22246
Hattrick
  • Magic Boy
    A rangadóit nézd (Benga és Giggsy ellen), mert most tuti taktikázik.
  • JimKirk
    Szerintem igen!:P Eleg gyengus kopzeppalyaja es tamadasai vannak.
  • Magic Boy
    Ez jó ötletnek tűnik.

3-4-1-es felállásban csak nem győzők.

Amúgy szerintetek, ha rendesen felállnék és lazáznék (lásd a hétvégi meccsemet) győznék ellene idegenben?
  • JimKirk
    Allj ki "veletlenul" 9 mezonyjatekossal!
  • McFrost
    Hiába na, nagy managger vagy, ez nem vitás!
  • pe28
    Fasz kivan ezzel a hattrick-el.
    340 millióért vásárolt szélső hátvédem akinek a szélsőjátékát megfelelőről remekre, átadását jóról remekre vittem most elvitték 359 millióért.
    Hát hatalmas üzlet volt :'(
  • Magic Boy
    Grat a győzteseknek

A hétvégén simán győztem lazázva a sérülésektől sújtott és így meggyengült csoportelső ellen.

Így én lettem a csoportelső.

Ami azért baj, mert így a következő meccsemet el kéne vesztenem, ha nem akarok egyenes ágon feljutni.

Márpedig nagyon nem akarok.
  • banok
    eladó az eheti ifim

Donald Kerékgyártó (313525363)
    Hungary 17 éves és 24 napos, következő születésnap: 2011-05-12
    Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
    Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Banok FC (2011-02-12 óta)
    TSI: 350
    Fizetés: 70 eFt/hét
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 2/20 pocsék
    Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
    Átadás: 2/20 pocsék
    Gólszerzés: 6/20 megfelelő
    Pontrúgás: 4/20 gyenge

Határidő: 2011-02-15 17:53
    Kikiáltási ár: 0 eFt
  • REALista
    Tegnap simán kikaptam lazázva de be volt kalkulálva.Jövőhéten hazai pályán játszom kötelező a győzelem.
  • JimKirk
    +n
  • JimKirk
    Ebbol a penzbol siman vehetsz ket komoly 27 ev alatti szelsot!
    Ha nem akarsz nyerni, akkor nevezz eggyel kevesebb jatekost a meccsre!:)

En most egy-ket multi skill-es vedo beszerzesen gondolkodom, de 100 alatt nem nagyon vanak jok. Belso vedonek szeretnek olyanokat akik jol tudnak jatekot szervezni!:) Sajnos az akademiamon nem nagyon terem ilyen jatekos.
  • dartonita
    Persze kenyszer is volt mar megszabadulni toluk,de fura hogy a lenyugozo vedoimert egy idennyel ezelott tobbet kaptam.Igaz egy evvel kb fiatalabbak is voltak.No mindegy,180at befektettunk az uj stadionba,40ezres lesz.Plusz megvan a ket uj fiatal vedo is 80-ert,maradt 650 erositeni.A ket szelsom kozul lesz lecserelve valamelyik mert mar oregszenek elegge.Csak ki kene harcolni vhogy a 2.helyet :)
  • Sysfox
    Nem lehet minden meccsen nyerni. :D
  • Jakuza001
    Hat ilyen csapattal nem fogsz ellene. :D
  • jhetedikj
    de nyerni akarok vazze :DD
  • Jakuza001
    Ahhoz kepest hogy idegenben jatszottal egy nalad sokkal erosebb csapat ellen, nem is volt olyan rossz az eredmeny.
  • jhetedikj
    Brendon-ZF-Eger - Pinnyéd CF 4 - 2
    hatstat: 290 - 203

1 - 0 Vinzenz Meyer 7'
    1 - 1 Israel Vijil 38'
    1 - 2 Israel Vijil 39'
    2 - 2 Govert van Stolberg 43'
    3 - 2 Ron Stav 49'
    4 - 2 Martin Haslauer 65'

amire számítottam sajnos, a bajnoki cím sorsa eldőlt és nem én fogom nyerni az már biztos... így utólag még arra volnék hogy egy ellentámadással mit értem volna el ellene
  • JimKirk
    Azert kozel 600 milliobol, es az eladott lecserlendo jatekosok arabol igen szepen meg lehetne erositeni a csapatatot!
    Nekem nagyon bejott, hiszen majdnem 40 ponttal jobb ertekelest kap a csapatom az alltid szerint, a LoddarStatom is 5-tel nott, igy most 17,7.
  • dartonita
    Eladtál egy játékost, és kaptál 288 300 eFt-ot.
    Eladtál egy játékost, és kaptál 297 972 eFt-ot.
    Hat ez gyengus nagyon
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Tapolca FC 1:1

Óriási egy meccs volt, mind a két oldalon megvoltak a helyzetek. 2 hiányzónk volt, amivel a védelmünk és kisebb mértékben a középpályánk gyengült, első félidőben kidőlt egy középpályásunk akit nem tudtunk helyettesíteni, ennek ellenére kiegyenlítettünk, ami sajnos bajnokságra nézve kevés.

Első félidőben kiegészült 3 hiányzónk nélkül is jobbak voltunk a meccs statisztikáját nézve, védekezés és középpálya egál, támadásba viszont mi voltunk a jobbak egyértelműen, érdekes a döntetlen..

Egy szó is száz, elment a bajnokság, de ami minden volt ebben a szezonban már a csapattal, nagyon szép eredmény lesz egy 2. vagy 3. hely is, azt viszont nagyon sajnálom, hogy a hajrára jöttek elő a sérülések.. :S
  • adenin2
    Megnéztem az ellenfeleidet és az ő ellenfeleit. Hát neki sokkal könnyebb ellenfelekkel néz szembe. Természetesen így ő az esélyesebb. Bár mindig a szerencse számít.
    Nekem 27 pontom van és úgy vagyok a 2. nálatok elég szoros a tabella.
    Továbbra is mondom bármi megtörténhet sok számít a taktikán és a szerencsén.
  • matthias92
    Megfelelő középpályával kicsit lebirtokoltam az ellenfelet. (:
    Csépa 3 - 0 nandi
    Borult időben teltház... még jó hogy időközben 8500 fővel bővítem a stadionomat. így majdnem 42ezer fős lesz *.*
    79% és 81%-os labdabirtoklással arattam.
    A tabella változatlan, Lokomotívékkal továbbra is fej-fej mellett, mindössze a gólkülönbség miatt vezetem a csoportomat. Szerintetek mennyi esélyem van arra, hogy befutó legyek?
    [A csapat lejátszott egy mérkőzést. A jegyeladásból befolyt összeg 59 600 eFt. | Készpénz: 600 429 eFt (646 482 eFt) ]
    Közben, pedig úgy tűnik, hogy a gólkirályi címről lemondhatok :(
  • adenin2
    Köszi a válaszokat. Igen azért lett most is 50000 fölötti a nézőszám, mert 7 mecs óta csak győzök. A jegybevétel ebből a meccsből: 98 379 eFt. Természetesen rekord. Ha feljutok akkor elgondolkozok a stadion csökkentésén(úgyis az olcsóbb, mint a bővítés -sokkal-) Most is 2-0-ra győztem
  • Sysfox
    Gratulálok mindenkinek!
  • JimKirk
    Fel percenkent neztem fel a monitorra mikozben jatszottam a gyerekkel!:P
    Izzados volt!:)
  • banok
    Banok FC - Szupercsapat FC 0 - 2
    0 - 1 Alexis Goussin 35'
    0 - 2 József Derdák 67'
  • JimKirk
    Taksony 1 - 2 C Bucks

0 - 1 Sergi Muriscot 32'
    0 - 2 Dimitar Genkov 41'
    1 - 2 Zygfryd Wyka 56'

IGEN IGEN IGEN!!!!
    6 pont elony!!!!
  • Jakuza001
    Tyúkszembrigád - ACS MERLIN 3 - 2

1 - 0 Rudi Rohleder 28'
    1 - 1 Richárd Igaly 32'
    2 - 1 Miros³aw Berezowski 36'
    2 - 2 Marco Rubrichi 69'
    3 - 2 Olli-Pekka Weberstetter 72'

Vegul sikerult nyernem, de meleg merkozes volt.
    A serultem 1 hetes remelem jovoheten azert ujra bevetheto lesz.
  • Sysfox
    1:0 az ellenfélnek. Ez nem is gond, mert alapból feláldoztam ezt a meccset, de kiállították az egyik középpályásomat, és nem játszhat a következő, fontos meccsen.

A másik ász pedig sérült, így nem tudom, milyen középpályával állok fel jövő szombaton... :S

Mostanában viszont kimaradnak a kontrák, már kettő a mai meccsen... Kell egy kis átadás a csapatnak, de nagyon!Mihelyst Rocafull szintet lép, át is állok átadásra.

• Jakuza001
    Jimkirk meg ugy izzadhat mint en, ott is majdnem kiegyenlitett az ellenfele. :D
  • Jakuza001
    Latom Banok bajban van mert mar 0:2 az ellennek. 10 perc alatt kellene egyenlitenie vagy forditania.
  • sajtburger
    Ugyan ez a helyzet nálam is, viszont sikerült kiegyenlíteni. Elkezdődött az utolsó 10 perc, bízok a srácokban, hogy ennyi balszerencse után sikerül begyötörni egy gólt valahogyan.
  • dartonita
    2-0ra vezetunk otthon,pedig a ket ma lejaro vilagklasszis vedot nem is raktam be,es lazazunk :/
    A jo hir hogy telthaz van,27k nezo.
  • Jakuza001
    Mar megint leserult egy 5 csillagos ragyogo jatekszervezesu jatekosom a rangado kozben es persze mivel a csere utan gyongult a kozeppalyam egybol megkaptam az egyenlito golt. Teli van am ilyenkor a hocipom.
  • JimKirk
    pe28 jol beszel!:)
    ha folyamatosan a dobogon tanyazol, akkor megeri az ekkora stadion, de ha feljutnal V.-be, akkor ott meg a 35 ezer nezot is nehez lenne osszeszedned lasd kovacsgeri csapata.
  • pe28
    Hát 6.csoportba elég sok, akkor éri meg ha állandóan magas a szurkolók hangulata.
    Közben már 3-0ra vezetek :D:D:D
  • adenin2
    Jelenleg én is győzelemre állok. 1-0 AZ ellenfelem ellentámadásra megy, ami még veszélyes lehet, mivel mi uraljuk a középpályát is.
    Viszont jelenleg ez az eddigi legnagyobb nézőszámom: 54844
    Úgy látszik még is érdemes volt 60000-re emelni a stadionomat. Most kb minimum 80000 e Fölötti jegybevételre számítok a nézőktől. De jó lenne mindig ennyi nézőm lenne. Kinek mekkora a stadionja? Szerintetek kár volt 60000-re emelni a stadiont? 2049 szurkolóm van.
  • JimKirk
    geri meccse is izgalmas!
  • JimKirk
    Igen!
    Szunetben 2-0 ide!
    A termeszetfeletti pontrugom mar be is vagott egy szabdrugast.:)
    Sajnos van egy serult is, viszont a helyere beallt srac meghalalva a bizalmat rugott gyorsan egy golt:D
  • banok
    Banok FC - Szupercsapat FC 0 - 1
    45:00
    A labdabirtoklási arány a félidőben 54% volt a frissebben mozgó Banok javára.