34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#28173 Ti a voros erdobe milyen tuhat viseltek,ami birja a nagy sugarzast? Nekem a piros prototipus van,lehet zoldet kene megvennem vagy a megjobbat,de az meg 96000 rugo! :( -
#28172 Na mára ennyi, holnap fejezem be a játékot, lesz 6. stalkeros nap is. :) -
#28171 A bárba hol kell visszamenni miután kikapcsoltam azt a gépet?Ugyanott ahol jöttem?
Semmi irányjelző nincs a térképen. :( -
#28170 Jól mondtad. Közben kiderült egy s más, szerencsére a probléma megoldódott, legalábbis részben. Ebben a legérdekesebb az, hogy (asszem ezt is írtam már itt) a radar_dream-hez nem is kellett feliratozás, annak a játékbeli előfordulását érintetlenül hagytam, megmaradt a WW kiadásban lévő eredeti kód. Nem tudom, miért fagy a végén, majd újra kipróbálom 1.0000-ás változattal. -
#28169 Na mindegy, az 1.0-s magayrítással tovább ment a játék.
Tényleg elég gagyi egy befejezés lett volna ha ott meghalok és feketeség. :D Nem akartam elhinni, hogy az a befejezése, szerencse nem is. :) -
#28168 dehát a v1.0-s játékom ezek szerint kompatibilis kell legyen a v1.11-es magayrítással... -
#28167 Kifelé menet majd lesz fegyvered, ne aggódj! :D
v1.00 Kompatibilitás: v1.0000 – v1.0004
v1.11 Kompatibilitás: v1.0000 – v1.0003 -
#28166 De, csak az maradt, annyi tölténnyel amit látsz.
Amúgy az újabb magyarítással van gond?A régebbivel megy tovább ezek szerint... -
#28165 Ugye nem csak pisztoly van nálad? :P -
#28164 Hát nem sokáig látszott a kép.
imageshack
KÉP KATT!!! -
#28163 Jaaaaa!
Ez még csak az agyperzselő kikapcsolója.
Tedd be az 1.00-ás magyarítást, akkor tovább fog menni. link
Jól mondtam TSL16b? :P -
#28162 Amúgy ez az a hely:
TSL16b:Még tehát kellett volna ide stáblista?
czky:Nem volt semmi kívánság, csak mintha elájult volna és képzelődött volna. -
#28161 Ez csak a szokásos videóvégi fagyi, mert utána stáblista és menü a szokásos sorrend. Valószínűleg nem kímélhetted az ellent a játék során, olyankor van az apokaliptikus videó. -
#28160 Ha megvolt a kívánság, akkor általában vmi rossz történik a fickóval és kilép a menübe. -
#28159 Ja, sötétség, még a menübe se tudtam kilépni.
Ugye nem bug?Azért kérdem mert még adott közbe egy feladatot. -
#28158 Na hát azt hiszem megvolt a rossz vég, megnyomtam azt a gombot és mintha lepergett volna előttem az életem és sötétség.
Ennek kellett történnie? -
#28157 Jól gondolod! :) -
#28156 Aha, köszi újból az infókat. :)
A kívánságteljesítős verzió tehát a rossz vég, oda megyek és talán kívánok valamit és a zóna csak szűkül ezzel, így a probléma nem lesz megoldva.Vagyis szerintem, még nem kell elárulni mi lesz.
Már az agyamba vettem, hogy ezt megcsinálom és ha lesz kedvem akkor a másik verziót is, akkor godolom már happy-end lesz. :)
-
#28155 Úgy lesz a leghosszabb a játék, ha meglesz az a küldetésed, hogy Pripyat-ban a hotelben keresd meg a titkos szobát és Csernobilban nem a kívánságteljesítőhöz mész... Megcsinálhatod a kívánságteljesítőt is (itt vége lesz a gaménak), csak előtte csinálj egy mentést, hogy visszatöltve tovább tudj menni!
Ja igen. Nincs Boss-Fight! Csak egy halom Monolith-os ürge erős fegyverekkel, golyóálló ruhában. :) Tudod, fejlövés! :) -
Szebi #28154 Hehh,en meg mar arra gondoltam,hogy nehez a taskam,es azert nem erem el.Mar ledobaltam magamrol mindent -
Szebi #28153 pfuu,most olvasom.Majd estere megprobalom,mert kell menem melozni.Az eleg gaz lesz ha tele lesz arra zombikkal,mert csak pisztoly golyom van.Elore erzem,hogy nagyon megfogom szivni. -
#28152 Nincs hova sietni! Én odaáig vagyok a játékért
-
#28151 Még szerencse, hogy nem rakták egybe az egészet, képzeld el mennyi lett volna töltési idő, még 2 GB-al is elég lassú, hát az egész területet.
Amúgy nyugtassatok meg, ugye hogy nem lesz boss-fight a végén?
Érzem hamarosan a játék befejeződik, legalábbis most ki kell kapcsoljam az agyszippantót vagy micsodát. :D Olyan vége szagú, odáig sem volt könnyű az út. -
#28150 legalábbis ott nem tud visszamenni... :) -
SaGa #28149 A játéktér nagy, csak darabokra osztott. Az eredeti elképzelés szerint folyamtosan lehet menni, de ez nem jött össze, így bizonyos pontokon át kell lépni egyik területről a másikra. ezen kívül az eredetileg kitalált területek kb fele nem került be a végleges játékba. Ezzel együtt, meglehetősen nagy a szabadon bejárható terület. -
#28148 Elolvastam három írást is a játékról (SG INDEX és PCDOME ), érdekes mennyire eltérően értékelik mind. PL az egyik viszonylag szűk játéktérről beszél a másik viszont hatalmas bejárható területről meg ilyenek
-
madmanic #28147 nem tudsz visszamenni
-
#28146 de :) -
#28145 Csak nem vissza akartatok menni arra, amerre bementetek? :) -
#28144 Nem lehet felmenni ott (az x16-os laborban vagy biztos, mert én is ezzel találtam magam szembe).
Vissza kell menned oda ahol megtaláltad a dokumentumokat, ott jobbra találsz egy járatot tele mutánsokkal.
Voltak nekem ám ott kalandjaim. -
#28143 Hol vagy egyáltalán? Én ilyen létrán fölfelé sohasem mentem csak lefelé... -
Szebi #28142 Mar megint elakadtam,espedig itt
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1194250153.jpg
Pedig biztosan a letran kell felmenni,de nem erem el.Merre menjek? -
#28141 Nálam is szokott ilyen hibát csinálni, amikor esik az eső. De nagyon ritkán. -
Szebi #28140 Pffu,na most leegtem.Teljen megzavart ez a 1234 meg 1243.
Bar eszrevettem egy hibat benne.Mondjuk derult egbol esik az eso,meg villamlik.Sehol egy felho.Meg nem tudom,hogy a jatek hibaja,vagy a grafikusom gyenge(8600gt),de neha elkezd a kep vonaladzodni,mikor esik az eso.Ha kimegyek a game-bol,majd vissza akkor ok. -
#28139 Orulj annak ,hogy ilyen. Nemsok hasonlo kategoriajau jatek van,sot egyaltalan ... -
#28138 Ezért lett akkor ilyen bugos, amilyen, és azért jelent meg vagy 4 patch hozzá.Sok gond volt vele és mégse lett tökéletes megjelenéskor.
Az alapba amúgy rengeteg bug van, gondolom nem az én videókártyám (HD2600XT) hibája az amiket néha látok... :) -
#28137 Rengeteg probléma volt, kisebbfajta csoda, hogy egyáltalán megjelent. Elfogyott a lóvé + nem ment úgy az AI fejlesztése mint ahogy előzőleg tervezték (ki is maradt pár dolog), gond volt az átvezető videókkal , de aztán jött egy kiadó aki mögéjük állt és felgyorsultak a folyamatok. Sztem nagyon jó lett a végeredmény én kb. ennyit vártam a játéktól.
-
madmanic #28136 bele ám! -
#28135 ebbe bele lehet dögleni?
lent vagyok az x16 laborban nincs kaja. -
madmanic #28134 lőjj magadnak egy pseudodogot...
keress kaját!