34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Ombika
    Ti a voros erdobe milyen tuhat viseltek,ami birja a nagy sugarzast? Nekem a piros prototipus van,lehet zoldet kene megvennem vagy a megjobbat,de az meg 96000 rugo! :(
  • Qwerty4
    Na mára ennyi, holnap fejezem be a játékot, lesz 6. stalkeros nap is. :)
  • Qwerty4
    A bárba hol kell visszamenni miután kikapcsoltam azt a gépet?Ugyanott ahol jöttem?
    Semmi irányjelző nincs a térképen. :(
  • TSL16b
    Jól mondtad. Közben kiderült egy s más, szerencsére a probléma megoldódott, legalábbis részben. Ebben a legérdekesebb az, hogy (asszem ezt is írtam már itt) a radar_dream-hez nem is kellett feliratozás, annak a játékbeli előfordulását érintetlenül hagytam, megmaradt a WW kiadásban lévő eredeti kód. Nem tudom, miért fagy a végén, majd újra kipróbálom 1.0000-ás változattal.
  • Qwerty4
    Na mindegy, az 1.0-s magayrítással tovább ment a játék.
    Tényleg elég gagyi egy befejezés lett volna ha ott meghalok és feketeség. :D Nem akartam elhinni, hogy az a befejezése, szerencse nem is. :)
  • Qwerty4
    dehát a v1.0-s játékom ezek szerint kompatibilis kell legyen a v1.11-es magayrítással...
  • czky
    Kifelé menet majd lesz fegyvered, ne aggódj! :D
    v1.00 Kompatibilitás: v1.0000 – v1.0004
    v1.11 Kompatibilitás: v1.0000 – v1.0003
  • Qwerty4
    De, csak az maradt, annyi tölténnyel amit látsz.
    Amúgy az újabb magyarítással van gond?A régebbivel megy tovább ezek szerint...
  • czky
    Ugye nem csak pisztoly van nálad? :P
  • Qwerty4
    Hát nem sokáig látszott a kép.
    imageshack
    KÉP KATT!!!
  • czky
    Jaaaaa!
    Ez még csak az agyperzselő kikapcsolója.
    Tedd be az 1.00-ás magyarítást, akkor tovább fog menni. link
    Jól mondtam TSL16b? :P
  • Qwerty4
    Amúgy ez az a hely:

TSL16b:Még tehát kellett volna ide stáblista?
    czky:Nem volt semmi kívánság, csak mintha elájult volna és képzelődött volna.
  • TSL16b
    Ez csak a szokásos videóvégi fagyi, mert utána stáblista és menü a szokásos sorrend. Valószínűleg nem kímélhetted az ellent a játék során, olyankor van az apokaliptikus videó.
  • czky
    Ha megvolt a kívánság, akkor általában vmi rossz történik a fickóval és kilép a menübe.
  • Qwerty4
    Ja, sötétség, még a menübe se tudtam kilépni.
    Ugye nem bug?Azért kérdem mert még adott közbe egy feladatot.
  • Qwerty4
    Na hát azt hiszem megvolt a rossz vég, megnyomtam azt a gombot és mintha lepergett volna előttem az életem és sötétség.
    Ennek kellett történnie?
  • czky
    Jól gondolod! :)
  • Qwerty4
    Aha, köszi újból az infókat. :)
    A kívánságteljesítős verzió tehát a rossz vég, oda megyek és talán kívánok valamit és a zóna csak szűkül ezzel, így a probléma nem lesz megoldva.Vagyis szerintem, még nem kell elárulni mi lesz.
    Már az agyamba vettem, hogy ezt megcsinálom és ha lesz kedvem akkor a másik verziót is, akkor godolom már happy-end lesz. :)
  • czky
    Úgy lesz a leghosszabb a játék, ha meglesz az a küldetésed, hogy Pripyat-ban a hotelben keresd meg a titkos szobát és Csernobilban nem a kívánságteljesítőhöz mész... Megcsinálhatod a kívánságteljesítőt is (itt vége lesz a gaménak), csak előtte csinálj egy mentést, hogy visszatöltve tovább tudj menni!
    Ja igen. Nincs Boss-Fight! Csak egy halom Monolith-os ürge erős fegyverekkel, golyóálló ruhában. :) Tudod, fejlövés! :)
  • Szebi
    Hehh,en meg mar arra gondoltam,hogy nehez a taskam,es azert nem erem el.Mar ledobaltam magamrol mindent
  • Szebi
    pfuu,most olvasom.Majd estere megprobalom,mert kell menem melozni.Az eleg gaz lesz ha tele lesz arra zombikkal,mert csak pisztoly golyom van.Elore erzem,hogy nagyon megfogom szivni.
  • bakvarnyu
    Nincs hova sietni! Én odaáig vagyok a játékért
  • Qwerty4
    Még szerencse, hogy nem rakták egybe az egészet, képzeld el mennyi lett volna töltési idő, még 2 GB-al is elég lassú, hát az egész területet.

Amúgy nyugtassatok meg, ugye hogy nem lesz boss-fight a végén?
    Érzem hamarosan a játék befejeződik, legalábbis most ki kell kapcsoljam az agyszippantót vagy micsodát. :D Olyan vége szagú, odáig sem volt könnyű az út.
  • Qwerty4
    legalábbis ott nem tud visszamenni... :)
  • SaGa
    A játéktér nagy, csak darabokra osztott. Az eredeti elképzelés szerint folyamtosan lehet menni, de ez nem jött össze, így bizonyos pontokon át kell lépni egyik területről a másikra. ezen kívül az eredetileg kitalált területek kb fele nem került be a végleges játékba. Ezzel együtt, meglehetősen nagy a szabadon bejárható terület.
  • bakvarnyu
    Elolvastam három írást is a játékról (SG INDEX és PCDOME ), érdekes mennyire eltérően értékelik mind. PL az egyik viszonylag szűk játéktérről beszél a másik viszont hatalmas bejárható területről meg ilyenek

• madmanic
    nem tudsz visszamenni
  • Qwerty4
    de :)
  • czky
    Csak nem vissza akartatok menni arra, amerre bementetek? :)
  • Qwerty4
    Nem lehet felmenni ott (az x16-os laborban vagy biztos, mert én is ezzel találtam magam szembe).
    Vissza kell menned oda ahol megtaláltad a dokumentumokat, ott jobbra találsz egy járatot tele mutánsokkal.
    Voltak nekem ám ott kalandjaim.
  • czky
    Hol vagy egyáltalán? Én ilyen létrán fölfelé sohasem mentem csak lefelé...
  • Szebi
    Mar megint elakadtam,espedig itt
    http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1194250153.jpg
    Pedig biztosan a letran kell felmenni,de nem erem el.Merre menjek?
  • czky
    Nálam is szokott ilyen hibát csinálni, amikor esik az eső. De nagyon ritkán.
  • Szebi
    Pffu,na most leegtem.Teljen megzavart ez a 1234 meg 1243.

Bar eszrevettem egy hibat benne.Mondjuk derult egbol esik az eso,meg villamlik.Sehol egy felho.Meg nem tudom,hogy a jatek hibaja,vagy a grafikusom gyenge(8600gt),de neha elkezd a kep vonaladzodni,mikor esik az eso.Ha kimegyek a game-bol,majd vissza akkor ok.
  • Ombika
    Orulj annak ,hogy ilyen. Nemsok hasonlo kategoriajau jatek van,sot egyaltalan ...
  • Qwerty4
    Ezért lett akkor ilyen bugos, amilyen, és azért jelent meg vagy 4 patch hozzá.Sok gond volt vele és mégse lett tökéletes megjelenéskor.
    Az alapba amúgy rengeteg bug van, gondolom nem az én videókártyám (HD2600XT) hibája az amiket néha látok... :)
  • bakvarnyu
    Rengeteg probléma volt, kisebbfajta csoda, hogy egyáltalán megjelent. Elfogyott a lóvé + nem ment úgy az AI fejlesztése mint ahogy előzőleg tervezték (ki is maradt pár dolog), gond volt az átvezető videókkal , de aztán jött egy kiadó aki mögéjük állt és felgyorsultak a folyamatok. Sztem nagyon jó lett a végeredmény én kb. ennyit vártam a játéktól.
  • madmanic
    bele ám!
  • bakvarnyu
    ebbe bele lehet dögleni?
    lent vagyok az x16 laborban nincs kaja.
  • madmanic
    lőjj magadnak egy pseudodogot...

keress kaját!