R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.armed-assault.hu
Ha elindítos az exe-t ezt irja ki:
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1700 MHz with 383MB RAM
Video: No Video
Can't find file for package 'D3DDrv'
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Csak nemtom miért vki segítsen !!!!!!!!
Elöre is köszi loser
Bár, hogy az elöttem szólókhoz csatlakozzak, szerintem is túl könnyû lett a demó. De nekem akkor is bejön. Imádom az ilyen játékokat. Remélem minél elõbb tölthetõ a teljes.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1.Amugy a társaim végre okosabbak meg jobban lõnek mint az elõzõ részekben, de az NV az egy szar, semmit nem látni vele (splinterben jobb volt
, mondjuk még AA-ban is jobb 100x)
2. Nem értem gamma-t meg brightness miért nem lehet állitani, vagy lehet? mert nem láttam...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Graf.rendben,MI-rõl sok infóm nincs,nem tûnik rossznak.
XP2400+,2x512DDR400,Gef3Ti200,DX9,XP+SP1,43.00Det.
A multi demoval is volt ilyen de mar nem tudom mi a megoldas tudja valaki??
OFF start
MODERÁTOR FIGYELMÉBE : Nem engedi kiírni a fórum a hosszú Q, és q betqt. ezt írja helyette. Hogy jobban érthetQ legyen így mutatom :
ü, hosszú q
ö, hosszú Q
Valamit csináljatok, vagy adjatok tippet.
Off end
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"A Ubi Soft a jövõ héten adja ki Rainbow Six 3: Raven Shield címû játékának egyjátékos demóját. Nos, lássuk csak, mi lesz benne. Az Oil Refinery pályát négy különféle módban próbálhatjuk ki: Practice, Terrorist Hunt, Lone Wolf valamint Hostage Rescue. Összesen 16 fegyver áll majd rendelkezésünre, a hozzá tartozó kis kütyük kiséretében. A teljes játék március 18-án jelenik meg, szóval addig érdemes lesz ezzel nyomulni... "
nagyon király játék!
ha megjelenik a teljes akkoor a cs-nek vége!!😊)
!Forza Ferrari!

nagyon megköszönném!😊
!Forza Ferrari!

Mi a fasz ez?
Ghost Reconnal nem volt ilyen gondom régen...
SP demo nincs még, februárra várható.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Lehet mégsem olyan jó? 😊
Szerintem BattleField 1942 4evah

"www.hardwired.hu"
Azért ennyire ne láss már el információkkal...
Nemlátnám hogy a hardwired-en lenne leírás az #rs.hu csatiról, meg a peccs installról...
Nekem extracting, utána checking valami és kilép
.
Magyar szervert tudtok mondani?
Most nem is lehet loginolni az ubinál... dejó...
Meier, mintha üres lenne az #rs.hu csati :>
\'danja
www.armed-assault.hu
Itt egy topik errõl
www.armed-assault.hu
. www.armed-assault.hu