S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet csak adminként futtatva mûködik jól?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nekem Steames verzió van meg jó rég, de mai napig nem fejeztem be. Ezért múlt héten letöltöttem és el is indítottam, hogy beállítás. Ez OK. De ma mikor elindítom a monitor azt írja ki Out of Range 219.1 Khz/239 Hz! Semmit nem tudok csinálni, nincs ini/cfg fájl vagy nem találom.
Valaki tud segíteni?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
a labor helyiség :9524 , és van egy harmadik is oda még nem jutottam el mert nem tartok még ott , most csak ez van a PDA m ba. a harmadikat egyik katonánál találom majd meg az agyperzselõnél azt hiszem de neten szétlehet nézni. És van még egy olyan helyiség ami tele van cuccokkal nem kötelezõ tudni a game végig viteléhez annak a kis szobának a kódját. Egy másik faszinál találod meg egyébként a második kódot is.

De k*rvajó géped van istenem....
felületes szemlélés esetén valóban "csak" grafikai-turbo
de aki belemerül és ismeri a gammát, annaklesz még egy rakás "apróság"
Just do it :)
Mod torrent (5G😎
Többi infó
Ez ilyen. A STALKER grafikája már elkopott. Bizonyos nézõpontból már fapados. A Complete mod ennyit tesz hozzá. Csak grafikai és vizuális elemek. Játékmenethez nem nyúl. Clear Sky-os Complete mod-ban van asszem teleport. Nem emléxem. Lehet ebben is van. Ha ige, akkor menüben alul felsorolja ha van ilyen. Talán CTRL+ESC.
STALKER már elég régi játék. Ukránok által fejlesztett elsõ X-Ray engine. Ez van. Ez ilyen. <#alien>#alien> Sokkal jobb nem nagyon tud lenni.
Complete mod + Absolute Nature + Absolute Texture
Viszont néha-néha jó elõvenni a játékot, ha az emberre rájön egy kuckolásos idõszak. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De ez csak tipp, nem tudom mûködne-e így a dolog, nem próbáltam még tweakelni, buherálni szûz fájlokban
Next PC upgrade: 2022
Ha olyan mod kell ami a játékmeneten is változtat akkor ajánlom az OL2.2-t (ez nagyon alap, sok mod "alapmodja") vagy ha nagyon komolyak kellenek akkor próbáld ki az SMP-t vagy esetleg Narodnaya Soljanka. Ez egy orosz mod, de van hozzá angolosítás. Összegyúrja a 3 stalker epizódot egybe. Vagy a nemsokkal ezelõtt linkelt Lost World Requital, bár ehhez nem tudom van-e angolosítás. Oroszok rengeteg jó modot, total conversiont csináltak a játékhoz csak senki nem fordítja le õket angolra vagy más nyelvre.
Állítólag van benne teleport ezt hogy kell használni?
Írja is a complete leírásánál,hogy a steam-esnél elõbb el kell indítani egyszer a játékot!
Most már telepíti!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mert azt írja nincs telepítve a game 😞
PÜ-ben küldök Neked magyarítást.
Ez lenne az?
Aki esetleg tud a Complete modhoz igazított magyarítást kérem linkelje!
2.) Van hozzá kompatibilis magyarítás (, hogy merre azt nem tudom 😊
3.) A Complete mod kiegészítve Absolute Nature + Texture
A magyarítás miatt kérdezem hogy jó hozzá vagy sem?
Melyik a legjobb grafika mod a gamehez?
link...
"
tisztelt STALKER fan társaim .
hosszas keresgélés után találtam egy brutál jó modot, amirõl eddig az a hír járta , hogy csak oroszul létezik . lost world requital - info itt .
videó itt
letöltési linkek :
http://www.megaupload.com/?d=G734JD5H
http://www.megaupload.com/?d=VOOCLF2O
http://www.megaupload.com/?d=YHPPA6O4
ez is kell : dynamic lighting patch
http://www.megaupload.com/?d=OK1YVQ9M
kibontás után a moddal és a dinamic lighting patch-el 5,4gb-os gamedata mappát kaptok .
érdemes kipróbálni , sok finomság van benne , jó pár új mappal ja és persze angolul !
az alapjáték legyen felpeccselve 1.0006-ig !"
S.T.A.L.K.E.R. Lost World Requital
és melyik a jobb, az arsenal vagy a SC 2012 Weapon Revamp ?
és arra gondoltam , hogy elsõnek ha újratelepítem modolva, akkor ol+arsenal, utána meg a lentebb ajánlott Complete, Absolute Nature & Structure, SC 2012 Weapon Revamp
még milyen grafika javító, játékmenet és intelligencia fejlesztõ modokat érdemes/lehet/kell feltenni ezek mellé az összeállítások mellé?
belemélyedtem a modlistákba, de nem írják szabad e a olbi vagy a complete mellett telepíteni...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"