Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbõl 1 jobb oldalról akció gól, 2 közvetlen és 1 közvetett szabadrúgás gól <#wow3>#wow3>
anno 1987
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tapolca FC - Fc. Catalunya meccs egy igazi parázs mérkõzésnek ígérkezik, az ellenfélnek van egy megfelelõ védelme és egy elég ütõs középpályája, a bajnokság talán legjobb középpályája és vannak jó csatáraik.
Ami mellettük szól a középpálya, rendkívül tapasztalt idõs játékosok tömkelege, bármilyen stílusban képesek veszélyesek lenni.
Ami mellettünk szól: a védelem, ami eddig nem kapott gólt az idei szezonban, és az a védelem amire az egész csapat épül és már sok-sok csapatot meg tudott állítani, a bajnokság legjobb védelme, újjáalakult középpálya, ami nincs kimagasló formában, de elég jó ahhoz hogy meglepetést tudjunk okozni, továbbá két gólérzékeny támadó. No meg az, hogy a legutóbbi 4 bajnokin gyõztünk, amióta újjáalakult az alakulat.
Mondhatnám, jó lenne gyõzni, de egy igazi rangadó lesz, legjobb összeállításban lépünk pályára a liga legerõsebb és legveszéylesebb ellenfele ellen, egy döntetlennek is örülnék, de a gyõzelem nagyon nagy erõt adna a csapatnak.
Sok Sikert Mindenkinek, továbbá sok bejglit! 😊
anno 1987

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
David Ozores (156016892)
Spain 30 éves és 68 napos, következõ születésnap: 2011-02-05
Forma: pocsék, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és sunyi.
Tapasztalata megfelelõ, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-03-13 óta)
TSI: 6 240
Fizetés: 770 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 9/20 nagyszerû
Gólszerzés: 11/20 ragyogó
Pontrúgás: 7/20 jó
Határidõ: 2010-12-26 20:37
Kikiáltási ár: 260 000 eFt
Amúgy egy olyan csapat ellen amelyiknek a védelme nagyon jó (Jobb oldali védelem: lenyûgözõ (Éppen), Középsõ védelem: természetfeletti (Átlag felett), Bal oldali védelem: ragyogó (Átlag felett)), viszont a középpálya katasztrófális és a támadójáték gyenge.
Ilyen csapat ellen mit érdemes játszani?
Én kreatív játékra gondoltam.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Na mindegy majd lazázok idegenben a nehezebb ellenfelek ellen.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Védés: ismeretlen
Védekezés: pocsék (maximum pocsék)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsõjáték: jó (maximum remek)
Átadás: gyenge (maximum gyenge)
Gólszerzés: középszerû (maximum megfelelõ)
Pontrúgás: ismeretlen
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Neverending Play - Banok FC 1 - 4
24000 nézõ
0 - 1 Mikko Kakkinen 37'
0 - 2 Jes Jensen 41'
0 - 3 David Ozores 57'
1 - 3 Boris Selyunin 70'
1 - 4 Jacco Veenstra 75'
1 - 0 Zlatko Chvostík 47'
2 - 0 André Rivero 51'
2 - 1 Arnold Ploom 64'
kikaptam egy rangadón, ma meg kiestem a kupából egy negyedosztályú ellen
szombaton javítani kell
Szerintem megtartom, és feledzem. 😊
Kb. 2 hét múlva pedig feljöhet a 17 éves remek szélsõjátékú ifim...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
15 éves 66 napos, és az elsõ meccsén 6,5 csillagot hozott.. Specialitása pedig jól fejelõ.. hmm jó lesz a srác, de nagyon.. igazi szélsõ hátvéd, ami mindig is úgymond hiányposzt volt a nagy csapatnál, remélem most tényleg belehúztunk ebbe a srácba.
Zsolt Simon (308730166)
Hungary 18 éves és 28 napos, következõ születésnap: 2011-03-13
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Öntörvényû ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-12-18 óta)
TSI: 950
Fizetés: 70 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidõ: 2010-12-21 19:10
Kikiáltási ár: 0 eFt
A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegyeladásból befolyt összeg 42 841 eFt. Pedig még 25ezer fõ sem volt betuszkolva a stadionba 😮
Ezzel a gyõzelmemmel harmadik vagyok, és a következõ héten a hetedikhez megyek, akinek erõsebb a védelme, de a középpálya és a csatársor az én oldalamon áll.
4-5-1 játéktördeléssel fog felállni az én 3-5-2 alapom ellen. Remélem gyõzelmet aratok felette.
Tavaly nyertem ellene, méghozzá 1-2re.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!