R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább 20 körül...bár ki tudja

www.armed-assault.hu

a.carkey
Ez a singli demo tényleg fantasztikus. Nagyon szép. Mikor jön a full? 10-én?

A medve nem játék.

ember
telepítsd újra a directx-et
HELP HELP HELP !!!!!!!!!!!!!!

Ha elindítos az exe-t ezt irja ki:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1700 MHz with 383MB RAM
Video: No Video

Can't find file for package 'D3DDrv'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Csak nemtom miért vki segítsen !!!!!!!!

Elöre is köszi loser
schoma
Hát én is kipróbáltam a demót. Szerintem semmit nem veszített az elõzõ részek hangulatából. Sõt...
Bár, hogy az elöttem szólókhoz csatlakozzak, szerintem is túl könnyû lett a demó. De nekem akkor is bejön. Imádom az ilyen játékokat. Remélem minél elõbb tölthetõ a teljes.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Tikal
Meg aztán ettõl jobb pályát is tehettek volna be, mert ez sux, MP-ben meg a sötétben fognak ülni a campelõk... ha ez lesz mp-ben

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
tényleg könnyû, mondjuk a briefing ben az állt hogy a terroriták amatörök 😊

1.Amugy a társaim végre okosabbak meg jobban lõnek mint az elõzõ részekben, de az NV az egy szar, semmit nem látni vele (splinterben jobb volt , mondjuk még AA-ban is jobb 100x)
2. Nem értem gamma-t meg brightness miért nem lehet állitani, vagy lehet? mert nem láttam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csacsi
Nha kipróbálatam, jó, meg szép, nekem tetszik anniyra, mint a ghost recon, bár ez más környezet, de szerintem ez jobb is. Az irányítás kicist le lett egyszerqsítve ahhoz képest, szóval szerintem jó kis game lesz. Mikor is jön a full?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

cypher
A demo egész okésnak tûnik,csak egy kicsit "könnyû".
Graf.rendben,MI-rõl sok infóm nincs,nem tûnik rossznak.
XP2400+,2x512DDR400,Gef3Ti200,DX9,XP+SP1,43.00Det.
Jacek
Kurva nagy ATI logo a jatekban de nalam valami gaz van, bemegyek a gameba es amikor a jatek tenylegesen indulna 1 fps😊)))
A multi demoval is volt ilyen de mar nem tudom mi a megoldas tudja valaki??

Csacsi
Igen, a hardwireden már elérhetQ az angol is. Alig várom már hogy hazaérjek, azthiszem nem sokat fogok aludni. Ez a demo, plusz Line of Sight : Vietnam címü fps. Szóval jól elleszek.

OFF start

MODERÁTOR FIGYELMÉBE : Nem engedi kiírni a fórum a hosszú Q, és q betqt. ezt írja helyette. Hogy jobban érthetQ legyen így mutatom :
ü, hosszú q
ö, hosszú Q

Valamit csináljatok, vagy adjatok tippet.
Off end

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

skorpio7
Most nézem , bocs ... azóta megjelent az angol is ( köszönet a HARDWIRED-nek . ) .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Jó , csak éppen német nyelvû a drága .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Csacsi
Kijött a single demo. Töltsétek ezerrel.

Csacsi
Forrás : www.gamestar.hu

"A Ubi Soft a jövõ héten adja ki Rainbow Six 3: Raven Shield címû játékának egyjátékos demóját. Nos, lássuk csak, mi lesz benne. Az Oil Refinery pályát négy különféle módban próbálhatjuk ki: Practice, Terrorist Hunt, Lone Wolf valamint Hostage Rescue. Összesen 16 fegyver áll majd rendelkezésünre, a hozzá tartozó kis kütyük kiséretében. A teljes játék március 18-án jelenik meg, szóval addig érdemes lesz ezzel nyomulni... "

oneal1
na sikerült!😊)
nagyon király játék!
ha megjelenik a teljes akkoor a cs-nek vége!!😊)

!Forza Ferrari!

[Rush]
lol

hTTp://ror.hu/

Tikal
www.ubi.com, sign up

oneal1
hogy a rákba lehet?😊)

!Forza Ferrari!

Tikal
miért nem csinálsz?

oneal1
lécci adjon valaki a game hez ehy felhasználó nevet meg egy jelszót!!
nagyon megköszönném!😊

!Forza Ferrari!

Már megjelent az 1.3-s is. Lehet, hogy azzal kellene próbálkoznod.
zotyesz
Elvileg március 18 a hivatalos megjelenés, de már aranyon van úgy egy hete.

Hí mindenkinek.Én csináltam belõle magyar szervert de leállítottam mert nagyon bugos volt.Kérdés.Mikor jön az teljes?Mert abbol szeretnék egy szervert indítani.Nekem nagyon bejött a game.
Tikal
ja, igen, más meg betud jelentkezni az én nevemmel, tehát müködik, és nálam a gond de mi???

Tikal
rohadt élet, miért nem tudok belépni? id not registered, pedig regelve vagyok, már két néven is, de nem fogadja el....

Tikal
jol van megy faszául, igaz csak azzal a kis progival, játékbol nem enged belépni,köcsög..

Tikal
nem tudjátok mi a gond?: a játékban mindig azt irja ki hogy nem vayok regelve és nem is enged belépni, az ubi.com-on meg simán fellépek...
Mi a fasz ez?
Ghost Reconnal nem volt ilyen gondom régen...

Srácok, akkor akit érdekel a ravenshield az jojjon az #rs.hu szobába IRCNET-en..
Március 18 a hiv. dátum (USA).

SP demo nincs még, februárra várható.

www.armed-assault.hu

kijött már a full game? vagy singleplayer demo?
Persze, ha jönnek az új multi pályák és fegyverek, rohanok vissza a team adversial szerverekre is. 😊

www.armed-assault.hu

Multiba belefáradtam, nálam 1000x profibb emberek olyan simán fejbe lõnek, miközben én szétlövöm körülöttük a tapétát. A single player módra és a coop küldetésekre lennék inkább kíváncsi, egy kis taktikus akciózásra.

www.armed-assault.hu

Amint látom eléggé lecsökkentek a kedélyek a játék iránt 😉.
Lehet mégsem olyan jó? 😊
Szerintem BattleField 1942 4evah

Most õszintén ezzel mit csináljak?...
"www.hardwired.hu"
Azért ennyire ne láss már el információkkal...

Nemlátnám hogy a hardwired-en lenne leírás az #rs.hu csatiról, meg a peccs installról...

www.hardwired.hu
No leszedtem a peccset, de nemnagyon installálódik. Vagy csak ennyi lenne az egész installálás?
Nekem extracting, utána checking valami és kilép .
Magyar szervert tudtok mondani?

Most nem is lehet loginolni az ubinál... dejó...
Meier, mintha üres lenne az #rs.hu csati :>

www.fileshack.com itt mar fenn van a patch
koszi
Na akkor valaki akinek nem a leaked demo van meg (tehat az eredeti 1.0-as) az hirtelen rakjon ki valahova egy RavenShield.exe-t mert anelkul nem tudok peccselni. koszi
megjelent ma a full?

\'danja

Norbi2K
naja, de azért ghost-al legalább tudtam connectálni😞

Norbi2K
mi a francért nem tudok connectálni, vmi connect error üzi, pedig regisztrálva vagyok ubi-n, még hostolni sem enged

The Garrett
kijött már a full?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jo nagyot! Hol lehet magyar szerveren, magyar emberkékkel játszani a gaméval??? Köszönöm!

Hi all.

www.armed-assault.hu

Ha be is jön, akkor is furcsa eredményeket mutat. Büntetést kapsz, ha kilépsz egy kör közepén, pl mikor kidob a szerver.

Itt egy topik errõl

www.armed-assault.hu

Ja, még nem mûködik igazán, én se tudtam egy magyar listát leszûrni. Azt bezzeg kidobta, hogy kb 29 ezredik vagyok .

www.armed-assault.hu

Hát itt amikor rákeresnék a hungaryra akkor egy perc keresgélés után "The page cannot be displayed" hibával elszáll.