S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem a játékot, hanem a hsz-t hogy oldottad volna meg?<#nevetes1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
nekem nem is volt mit megoldani, mivel ezzel a gameval nem is volt gond...
GRAW2õt meg leszedtem máshonnan, ami jó volt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Miért te hogy oldottad volna meg?<#bee1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A pripjat i fagyásra nem talált seniki semmi megoldást?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bertino
minden topicba beírod ?
azért ilyenkor meglátszik az ujregség 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
Tessék egy kis segítség a StalkerGodMod-hoz......:

StalkerGodMod install
StalkerGodMod uninstall

#26359 is megoldás lehet....

DarkSector
FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>

Rambo 20
Ahh oké köszi.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Köszi a segítséget<#integet2><#worship>
TSL16b
Ez egy hiba az angol szövegben, amit a magyarítás készítésekor szintén javítottunk. A padláson keresgélj.

tarti19
köszi mindenkineka helpet, kanyit se jutottam elõrébb😞
de sebaj😊

Rambo 20
Valaki tudna segíteni ezzel a bejegyzéssel kapcsolatban?
"I stuck the backpack in the cellar. I'll be back for it later. Can't get to it right now." Valami ilyesmi a szöveg. Ez cordonba egy másik embertõl szedett infó. Az egyetlen probléma az hogy a pincébe nem tudok lemenni a háznál mert egy fedõ van azon a helyen ahol a lejáratot sejtem.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Ahol megszerezted a papirt ott a sarokban van egy lejárat!
Az x16-os laborból, hogy kell kimenni? Valaki segítsen. Megszereztem Ghost-tól a Dokumentumokat de a létrán nem tudok visszamenni SEGÍTSÉG!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Ron Ragm
Dark Valleyben egy sebesült katonát sarokba szorít egy mutáns: ha megmented, elmondja a helyet cserébe. És ja, átverés, miután engem lehúztak gránátokkal viszonoztam meg a gesztust

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Az a gaussgun, amire Te gondolsz. Amit meg szóban mondanak, egy átverés...

Mondom nincs. Amit ott látsz, az volt, de már nincs. A végleges verzióból kivették és a nyomait is kiirtották. nem véletlenül: nem bírnád el...

n3whous3
A játék végén...

De egyébként nekem az rémlik, hogy az egyik ismerõs karakter mintha megadna neked egy helyet (lehet, hogy csak szóban), ahol elvileg találhatsz. De nem vagyok biztos benne, talán a tudósok közül mondták.

púúúúú

Kösz a választ!A gatling gun az sikerûlt valakinek?....megtalálni,vagy betenni a játékba?
n3whous3
Jó neked haver. Én meg azon idegesedek fel, hogy éjjel 1-kor is nappal van némelyik pályán (ja és patchel...)

púúúúú

tomas10
hát nekem van egy at catalyse meg a legújabb frissitõk cde nekem enékül is elindult

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Nem. Az alap változatban lehetett gyorsítani meg lassítani az idõ folyását valamelyest, de azzal sem érted el hogy mindig nappal legyen. Az elsõ Patch ezt kiütötte. Így legalább nem lehet véletlenül felpörgetni az idõt és éhenhalni, igaz lassítani sem lehet.

Ha nem használsz valami modot ami tényelg sötétet csinál, akkor bizony nincs is sötét igazándiból. Emellett még mindig ott a lámpa és a jópár ruhába beépített Nightvision mód, ha látni akarsz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

http://www.rlslog.net/stalker-radiation-limited-edition-bonus-disk-itwins/
De van csak nem tudom hogy kell betenni,meg hogy hol!.....
DarkSector
Igen, ha újra raksz egy rendszert, és felrakod az éppen aktuális DX9-et, akkor minden egyes játék mûkszik telepítés nélkül....
Mert ilyenkor csak dx9 fájlok maradnak a játék telepítéskor a régi rendszerben, és ezt szokták kérni....ezért a friss dx9 pótlása után bármit tudsz könyvtárból játszani....

Én ezeket INSTANT játékoknak nevezem.....<#vigyor3>

Akkor doomozz. Itt nincs ilyen. Modban se...

Az idõt meg lehet valahogy állitani???Valahogy úgy ,hogy mindig nappal legyen.Mert néha nem látok semmit!
Kell NEKEM A GATLING GUN!DE MÁN!
tarti19
már csak a patchek kellenének😊 ( olyan nem jogtiszta formában)
ha valaki segít nekem, akkor hálás leszek. lécci privit írjatok ebebn az esetben mert innen úgyis kitüörlik a közvetlen linket.
és még egyet kérnék tõletek lécci screeneljétek a fõmenüt😄 és akkor tudom hová kell vinni az kurzort😊 ( vagy ha lehet😄 akkor még a VIDEO ,emüt is hoyg grafikában tudjak buherûálni😄
Óriási thx elõre is

Cream78
Tudod mit drokkolunk, hogy sikerüljön....<#eljen>

Szevasztok!!Segitsetek már mert hülyét kapok!!!Állitólag van a STALKER-hez valami fegyver mod ami tartalmazza a vulkán(GATLING gun)-t!Na ezt keresem de sehol se lelem.Le lehet ezt tölteni valahól?Választ el köszi!
tarti19
😊 értem😊
csakhogy a rendes gépem egy asus P5 Deluxe , dual core 6400-as, 8800Gts 320MB, és 2giga KIgston 800MHz-es DDR2-es ram.
deh ami furcsa az hogy bejött valamikor sõt ha eltalálom a menüben a dolgokat akkor más menüpont is bejön, és nekem ne magyarázza be senki hogy a gammainsatlnál minden zöld ami sztem azt jelenti hogy fut a gépen.

Vagyis csak fekete a menü képernyõje!!! :-(
Csá!!!Nekem 2.4ghz intel proci,512mb ram samsung,asus ar 9200se 128mb td konfigom van, de nem megy!!!!Leírnád nekem, hogy milyen drivereid vannak fent!!!???
Hy!!!Nekem is ez a gond, de bármit csináljunk is vele nem fog jól menni!!!!Nekem asus a r radeon 9200se 128mb td-m van, de nem megy!!!Ez van ,szerencséd volt ,hogy 1 szer elindult.,.......Sztem 1 9550-nel menne....Vegyél 1 olyat...asszem már 12-13ezerért lehet kapni!!!! Én is majd vmi új VGa-t akarok venni(min.9550 v. 9600)..
Valószínûleg egy bugba akadtál, a dokinak oda kéne jönnie hozzád. Nekem is volt olyan bugom itt, hogy nem nyílt ki az ajtó. Próbálj meg egy elõzõ mentést és onnan folytasd. Nekem ez bevált és eltûnt a bug. Sok szerencsét!!! <#vigyor3>

tarti19
deh mennie kell😊
mindenkéépen elfut rajt amert már futott rajta egyszer.
az én gépemen elfog futni simán amiatt nem si aggódom deh öcsém itt rágja a fülem minden órában😊

Akármit felrakhatsz, a 9250 nem sm2-es kártya, ami minimumként kellene a game-hez.
Vga upgrade..sorry 😞

Csak halkan, mert ez illegális...

Cream78
Patch ügyben itt keresgélhetsz...
link

tarti19
most feldobom a ace mega codec pack címû kis batyut.
aztán meglássuk, bár az utóbbi beírásra reagálva azok origi gyártmáynra vonatkoznak😞
szal az nekem sajna nem jó😞 de nagyon szépen köszönöma linket

tibor16
a kodekeket frissítetted? - legalábbis nekem ez a tippem..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tarti19
Hali sziasztok.
Volna egy problémám
elindula stalker de a manü csont fekete, régen valahoyg elindítottam a játákot és bejött a küldetés is, deh aztán nagyon bugos volt , nem láttam csak a taélajt és az eget😞
Erre van tippetek?
illetve 1.3-as patchet honann tudom letölteni ( crackkel szeretném😊)
Iletve minden frissre van tolva aty ctalyst is 9250-hez és dx9 is júniusi frissel van fent.

tomas10
van hozzá egy részletes végigjátszás:itt képekel

coolpet
Sziasztok, elakadtam, van 2fele leirasom is de egyik sem ter ki rendesen ra...
Az X16os laborban vagyok, elso 2 ajto kinyilik, beszelek a segeddel, es mondj hogy menjek mert a krustov avgy mi prof mar var es meg szeretne koszonni hogy megmentettem.
De a pof hattal all nekem es az ajto sem nyilik, csak a pihenojukbe tudok bemenni, a sugarruhak meg uveg mogott vannak, nem tudom kiszedni oket, eltesz a jatek minden fegyvert amikor bemegyek a laborba.
A doki meg nem akar odajoni hozzam. Mit kellene tennem?

Battletag: coolpet#2467

tibor16
A Stalker megy könyvtárból is, úgy, hogy nincs telepítve. Újra raktam a gépem, gondoltam kipróbálom telepítés nélkül (a másik partíción fennt maradt a játék az elõzõ telepítésbõl)- és ment.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tomas10
mi tök jól müködik nem kamuzok.<#nezze>

Cream78
Hiszem ha látom <#eplus2>

tomas10
mi néz meg az én gépemet 2 szer kevesebb és meg se akad ma elkezdtem újra de semi akadozás simán löttem az ellent

Cream78
Az 512 Mb ram nagyon kevés....
Tesómnál amd 2.8 proc, 9600 pro, 512 mb ram, nem ment, csak akadozva(játszhatatlan volt)....