34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • The Protector
    Hy.Egész jól haladok a játékkal.Szereztem felmosóvödröt a bárban a csapostól.Bár visszafelé menet felkergetett 3-4kutya egy fára,szerencsére elmentek 1kis idő múlva.Megtisztítottam a zónát bár elég sokat szenvedtem a csikkszedéssel.Most anomáliákat kell keresnem de csak párat találtam.Pl mikor egy kút tetején ül egy STALKER berreg mintha autót vezetne.Ez még nem minden.Van mellette egy wc pumpa és azzal vált sebességet.Azt mondja hogy hozzak neki nitrós palackot de ojat még nem is láttam.Azt mondta azért kell neki mert üldözik.De a közelben csak pár tyúkot láttam.Miért ad ijen hülye feladatokat a game.Ezt tervezték az év játékának.Beszarás.Meg a tábortúznél táncolnak a Stalkerok miközben egy csávesz gitározik a másik meg egy kukás fedélen szkreccsel és azt kiabálja hogy KEZEKET A MAGASBA ITT DJ DAMBLEDOR.Tudom mert lefordítottam.Szal az a kérdés honnan szedhetk nitrós palackot.
  • SaGa
    Ennek a játéknak 1G RAM kevéske, fullon. Vegyél még 1-et és minden szép lesz. Meg a swap-et is állítsd fix 2GB-ra.
  • SaGa
    Amennyit akarsz...

Valahol volt valami marha, aki 20 perc alatt végignyomta (gondolom egy halom csittel), ha mindent megnézel, bejársz, elvállalsz és teljesítesz, akkor több tíz. A freeplay moddal meg akár végtelen is lehet. Addig mész amíg meg nem unod...
  • koppim
    Milyen hosszu a game?
    Hány orás a játékideje?
  • Szebi
    Hat ja.A ram.Emlexem mikor 2003-ba vettem a gepet,a 2500barton,512ram,fx5200,es eljott a haver,hogy megnezzuk mit csinal az 512.Meg neztuk is,hogy hu de mijen gyors.Akor 256volt az atlag.Most meg mar 1gb se nagyon eleg.Na mind1 ez ma nem idevalo,a muter is akar telozni.Akkor azt hiszem,kicsit gamezek.Irjak,hogy nagyon jok a hanghatasok,majd meglatom mit csinal a genius sw 5.1
  • czky
    Akkor kicsit vedd vissza!
    A képekkel amúgy semmi baj. Itt ilyenek a fák, meg a fű. A többi pályarészen szerintem jobban néz ki minden, mint itt az elején.

Csodát azért ne várj a gépedtől. A vga-t meghúzhatod (elvileg a 8600gt-k nagyon tuningosok) és akkor már jobb lesz a helyzet. Viszont a ramod nem túl sok, szal a laggolásra számíthatsz.
  • Szebi
    Szerintem itt minden maxon van:
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ss_szebi_10_27_07_14_18_46__mainmenu_.jpg

Meg a kepek:
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ss_szebi_10_27_07_14_38_07__l01_escape_.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ss_szebi_10_27_07_14_38_38__l01_escape_.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/ss_szebi_10_27_07_14_38_57__l01_escape_.jpg

Amugy,meg most,hogy igy felvittem a cuccokat,ugy szaggat,mint az allat.nem lehet menni.Azert ez sziven szurt.Kiadtam egy rahedli penzt,es erre szaggat.Kapar a hard,ha meg kimegyek a jatekbol fel ora mire eszhez ter.Ott tartok,mint 3-4 eve a far cry-al.Akkor ezen a regi gepen nem ment,most az ujon hasit.2007-re elertem,hogy rendesen birok jatszani egy 2004-05-os gamet,hogy ne szaggason,meg mindent maxra vigyek.8800-ast meg nem fogok ma venni,hogy stalkerozzak fulba,pedig volna ra,de majd hule leszek.Atkozott jatekipar.
  • czky
    F12

Állítsd fullra a grafikát és mindjárt jobban fog kinézni!
  • Szebi
    Usse ko a teloszamlat.Na ja igen csak a just give me a mission-ra kellet klikkelni.En meg allandoan a tradre mentem.Amugy meg hogyan lehet kepet csinalni a jatekrol,mert a Print /screen gombal nem megy.Feltennek par kepet,mert en nem nagyon vagyok megelegedve a grafikaval.Foleg a fak,meg a novenyzet.Ojan semmijen.
  • czky
    Beszélsz a fickóval, hogy adjon neked feladatot. Utánna megfordulsz, az ajtót F-el kinyitod és mész. Nem kell tuningolni a géped, hogy jól fusson.
  • Szebi
    Udv

Rovid leszek me dial-al netezek,es nincs idom korulnezni a forumon.A napokban vettem egy kicsit komolyabb gepet,es gondoltam kiprobalom ezt a gamet.De mindjart az elejen elakadtam,vagyis mit kell annal a fickonal csinalni.Veszek ezt aszt de semmi.Ja es ez elegendo hozza,hogy egy kicsit foljebnyomjam.X2 4800+,1gb ram,8600gt leadtek.Ameugy meg bocs az idiota kerdese,de ha nem tudom.
  • czky
    Ismerem ezt a trainert. Az általam belinkelt oldalon is megtalálható. Ezzel az a baj, hogy nincs benne a 1 hit kill. :DDD
  • farad66
    Stalker Trainer
  • Ry0K3N
    Ha azt akarod hogy lefagyjon akkor csak csinálj annyit hogy kezedbe veszed azta a stukkert aminek az alján van a gránátvető, nevét most nem tudom. Elmész egy pályabetöltő ponthoz, csináld úgy hogy pont a páylatöltés előtt válts át gránátvetőre úgy hogy a gránátvető átváltás animációját ne tudja befejezni a páyla betöltés megkezdéséig. Tuti siker.
  • emixa
    mi a gond?
  • Tomcika
  • berczely
    gyáááááááááá te jol vagy ember???
  • czky
    Töltsél le innen Trainert: hozzácheats.de
  • barmi
    Szevasztok!
    Felraktam ezt a stalker_faiakes_v14 kiegészítőt,nagyon franko viszont sok zsozsó kéne hogy tudjak vásárolni az öregtöl mert minden van nála csak épp suskám nincsen. :( Visszavittem neki egy ifányi fegyvert és alig adott érte pár rongyos ezrest :( Melyik .ltx fájlba lehet pézt beírni jó sokat ha egyáltalán lehet ilyet?? Köszi a válaszokat előre is! ;)
  • Deep Rush
    Beszélj a csapossal, hátha ad felmosó rongyot, meg egy vödör vizet
  • madmanic
    beteg vagy ugye tudod?
  • czky
    xD
  • Ombika
    Szerintem vmi farmon el a gyerek es beszivott a teheneivel! ))
  • czky
    Te most miről beszélsz? Vagy esetleg valami extra moddal nyomod? Vagy csak hülyülsz?
  • The Protector
    Miért kell az első pályán felvennem ijen kpm-es ruhát és csikkeket gyüjteni valami strelok nevű csókának.Meg az írja h tisztítsd meg a zónát.De miktől?Csak pár falfirkát találtam de a vizes ruhával nem lehet letörölni.Kezd már kilennia a faszom az ehhez hasonló feladatokkal.Mikor csirkéket kellett kergetni.Az eleje tök normális volt de most átment hülyeségbe.Valaki segítsen honnan szerezhetek felmosószettet meg ijeneket.Előre is kössz.
  • emixa
    na jó, a sims2-vel kapcsolatban csak mókáztam, nem lenne hozzá türelmem. de a fable nagyon jó, ha valaki a stalkerben szeretett csak úgy tekeregni meg képződményt gyűjteni, annak csak ajánlani tudom (meg küldetés-mellékküldetés-hegyek, jól be lehet rúgni a kocsmákban, ilyesmik. jó játék). olyan, mint a stalker, csak más a környezet, meg a fegyverek. (csernobil, i.e. 5000, haha.)
  • erieskrisz
    loool sims 2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • emixa
    no, felküzdöttem magam 1.0004-re, ráeresztettem a freeplay-t, és megy, mint a vihar (bár nagyon még nem volt idő belemélyedni, meg közben a fable-t is csinálgatom). szóval könnyen lehet, hogy driver-gyíkod van. esetleg, ha nem teljesen legális a stalkered, más crack-et kéne próbálni.
  • madmanic
    micsoda alternatíva
  • Hassan B
    Hivatalos oldal?
  • gyuri12
    gondoltam újra végiröhögöm a játékot,de ahhoz kéne az 1.0003-as patch:)
    ű
    honnan lehet letölteni,mert a múltkor,amikor legutoljára szenvedtem vele, elég sokat kellett keresgélni,és most eléggé nincs hozzá kedvem...
  • czky
    Én most vittem végig 2x-ra az 1.0004-es peccsel. Ezzel 1x sem dobott ki. Az 1.0001-essel párszor kivágott, de azzal se fagyott. Az alap se volt olyan rossz. A többit nem próbáltam.
  • emixa
    ma este (éjjel) újracsinálom a stalkert 1.0004-gyel, és meglátjuk. (ha csak egyszer is gyanús körülmények között kilép, uninstall, és sims 2 )
  • Tomcika
    nekem meg 1.0004-el fullosan tökéletesen fut. Még nagyobb felbontásba is tudtam állítani
  • lee56
    Hmm mintha sokan irtak volna bugokról, amikor kijött az 1.0004, én rögtön azzal próbáltam, és már a játék elején kifagyott néha (bár az lehet driver miatt volt )
  • pZsepi
    Köszönöm a segítséget madmanic-nak és procod2gamer-nak,megtaláltam a puskát.Sajnos csak ritkán jutok a gép elé,ezért csak most tudtam megnézni a válaszokat.
  • Ry0K3N
    Tudod a nem legális stuffoknál vannak ilyen hibák.
    1. leszedsz egy normális releaset
    2. megveszed eredetiben
    Amúgy nálam 1.004-el semmi baja az égvilágon.
  • emixa
    milyen hibákra gondolsz? én a 1.0003-at használom (most még, a következő újrakezdést már a 1.0004-gyel tervezem, meg valami jóképű moddal), de melyik patch mely hibáira célzol? (célozol, vagy nem is tudom, be vagyok sörözve )
  • lee56
    Nincs valami ujabb patch-ről ami esetleg javitaná az előző patch hibáit is? :)
  • madmanic
    aluljáróból kijössz egyenesen, amikor koppan, nna az a hotel...