R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
próbáljátok most én kiléptem van egy szabdhely

the server is full.... ,folyamatosan oda szeretnénk bejutni 2-en

And5
laser.sytes.net

hmm

hogy kell servert indítani ,lanon csinálnék 1-et ,hogy ne unatkozzak addig amíg nincs netes server

ma este életre kel még a hgs?

jó lenne még 1 pár kört nyomni ma este

And5
ja legalizáljuk szoftverünket jelenjenek meg a játékok itthon is normális a fasznak sem kell kézikönyv meg díszes borító és ne 20000HUF legyen egy gém

CB-LSC
felmegyek gyere Te is.
CB-LSC
Life mér nem megy a szerver.Szükségünk van rá.
Col. Rommel
Bazze Lsc me nem jossz TSre mondjuk mar ense vagyok fenn egyebkent nem megy a HGS :(((

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

CB-LSC
tök röhej bazz.Arra hivatkoznak hogy le kell fordítani a könyvet.Ez eddig ok mert sajnos Magyarország 40%-a hozzá sem szagol az angolhoz,de könyörgöm egy perfekt angol lefordítja 1 nap alatt.Mi tart 2 hónapig?Ennyi idõ alatt egy busman elszalad idáig amerikából ez meg nem ér ide.Ha meg üzlet politika akkor basszák meg és ne sírjanak hogy mindenki warezról szedi le.Kapja be az összes kiadóa fejlesztõknek meg GJ.
Petyus_
Ja, tényleg szánalamas.. ez is hozzájárul ahhoz, hogy milyen itt nálunk a játékvásárlási kultúra.. pl. MGS2 kijött volna ma itthon.. nem kevesen tuti megvették volna. Így? Letöltik, 5 nap alatt végigtolják, mire kijön júniusban már eszükvbe se fog jutni, hogy megvegyék.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CB-LSC
azok akkora lamak mint állat lelövik õket mint a szart.
CB-LSC
akkor be fogsz dilizni mert én is így akartam játszani és lesznek olyan pályák amiket lehetetlen átvinni veszteség nélkül.Én sem ma kezdtem.
CB-LSC
ne basszMGS storno addig.
CB-LSC
Ez akkor van ha túl jó vagy
And5
kijött a vietcon azt tölcsétek

And5
jó de a sok lama gazdag gyerek a tescoban veszi 20.000é

és tele is van :DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
laser.sytes.net üzemel keményen

CB-LSC
Bazz azt mondták az 576-ban nálunk májusban jön.LOL.Nem tudom hogy akarják így eladni amikor az emberek már 2 hónapja nyomják.Mert ma ha lett volna meg is vettem volna.Idióták nem értenek az üzlethez.
a.carkey
Nem halt be, csak bizti õ is "fáradt" a sok játéktól ...

Mellesleg kár, mert ma még lenne hozzá kedvem. Jelezzétek, ha ismét mükszik!

A medve nem játék.

Kár akkor megyek aludni. cya all.
nekem is behalt

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

oneal1
uugytünik

!Forza Ferrari!

Behalt a HGS?
oneal1
na mi a csöcs van a szerverrel??:(

!Forza Ferrari!

The Garrett
Timber vs PAI (tHe artificial ígyírják? unintelligence :) )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Timbernek leggagyibb AI ellen TALÁN lenne esélye egyedül, de nem rá fogadnék. :)

The Garrett
na még 8 óra és lejön a R6 =>9 míg megunom=>helyhiány miatt törlöm.
Én asszem a timberféle taktiktát fogom alkalmazni az egyszemélyes hadsereggel végigtolom a singli-t :)

oneal1
figy mostanában melyik szerveren vagytok??
kéne a cim:)

!Forza Ferrari!

Petyus_
Én úgy próbálom hogy waypointok nélkül egy négy fõs csapat... ha meghalnak a kedvenceim és felidegelem magam akkor meg a default terv alapján.. azok nem rosszak, másodjára-harmadjára meg lehet csinálni emberáldozat nélkül ha kitapasztaltad.

Pár missionhöz meg csináltam saját tervet, rengeteg waypoint-tal és go code-dal van amelyik egész fasza, de finomítani kell azért rajtuk. :)

Petyus_
Nálam is! :D

R@in
Nálam a "back-up assault 18" is listán van már :p

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Király volt a mai gém, elöször a csöcselék aprította CB-t aztán belejöttetek szépen, de király volt! Fõleg az tetszett mikor fél perc alatt 5 CB-st küldtem pokolra, mire kifogyott municióm és hatodik lelõtt! Na mind1, király volt nagyon, kössz mindenkinek!

Ui.: Hoz! Nézd meg ICQ-d!

Re-tech
Srácok, ki tudja hogy van-e utánpótlás? Mert eddig csak az elsõ 2 pályát tudtam megcsinálni úgy, hogy ne fikázzon meg senki?
Ja és saját csapatokat csináltok, vagy azzal nyomultok amit kaptok?
And5
ini-t cseréld ki meg töröld kia fájlt hgs.servegame.com itt van infó hogy hogyan aztán creat game dedicated server lan game ezeket állícsd be ezután parancssorban elkezd irkálni na akó megy a server elindítod újra a émet és csatlakozol magadra

amugy easy fokozaton max célratartással meg lehet oldani fél óra alatt az egész gamet :DDD

vigyed a nyomikat arra a helyre aki megszokott halni, azé nemkár :D

kérdezd and5-t vagy life-ot

clienseknek szerintem csak consol és beirni opne ip
(ip helyére a server ipje)

na leszedtem, és eddig(elsõ 5 pálya) nagyon tetszik!

War. War never changes.

Petyus_
De.

de fnc ne ondjatok hogy szar max 2meter-rõl... :D

Pupcika
elkezdtem leszedni, már csak a CD2 hiányzik és... :)))

Petyus_
Kuss!

The Garrett
kivéve mikor nem :P

Petyus_
Nem, egy pisztolylövés tényleg halálos.. általában. :)

The Garrett
vagy csak szar a sérülésmodell :D

Petyus_
Helyes!

Petyus_
FNC az a lámák fegyvere.. tudom mert én is azzal szoktam nyomulni!

Coop-ban a legjobb fegyver egy thermalos hangtompított sniper és egy jófajta hangtompítós stukker, vagy hangtompított SMG, ennyi. Nem érdemes nehéztüzérséget vinni. :)

Távolra egyébként nekem is volt, hogy sniper headshot és nem feküdt le a tango, de akkor szerintem túl soakn voltunk fenn és laggolt.