Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pe28
5-2-re gyõztem idegenben a csoport egyik legerõsebb csapata ellen. 😄

Magic Boy
Én ezt így fordítanám IRL.

Ma azok játszanak, akik eddig kevesebb lehetõséget kaptak. lehet gyakorolni a meccsen új dolgokat, mert az ellenfél a megszûnés szélére került.

Gratulálok a gyõzelmedhez és az elõre borítékolható csoport elsõségedhez.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JimKirk
Hat a mi Misink mar csak ilyen! Valahogy en is igy tudnam elkepzelni ot az oltozoben!😄
McFrost
Bementem az öltözõbe és mondtam a srácokknak, ma csak a BÉ csapat jácchat, csak is lazázva, mert az elllenféll már félig BOOT csapat! <#hehe>

A kinyert annak grat, aki nem, annak is!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Grat.<#eljen>

kazai21
Rynart FC-FCMiskolc 2:0

Meg van a VI.osztályban sorozatban a 3.gyõzelmem😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Magic Boy
Magic Family - Tüskevár 5 - 3

Rangadó volt a javából, de jövõhéten jön az igazi csoportrangadó.
Sajnos elsérült az egyik csatárom, de a jövö hétre kis szerencsével felépül.

sajtburger
Fc. Catalunya - kiraly power team 2 - 0

Uraltuk a meccset és sikerült gyõznünk is. A siker a védelmünkben volt, letudtuk védekezni az ellenfél védelmét, illetve a középpályásaikat. Szép gyõzelem, jövõ héten idegenbe egy nagy ellenfélhez látogatunk, ott is gyõzni kell. Vezetjük a bajnokságot, 12:0-s gólkülönbséggel.. 😊)

banok
Banok FC - Jogász FC 0 - 3
36633 nézõ

0 - 1 Henrik Thuesen 38'
0 - 2 Frank Sinclair 40'
0 - 3 Pascal Delos 80'

utolsó helyen állok. nagy szarban vagyok. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jhetedikj
Én ebbõl azt szûröm le, hogy már kevésbé a középpálya befolyásol, jobban figyelembe veszi ez a motor a többi csapatrész értékelését is.

anno 1987

JimKirk
A meccseosszefoglalodat nezve nekem is ezen jart az eszem!

Kezdem ugy erezni, hogy az uj motorral mar nem szamit annyira a kozeppalya mint regen. Lehet a kovetkezo meccsre a szelso es a kozepso tamadasoka elezem ki a csapatot.

Nezzetek meg ezt a meccset a csoportomol. Csapnivalo vs. kozepes KP megis iksz lett a vege.
dartonita
Koszi,en eddig se nagyon ertettem.De 5kozeppalyast hogy birtoklok le 4-el,akik kozul raadasul ketten felfutnak,az rejtely...

Végül 0-9-re gyõztem. 4.ként folytatjuk a szezont.
JimKirk
Grat!

En mar egyaltalan nem ertem ezt a jatekot!
dartonita
Vao megvertunk egy ujabb bajnokaspiranst.Nem is tudom mi van a csapattal.A meregdraga csatarom vegre torleszteni kezdte a vetelarat egy mesternegyessel.Nem gondoltam volna hogy egy 3-5-2es taktika ellen ilyen eredmenyes lesz az 5-4-1,tobb volt a labdabirtoklasunk is 😮
Szinkopa 4 - 3 PLSC

JimKirk
Szerintem a technikasok pont hogy nem!<#duhos2><#vigyor4>
JimKirk
Bazsalikom 2 - 0 C Bucks

1 - 0 Mirko Pusceddu 74'
2 - 0 Robin Fabian Jeran 80'

tragya, szar, fekalia... minimum egy dontetlent hoznunk kellett volna. Jovoheten a legjobbat fogadom hazai palyan, mar elore felek!

<#violent><#boxer>
jhetedikj
As Tortues - Pinnyéd CF 1 - 3

1 - 0 Marc Tanghe 28'
1 - 1 Alexis Beaumont 29'
1 - 2 Pál Szõke 69'
1 - 3 Piero Minardi 70'

yes!!

anno 1987

jhetedikj
vagy éppen dolgozik :/

Félidõben 1:1-re állok idegenben

ez is érdekes:

Szponzori pénzek:

29. szezon, 1. hét: 13 321 eFt
29. szezon, 2. hét: 14 875 eFt
29. szezon, 3. hét: 15 874 eFt
29. szezon, 4. hét: 16 614 eFt
<#vigyor2>

anno 1987

0-5re vezetek félidõben 1 bot ellen. Nem mertem lazázni 😄
pe28
Mi ez a nagy pangás gyerekek? Mindenki hógolyózik?😄
Tényleg a hattrickben miért nincs olyan idõjárás hogy havazás? erõteljes és technikás játékosok lennének elõnyben.

Sok sikert mindenkinek a mai fordulóhoz!

JimKirk
Termeszetfeletti.
Amugy kb. 400-500 milliot kaphatnal most ete!😊
dartonita
Thx,csak neztem hogy mi az a szo,nem is lattam meg ilyen magas skillt.Mi jon utana? 😄

gabber_saviola
gratulálok!<#hawaii>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dartonita
Megvan az elso vilagklasszis vedom 😊
Igaz mar 22eves,de mindegy.23eves koraban megy majd piacra.

JimKirk
En sajnos kiesetem a kupabol pedig szinte a legerosebb csapattal alltam ki. A legszebb az egeszben az, hogy a legjobb csatarom illetve a legjobb kozeppalyasom leserult!<#buck><#eljen>
JimKirk
Koszi mindenkinek a HBD-t!<#pias><#wave>
JimKirk
Pedig neha jo az!

csitt-csatt
ha valakinek kell még csoportot átírni, szóljon!
na újra itt vagyok <#vigyor5>
Magic Boy
Megvan az elsõ ragyogó középpályásom.
Csak sajnos gyenge formában van.

pe28
Fasza kis playa eladó:

Ivan Ageev (260201789)
22 éves és 4 napos, következõ születésnap: 2011-04-03
Forma: megfelelõ, erõnlét: remek
Népszerû fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.

TSI: 13 680
Fizetés: 636 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes

Védekezés: 10/20 kiemelkedõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 7/20 jó
Átadás: 8/20 remek

gabber_saviola
Persze ezt csinálom, így sikerült beszereznem már két nagyszerû csatárt.

Csak valamiért úgy vagyok vele, hogy szívesen kipróbálnám magam csatárkinevelésben is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Add el a védõket és vegyél az árán csatárokat. Edzést nem kell váltani.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
6 játékos edzhetõ, régi edzés szerint 6,5 hét alatt van a szintugrás.

Igazából bika már a védelmem, de gyenge a támadásom, ezért akarok átállni csatáredzésre.

Magic Boy
Nem fogod sajnálni feltörölni vele a padlót? (csak mert a két csapat közötti különbség azt sugallja, hogy 7-10 gólt rúgsz neki)

A csatáredzéshez sok sikert és szorítok, hogy ne bánd meg.

gabber_saviola
vicces a jövõheti barátságos meccsem:

Palermo_Calcio - FC GABBER UNITED

<#idiota>

gabber_saviola
Ma ahogy kész a heti edzés átállok csatáredzésre, mert hozok fel két JÓ ifit. Remélem nem bánom meg, hogy szakítok a védõ-edzéssel.

Magic Boy
HBD JimKirk.<#vigyor0>

AdamBeyer: Kezdetektõl fogva tudom, hogy a kupa sokat jelent, de mivel a bajnokság nekem elõbbre való, így a jövõben is a B csapat fog lazázva játszani a kupában.

McFrost: Februárban lesz 6 éve, hogy együtt vagyunk, de a kezét 2 éve kértem meg.
Ha lenne stabil állása mindkettõnknek, akkor már papíron is a feleségem lenne, de így csak lélekben vagyunk házasok. (ha érted, hogy mirõl beszélek)

gabber_saviola
csatlakozok én is a heppibördéjhez. <#smile>

jhetedikj
HBD! (:

anno 1987

McFrost
Amióta ismerlek (2005) azóta a menyasszonyod, szóval jobb lenne már ha odaböknél Fiónának!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

örülök hogy leesett, ezt írkáltam neked kb. 1 éve is, mikor megkérdeztem, hogy miért is a leggyengébb felállásoddal szaladtál ki mindig a kupa meccsekre, aztán ebbõl lett a B csapatos vita, deez már mindegy, lezártuk.

amúgy lényegtelen hol játszol, kupa meccseken mindig folyik a kasszába (hazai csapaté a bevétel 2/3a, vendégé 1/3, elõdöntõ-döntõn 50-50 az arány, de minket ez még nem érint 😄)

Magic Boy
Amúgy a kupa több szempontból is jó.
1. Ha hazai pályán játszol, akkor +1 meccs amibõl dõl a lé.
2. A kupában lehet lazázni, ami erõsíti a csapatot mentálisan.
3. A kupameccseken nagyobb a tapasztalat, mint a barátságos meccseken.

Remélem megyek még 2-3 fordulót, mert nekem most mindhárom nagyon jól jön.

Christian88
szerintem ez csak ifiben van így

http://www.twitch.tv/hegii

Magic Boy
Jó legyen igazatok.<#vigyor2>

gabber_saviola
Misi, a kiverni az más, inkább legyõzni. <#vigyor1>

Magic Boy
Ellentétben veled nekem van barátnõm (menyasszonyom), úgyhogy nekem nincs arra szükségem, hogy a monitorra verjem.<#wink>

McFrost
A farkadat a monitorra verd ki! 😊

Magic Boy
Sajnálom, hogy kiestél a kupából, mert reménykedtem, hogy én verhetlek ki. <#nyes>