326
Nesze nektek fejlesztés ! :)))
-
toarpad #326 Köszönöm ! -
#325 hali. Az hogy lehet hogy kozepso csomag eseten irrealisan gyars a torrentem? 3mb korul gyakorta. -
#324 "A torrent nekem miért csak 1.7 MB-el tud letölteni"
- Ha az általad leírt 1,7 MB 1,7 MByte/sec-ot jelöl, akkor az 13,6 Mbit/sec.
- A Fiber Power 15-ös csomag garantált letöltési sebessége 5,12 Mbit/sec, ami 0,64 MByte/sec.
- A maximum (megengedett) letöltési sebesség 15 Mbit/sec, ami 1,875 MByte/sec.
Tehát mindezeket egybevetve a letöltési sebességed a minimum és a maximum sebesség között van. -
toarpad #323 A torrent nekem miért csak 1.7 MB-el tud letölteni, amikor nekem Fiber power 15-ös csomagom van ? -
#322 Veszprémiek! Akinek chelloja van, annak hogy megy a torrent? Mert pár napja korlátozzák szerintem. -
#321 Sziasztok!
Odaadnám valakinek UPC Chello Extreme 10Mbit internet előfizetésemet,
mert új albérletbe költöztem, és oda nem lehet bekötni!
A havi ára 9400Ft és Október 31-ig tart az előfizetés!
A költöztetés ingyenes, odaadom a modemet, kábelt mindent.
Jelentkezni: [email protected]
Üdvözlettel: Balázs -
#320 torrent nekem is belassult mostanában -
Lyan Kyj #319 nekem egy hete teljesen megjavult a torrent.
az már máskérdés, h a stream vmi elképesztően lassú lett:) -
#318 Egyszerre többet kell tölteni. Nekem 2-400Kval jött a cucc. -
Ronny #317 viszont a torrentet keményen bekorlátozták. Felejtős... -
#316 Tudom ajánlani az adslt, 4kb/sec uploaddal.
Btw, chellonak 250gb a korlát. -
kuks #315 A Chello egy nagy szar! Mi az a 30 Gb?10 nap alatt töltök le 30Gb-t! MIért írja ki az adatforgalomméő alatt hogy usb porton is mér? -
#314 Érdekes módon nekem ma visszaállt a normál sávszélre magától... -
#313 Sziasztok!
Valaki hallott róla, hogy a korlátozást, hogy lehet áthidalni?... Én most hallottam, hogy meg lehet oldani valahogy... -
#312 olyan szar geci fasz ez a net bazdmeg a classic 30 giga letöltés van annyit még akkor is letöltök ha nincs bekapcsolva a gép lol... -
Vlala #311 (öreg barátaim, ha nem teccik a chello, nem kell használni.) -
levi1989 #310 hali! hogy tudok hálókártyát cserélni a chellonál? mit kel csinálni?
-
atwe #309 Erre szokták mondani UPC SÖTÉT ÉS KORLÁTOLT :D -
#308 isdn-szintű kapcsolaton vagy? :)
válts adsl-re! -
#307 Hogy baszódjon meg a kibaszott chello korlátja! -
orkenyid #306 jolvan ha gondolod valts at inkabb adsl 384-re akkor majd jön 40-el, biztos az gyorsabb mint a 90. De azert 90-el jon mert a kimeno csomagok (hibajavitas, stb..) is foglaljak!! -
:) #305 Hát bakker ilyen nincs... az összes külföldi weblapról tökéletesen tölt a chellom..... A magyar oldalakról meg jön 50-l maximum.. mi a faszt csináltak már megint ezek a nyomik ? -
:) #304 hát a tököm kivan má ezekkel a chellosokkal..
elvele 95-l kellene jönnie de csak 90-93 körül jött...
Most meg kb 1 hete 80-86.. má kezdem unni hogy egyre lejjebb megy a sebesség:(
én a 8.kerbe vagyok.. nálatok mi a helyzet ? -
Cat #303 akkor reklamálj -
Jóska Kapitány #302 Most fél hét van. :(((((((((((((((( -
Cat #301 fél öt körül áll vissza, akkor frissülnek a terayonok -
Jóska Kapitány #300 Nekem is átlépett, nulla a számlálóm, de kurva lassu maradt!
Valaki valami telefonszám vagy ilyesmi, ahol reklamálni lehet? -
#299 ennyit a chellórul, meg a göthes úpécéről.
Engem már hetek óta nyaggat egy ribanc, hogy váltsak csellóra (axelero ADSL-em van 384kbps), de olyan erőszakosan, hogy egyszer a hajánál fogva kib*sztam a lakásomból. Éppen bútort hordtuk fel amit akkor vettem, én lentről hoztam fel, addíg nyitva volt az ajtóm, és mire felértünk a bútorral, már bent volt a konyhába. Leb*sztam a bútort úgy, hogy kitörött az egyik lába, aztán kihajítottam.
No ez nem vág ide, de énnekem már annyira tele a tököm az úpécével, hogy lemondtam a kábeltévét is. -
:) #298 na má a faszom kivan ám a csellóval! amint látom lassan 1 éve én irtam ide:DD na szóval lekorlátozni letudnak egyből amikor a 15 gigát elérjük... namármost a köv hónapra átlép az óra, akkor persze nem lép vissza a teljes sávszélesség....
nem értem ezek hogy a faszba csinálják... biztos megvannak erre is az emberek... Ha gép csinálná a korlátozást, akkor autómatikusan feloldaná honap uccsó napján éjfélkor..... De én persze még mindig várok a genyókra hogy visszaállitsák.... lassan fél 3---
rohadjanak meg.... -
:) #297 nekem nem küldtek mailt... pedig igérték -
Norbyte #296 Emberek! Újra van 'nagy' sávszélességem!
-
:) #294 na kiváncsi vagyok, hogy ma éjfél után egyből gyors lesz újra a chellom.... -
node #293 Csello ellenreklámot... -
Norbyte #291 Megosztáson, ha mindketten töltünk, akkor 30-40k. -
node #289 Köszi Laalee & Alien! !! -
Norbyte #288 Bp, IV. ker. -
Norbyte #287 Szia Nép!
A köcsög UPC ma küldött levelet (26-án), hogy a hónap végéig lekorlátoz 64kbps-ra. Az 5 kemény nap, de azért megteszi.
Pedig alig mentem a kiba***tt határa fölé. -
#286 1131...Itt bekötötték,most is erről írok... -
#285 13 keruletben megy a chello hivd ki oket hogy merjek fel a terepet azt bekotik. -
:) #284 chelloooooooo huzzatok a picsába a korlátotokkal.. legalább vinnétek fel 30 gigára.. az már valami...... de még azis kevés szerintem.... menjenek a picsába ezek.. it xopok már 1 hete 6kb/s-l.....