S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De megköveznek sem ugrott volna be, hogy onnan az elnevezés 😊
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most ezzel a Faiakes moddal nyomom. Még javítva is rettenetesen bugos szegény, viszont a fegyverek sebzése sokkal reálisabb. 😊
A duty szónak, többek között jelentése a szolgálat, a vám, az engedelmesség, de az adó és a tiszteletadás is. A S.T.A.L.K.E.R. "Duty" csapatára ebbõl a "Szolgálat" illik és helyesen képezhetõ is magyarül, a "kötelesség" nem.
A Loner sem "magányos", hanem "szabadúszó" inkább.
Téma - részemrõl - lezárva...
Én nem állítom, hogy bármelyik fordítás jó lenne, de a kötelességi szerintem nem baromság magyarul. (Ez nem kötekedés.)
A "Szolgálat" sem rossz, mert lehet a tagságot "szolgálatosok"ként emlegetni. A "kötelességi" magyarul baromság.
"Jó lenne ha lehetnének társak a barátok is nem egyedül kéne koborolni , lehetne még sokat finomitani a játékon de az alapötlet elég jó !" Ilyen tuti nem lesz, egyszerûen nem az a játék.
1.0005 a legújabb patch, de patch nélkül ez a játék egy életveszély😄
Volt szó a seva cumóról. Na ugyanott helyben sima mellékküldetésért lehet kapni jobbat annál... Még csak nem is nehéz mert ott van helyben, és a story szerint eleve oda kell menni😊
Az új Patch-ek kijavitották-e már az alapvetõ bugokat ?
A tábortüzbe mászkáló Stalkerekre , az anomáliákba belesétáló veteránokra stb-re gondolok !
Egyébként meg remélem lesz már valami szállitó eszköz a játékba mert a 3/4 játék nálam a fegyverek összeszedésébõl és a kereskedõhõz való rohangálásból ált !
Jó lenne ha lehetnének társak a barátok is nem egyedül kéne koborolni , lehetne még sokat finomitani a játékon de az alapötlet elég jó !
De pont az elkötelezettnek nincs jelenleg semmi értelme, mivel ezek az emberek nem elkötelezettek valami iránt, hanem egy Duty, Kötelesség nevû csoport tagjai, tehát õk Duty-sok, Kötelességiek.
Roger6: vedd fel, nézd meg melyik hány %ot véd és a szarabbikat dobd el, ennyire egyszerû😊 Tök mindegy milyen blahblah van a description-be írva, ha 20%-al rosszabb minden ellenállása mint a másiknak, érted 😊
Next PC upgrade: 2022
de amikor ezt írtam nem is gondoltam ilyesmire csak azt akartam mondani hogy ugyanolyan valótlan az hogy zombik vannak meg szörnyek benne mint az hogy 150 kg os teherbírás.(vagy gondolkozz úgy hogy fekete lacival mész a zónában és õ cipeli a táskát.) 😊
amúgy meg értem a játék mondanivalóját de ha pl kimész csernobilba nem fognak zombik rádugrani.
Ghost rider, látom nem érted sem azt amit mondtam, sem a játék mondanivalóját, de semmi gond, kicsi vagy még 😊
Nem hiszek a szörnyekben és tudom én is, hogy nem léteznek, de ha elolvasod az in game tudástárat, meg utánajársz, hogy mik azok... Persze ennek semmi köze ahhoz, amit én írtam, nem tudom miért hoztad fel... xD
/Biztos láttál anno fókuszban vagy frei dossziéban kétfejû állatokat, meg hasonló baromságokat. Nos, ami megtörténhet "normál" körülmények közt, az nem eshetNE meg egy erõsen sugárfertõzött területen is?
1986-ban volt a baleset, nem sokkal ezután mindhárom blokkot újraindították és csak 2000-ben (!!!) állították le az erõmûvet. Nem fordulhatott volna elõ újabb baleset...?/
😊
csak ne szarj be amikor rátalálsz a nagy monstára<#nevetes1>#nevetes1>.(amúgy egyáltalán nem félelmetes az a része csak egy nagyon kicsit a nagy szörnyrõl pedig annyit hogy elég nyomin néz ki.)
ja és még valami:bene van amúgy ha nem is olvasod el a végigjátszást benne van a PDA ban amikor rátalálsz a holttestre a megfejtés.