R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Jó a mondatszerkesztésem! Fõleg a 3. tetszik.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma
Dolgozom. Erõsen!
De majd délután megyek, olyan 17h körül megyek föl!
Akkor már itt megkérdezem. Mi van veled? Nem "találkoztunk" már elég rég. Múlkor meg eltüntél TSrõl, mint lila tehén a ködben!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

repro
nya mivan? ma mindenki dolgozni/tanulni ment?
üres a hgs.
azért páran már szoktak lenni ilyenkor

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
bocs LifeForce

Strahd_
Liforce segííts...
Mit kell tennem hogy servert tudjak beüzemelni? PLS HELP ME!!!

Csak a screenshot miatt. 1024x768-on nagyobbrészt a sárga és a zöld szín határán ugrál az FPS.

Ugyan, nem kell. Kivel ne fordult volna elõ (kérdezd Rommelt ).
Velem egyszer elõfordult, hogy kezdésnél az egész csapatot lemészároltam (5-6 ember), mert váratlanul átettek a másik csapatba és ellenséges ruhákat láttam magamelõtt. Lol. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

KM
Ezúton szeretnék elnézést kérni a tegnapi nap folyamán elkövetett kettõs csapattárs mészárlásomért! Kicsit megszaladt az ujjam a ravaszon…
-=JTB=-

KM
Ezúton szeretnék elnézést kérni a tegnapi nap folyamán elkövetett kettõs csapattárs mészárlásomért! Kicsit megszaladt az ujjam a ravaszon…

CB-LSC
az csak a screenshot miatt szerintem.
repro
Radi látom hasít a gém.. 1 FPS a Rushos képen..

N0 TXT TLK PLZ!4!

És linux only.

Nem jó mert nem állandóan online.

Ja csak ha jól tudom akkor linuxos.
CB-LSC
Te Radi mi lenne ha indítanátok 1 RS szervert?Ha jól tudom van 1 gépetek.
CB-LSC
MAC 11 RULZ hangtompítóval.Single-ben az összes katonámnak azt adtam,nem volt semmi dolgom.
Ha már képezgetünk:
A bizonyíték hogy a skinheadek is tudnak breakelni:

Rush éppen sasol:
Azért hogy fel ne fázzon a zacsim.
De hogy! Hasaltam a hordós szekér kereke mögött, erre látom hogy bent a pajtában mászik le a pilóta a létrán. Gondolom magamban húdejó scope-pal átlövök a küllõk között és nyertünk a kört. Lövök - lövök, erre látom hogy a golyók a semmben fennakadnak. Hát persze hogy nem lehetett átlõni a küllõk között! Erre elõkaptam egy gránátot hogy átdobom a szekér fölött, hát nem fennakad a szekérben lévõ hordó tetjén? Úgy robbantam fel mint a picsa.
CB-LSC
most nézem keresztbe rakta a lábát.
CB-LSC
az utolsón éppen Radical robbantotta fel magat😊.
CB-LSC
3 fun kép:

And5
tudom hogy nem megy mondtam rendkívüli állapot van töltés hogy aztán server fenntartás egyszerû nem

Strahd_
And5 nem megy a servered. Árulja el nekem valaki mit kell kitiltanm a tuzfalon hogy a server menni tudjon és ne követeljen CD keyt??
Ezeket kilötem de ettöl még nem megy 😞(
RouterIP0=gsrouter-mtl1.ubisoft.com
RouterIP1=gsrouter-mtl2.ubisoft.com
CDKeyServerIP0=gscdkey.ubisoft.com

And5
most a TOCA-t szedem

schoma
Mégpedig? Most akartam nekiállni tölteni!

Forrest Tomee
Ne is kezd mert gáz van vele.

And5
biznytlak az indidana jones lejött már de a vietcongot még elsem kezdtem

akkor ma este nem is várható co-op server?

And5
😊 helyett képzeljetek oda egy ilyen szmájlit

And5
😊 helyett képzeljetek oda egy ilyen szmájlit

And5
a laser.sytes.net egyenlõre zárva van teknikai okok miatt (vietcong, indiana jones downloading 😊 ) hamarosan folytatom munkám

Col. Rommel
LIFE nem megy a TS server!!??

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

schoma
Mi a címe? Megnézném én is.

Persze, megy.
cím: hgs.serveftp.com
Tyler
Egyenlõre nem még dolgozok rajta.

\"building better worlds\"

Tyler
Life megy a ts????Nem tudok felmenni.

\"building better worlds\"

Sehogy 😊
repro
Szííp a CB klánoldal. fõleg a muzax. de hogy lehet mute után visszanyomni??

N0 TXT TLK PLZ!4!

Petyus_
Roger that!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

dehogyisnem megy.😊És csöndet errõl légyszi jó?Mert máshol rejtve van.
Petyus_
OK rájöttem. 😊

Petyus_
Life szerver nem megy vagy csak nekem nem? 😊

Tyler:Nem jössz vissza ts-re?
And5
hmmm

Arról nem is beszélve hogy az angol nyelvü kézikönyvet a kiadó fordítás céljából, már jóval elõbb igényelheti a program kiadójától.
Ne hogy ám már meg veszik a gamét külföldön kiadják fordítónak, azt mikor végez nálunk is megjelenik. Persze lehet hogy így csinálják.
A CD galaxisban anno megvetem a Rogue Speart eredeti kézikönyvel és utánam küldték a magyart másfél hónappal késöbb. Most is így kéne csinálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

OK. megnézem az ICQ-t mihekyt hazaértem (ma kb 17 órakkor, hû de messze van még )

Sry emberek úgylátszik egy kicsit bugos a szerver része is.
Bassza meg miért állt le?
Na mind1 tegnap korán mentem feküdni.
Basszus.Elindítottam.
nincs

a lan kérdés megoldva mostmár ,csak érdekes, hogy megcsinálom a servert a gépemen ,csatlakozik hozzá a másik gép (100-as háló) ,és én is belépek a gépemen futtatott dedikált serverre ,akkor lagolni kezdünk mind a ketten... - but why?