R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy kell servert indítani ,lanon csinálnék 1-et ,hogy ne unatkozzak addig amíg nincs netes server

jó lenne még 1 pár kört nyomni ma este

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
a fejlesztõknek meg GJ.\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mellesleg kár, mert ma még lenne hozzá kedvem. Jelezzétek, ha ismét mükszik!
A medve nem játék.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
=>helyhiány miatt törlöm.
Én asszem a timberféle taktiktát fogom alkalmazni az egyszemélyes hadsereggel végigtolom a singli-t :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Pár missionhöz meg csináltam saját tervet, rengeteg waypoint-tal és go code-dal van amelyik egész fasza, de finomítani kell azért rajtuk. :)
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Na mind1, király volt nagyon, kössz mindenkinek!
Ui.: Hoz! Nézd meg ICQ-d!
Ja és saját csapatokat csináltok, vagy azzal nyomultok amit kaptok?
(ip helyére a server ipje)
War. War never changes.
Coop-ban a legjobb fegyver egy thermalos hangtompított sniper és egy jófajta hangtompítós stukker, vagy hangtompított SMG, ennyi. Nem érdemes nehéztüzérséget vinni. :)
Távolra egyébként nekem is volt, hogy sniper headshot és nem feküdt le a tango, de akkor szerintem túl soakn voltunk fenn és laggolt.
MGS storno addig.