R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy ez a nemölünk meg mindenkit nem tom mikoze ahoz hogy az elsõ ember lelõ ilyen ügyesen, akit mindenképp meg kéne ölni 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bár személyszerint nekem mind1, mert nincs kéznél mic 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ts 2 😄

bazz nem az a baj, de ha az elsõ ember kap a fejbe egy halálpontosat fnc-vel amitõl rendes multyban bárki behal és ako meg az ai vigan lekaszál egy géppisztolyal...

And5
team speak 1 vagy roger wilco servert kértek?

And5
antijedi tanuld már meg hogy nem ölünk meg midnenkit

The Garrett
Reszkess petyus szedem a R6 ot 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hát nem tom mivan velem de ez a coop most érdekesvolt 😄
full pontos lövés fejbe fnc-vel meg se kotyan neki és vigan szitává lõ utána uzival vagy miazistennel 😄

Van valami Roger wilco ip, amin majd lehet komunikálni. Persze, nem a klán chatira gondolok, hanem valami hasonlóra, csak nyilvánosabb? Lehet hogy kicsit érthetetlenül írtam le.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ez egy RS easterenegg csak a warez felhesználoknak 😄D (csak poén nem kell komolyan venni 😄)

Wazzzzz ez nem ér én még melózok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elindult gyertek mert gyorsan megtellik 😊
Ha! nekem akkorát esetelt a gépem, hogy csak na!
"A rendzer sûlyos hiba után..." kezdetû üzenetet kaptam...

http://gaborszantai.co.uk/

Sry egy kis technikai szünet.
Basztatják a netet a szervernél 😞
10perc szünet.
Ok köszi. Én is csak meló után, de benézek.

And5
konzol open laser.sytes.net

schoma
opne=open

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
konzolba írd be: opne laser.sytes.net

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Jó tudom belépek. 😊
De mégis?

And5: hogy lehet a szerveredre jutni?

schoma
Nem fog menni! Most indulok haza melóból!

And5
nyugodtan elvielg public 😊))) de ha teheted gyere most én is megyk be azonnal hiogy látom hogy vki bent van

schoma
Ha nem gond, majd én is benézek egy jó óra múlva.

schoma
kiütött a tegnapi????

And5
petyus nem jössz gamálni ketten coop?

And5
LASER.SYTES.NET már itt is tudsz jácani coopban 😊)))

Petyus_
1500 powa!!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Mi?

Petyus_
Bakk!

Petyus_
Hö?

Azt az ubi.com-ot felejts el ha nem eredetid van. Ha van egy erõs géped meg adsl vagy chello, akkor cooperativban 3-an tudtok játszani Kali-val. Különben meg olvass vissza mér leírták párszor, hogy mi a tört magyar server címe és, hogy hogy kell belépni.
Petyus_
Topiccím alatt a nagy sárga-kék feliratot figyeld. 😊

Vagy ha senki sem tud segíteni akkor vmi server ip címe kellene, hátha ugy mûködik.
Hali mindenki ! Tud vki segíteni, a játékban nem tudok vmiért bejelentkezni azt irja ki hogy nem vagyok az ubi.com-on bejelentkezve, pedig be vagyok.

Vki tudja miért irja ki??
elöre is köszi
Petyus_
Ettõl féltem.. jól van akkor maradok az angol exportnál. Nektek hányat hozzasak? Ócsóér megszámítom.. mondjuk egy huszas?

And5
baszod 4 giga ez a szar MGS2 biztos hogy leakarom tölteni én ezt?

KM
Ki korán kel, több golyót kap...

And5
nem fog megjelenni április elsõ hetén nkm anno június közpén azt mondták 2 hét múlva lesz SOF2 azt vmikor augusztus végén hívtak vissza hogy már van
NA emberek lehet jönni a LASER.SYTES.NET -re
amint látom hogy bemegy vki én is megyek 😊 elnézést hogy csak most de 15kor keltem fel 😊

Addig jó a lettöltött full is.

Petyus_
Rosszabbra számítottam. 😊

KM
Te jó ég! Az még legalább 2 hét...

Petyus_
Jó hírem van. Felhívtam Automexet azt mondta a hölgy április elsõ hetében megjelenik.

Mondjuk nem tudom mennyire lehet bízni ebben, vannak negítav tapasztalataim ilyen téren (mondjuk nem Automex-szel konkrétan). A legendás magyar kézkönyvek miatt szoktak késni nálunk a játékok, össze kellene gyorsan dobni egy fordítást.

Ez a szenvedés a szerverhiány miatt egy dolgot vonhat maga után: tömegesen felvásárlom az összes RS-t és dupla áron adom el, annak aki orig.szerveren akar nyomulni...hehehe

Egyébként vkinek nincs fogalma arról, hogy kereskedelmi forgalomba mikor kerül?

http://gaborszantai.co.uk/

schoma
Nem az én szerverem! And5 csinálta. Majd itt beírja, hogy mikor indul megint. Sajna azonban csak 4-5 embert bír ki.
A címe: laser.sytes.net
Hajnali 4ig nyomtuk rajta. Iszonyat jó.
De az igazi az lenne, ha lenne egy olyan is, amelyik elbír 8 embert.

Ja karma engine. Hihetetlen poziciókat vesznek fel néha. De szvsz, a tök jól néz ki, föleg amikor laborul az elhunyt valahonnan (vagy fennakad az ablakba 😊).

Szeretem a coop-ot. Hogy lehet a szervereteket kipróbálni?

most jön a 2.cd 3. fájla, majd holnap talán én is multizok

War. War never changes.

ebben is karma engine van? EZAAAZZZZZ

War. War never changes.

schoma
izziston=izzitson

schoma
Tegnap (az az ma hajnalig) nyomtuk And5 coop szerverén. Szvsz így valami iszonyat jó a hangulata a játéknak. Nem semmi. Akinek van rá lehetõsége, azt megkérnénk, hogy izziston be egy másik coop szervert!
Próbáljátok ki ezt a játékmódot. Az ellen 30 db veteran volt. Nagyon nagy meglepetéseket tudtak okozni nekünk. Eleinte nem sok babér termett. De aztán.....