34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#34018 elvileg láttam, de aztán mégsem :)
thx, h még1x belinkelted
#34017 picit depis az állandó sötét időjárás -
#34017 Ezt is ajánlom amúgy... jó nehéz, sötét stb...
download
-
#34016 :D
-
#34015 Valaki aki tolta már az Oblivion Lost 2010-et!!! Nem lehet találni valahol standard képenyőhőz scópokat? Idegesit hogy a PSO1-scope jó rajta, de pl a Acog már ilyen összenyomott... leszedtem a Gnomus scopes 2.1-et, meg az addition 2-öt, de egyik se javítja... Am ez az egyik legjobb mód sztem, leszámítva a virágokat... az a fegyver arzenál valami kajak jó!!! -
Bulics #34014 Gépigény? -
#34013 úgy durván a missziókat,tárgyakat,fegyvereket stb.
alant linkeltem a mod elérhetőséget.Feature menüpontban ott van a teljes lista!
De tessék -
#34012 :)
tereptárgyakon, épületeken, bázisokon, környezeten és küldetésen változtat vmit ez a MOD? -
#34011 játékmenetben különbözik!
pl elején semmid sincs(evidens,épp lezúgtunk egy teherautóról)
és apránként kapunk meg mindent.sokkal több tárgy.vannak kaják amik a zónán belül termesztettek és ezek enyhén sugárfertőzöttek.
és nagyon sok poén van benne(rádióüzenetek)
De van hozzá hd textúra pack is a graf-függőknek:D
http://blackbyte.org/photorealistic/
-
#34010 ahogy elnézem
grafikailag nyomába nem ér a Complete MOD-nak -
#34009 Most tesztelgetem ezt a modot.Elég jó és nehéz is.
angol fordítás is van már!
http://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution -
#34008 Complete mod. -
#34007 Ja most látom a HUD-on hogy valami mod lehet. -
#34006 Fasza. Ez mod vagy az alap? -
#34005 Üdv gondoltam egy két képet feldobok hátha később más is tesz fel képet. -
#34004 én az x18 laborba találtam hozzá -
Kalash17 #34003 Sziasztok!
Esetleg tudja valaki hogy lehet-e találni ak-74-hez puskagránát vetőt?Megtaláltam az Obokan-t amin van, de arról nem lehet leszedni.Jó lenne egy a gyorsított tüzelésű Ak-ra. -
malercoo #34002
sziasztok lenne egy kérdésem a secret trials 2 modhoz milyen grafikai tuningot érdemes felrakni? -
Bulics #34001 megoldottam... -
Bulics #34000 Sziasztok le tudja vki írni hogy milyen könytárat és fajlneveket kell létrehozni a játékkönyvtáron belül ahhoz hogy a háttérzenét a pályák alatt kicserélhessem? Remélem értitek mit akarok mondani. -
#33999 USA-ban a Stalker??
ahahahahaha :))
ez kb olyan lenne, mint egy rózsaszín-neonzöld zebramintás Ferrari
kompromisszumot kéne kötniük :) -
#33998 Herold: "Azt a barna maszatot amit időnként látni, mi okozza?" Te szerintem az hogy egy kicsi "mit ugrálsz lényecske" támadja az emberünket gondolom azt igyekszik illusztrálni hogy emberünk sérül.
fery02: Ja jól néz ki szerintem egy két dolog, de nekem még mindig az első rész jön be komplett móddal, és anélkül is.
ntex úr következő az a nagy helyzet hogy láttam két videót amiben azt hangoztatja egy játékokkal foglalkozó műsor hogy a stalker 2. részét anyagi okok miatt mellékpályára rakták lehet be se fejezik, de egy kis csapat még dolgozik rajta. A túl részletesre sikerült felhozatal miatt drága lenne a második rész , de dolgoznak állítólag még rajta. A másik dolog amit hallottam hogy azért is teszik félre mivel hogy a célközönség Europa lenne , de a támogató cég csak abban a feltételben menne bele a dologban ha Amerikában játszódna tovább a történet, viszont ebbe meg a fejlesztő cég nem megy bele. Támogatottság "híjján" egy kis csapat foglalkozik még a dologgal , és ne tudnak még biztosat. Kb ennyi a saját szavaimmal.
-
#33997 Az öltözék meg a HUD hasonlít, a környezet annyiból nem, hogy a Stalkerben, a pripyati régióban nem nagyon volt ilyen dús és zöld az aljnövényzet, mint az 1. videóban. A vaddisznó hangja meg egyenesen gagyi.
Azt a barna maszatot amit időnként látni, mi okozza? -
#33996 Stalker 2-bol eddig csak ezek a hivatalos kepek jelentek meg. (Lehet, hogy csak felhivatalosak.) -
ntex #33995 Majd ha hivatalosan megerősítik hogy igen, ez lesz a STALKER 2 akkor elhiszem, addig csak trollkodásnak fogom fel :) -
#33994 #33991 elég hihetőnek tűnik nem?
Legalábbis a másik videóról egyből levágtam, hogy az Crysis, de a másik videó nem olyan. Plusz nagyon jól néz ki. -
ntex #33993 A videó kommentjeit olvasva ez is csak egy mod vagy egy másik engine-re átültetni próbált stalker. Szerintem még hivatalosan semmilyen anyag nem került ki a játékról a concept-artokon kívül -
ntex #33992 Ez csak egy Crysis mod (CryZone)... Semmi köze a Stalker 2-höz csak pár troll hülyíteni próbálja vele a népet, még jó hogy az elején ki is írja a játék hogy miről is van szó -
#33991 -
#33990 -
#33989 Köszi a segítséget! -
ntex #33988 Itt megtalálsz mindent ami kell:
http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr2&thm_page=1&thm_id=22888&sec_id=21#311310 -
ntex #33987 Clear Sky alá van pont egy ilyen mod csak nem multiplayer hanem single-ben van ugyanez megoldva. Kizárólag a frakcióharcokra koncentrál. Az eredeti questek egy az egyben ki vannak véve belőle. A frakcióháborúkhoz illő questekkel vannak helyettesítve. Az elején kiválaszthatod kikhez akarsz csatlakozni és gyakorlatilag az összes mapon dominanciát kell csinálni. Fel vannak osztva outpostokra a térképek és az összeset el kell foglalni.
"The Faction War" ez a neve a modnak. -
#33986 Ja, tudom hogy van alapból multiplayer funkció, de én annál azért bonyolultabbra gondoltam, mint hogy szerezd meg a relikviát az ellenség előtt, aztán már nyered is a kört... -
#33985 Valamiért a kezembe került a kézikönyve pár napja a STALKER-nak, így kedvet is kaptam hozzá, felraktam. Azon gondolkodtam, hogy ha már ennyi mod és ennyi kiegészítő van hozzá, nem lehetne olyan multiplayer szervert létrehozni, ahol az emberek egymás ellen tudnának harcolni?
Tehát kezdésnek belépsz egy faction-be, annak a főnöke ad feladatokat, amelyeket elvégezve kapsz zsetont. Ebből tudsz felszerelést venni, aztán nekirontani a többi (nem gép által vezérelt) játékosnak. A cél pedig a többi ellenséges faction irtása lenne. Tapasztalati pontokat kapsz érte, a pontok pedig meghatároznák, hogy milyen fegyvereket tudsz használni, meg ilyenek.
Én tudnám élvezni, ha 10-15-en rárontanánk az ellenség bázisára, aztán megfelelő taktikával, és összhanggal halomra gyilkolnánk őket.
Utána eladnánk a többi játékosnál talált fegyvert és lőszert, aztán levezetésnek elmennék állatokat nyirkálni, hogy legyen még több zseton.
Szerintem marha nagy ötlet lenne, bár nyilván ennek a kiépítésére nem alkalmas a játék. Akár egy jó Co-OP mód is érdekelne mondjuk, sokat dobna a játékmeneten. -
#33984 complete mod ban nincs f2000?
-
#33983 -
ntex #33982 Igen -
#33981 Dezodor ugye? -
ntex #33980 És a legszebb az egészben hogy a project leader egy magyar srác -