34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#28133 Mit lehet csinálni ha megjelenik a kés+villa és nincs nálam kaja? -
#28132 Az, hogy néha az égen vagy máshol mindenféle oda nem való színek jelennek meg az bug ugye?(Egy patch sincs fennt.) -
#28131 Hát azt várom már, egyébként tényleg szenvedés, nehéz, talán idáig legnehezebb FPS, amivel játszottam!
Az előbb a topik elejére lapoztam és elolvastam az első 60 hozzászólást és számomra igen meglepő dolgokat találtam.
Az első érdekesség, hogy ez egy 2002-ben jelentették be a játék megjelenését, és már 2001-től fejlesztik.A mejelenés viszont 2007 tavaszára esett.
És a játék címe akkor másképp festett:"S.T.A.L.K.E.R.S. - Oblivion Lost"
Nem követtem végig a játék fejlődését, sőt 2006 decemberében tudtam meg hogy ez meg fog jelenni idén, addig nem is hallottam róla.De mi történt, hogy 5 évet kellett rá várni?A többi 28xxx hozzászólást már nem olvasom el, sok lenne. -
#28130 Vege fele agyperzselonel vannak durva fegyverek ,pl ott ahol a falat kirobbantjak es sok a sniper,nah ott jottek nekem a durvan jo fegyverek,azota elvezem jatekot,addig kinszenvedes volt! :( -
#28129 Eléggé túlélő beütése van ennek a játéknak, kevés fegyver (azok se a legszimpatikusabbak) kevés tölténnyel, nagyon erős ellenfelek ha nem fejre célozunk...
Ezt így is tervezték és harangozták be vagy csak nekem tűnik úgy hogy ilyen ez a játék? -
#28128 Próbáld úgy, hogy játék telepítés után egyből próbálod az 1.0004-es patch-et. Haveromnál ez bejött. -
#28127 Nálam megy 5.1-ben. Az 1.0004-es peccs van fent. Nem tudom, hogy számít-e valamit... -
#28126 Köszi.
A hangra nincs válasz?
Miért nincs nálam 5.1-es hang?
EAX bekapcsolva. -
tommyx #28125 fel akartam rakni az 1.0003-as patch-et és azt írta ki hogy fel kell raknom az 1.0001-es patch-et. fel akartam rakni és az meg azt írta ki hogy nem eredeti a játék, újratelepítettem hogy eredeti legyen az exe. és még mindig ugyan azt írja ki. vki tud segíteni? lpz -
tommyx #28124 a patch-eket lehet használni a magyarosítással eggyütt? -
#28123 Na valahogy sikerült, de legalább 20x kellett töltsek addig. -
Louis Cyphre #28122 Mentés, majd kilépés a játékból. Végül betölteni az elöbbi mentést. -
#28121 Őrület, az x18-as labortól valahogy nagy nehezen sikerült a bárba elérni a csaposhoz, de nem hajlandó elvenni a dokumentumot amit hoztam neki.Csak áll bambán és nem fordul sehova.
Mit csináljak? -
SaGa #28120 Tévedés, a freeplay moddal a teleportos részről (Stacia 2) is vissza lehet térni a szarkofágba, onnan az erőmű elé (Stacia 1), onnan meg Pripjatyba.
A teleportos részen menj le a talajra, majd menj vissza oda, ahol a titkos laborból kijöttél a hologrammal való beszélgetés után. Belépsz az ajtón, balra le a lépcsőn és máris visszadob. Ezek a berakott visszatérési pontok nem kérdeznek rá, hogy akarsz-e visszamenni, egyből átrak, mint a teleport. -
#28119 Stalker patch-ek -
Louis Cyphre #28118 Itt van a videó róla:
Special items in Dark Valley -
Louis Cyphre #28117 Persze, Dark Valley-be lehet megtalálni. -
#28116 Igen Antonio Banderas filmbe... :))))) -
tommyx #28115 ilyet láttatok már?
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/XR_3DA+2007_10_30+10_00_05_15.jpg -
tommyx #28114 az a link (ahol le lehet tölteni a patch-et) fizetős. nincs olyan ami free? -
Louis Cyphre #28113 Pontosabban a kód 1243. -
Szebi #28112 Sziasztok
Valaki segitene abban,hogy hogyan kell etmenni egy kuldetest.Valami dokumentumokat kell megszerezni,de elotte meg kell szerezni a kodot a kapuhoz.A kod az 1234.Be is irom,de nem enged be
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200711040727351.jpg
Errol a kuldetesrol lenne szo.Mit kellene csinalni? -
#28111 Megoldva! -
#28110 HELP!
Megint elakadtam, nézem a végigjátszást, de úgyse jön össze.
A laborban vagyok, meg kell tudni az ajtó kódját, de hiába megyek, sehol nem találok egy olyan embert akinek PDA-ja van.
A monolit öltözet meg van, de nem találok a megfelelő helyre.Ahol kékkel jelzi ott csak pár gyógyszer van. -
#28109 Ha a kívánságteljesítőnél végzi az ember, akkor van csak vége.
Ha az ember a jó befejezés felé megy, akkor ott marad csernobilban a teleportos pályán és lehet mászkálni. :) -
#28108 ezt a modot én is végig vittem, de nem találtam mi a vége :) -
#28107 Kösz, megvan, azóta megtaláltam azt a rohadt kulcsot is. :) -
#28106 Köszi. -
#28105 Persze, kincsvadasz.hu/stalker A Magyarítások Portálról is szedhető, de ott csak a videófeliratozásos van fenn. És minden hibajelzésnek örülünk. -
#28104 Ahogy betölti a pályát, akkor ugye van előtted egy kapu, ami előtt 3 őr áll? Menyj csak egyenesen, ne ment a roncstelep felé. Sugárzás mindenképpen érni fog. Fuss át a sugárzó területen, utánna meg adj be magadnak a sugárzás elleni szerből, vagy igyál vodkát.
Remélem nem értettelek félre és ez lesz a megoldás! -
#28103 Biztos igazad van és nem is vonom kétsébe, mivel tény, hogy nem is próbáltam a tiéteket. De ezek után ki fogom. Adsz linket? :P
Utánna biztosan nem fogok a tények megfelelő ismeretének hiányában FUD-olni! :D -
#28102 Most el is akadtam.
Ott tartok, hogy a csaposnak elvittem a katonia bázosról ellopott dokumentumokat és be kell lopózzak valamilyen területre.
A végigjátszás azt írja, hogy a roncstelepig menjek el, majd ott keletre.Arrafelé haladok, de ott sugárzás van, vagy ha letérek visszaérek egy másik bázishoz, ahol már voltunk korábban és sehogy sem látom hol a végpont, csak nyilat jelez.
Mit rontok el? -
#28101 Tehát összekevered a mások által írt tapasztalatokat a sajátjaiddal, és bevallottan nem ismered azt, amivel kapcsolatban félelmet, bizonytalanságot és kétségeket ébresztesz.
Azt a tényt látszol figyelmen kívül hagyni, hogy nekünk is van olyan magyarításunk, ami nem nyúl a videókhoz (pont ugyanazt a technikát használja, mint a PGH, tekintve, hogy én adtam oda nekik), meg azt, hogy him13 „Turn off the brain scorches”-ről beszélt, ami nem igazán utal a magyarítás meglétére, meg azt, hogy (bár érthető, ezt nem tudhatod) nálam - de másoknál is - továbbmegy a feliratos, vagy anélküli videó után.
Egy párszor már leírtam itt, hogy a videófeliratozás a v1.0004-es javítás óta nem működik, de azt is, hogy az ilyet nem tartalmazó (v1.00) magyarításunk továbbra is problémamentesen megy. -
#28100 Te most miről is beszélsz?
Hol írtam, hogy nem rokonszenvezek én bárkinek a magyarításával is?
Nagyon sokan írták, hogy a videók után megfagy a játék. Valaki írta, hogy esetleg a magyarítás okozta ezen hibát. Én ezt a magyarítást használva még sose fagyott meg. Ez tény és tapasztalat.
Mi az, hogy FUD-olni?
Milyen tényeket nem ismerek? -
#28099 Azért ez egy kicsit erős. Elhiszem, hogy nem rokonszenvezel a ·f·i· csoport magyarításával, de nem kellene FUD-olni, főleg a tények megfelelő ismeretének hiányában. -
#28098 Majd ráérzel. Amikor először nyomtam, nekem is baromi szarnak tűnt az egész. Az odafutós módszer: sörétes a kézbe, odafutsz a fickóhoz, kettőt beleeresztesz és elfutsz miközben ujratárazol. Na persze ez nem a legjobb megoldás. Amikor már van AK-d, akkor már azért vmivel könnyebb guggolva nagyjából fejre célozva meggyilkúni őket!
Ha nagyon nem megy, akkor használj trainert hozzá! :)
Én 5x vittem végig a játékot, ebből 2x csalással. :P -
#28097 Majd lesznek nagyon fincsi fegyverek... -
#28096 Persze, minden játéknál a megoldás a headshot, ez logi, de itt közel kerülni is nehéz hozzájuk úgy, hogy a fejét tudjam célozni és közbe biztonságos fedezékben is legyek. -
#28095 Örülni fogok annak, ha egyáltalán végigviszem, nemhogy még újrajátszani és modokat is. :D Egyszer bőven elég lesz nekem.
A játékmenet tényleg nem nyűgöz le, uncsi, a fegyverek szarok, stb. -
#28094 pl. innen
Ha eddig nem volt felrakva neked az 1.0003-as peccs, akkor előbb azt tedd fel és utánna az 1.0004-eset (worldwide).