34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Devv
    Jut eszembe, én is itt tartok a Poker nevű banditánál, de én 1.0005-ös patch-el sem találom...
  • Devv
    Bocs, az előzőt mobilról írtam... Szóval ez a Big Ben stukker odab*sz!
  • Devv
    Ez a "Big Ben" nevü pisztoly, amit Gordon mellett találtam elég hatékony.
  • Kalash17
    Köszönöm szépen a válaszokat.Már megvan.Kicsit továbbolvastam és kiderült hogy hibás a játék és az 1.0004-es patch után jó lesz :D
    Minden jót!
  • ntex
    Fogalmam sincs :) Mindenesetre ha időlimites és lejár talán fel tudod majd újra venni, ha nem akkor reménykedj hogy respawnol egyszer :)
  • Kalash17
    Most néztem meg a Vad területen, de ott sem volt nyoma, csak zsoldosok voltak.Pedig megöltem Borovot.De jut eszembe, nem lehetséges-e az hogy azért nem találom, mert már megöltem?
  • ntex
    Olyasmi, meg csak akkor lesz megtalálható ha Dark Valleyban (Sötét Völgy tán) megölted Borov-ot az elhagyott gyárban (bandita főhadiszállás)
  • Kalash17
    Tehát ha jól veszem ki az angol szövegből, ha nem tanálom az Agropromnál, akkor menjek a vad területre?
  • ntex
    http://stalker.wikia.com/wiki/Poker

Appearances rész a lényeg :)
  • Kalash17
    Ha arra a szobára gondolsz ahol Strelok pendrive-ja volt, akkor igen.
  • Herold
    Van ott lent egy rejtekhely, azt megtaláltad már?
  • Kalash17
    Sziasztok!

Segítségre volna szükségem.A kötelességiek bázisán, Voronin küldetéseit csinálom.A feladat hogy leszámoljak a Poker nevű banditával, aki valahol az Agroprom kutatóintézetnél kell legyen.Ahogy átléptem az átjárón, a küldetést jelző fehér nyíl nyomban a hátam mögé mutatott, azt szerette volna hogy menjek vissza.Ennek semmi értelme nem volt de másodszorra visszamentem, majd megint az Agroprom felé mutatott.Gondoltam akkor benézek.Az intézetnél lelőttem néhány katonát, volt ott még 2 Stalker, és a Strelok búvóhelyéhez levezető aknánál jópár bandita várt rám.Alig hogy odamentem, újra megjelent (merthogy közben eltűnt) a fehér nyíl, és egyenesen az aknába mutatott.Odalent, néhány bandita, katona, vérszopó várt, mindet kiirtottam, és a nyíl most egy teljesen megközelíthetetlen helyre mutatott.Ha kimegyek a járatok másik felén, a nyíl visszafelé mutat.Nem tudom mit tegyek.

Elnézést a terjedelemért, előre is köszönöm a választ.
  • Muttley
    nekem úgy tűnt, h a kezdő jelenet ShoC, amikor
    megy a hullákkal tömött autó, majd felborul stb.
    majd a bázison való ébredést követően végig Clear Sky (gondolom én)
    a CS-t én addig vittem el, amikor disznók+2. sugárzás, majd banditák
    utána meguntam, h nem tudok bemenni úgy egy bázisra, h ne töltene 1.5 percet a játék
    innentől kezdve csak ShoC :)
    a CoP pedig óóótvar ronda lett
    a complete mod-hoz képest mindenképp + a cím ellenére, alig szól Pripyatról
  • grebber
    Ez amugy melyik részről szól? Mert legelsőről tuti nem annak nem ez a vége! A másik kettőt soha nem vittem még végig így nemtudom.
  • Muttley
    szegényes szókincs
    szófordulati helytelenségek
    szóismétléses tőmondat-hegyek
    a környezet és hangulat részletgazdag leírásának teljes hiánya
    túlélési ösztön érzékletessé tételének hiánya
    röviden: hiányzik az írói véna
    DE
    az akarat és a kemény időráfordítás absz. látszik
    és ez becsülendő
    1x mindenképp érdemes elolvasni
  • grebber
    Én elolvastam vannak benne mondatszerkezeti hibák,de aki pl nem játszott a játékkal az megtudja a történéseket!
  • Muttley
    big thx :)
    ma este nekiveselkedem
    1. kuksira igényes munkának tűnik
  • grebber
    Parancsolj! S.T.A.L.K.E.R Eszmélet
  • Muttley
    link, plz
  • grebber
    Hm magon találtam egy pdf-et egy srác írt a játékról "könyvet"!

• Bulics
    Sziasztok Sztalkerek! Lenne egy komoly kérdésem. Nem tudjátok-e hogy magyarországon (esetleg közületek) foglalkozik- e valaki modolással?
    Mikor elöször játszottam a játékkal illetve később a Priboi sztori módjával írtam egy kis történetet, ami a stalker univerzumban játszódik. Eleve shoc modnak írtam, véleményem szerint egészen jó sztori(amatőr íróhoz mérten), pár héttel a shadow of chernobyl előtt játszódik, de direkt nem érinti azt a vonalat. Ugyanazok a pályák de egy teljesen más történet, több hamis és egy legjobb befejezéssel. Nem rég eszembe jutott hogy kár lenne veszni hagyni, tudniillik kb 3negyedénél abbahagytam. De most ha lenne vki aki szereti a kreatív munkát és képes modolni szívesen befejezném mi több be akarom fejezni. Én mellesleg amatőr(mivel hivatalosan még nem jelentem meg) zeneszerző vagyok úgyhogy talán ilyen sztalkeres eredeti zenét is tudnék írni neki.
    Tudtok vkit ajánlani. A részleteket majd "négyszzemközt".
    Kérlek válaszoljatok. Köszönöm.
  • CyrSyS
    Sziasztok!

OL2010 moddal játszom és most találkoztam egy érdekes hibával. Neten nem leltem megoldást, ezért is írok. Szóval mikor a BAR mapot betölti, lépek 3-atés kifagy a játék. BUgreport ablak vagy az a indító fájl hibájára hivatkozik. Mi lehet a baj?
  • ntex
    Nem tudok róla, de állítólag a Kanyhalos nevű trader Pripyat-ban a Hotelben árul egy csomó fegyvert.
  • CyrSyS
    Egy kérdés még!

Nincs az OL 2010-hez Trader mod? De úgy hogy minden kereskedőnél mindent lehessen vásárolni!
  • CyrSyS
    Mert valójában nekem elindult a játék, de mikor átakartam menni más térképre, ott halt meg a Bugreport ablak megjelenítésével.
  • ntex
    Szerintem biztos. A mod oldalán is 1.0005 van írva hogy arra kell feltenni
  • CyrSyS
    Pedig nagyon jónak tűnik a mod! Látszik hogy fanatikusok készítették. Nos 1.0006 patch lehet a zavaró tényező?
  • ntex
    Az eredeti sztori megtalálható benne, plusz ki van egészítve számtalan új térképpel, küldetéssel, fegyverekkel. Elég bitang gép kell hozzá, kétmagos CPU + 4GB memória + legalább 512MB-os videókártya alatt fel sem érdemes telepíteni.
  • Bulics
    Ezt most én is néztem. Amúgy nem szeretem a modokat mert sztem tönkreteszik az eredeti játékélményt, de ilyen teljesen alternatív modot viszont kipróbálnék szivesen. Csak az lenne a kérdésem hogy ez úgy miről szól? Van vmi legalább közepes sztorija? köszi
  • ntex
    Már ott elrontottad hogy a Stalkersoup mod 1.0005-re megy :)
  • CyrSyS
    Ez a Stalker Soup játszhatatlan! rengeteg hiba van benne. Maradok az OL 2010-nél. Viszont ott az lenne a kérdésem hogy nem lehet benne nehézségi fokozatot választani. Enter the Zone kiválasztása esetén nekem annyi jelenik meg hogy STALKER és Back. No most ha alapból a legnehezebbre van csinálva akkor kivetnivalót találtam benne. Az OL 2.2.-ben sokkal többször kellett enni. Itt azért elég keveset. Amúgy teljesen korrekt a mod csak kár hogy nincs benne új feladat vagy új pálya. Vagy van?
  • CyrSyS
    Sziasztok!

Újra elővettem a STALKER SHOC-t. Nos visszaolvasván a fórumban nekem nagyon megtetszett a Stalker Soup mod. Már csak olyan gondom van hogy nem akar menni. Lépések a következők:

1. Stalker install +1.0006 patch install
    2. Stalker Soup telepít
    3. Stalker soup legújabb patch telepít
    4. Elvégeztem a főbb lépéseket.

Nos ha így elindítom akkor szépen el is indul bravó minden. Amikor indítom magát a pályát akkor az Entering Zone-nál vár vár vár majd kék halál! Mondom faxa!

Találtam egy olyan Options mappát amelybe van egy 4gb-nál nagyobb címzést lehetővé tévő fájl. Ha azt felülírom akkor már a játék sem indul el. Rendszerem Win7 x64. Gépem elég jó!

Mi lehet a baj?
  • TSL16b
    Ajánlom a saját készítésű Authenticity Sound Packet.
  • mcmoha
    A francba elneztem a topikot.
  • URH
    Ez a Clear Sky-hoz van nem?
  • mcmoha
    http://stalker.filefront.com/file/Russian_Audio_Mod_Full;94249
  • URH
    Valaki nem tudja, hogy honnan tudnék Russian Audio modot letölteni ehhez a játékhoz? Google-ba nem találtam.
  • grebber
    Valamit benéztél több mint egy éve van Stalker 2 topik!

Stalker 2 topik
  • Drazse23
    Tudom!
    Mivel nincs STALKER 2 topic ezért ide (illetve a CoP-ba) írtam.
    A STALKER 2 lett volna a Shadow of Chernobyl igazi folytatása.
    Gondoltam, mivel itt is STALKER fanok vannak, biztosan érdekli őket a hír.
  • Herold
    Ez nem a Stalker 2 topic.