34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bakvarnyu
    Mit lehet csinálni ha megjelenik a kés+villa és nincs nálam kaja?
  • Qwerty4
    Az, hogy néha az égen vagy máshol mindenféle oda nem való színek jelennek meg az bug ugye?(Egy patch sincs fennt.)
  • Qwerty4
    Hát azt várom már, egyébként tényleg szenvedés, nehéz, talán idáig legnehezebb FPS, amivel játszottam!

Az előbb a topik elejére lapoztam és elolvastam az első 60 hozzászólást és számomra igen meglepő dolgokat találtam.
    Az első érdekesség, hogy ez egy 2002-ben jelentették be a játék megjelenését, és már 2001-től fejlesztik.A mejelenés viszont 2007 tavaszára esett.
    És a játék címe akkor másképp festett:"S.T.A.L.K.E.R.S. - Oblivion Lost"
    Nem követtem végig a játék fejlődését, sőt 2006 decemberében tudtam meg hogy ez meg fog jelenni idén, addig nem is hallottam róla.De mi történt, hogy 5 évet kellett rá várni?A többi 28xxx hozzászólást már nem olvasom el, sok lenne.
  • Ombika
    Vege fele agyperzselonel vannak durva fegyverek ,pl ott ahol a falat kirobbantjak es sok a sniper,nah ott jottek nekem a durvan jo fegyverek,azota elvezem jatekot,addig kinszenvedes volt! :(
  • Qwerty4
    Eléggé túlélő beütése van ennek a játéknak, kevés fegyver (azok se a legszimpatikusabbak) kevés tölténnyel, nagyon erős ellenfelek ha nem fejre célozunk...
    Ezt így is tervezték és harangozták be vagy csak nekem tűnik úgy hogy ilyen ez a játék?
  • czky
    Próbáld úgy, hogy játék telepítés után egyből próbálod az 1.0004-es patch-et. Haveromnál ez bejött.
  • czky
    Nálam megy 5.1-ben. Az 1.0004-es peccs van fent. Nem tudom, hogy számít-e valamit...
  • koppim
    Köszi.

A hangra nincs válasz?
    Miért nincs nálam 5.1-es hang?

EAX bekapcsolva.
  • tommyx
    fel akartam rakni az 1.0003-as patch-et és azt írta ki hogy fel kell raknom az 1.0001-es patch-et. fel akartam rakni és az meg azt írta ki hogy nem eredeti a játék, újratelepítettem hogy eredeti legyen az exe. és még mindig ugyan azt írja ki. vki tud segíteni? lpz
  • tommyx
    a patch-eket lehet használni a magyarosítással eggyütt?
  • Qwerty4
    Na valahogy sikerült, de legalább 20x kellett töltsek addig.
  • Louis Cyphre
    Mentés, majd kilépés a játékból. Végül betölteni az elöbbi mentést.
  • Qwerty4
    Őrület, az x18-as labortól valahogy nagy nehezen sikerült a bárba elérni a csaposhoz, de nem hajlandó elvenni a dokumentumot amit hoztam neki.Csak áll bambán és nem fordul sehova.
    Mit csináljak?
  • SaGa
    Tévedés, a freeplay moddal a teleportos részről (Stacia 2) is vissza lehet térni a szarkofágba, onnan az erőmű elé (Stacia 1), onnan meg Pripjatyba.

A teleportos részen menj le a talajra, majd menj vissza oda, ahol a titkos laborból kijöttél a hologrammal való beszélgetés után. Belépsz az ajtón, balra le a lépcsőn és máris visszadob. Ezek a berakott visszatérési pontok nem kérdeznek rá, hogy akarsz-e visszamenni, egyből átrak, mint a teleport.
  • czky
    Stalker patch-ek
  • Louis Cyphre
    Itt van a videó róla:

Special items in Dark Valley
  • Louis Cyphre
    Persze, Dark Valley-be lehet megtalálni.
  • Ombika
    Igen Antonio Banderas filmbe... :)))))
  • tommyx
    ilyet láttatok már?
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/XR_3DA+2007_10_30+10_00_05_15.jpg
  • tommyx
    az a link (ahol le lehet tölteni a patch-et) fizetős. nincs olyan ami free?
  • Louis Cyphre
    Pontosabban a kód 1243.
  • Szebi
    Sziasztok
    Valaki segitene abban,hogy hogyan kell etmenni egy kuldetest.Valami dokumentumokat kell megszerezni,de elotte meg kell szerezni a kodot a kapuhoz.A kod az 1234.Be is irom,de nem enged be

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200711040727351.jpg

Errol a kuldetesrol lenne szo.Mit kellene csinalni?
  • Qwerty4
    Megoldva!
  • Qwerty4
    HELP!

Megint elakadtam, nézem a végigjátszást, de úgyse jön össze.
    A laborban vagyok, meg kell tudni az ajtó kódját, de hiába megyek, sehol nem találok egy olyan embert akinek PDA-ja van.
    A monolit öltözet meg van, de nem találok a megfelelő helyre.Ahol kékkel jelzi ott csak pár gyógyszer van.
  • czky
    Ha a kívánságteljesítőnél végzi az ember, akkor van csak vége.
    Ha az ember a jó befejezés felé megy, akkor ott marad csernobilban a teleportos pályán és lehet mászkálni. :)
  • Yan
    ezt a modot én is végig vittem, de nem találtam mi a vége :)
  • Qwerty4
    Kösz, megvan, azóta megtaláltam azt a rohadt kulcsot is. :)
  • czky
    Köszi.
  • TSL16b
    Persze, kincsvadasz.hu/stalker A Magyarítások Portálról is szedhető, de ott csak a videófeliratozásos van fenn. És minden hibajelzésnek örülünk.
  • czky
    Ahogy betölti a pályát, akkor ugye van előtted egy kapu, ami előtt 3 őr áll? Menyj csak egyenesen, ne ment a roncstelep felé. Sugárzás mindenképpen érni fog. Fuss át a sugárzó területen, utánna meg adj be magadnak a sugárzás elleni szerből, vagy igyál vodkát.
    Remélem nem értettelek félre és ez lesz a megoldás!
  • czky
    Biztos igazad van és nem is vonom kétsébe, mivel tény, hogy nem is próbáltam a tiéteket. De ezek után ki fogom. Adsz linket? :P
    Utánna biztosan nem fogok a tények megfelelő ismeretének hiányában FUD-olni! :D
  • Qwerty4
    Most el is akadtam.
    Ott tartok, hogy a csaposnak elvittem a katonia bázosról ellopott dokumentumokat és be kell lopózzak valamilyen területre.
    A végigjátszás azt írja, hogy a roncstelepig menjek el, majd ott keletre.Arrafelé haladok, de ott sugárzás van, vagy ha letérek visszaérek egy másik bázishoz, ahol már voltunk korábban és sehogy sem látom hol a végpont, csak nyilat jelez.
    Mit rontok el?
  • TSL16b
    Tehát összekevered a mások által írt tapasztalatokat a sajátjaiddal, és bevallottan nem ismered azt, amivel kapcsolatban félelmet, bizonytalanságot és kétségeket ébresztesz.

Azt a tényt látszol figyelmen kívül hagyni, hogy nekünk is van olyan magyarításunk, ami nem nyúl a videókhoz (pont ugyanazt a technikát használja, mint a PGH, tekintve, hogy én adtam oda nekik), meg azt, hogy him13 „Turn off the brain scorches”-ről beszélt, ami nem igazán utal a magyarítás meglétére, meg azt, hogy (bár érthető, ezt nem tudhatod) nálam - de másoknál is - továbbmegy a feliratos, vagy anélküli videó után.

Egy párszor már leírtam itt, hogy a videófeliratozás a v1.0004-es javítás óta nem működik, de azt is, hogy az ilyet nem tartalmazó (v1.00) magyarításunk továbbra is problémamentesen megy.
  • czky
    Te most miről is beszélsz?
    Hol írtam, hogy nem rokonszenvezek én bárkinek a magyarításával is?
    Nagyon sokan írták, hogy a videók után megfagy a játék. Valaki írta, hogy esetleg a magyarítás okozta ezen hibát. Én ezt a magyarítást használva még sose fagyott meg. Ez tény és tapasztalat.
    Mi az, hogy FUD-olni?
    Milyen tényeket nem ismerek?
  • TSL16b
    Azért ez egy kicsit erős. Elhiszem, hogy nem rokonszenvezel a ·f·i· csoport magyarításával, de nem kellene FUD-olni, főleg a tények megfelelő ismeretének hiányában.
  • czky
    Majd ráérzel. Amikor először nyomtam, nekem is baromi szarnak tűnt az egész. Az odafutós módszer: sörétes a kézbe, odafutsz a fickóhoz, kettőt beleeresztesz és elfutsz miközben ujratárazol. Na persze ez nem a legjobb megoldás. Amikor már van AK-d, akkor már azért vmivel könnyebb guggolva nagyjából fejre célozva meggyilkúni őket!
    Ha nagyon nem megy, akkor használj trainert hozzá! :)
    Én 5x vittem végig a játékot, ebből 2x csalással. :P
  • czky
    Majd lesznek nagyon fincsi fegyverek...
  • Qwerty4
    Persze, minden játéknál a megoldás a headshot, ez logi, de itt közel kerülni is nehéz hozzájuk úgy, hogy a fejét tudjam célozni és közbe biztonságos fedezékben is legyek.
  • Qwerty4
    Örülni fogok annak, ha egyáltalán végigviszem, nemhogy még újrajátszani és modokat is. :D Egyszer bőven elég lesz nekem.
    A játékmenet tényleg nem nyűgöz le, uncsi, a fegyverek szarok, stb.
  • czky
    pl. innen
    Ha eddig nem volt felrakva neked az 1.0003-as peccs, akkor előbb azt tedd fel és utánna az 1.0004-eset (worldwide).