S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ezek között nincsen ..csak filek....460 db
Van benne gamedata könyvtár.. A régit töröld ki, az ebben lévõt tedd a helyére.

Belenézel, Van benne egy S.T.A.L.K.E.R U.H.S.F..... könyvtár, abban egy inf, meg a gamedata...

van benne 460 file...nincsen benne gamedata könyvtár..és 18 Mega...
tegnap felraktam a modot és a javitást(ami rossz ugye) most hogyan javitsam ki ezekkel????
Ha kb 16 mega, akkor maga a mod. Ha kb 4 kb, akkor a javítás...

köszi..lejött...de ez a mod javitása vagy maga a mod???
Most látom, hogy kint van a filefronton is...

Ráböksz a linkre, megjelenik egy oldal. A jobb felsõ sarka közelében látsz 3 jelet (Betû, szám) (elõtte: Please enter) beütöd a mellette lévõ kisablakba (here) és megnyomod a mellett lévõ gombot...

A java scriptek és a flash player legyenek engedélyezve...

és onnan hogyan töltsem le???
értem..akkor a Megauploadon lévõ már javitott verzio? nemdob ki a BAr-nál??
Akkor te is belefutottál abba, amibe én, meg még páran. Dezodor már fáradt kicsit és összekevert két all.spawn fájlt. Amit kirakott javításnak, az az 1.1-hez tesztelés alatt álló, így rossz helyen kezdesz vele. A lenti linken már a javított 1.0-ás mod van, a régit szedd le...

Az 1.0-ban Szidorovicsnál kezdesz, a klasszikus módon. A másik startpozíció és felszerelés az 1.1-ben lesz majd jó...

SaGa...

feltettem az UHSF modot..jól indul tényleg de Sidorovicshoz nem lehet bemenni..hogyan kapom meg igy a küldetést????? hogyan kell elinditani a fõszálat???
Mindenkinek, aki szereti a sztalkerek életét: keressétek meg az UHSF mod-ot. Ezt a http://stalker.hardwired.hu/forum/ közönsége, pontosabban Dezodor és segédei rakták össze. Még mindig fejlesztik.

Jelen állapotában: a kimaradt mutánsok visszatéve, jármûvek visszatéve. Minden pályán van blowout és pszi attack, véletlenszerûen és ahogy közeledsz az erõmû felé, egyre erõsebb. Fedezéket kell keresni elõle. Ellenben az erõmûnél nem kell rohanni, az ottani blowout nem pusztít el, ha idõben elbújsz valami zárt helyre. Elvonul és nézelõdhetsz tovább. Az erõmû túloldalán lehet a földön is kóborolni, cserébe ott is van pár keményebb mutáns. nem repít át a pripjatyi stadion bejáratától az erõmûhöz. Pripjatyban is van kereskedõ, a Bar környéki pálya valamelyest nagyobb lett, stb...

Nincs benne ûberfegyver, teherautóként felmálházható játékos és ilyesmik. Készül a teljesen free play verzió is, amiben nincs benne a jelenlegi fõ küldetés (Strelok szál), helyette egy teljesen más karakterrel (a hadsereg kutatója) kezdesz, teljesen más feladattal, visszajöhetsz az erõmûtõl és hasonlók

Letölthetõ innen
Az elõkészületben lévõ modhoz egy video itt

Ugyi milyen jó tökrészegen gamelni? <#buck> *viccel*

Egyébként tényleg idegesítõen sok a hiba a játékban. Talán majd javítják...

Még mielõtt leugatsz, a hibák ellenére 4* játszottam végig.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nyugi, ez nem filozofikus belemagyarázás, hanem a játékrendszer része, h aki izomagyból befogyasztja a gammát, sokkal kevesebb sansszal jut el a lényegig. Mióta van magyarítás, már hivatkozni sincs mire. (Az iszonyatos spoiler-ekrõl nem is beszélve.)
Ezt tanítani kellene, ahogy ezt bevállalták az ukrán srácok. Mindenképp övék a KÜLÖNDÍJ!!!
zombeeka
javítok:megnéztem

Irgum-burgum :)

zombeeka
Megnézet a "vége-videókat"!
Megnyugodtam,h ezek szerint mindent jól csináltam,mert a lehetõ legjobb végét kaptam,mikor végeztem a játékkal!
A többi vége valóban tükrözi,h ki milyen lehet,mert nem véletlenül juthat oda vki egy olyan befejezéshez ami nem jó! ki milyen küldetéseket vállalt elé s hasonlók...szerintem!
Vagy ez lehet,h már túlzottan filozófikus belemagyarázás,de mindenesetre nekem bejön <#crazya>ez a games!!!

zombeeka
Tökéletesen érzékeltetted a lényeget!
HAJRÁ STALKEREK!!!<#eljen><#violent>

Bravóóóóó!!!!

egy SZTALKER
DarkSector
Ezzel orvoshoz kéne menni!
<#ravasz1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TSL16b
Jó vót! <#eljen>

Mondhatnám azt is, h sajnos nem lett az év játéka, d nincs szívem ilyet. Inkább azt mondom, már fogantatása pillanatától kezdve KULT volt, és bármennyire felfoghatatlan egyeseknek, az is marad, míg a világ. Nyugat és kelet találkozik, küzd itt a Zónában.
1. Van, akit zsigerileg idegesít ez a befejezetlenül, töredékében is teljesség. Õk a statikus bázisgyökkettõk, a – városi értelemben – tipikus trágyaparaszt, aki fasztuggya holbármerre jár, de legalább számonkér és odaszarik.
Végigolvasva a játék megjelenésétõl az összes hsz-t, õk tipikusan ilyeneket hánynak ide bé: Ez egy szar. Ennek szar a grafikája. (Csak úgy ömlik a trágyalé, figyejjé.) Ez nincs optimalizálva bazmeg. Ezt 5x kell fejbelõni, h megdögöljön. Kinyír a sugárzás, mekkora egy kurva bug máán. Csinálok egy kurva mentést a harci helyzet kellõs közepén, erre betöltésnél egybõl kicsinálnak a közelembe csalással spawnolt ellenek. Unalmasak a quest-ek (Még véletlense kûdetés, vazze). Monnyátok mánmeg, holaza kurva Strelok bazmeeeg, mee ééén-één-én végignyomtam 3x, de nemtuttam kinyííírni bazmeg. Hol kapom mámeg azonnal az überlegjobb cuccokat, azonnal írjátok meg. A Doom3 jobb. Ez fos, tele van buggal, satöbbi, satöbbi.
Ezeket kiköpi a Zóna, mer nem idevalók (dászvidánnyá), a legcsiszoltabb észérvvel se könnyû beadni, h rossz a gamma. Õk érdemesek a rossz befejezésekre. És igen, azzal, h ez benne van a játék filozófiájában, ettõl is akkora ISTENKIRÁLYSÁG. Méltó az eredeti kisregényhez, és méltó még Tarkovszkijhoz is.
2. És vannak a SZTALKEREK. Õk küzdenek, felderítik és felfogják a Zónát, és átélik a PILLANATOKAT, amiket csak ez a játék nyújt.
Nyilvános kakálás helyett mesélnek a tábortûznél: Emlékszem, mikor az attak után életben maradt kutya másnap egész falkával visszatért, és vezényvonítás után rázombult a posztra. Emlékszem, hogy féltem a bokorban rejtõzve, mert alig maradt lõszerem, és vártam csak vártam, hogy egyre közelebb érjen az õrjárat, és azon imádkoztam, h most ne hagyjon cserben a fegyverem. Emlékszem, mikor elõször beszippantott egy gravi anomália, fellõtt az égbe, utoljára körülnéztem, aztán visszazuhantam, hogy szétrobbantson. Életemben nem haltam még meg így <#vigyor4> Emlékszem, fejlövés=temetés. (mekkoramááár!)

EZ EGY CSÚCSJÁTÉK. PUSZTULJANAK A TRÁGYAPARASZTOK! (muhahahahaaaaaa)
Az alapjátékban széthagyott kocsikba nem is fog, csak azokba, amiket a mod felrakása és új játék indítása után bepakol...

igen. ezt én is megszívtam. és kezdhettem elõlrõl. mondjuk szerencsére nem sokat játszottam nyilvánvaló bug, nem lehet vele mit csinálni. max elõzõ játékállás (ha van)

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Nekem olyan volt, hogy a Yantar tónál nem engedett be. Ez egy bug. Újraindítottam a játékot, visszatölöttem egy 2-vel régebbi mentést és akkor már jó volt.

Ombika
Vki idolimites kuldetes patch lelohelyet ismeri?

Volt már valakinek olyan, hogy nem tudott bemenni Szidó bához (az elsõ kereskedõ)? Elküldött a határra a katonai doksikért és mire visszavittem már nem engedett be! Nem adta be az ajtónyitás lehetõségét!
Volt már ilyen valakinek? Visszatöltöttem az állást, de úgy sem akarja!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

nekem az F az Enterre lett cserélve...de bele sem akar ülni..ott kezdõdika baj
Beülni az F-fel fog. A "turn engine" a motor beindítása, mikor már benne ülsz a kocsiban...

Ombika
Ize,hat ez lehet jolesne,mert nincs ertelme idoliminek! Hol talalom meg?

sevendoor
van olyan mod ami eltörli az idõlimitet.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sziasztok....
transport modot hogy lehet aktiválni?? felülirtam a gamedata könyvtárat, beirtam a blind turn engine....parancsot és nem akar beszállni.....
Ombika
Most vettem eszre csak! 😊 Bar nagybaj nemlesz belole,max tobbszor jatszom vegig! 😊

n3whous3
Nálam a fõ küldin kívül meg csak max 1 fut, pont azért, mert idõlimitesek.

púúúúú

Ombika
Nektek maradt ido az elvallalt kuldetesekre,nekme sokra nem ,pedig egyszerre max 5 fut csak,de hat annyi jo hely van,hogy benezek mindehova es szarra se marad idom! 😊

Hali!!
Utoljára,ha van vkinek kedve mág délelött multizni az csatlakozzon hamachival hozzám
Sanyesz55
1234 a kód
a játékban direct ip nél irja be ezt:
86.101.244.125
Csináltam egy dedikált szervert mennie kell,tegnap mûködött!!

sevendoor
Még annyit, ez a float32 mod nagyon bejött. Nekem régebbi gépem van, igen sokat számít a mod, full dynamiccal tudok játszani közepes beállításokkal.

sevendoor
Na, belevágtam 2x is..... Nimble elszökött a flashdrive-val és meg sem állt sötétvölgyig, kénytelen voltam utánamenni egy szál pulóverben. 😊
Ott "beinditottam" az életet, úgyhogy mire a történet szerint arra kellett mennem (X18), a zárt táboron kivül már nem volt élõ ember, a vérszopók meg azok az ugrálós izék mindenkit legyaktak. Ja és tele volt az egész patkányokkal, ezeket egyébbként elsõ alkalommal nem is láttam.

g_god sehogysem mûkszik viszont...
ez mûkszik : stlk10003trncal-ch.zip

(Talán valakinek segítség lehet)

Az új fiókom: DevLupius

Doom 4
oks köcce

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
Ha felnyomtad, akkor indítsd újrra a gépet és akkor tutira mennie kell...
Nekem xp sp2-õn ment

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
a média player ok de a theme nem megy 😞

Valaki leírná, hogy mûködik a g_god mod..... thx
User.ltx fil- ba beírtam g_god on, a konzolba mikor beírom : g_god 1 akkor azt írja i8smeretlen parancs.
Az always_run 1 et elfogadja, de azsem mûkösik.
Help... thx és még1x thx

Az új fiókom: DevLupius

Doom 4
köcce

DarkSector

Doom 4
ez a téma honnan van nekem is kellene

Ombika
ment pm!!

Lehet. De szar. Illetve nekem nem jött be.

Olyan mint a cs. Csak ugye külföldi szervereken néztem, a pingem az eget verte...

Nincs a játékból megszokott hangulat, szimpla rohangálós megölõs...

Akkor inkább vissza a Cod hoz <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akkor adjon valaki egy hamachi címet,gyors felteszem!!!

DarkSector
Nah meg lehet próbálni....
Ms-enem nem nagyon van, de hamachi-n lehetne dumálni....

Neten nem sikerült,de szervert tudok csinálni,ami úgy néz ki jó,arra bátran jöhetnének sokan!!
Ha valakit érdekel msn re vegyen fel!!