CHELLO LEKORLÁTOZVA !

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

tenkenorman
hali. Az hogy lehet hogy kozepso csomag eseten irrealisan gyars a torrentem? 3mb korul gyakorta.

http://www.tenke.hu

Dj Faustus
"A torrent nekem miért csak 1.7 MB-el tud letölteni"
- Ha az általad leírt 1,7 MB 1,7 MByte/sec-ot jelöl, akkor az 13,6 Mbit/sec.
- A Fiber Power 15-ös csomag garantált letöltési sebessége 5,12 Mbit/sec, ami 0,64 MByte/sec.
- A maximum (megengedett) letöltési sebesség 15 Mbit/sec, ami 1,875 MByte/sec.

Tehát mindezeket egybevetve a letöltési sebességed a minimum és a maximum sebesség között van.

A torrent nekem miért csak 1.7 MB-el tud letölteni, amikor nekem Fiber power 15-ös csomagom van ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

HeadHunter86
Veszprémiek! Akinek chelloja van, annak hogy megy a torrent? Mert pár napja korlátozzák szerintem.

kiskeke
Sziasztok!
Odaadnám valakinek UPC Chello Extreme 10Mbit internet elõfizetésemet,
mert új albérletbe költöztem, és oda nem lehet bekötni!
A havi ára 9400Ft és Október 31-ig tart az elõfizetés!
A költöztetés ingyenes, odaadom a modemet, kábelt mindent.

Jelentkezni: [email protected]

Üdvözlettel: Balázs

PíszLávJuniti
torrent nekem is belassult mostanában

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

nekem egy hete teljesen megjavult a torrent.
az már máskérdés, h a stream vmi elképesztõen lassú lett:)

Szaruman
Egyszerre többet kell tölteni. Nekem 2-400Kval jött a cucc.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

viszont a torrentet keményen bekorlátozták. Felejtõs...

Szaruman
Tudom ajánlani az adslt, 4kb/sec uploaddal.
Btw, chellonak 250gb a korlát.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

A Chello egy nagy szar! Mi az a 30 Gb?10 nap alatt töltök le 30Gb-t! MIért írja ki az adatforgalomméõ alatt hogy usb porton is mér?

Gerygrey
Érdekes módon nekem ma visszaállt a normál sávszélre magától...
karikusz
Sziasztok!

Valaki hallott róla, hogy a korlátozást, hogy lehet áthidalni?... Én most hallottam, hogy meg lehet oldani valahogy...

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

odex
olyan szar geci fasz ez a net bazdmeg a classic 30 giga letöltés van annyit még akkor is letöltök ha nincs bekapcsolva a gép lol...

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

(öreg barátaim, ha nem teccik a chello, nem kell használni.)

hali! hogy tudok hálókártyát cserélni a chellonál? mit kel csinálni?

Erre szokták mondani UPC SÖTÉT ÉS KORLÁTOLT :D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

NFP
isdn-szintû kapcsolaton vagy? :)
válts adsl-re!

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!

odex
Hogy baszódjon meg a kibaszott chello korlátja! <#falbav>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

jolvan ha gondolod valts at inkabb adsl 384-re akkor majd jön 40-el, biztos az gyorsabb mint a 90. De azert 90-el jon mert a kimeno csomagok (hibajavitas, stb..) is foglaljak!!

Hát bakker ilyen nincs... az összes külföldi weblapról tökéletesen tölt a chellom..... A magyar oldalakról meg jön 50-l maximum.. mi a faszt csináltak már megint ezek a nyomik ?
hát a tököm kivan má ezekkel a chellosokkal..
elvele 95-l kellene jönnie de csak 90-93 körül jött...
Most meg kb 1 hete 80-86.. má kezdem unni hogy egyre lejjebb megy a sebesség:(
én a 8.kerbe vagyok.. nálatok mi a helyzet ?
akkor reklamálj

Most fél hét van. :((((((((((((((((

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...

fél öt körül áll vissza, akkor frissülnek a terayonok

Nekem is átlépett, nulla a számlálóm, de kurva lassu maradt!
Valaki valami telefonszám vagy ilyesmi, ahol reklamálni lehet?

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...

rushman
ennyit a chellórul, meg a göthes úpécérõl.
Engem már hetek óta nyaggat egy ribanc, hogy váltsak csellóra (axelero ADSL-em van 384kbps), de olyan erõszakosan, hogy egyszer a hajánál fogva kib*sztam a lakásomból. Éppen bútort hordtuk fel amit akkor vettem, én lentrõl hoztam fel, addíg nyitva volt az ajtóm, és mire felértünk a bútorral, már bent volt a konyhába. Leb*sztam a bútort úgy, hogy kitörött az egyik lába, aztán kihajítottam.
No ez nem vág ide, de énnekem már annyira tele a tököm az úpécével, hogy lemondtam a kábeltévét is.

na má a faszom kivan ám a csellóval! amint látom lassan 1 éve én irtam ide:DD na szóval lekorlátozni letudnak egybõl amikor a 15 gigát elérjük... namármost a köv hónapra átlép az óra, akkor persze nem lép vissza a teljes sávszélesség....
nem értem ezek hogy a faszba csinálják... biztos megvannak erre is az emberek... Ha gép csinálná a korlátozást, akkor autómatikusan feloldaná honap uccsó napján éjfélkor..... De én persze még mindig várok a genyókra hogy visszaállitsák.... lassan fél 3---
rohadjanak meg....
nekem nem küldtek mailt... pedig igérték
Emberek! Újra van 'nagy' sávszélességem!

na kiváncsi vagyok, hogy ma éjfél után egybõl gyors lesz újra a chellom....
Csello ellenreklámot...
Megosztáson, ha mindketten töltünk, akkor 30-40k.

Köszi Laalee & Alien! !!
Bp, IV. ker.

Szia Nép!

A köcsög UPC ma küldött levelet (26-án), hogy a hónap végéig lekorlátoz 64kbps-ra. Az 5 kemény nap, de azért megteszi.

Pedig alig mentem a kiba***tt határa fölé.

Alien!
1131...Itt bekötötték,most is errõl írok...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Laalee
13 keruletben megy a chello hivd ki oket hogy merjek fel a terepet azt bekotik.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

chelloooooooo huzzatok a picsába a korlátotokkal.. legalább vinnétek fel 30 gigára.. az már valami...... de még azis kevés szerintem.... menjenek a picsába ezek.. it xopok már 1 hete 6kb/s-l.....
Hi!

Van valakinek itt a 13.kerületben chello-ja??? Mert elõfizetnék rá, mivel más nincs (csak MDSL 46000 nettóért havonta, ez viszont nem az a kifejezetten kurvára elõnyös dolog...). Se ADSL, se ISDN-30. A chello oldalán megnéztem, hogy be lehet-e kötni hozzánk. Mit ad Isten? Nem lehet! Na akkor, van itt a kerületben olyan ismerõsöm, akihez talán lehet, és elmennék albérletbe hozzá. (nem vagyok függõ, ugye???) Szóval nagy naivan lecsekkoltam az õ címét is, ez sem oké! Hmm...talán egy másik címen? Egy másikon? Még egy másikon? 1131-tõl végigmentem 1139-ig irányítószámokon, az utcákon, házszámokon, és minõ meglepetés!!! SEHOL NEM LEHET BEKÖTNI A CHELLO-t!!! Mé nem dugják ánuszon a jó édes felmenõiket ezek a lusta dögök! Ekkor elforrt az agyvizem, s elkezdtem gyanakodni, hogy tán nem is akarják bekötni. Korábban olvastam egy cikket a hvg háló-ban, ahol tesztelték a szolgáltatásokat (ADSL, kábel, GPRS alapú Internet, és azt írják:

1.LÉPÉS: Axelero-t hívták fel, és megkérdezték, be lehet-e kötni?
A válasz az volt, hogy akkor mondják meg, hogy be lehet-e kötni, ha megrendelik a szolgáltatást...(nem bunkók!! NEEEM, csak még nem európaiak!!)

2.LÉPÉS: Felmérik, hogy minden feltétel megvan-e a telepítéshez. Az interneten történt a megrendelés, és ezután két héttel mentek szerelni. Elsõ lépésben megállapították, hogy ebben a lakásban nem lehet kábelezni, de kitartó kérlelés hatására nekikezdtek a kábelezésnek! Valamivel késõbb, a szerelõkkel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy a szerelõket nagyon alul fizetik, és nem igazán éri meg a lakásban a kábelezgetés.

3.LÉPÉS: Elindult, állítólag gyorsabb is volt valamivel mint az elõzõleg tesztelt ADSL (kábel letöltési sebesség 32kbyte/sec, ADSL 24kbyte/s).

4.LÉPÉS:Mailbox jelszõt mivel nem küldte el magától a cég, felhívták az ügyfélszolgálatot, és a telefonügyeletes azt mondta, hogy nem tudhatja, hogy jogosultak-e a jelszóra, úgyhogy nem is árulhatja el. Azonban némi noszogatás után mégis elárulta...

Nos kicsit hosszúra sikeredett, de ha valakinek van XIII. kerületben chelloja, kérem röviden jelezze felém. Elõre is köszi.
zaki
emgem is...

Sir Quno Jedi
Gondoltam, de nálam van (és kábel is van, csak jövõ év elején visszirányúsítják). Nem kell átmenni sehová, csak a Chello enyhén szólva is tisztességtelen húzására hívtam fel a figyelmet és egy (általam is tesztelt) alternatívát említettem. Vannak más alternatívák is, mindenki azt tesz amit csak akar, eszem ágában sincs megmondani a tutit !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FrezeR
irigylem a problémáitokat, nekem be kell érnem a szar éjfél utáni lassu netes kedvezménnyel...

Lacc
Egy biztos, nem fogok átmenni a cigány matávhoz se mert az még rosszabb. És arra gondoltál már hogy nincs mindenhol ADSL se?
Sir Quno Jedi
1 év

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ploccs!: mi a levlista cime?
Laalee
es az sem mindegy hogy van e alternativa vagy sem :(

ha iden megint lesz ilyen barominagy akcio a szolgáltatoknal adsl ugyben akkor valtok, kulonben nemeri meg tobbet fizetnem azert hogy 2 evig nebonthassam fel a szerzodest...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
Okés, ez igaz, az összes szolgáltató rabló, csak nem mind1, mit szolgáltatnak cserében és hol !

gebedjen meg, aki ilyen szemét szerzõdést irat alá velünk!!!!a tenger lóvét beszedni azt igen,szolgáltatni azt nem!!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Oldal 1 / 7Következő →