs is sötét igazándiból. Emellett még mindig ott a lámpa és a jópár ruhába beépített Nightvision mód, ha látni akarsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
http://www.rlslog.net/stalker-radiation-limited-edition-bonus-disk-itwins/
Mert ilyenkor csak dx9 fájlok maradnak a játék telepítéskor a régi rendszerben, és ezt szokták kérni....ezért a friss dx9 pótlása után bármit tudsz könyvtárból játszani....
Én ezeket INSTANT játékoknak nevezem.....<#vigyor3>#vigyor3>
ha valaki segít nekem, akkor hálás leszek. lécci privit írjatok ebebn az esetben mert innen úgyis kitüörlik a közvetlen linket.
és még egyet kérnék tõletek lécci screeneljétek a fõmenüt😄 és akkor tudom hová kell vinni az kurzort😊 ( vagy ha lehet😄 akkor még a VIDEO ,emüt is hoyg grafikában tudjak buherûálni😄
Óriási thx elõre is
csakhogy a rendes gépem egy asus P5 Deluxe , dual core 6400-as, 8800Gts 320MB, és 2giga KIgston 800MHz-es DDR2-es ram.
deh ami furcsa az hogy bejött valamikor sõt ha eltalálom a menüben a dolgokat akkor más menüpont is bejön, és nekem ne magyarázza be senki hogy a gammainsatlnál minden zöld ami sztem azt jelenti hogy fut a gépen.
mindenkéépen elfut rajt amert már futott rajta egyszer.
az én gépemen elfog futni simán amiatt nem si aggódom deh öcsém itt rágja a fülem minden órában😊
Vga upgrade..sorry 😞
Csak halkan, mert ez illegális...
link
aztán meglássuk, bár az utóbbi beírásra reagálva azok origi gyártmáynra vonatkoznak😞
szal az nekem sajna nem jó😞 de nagyon szépen köszönöma linket
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Volna egy problémám
elindula stalker de a manü csont fekete, régen valahoyg elindítottam a játákot és bejött a küldetés is, deh aztán nagyon bugos volt , nem láttam csak a taélajt és az eget😞
Erre van tippetek?
illetve 1.3-as patchet honann tudom letölteni ( crackkel szeretném😊)
Iletve minden frissre van tolva aty ctalyst is 9250-hez és dx9 is júniusi frissel van fent.
Az X16os laborban vagyok, elso 2 ajto kinyilik, beszelek a segeddel, es mondj hogy menjek mert a krustov avgy mi prof mar var es meg szeretne koszonni hogy megmentettem.
De a pof hattal all nekem es az ajto sem nyilik, csak a pihenojukbe tudok bemenni, a sugarruhak meg uveg mogott vannak, nem tudom kiszedni oket, eltesz a jatek minden fegyvert amikor bemegyek a laborba.
A doki meg nem akar odajoni hozzam. Mit kellene tennem?
Battletag: coolpet#2467
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...