34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • FoxMurder
    Hát ott kezdődik a dolog ugye, hogy találkozz Guide-dal a Cordonnál. Aztán menj el a dokihoz az Agroprom földalatti részéhez. Aztán keresd meg a dekódert Prypjatban. Ne a wishgranterhez menj be, hanem a forgó sárga lámpánál fel a létrán a titkos labor ajtajához, amit csak dekóderrel lehet kinyitni. De ha ez nincs meg, és nincs kedved visszamenni, a #29723 és #29741 olyan videókra mutat, ami megmutatja, hogy hogyan lehet dekóder nélkül kinyitni a labor ajtaját.
  • Shep
    Á most olvasom ,hogy kellett volna találkozon a Guide-al meg valami dokival, a Doki ki merre van?
  • Shep
    Az csak egy anomália.
  • Shep
    Na akkor lehet ez a gond mert megvakultan eltünt a zóna befejezést kaptam. Mit kell ehez a dekóderes dologhoz csinálni?
  • SzocsA
    és amikor elkezd dörögni vagy feltámad a szél jön a radioaktív felhők? mert a kiinduló bázisnál elkapott egy ilyen minket!
    a társak felkeltek majd a földre rogytag és megint felkeltek majd ismét a földre én nálam meg nem volt vodka és se inyekció! szép lassan elvéreztem és meghaltam és menni se tudtam!
    ez az?
    de van éjjellátó? nem?
    már van fegyóm! hehe!
  • FoxMurder
    Melyik befejezést kaptad? Megvolt a true ending? Dekóderes, wishgranter-mentes befejezés?
  • Shep
    Valaki korábban írta, hogy az oblivion moddal ha végigviszem utánna még lehet a zónában mászkálni. Hogyan, mert nekem a credits után visszalép a főmenübe.?
  • FoxMurder
    Ne vedd cseszegetésnek, de elég érdekesek a hsz-eid, komolyan mondom, stílust teremtenek.
    Gondolom az OL 1.3-ról van szó.Üdvözöllek a pokolban!
    Nem kell multi szervert indítani már, és éjszaka majd meglátod...hogy nem látsz semmit, olyan sötét van. És ne lepődj meg, ha majd egész éjjel egy szál pisztollyal kell rohangálnod úgy, hogy az orrodig se látsz (és ha a lámpádat felkapcsolod, minden ellenséges érzelmű rögtön rádtámad a környéken), és bujkálnod kell a mutánsok és a katonák stalker-irtó csapatai elől, és mennyire fogsz örülni majd a napfelkeltének. Feltéve, ha előbb nem halsz bele egy blowoutba!
  • SzocsA
    és éjszaka lesz bent vagy csak úgy hogy csinálunk szervert?

amúgy a móddal nincs semmi bajom csak az hogy nem lehet magyarosítani mert még nem vittem 1szer se végig! még a feléig se vittem el!

gyorsabbak lettek az állatok? az első feladatnál a megyek a házhoz hátul akarok menni látom ott messze a ház végénél hogy egy csomo barna izé van ott kicsit közelebb jönnek látom hogy 6 db bazinagy vaddisznó és 12 db macskaféle jön felém hát leterítettek! szétcincáltak ott mindenkit!
    az ellenséggel lövöldöztük őket de megzabáltak!
  • Doom 4
    áááááááááááááááá pls help amúgy helló fel tenném az 1.1 es aztán a hármas patchot de az eredetit le cackoltam valaki el tudja küldeni az eredeti xr3_da.exe filet már a warezhoz is irtam csak hát nem tom hogy emnnyire lessz jó reinstallt me gnem akarok
  • Doom 4
    sziasztok már jártam régebben itt most meignt elkezdem most raktam fel a stalkert most majd gyakrabban leszek itt megint
  • grebber
    A grafika modoknak semmi köze a magyarításhoz igaz? Tehát azokat bármit feltehetek nem lesz ütközés?
  • grebber
    Köszönöm! Remélem tényleg jó lesz!
  • TSL16b
    Teljesen igaz. Azt hittem, ez régóta egyértelmű mindenkinek, meg sem próbáltam elmagyarázni. Ha mégis magyarul kell egy mod, valószínűleg a kevert szöveggel kellene kezdeni (először a magyarítás, aztán a mod, mert mindig a később felrakott nyer), aztán összehasonlítgatni az ütköző fájlokat, és a mod angolja helyett a magyarítás magyar szövegeit betenni, az újakat meg lefordítani.

Most a ZRP-t (vagy legalább abból néhány javítást) próbáljuk integrálni. Na meg a szinkronfeliratozást.
  • czky
    1.0003-as peccs, 1.12-es magyarítás.
  • grebber
    Na megint felteszem a gamet.Ahhoz hogy normálisan menjen a magyarítás a videofeliratok is ne faggyon hányas patch kell és melyik magyarítás?
  • emixa
    a 8800 tényleg határeset. (nekem 9600-asom van, és az 800-zal jobb, mint a 8800!)
  • grebber
    Majd meglesem!
  • zerosdfd
    Kicsit szebb lesz tőle, de nagyon belassul.
    GF8800 alatt ne is próbálkozz. Ja, hogy neked az van? De "csak" 512MB vramod van rajta, az lehet h kevés lesz....:-)
  • G18XM8
    Nem tudom csak azért mondtam mert a többi játékhoz képest most a Crysist ne nézzük szerintem ennek van a legélethűbb grafija.
  • grebber
    Ezt már a kiadáskor mondtam hogy nekem nem tetszik a grafja akkor még nem volt Crysis.
  • G18XM8
    Nagyok az elvárások, láttad a Kájziszt és a többi már nem jó mi? :D
  • grebber
    Na jólvan haggyuk mingyá jön Maszka is hogy atin szebb ugyanmár.
    Alap graf nekem nem tetszik ennyi.
  • G18XM8
    Mi bajod a grafikával? Szerintem gyönyörű a grafikája. Vagy nv-n hagy némi kívánni valót? Azt el tudom képzelni... Főleg hogy ATI-s ez a játék ha jól tudom.
  • grebber
    Erről a graf modról tud valaki valamit?Esetleg nincs valakinek képe róla milyen lesz a graf a felrakása után?
  • grebber
    Na 3adszorra és végigvinném a gamet!
    Milyen modokat ajánlotok amivel szebb/jobb stb lesz a game?
  • SaGa
    Felveszel egy küldetést. megnézed a pda-ban. Ha ott van mellette,hogy 1 nap, akkor 1 nap. Ha nincs, akkor addig tökölsz vele, ameddig akarsz. Az OL moddal garantáltan nem lesz jó a fordítás, mert rengeteg szöveget újraírtak, kibővítettek, bejött az alvás, a javítás, stb...
    A vérzést el kell kötni, akkor eláll. Az állatok eddig is üldöztek. Az egész mod arról szól, hog ynehezebb lesz a játék,mint az eredeti. Nem kell használni, ha nem tetszik...
  • G18XM8
    Azért itt kérdezem mert hardver fórumban senki sem képes válaszolni: Akinek Core2 Duo E6550-e van másnak is szokott csipogni a processzor játék közben? Konfigom az aláírásomban. Előre is köszi
  • PhantomAss
    köszi a segítséget
  • SaGa
    Egyetlen moddal sem kompatibilis a magyarítás, ami a textúrázáson és fegyver tunningoláson túl tesz is valamit a játékohoz. A dolog rendkívül egyszerű: a magyarosítás az eredeti program szöveges állomámnyainak fordítása. ha csak annyival bővült egy mod miatt, hogy pl a csapos fegyvert is tud javítani, esetleg aludnod kell, már nem lesz jó a fordítás, mert a mod felülcsapja az angol szöveget tartalmazó fájllal a fordítást. Ezt felülírni meg nem jó, mert a fordításból hiányoznak azok a szövegek, amiket a mod igényel. Azaz: vagy kevert nyelv lesz, vagy fagyás...
  • emixa
    lehet, hogy többet kellett volna
    valamikor jó régen valaki azt írta (talán czky), hogy a freeplay-t aránylag bugmentesen végigtolta a fordítással. de hogy melyik peccsel, a freeplay melyik verziójával, és melyik fordítás melyik változatával, azt nem tudom.
    a priboi story fordítása zajlik, de hogy milyen stádiumban van a dolog, itt kellene megérdeklődni.
    az oblivion lost kanyhalos szerint kifejezetten nem kedveli a fordítást, nem is nagyon kell erőltetni.
    de ha tíz oldalt végigolvastál, akkor ezeket mind tudtad. ha meg mindenki mást mond, neked kell kipróbálni.
  • PhantomAss
    öreg vagy 10 oldalt visszaolvastam
    mindenki mást mond
    valakinek bugos, valakinek jó, valakinek nem indul, össze-vissza infók vannak vannak mindenhol
    kössz a nem segítést
  • FoxMurder
    Nem olvastam vissza.
    A Priboi-ban esetleg Dezodorék tudnának segíteni, a stalker.hardwired.hu fórumon. Nekem a priboi nem jött be, gyorsan leszedtem.

Egy másik videó, az ajtó kinyitásáról:
    http://stalker.heroesradio.com/TipsTricks.php#Getting_another_ending
  • IFOR
    Fox..

a Priboi storival játszom..ott ninc meg a hagyományos küldetés vonal...teljesen más sztori...épp ez a lényege..nincsenek meg a régi küldetések
  • sevendoor

Bökd meg, legalább 1-2 oldalt olvass vissza............
  • PhantomAss
    sziasztok
    újra végig szeretném vinni a játékot
    tudnátok mondani egy jó modot (amivel lehetőleg kompabilitis a magyaritás)?
    esetleg linket is ahonnan le lehet tölteni?
    véleményeket is írhatna aki kipróbálta már
    ty
  • emixa
    előbb-utóbb biztosan gond lesz vele.
    az idővel kapcsolatban:
    © FoxMurder
    tegnap 17:10 | privát | válasz erre | #29708
    Fel kell tenni pl. az Oblivion Lost modot, ott minden időlimit ki van iktatva. Engem is mindig idegesített az az 1 napos limit a küldetéseknél.
    Válasz 'SzocsA' üzenetére (#29706)

• SzocsA
    hm feltettem de a magyarosítást is feltettem hozzá elindulni elindul!
    de az idő megmarad vagy nem vagy akármeddig eltökölhetek egy küldetésen?
    viszont az életemt nem látom! és ahogy írták a vérzé nem áll el és a kaják nem gyógyítanak! hm
    és az állatok is üldőznek! fasza!
    csak az idővel mivan?
  • emixa
    a 28874 a mod 1.2-es verziójára igaz. az 1.2 és az 1.3 közti különbség ügyében meg olvass vissza egy kicsit, valahol biztosan le vagyon írva.
  • emixa
    1: akad vele, kilép a játék, lefagy, egyéb.
    2: #28874.