CHELLO LEKORLÁTOZVA !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
http://www.tenke.hu
- Ha az általad leírt 1,7 MB 1,7 MByte/sec-ot jelöl, akkor az 13,6 Mbit/sec.
- A Fiber Power 15-ös csomag garantált letöltési sebessége 5,12 Mbit/sec, ami 0,64 MByte/sec.
- A maximum (megengedett) letöltési sebesség 15 Mbit/sec, ami 1,875 MByte/sec.
Tehát mindezeket egybevetve a letöltési sebességed a minimum és a maximum sebesség között van.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Odaadnám valakinek UPC Chello Extreme 10Mbit internet elõfizetésemet,
mert új albérletbe költöztem, és oda nem lehet bekötni!
A havi ára 9400Ft és Október 31-ig tart az elõfizetés!
A költöztetés ingyenes, odaadom a modemet, kábelt mindent.
Jelentkezni: [email protected]
Üdvözlettel: Balázs
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az már máskérdés, h a stream vmi elképesztõen lassú lett:)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Btw, chellonak 250gb a korlát.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Valaki hallott róla, hogy a korlátozást, hogy lehet áthidalni?... Én most hallottam, hogy meg lehet oldani valahogy...
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
válts adsl-re!
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
elvele 95-l kellene jönnie de csak 90-93 körül jött...
Most meg kb 1 hete 80-86.. má kezdem unni hogy egyre lejjebb megy a sebesség:(
én a 8.kerbe vagyok.. nálatok mi a helyzet ?
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
Valaki valami telefonszám vagy ilyesmi, ahol reklamálni lehet?
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
Engem már hetek óta nyaggat egy ribanc, hogy váltsak csellóra (axelero ADSL-em van 384kbps), de olyan erõszakosan, hogy egyszer a hajánál fogva kib*sztam a lakásomból. Éppen bútort hordtuk fel amit akkor vettem, én lentrõl hoztam fel, addíg nyitva volt az ajtóm, és mire felértünk a bútorral, már bent volt a konyhába. Leb*sztam a bútort úgy, hogy kitörött az egyik lába, aztán kihajítottam.
No ez nem vág ide, de énnekem már annyira tele a tököm az úpécével, hogy lemondtam a kábeltévét is.
nem értem ezek hogy a faszba csinálják... biztos megvannak erre is az emberek... Ha gép csinálná a korlátozást, akkor autómatikusan feloldaná honap uccsó napján éjfélkor..... De én persze még mindig várok a genyókra hogy visszaállitsák.... lassan fél 3---
rohadjanak meg....

A köcsög UPC ma küldött levelet (26-án), hogy a hónap végéig lekorlátoz 64kbps-ra. Az 5 kemény nap, de azért megteszi.
Pedig alig mentem a kiba***tt határa fölé.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Van valakinek itt a 13.kerületben chello-ja??? Mert elõfizetnék rá, mivel más nincs (csak MDSL 46000 nettóért havonta, ez viszont nem az a kifejezetten kurvára elõnyös dolog...). Se ADSL, se ISDN-30. A chello oldalán megnéztem, hogy be lehet-e kötni hozzánk. Mit ad Isten? Nem lehet! Na akkor, van itt a kerületben olyan ismerõsöm, akihez talán lehet, és elmennék albérletbe hozzá. (nem vagyok függõ, ugye???) Szóval nagy naivan lecsekkoltam az õ címét is, ez sem oké! Hmm...talán egy másik címen? Egy másikon? Még egy másikon? 1131-tõl végigmentem 1139-ig irányítószámokon, az utcákon, házszámokon, és minõ meglepetés!!! SEHOL NEM LEHET BEKÖTNI A CHELLO-t!!! Mé nem dugják ánuszon a jó édes felmenõiket ezek a lusta dögök! Ekkor elforrt az agyvizem, s elkezdtem gyanakodni, hogy tán nem is akarják bekötni. Korábban olvastam egy cikket a hvg háló-ban, ahol tesztelték a szolgáltatásokat (ADSL, kábel, GPRS alapú Internet, és azt írják:
1.LÉPÉS: Axelero-t hívták fel, és megkérdezték, be lehet-e kötni?
A válasz az volt, hogy akkor mondják meg, hogy be lehet-e kötni, ha megrendelik a szolgáltatást...(nem bunkók!! NEEEM, csak még nem európaiak!!)
2.LÉPÉS: Felmérik, hogy minden feltétel megvan-e a telepítéshez. Az interneten történt a megrendelés, és ezután két héttel mentek szerelni. Elsõ lépésben megállapították, hogy ebben a lakásban nem lehet kábelezni, de kitartó kérlelés hatására nekikezdtek a kábelezésnek! Valamivel késõbb, a szerelõkkel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy a szerelõket nagyon alul fizetik, és nem igazán éri meg a lakásban a kábelezgetés.
3.LÉPÉS: Elindult, állítólag gyorsabb is volt valamivel mint az elõzõleg tesztelt ADSL (kábel letöltési sebesség 32kbyte/sec, ADSL 24kbyte/s).
4.LÉPÉS:Mailbox jelszõt mivel nem küldte el magától a cég, felhívták az ügyfélszolgálatot, és a telefonügyeletes azt mondta, hogy nem tudhatja, hogy jogosultak-e a jelszóra, úgyhogy nem is árulhatja el. Azonban némi noszogatás után mégis elárulta...
Nos kicsit hosszúra sikeredett, de ha valakinek van XIII. kerületben chelloja, kérem röviden jelezze felém. Elõre is köszi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha iden megint lesz ilyen barominagy akcio a szolgáltatoknal adsl ugyben akkor valtok, kulonben nemeri meg tobbet fizetnem azert hogy 2 evig nebonthassam fel a szerzodest...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod