R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
De majd délután megyek, olyan 17h körül megyek föl!
Akkor már itt megkérdezem. Mi van veled? Nem "találkoztunk" már elég rég. Múlkor meg eltüntél TSrõl, mint lila tehén a ködben!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
üres a hgs.
azért páran már szoktak lenni ilyenkor
N0 TXT TLK PLZ!4!
).
Velem egyszer elõfordult, hogy kezdésnél az egész csapatot lemészároltam (5-6 ember), mert váratlanul átettek a másik csapatba és ellenséges ruhákat láttam magamelõtt. Lol. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kicsit megszaladt az ujjam a ravaszon… 
-=JTB=-
Kicsit megszaladt az ujjam a ravaszon… 

A bizonyíték hogy a skinheadek is tudnak breakelni:
Rush éppen sasol:

Erre elõkaptam egy gránátot hogy átdobom a szekér fölött, hát nem fennakad a szekérben lévõ hordó tetjén? Úgy robbantam fel mint a picsa.
Ezeket kilötem de ettöl még nem megy 😞(
RouterIP0=gsrouter-mtl1.ubisoft.com
RouterIP1=gsrouter-mtl2.ubisoft.com
CDKeyServerIP0=gscdkey.ubisoft.com
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
cím: hgs.serveftp.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ne hogy ám már meg veszik a gamét külföldön kiadják fordítónak, azt mikor végez nálunk is megjelenik. Persze lehet hogy így csinálják.
A CD galaxisban anno megvetem a Rogue Speart eredeti kézikönyvel és utánam küldték a magyart másfél hónappal késöbb. Most is így kéne csinálni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
)- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na mind1 tegnap korán mentem feküdni.
Basszus.Elindítottam.
a lan kérdés megoldva mostmár ,csak érdekes, hogy megcsinálom a servert a gépemen ,csatlakozik hozzá a másik gép (100-as háló) ,és én is belépek a gépemen futtatott dedikált serverre ,akkor lagolni kezdünk mind a ketten... - but why?