22246
Hattrick
  • sajtburger
    Nah lesérült egy középpályásom.. innentől azt hiszem vége is a mai meccsnek.. tökjó..
  • pe28
    Vezetek 1-0-ra :D Befújtak nekem egy tizit.
  • sajtburger
    0:0 az állás, sok minden nem történt még. Viszont a meccs legelején sikerült megdönteni az eddigi legnagyobb nézőszámot ami most már 28115. :)
  • jhetedikj
    3-5-2 mellett döntöttem aztán úgy, hogy 4 középpályással az egyik szélről közép felé irányítva, a bal oldalán próbálok majd áttörni

(1-0 oda, amit ellentámadásból szerzett)
  • JimKirk
    Nalam is ez a helyzet! Ha ma nyerek, akkor szinte biztos, hogy bajnok leszek!
  • pe28
    Nekem is sorsdöntő meccsem lesz ma, idegenben sztem a legjobb csapat ellen. Játékszervezést edz, erős a középpályája de sztem meg tudom verni. Ha nyerek vagy legrosszabb esetben X akkor nagy valószínűséggel egyenes ágon jutnék fel, bár egy esetleges osztályozótól sem riadnának meg a srácok :D
  • gabber_saviola
    www.hattrick.org/World/Series/Default.aspx?LeagueLevelUnitID=72641

sosrsdonto meccsem lesz ma, szerintetek lazázzak vagy motsoljak?

Ezek a meccsek vannak hátra:
    http://www.hattrick.org/Club/Matches/default.aspx?TeamID=1649860
  • JimKirk
    Azt a murva!:O
  • JimKirk
    Nalam is kincsesbanya jelenleg az akademia!:)
  • Sysfox
    Sok siker!

Nekem laza játék egy jobb csapat otthonában, sima vereség, de bele van kalkulálva. Az utolsó három forduló viszont lényeges, ott minimum 6 pontot kell szereznem!
  • Sysfox
    Nekem pedig ezt dobta a gép:

• sajtburger
    Ma hazai pályán megmérkőzünk a legnagyobb ellenfelünkkel, ma eldől a bajnokság, aki győz egy hatalmas lépést tehet a bajnoki cím felé. Remélem jól fog teljesíteni a két ifjú tehetségem a védelemben, sajnálom, hogy egy ilyen meccsen nincs ott a két kiváló védőm, de ez így szokott lenni általában. Győzni kell ma, minden más eredmény egy vereség.
  • daver88
    nekem a mai ifim:

Ervin Dufla (313519808)
    Hungary 17 éves és 41 napos, következő születésnap: 2011-04-24
    Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
    Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Kopters (2011-02-12 óta)
    TSI: 770
    Fizetés: 86 eFt/hét
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Betöltés... Betöltés...
    Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 3/20 csapnivaló
    Játékszervezés: 6/20 megfelelő
    Szélsőjáték: 2/20 pocsék
    Átadás: 3/20 csapnivaló
    Gólszerzés: 6/20 megfelelő
    Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

elgondolkodtam, hogy megtartom...de nemtom...pont határeset
  • Sysfox
    Nekem öt ilyen van jelenleg. :)
  • Diego85
    Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem vette be belépés után a rendszer, akkor esélye nincs a játékosodnak a válogatottságra.. Nem kell beállítani, hogy milyen nemzeti játékost akarsz betölteni ht wordbe, automatikusan felveszi az összes esélyes játékost a rendszerbe, legyen az máltai, vagy magyar..
    Amúgy ahogy néztem, "csak" 3as képességű a védekezése, és a válogatott kapusoknak min 5ös szokott lenni általában.. De azért hajrá! Ha ifi válogatott nem is lesz, szép pénzt fogsz kapni érte! ;)
  • JimKirk
    Friss ifi az akademiarol!

• JimKirk
    Holnap idegenben minimum 1 pontot kell szereznunk!
  • Magic Boy
    Fordulóról fordulóra változik, hiszen a többi csapat is játszik.
    Figyeld folyamatosan.
  • JimKirk
    Ertem, akkor meg kellene legalabb egy X, vagy vereseg, hogy osztalyozot jatszak.
  • Magic Boy
    Az "Esély a feljutásra" menüpont jelzi, hogy ki jut fel egyenes ágon és ki osztályozóval.

Te osztályozós helyen vagy. (jelenleg 27 ponttal és +28as gólkülönbség felett lehet simán feljutni)
  • Magic Boy
    Nekem ma 3 középpályásom is lenyűgöző-re fejlődött, de csak egyikük játszik a rangadón, mert a másik kettőnek rossz a formája.
  • JimKirk
    Az osztalyzohoz hany pont kell, vagy hogy van ez?
  • Magic Boy
    Én ezért játszom osztályozóra, mert akkor látja az ember, hogy hova kerülne.
  • kovacsgeri
    http://ht-world.org/

itt a főoldalon kiválaszthatod a spanyolt is
  • JimKirk
    Igazad van, nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy gyengebb V. osztalyba keruljon az ember.
    Egy valogatott jatekosnak szerintem egyszerre tobb kepesseget is fejleszteni kell
  • djrushboy
    de spanyol állampolgár és nem veszi a rendszer őt csak a magyarokat....
  • Sysfox
    Én is kitettem a 3. ragyogó hátvédemet átadóra, 220.000e forintért.

Nem annyira sürgős, így ráérek próbálkozni több árral is.
  • dartonita
    Gyere,en sem veletlenul akarok lent maradni,kenyelmes es semmi kenyszer.Magas szurkoloi moral,alacsonyabb fizuk,stbstb :)
    A valogatott ezekszerint ugyanugy alom mint a tobbi managerben ami legalabb 3-4evvel regisztracionk elott indult.Kar.
  • kovacsgeri
    http://ht-world.org/magyarorszag/scouting.php?language=2
  • kovacsgeri
    Válogatottba képezni játékost szinte lehetetlen egy mezei felhasználónak.
    Van 2 játékosom, akiket 17 éves 3 naposan vettem sok pénzért, egyszer sem sérültek meg, hibátlanul fejlődtek, majd az u20 scout írt, hogy szinte semmi esélye a válogatottra. ennyit erről

most nézem, hogy egy természetfeletti védőm is fejlődött, kiteszem őt is, aztán visszamegyek hatodba fiatal játékosokat edzeni, megszedem magam pénzzel
  • djrushboy
  • dartonita
    Es meg ez a szint sem eleg a valogatotthoz?Hmmm pedig titkon azert remeltem h idovel tudok majd valamelyikbe kepezni vedot.Egyebkent szep jatekot,grat.
  • djrushboy
    Sziaszok!Kérlek titeket hogy segítsetek!Van 1 kapusom aki eléggé spanyol utánpótlás gyanús...Segítsetek mit tegyek ilyenkor?
  • kovacsgeri
    Ma kitettem a valaha volt legjobb játékosom átadóra. Na őt nem mertem 0-ért kitenni, de így is megéri az árát.

titáni
  • dartonita
    JO vedekezest kifelejtettem,sry*
  • dartonita
    Japp csak kicsit bosszanto hogy most kis tulzassal fel ev alatt csinalsz ilyen jatekosokat,ezek meg 2009-tol kaptak a def-et :)
    Ha vkinek 17eves/par napos vedoifije jonne fel a napokban az ne legyen rest irni.(megfelelo atadassal)
    Tyvm.
  • JimKirk
    Azert annyira nem fogknak olcson elmenni, jelenleg ez a realis auruk!

Ezert is fogom a fiaimat titaniig edzeni.
  • dartonita
    Aha belatom hogy most mar feleslegesen foglaljak az edzeshelyet.Ha olcson mennek el,hat Istenem.E fole nem erdemes edzeni oket,borzasztoan lassu volt mar.
  • JimKirk
    Ne aggodj, fejenkent igy is 350 es 400 millio kozott fognak elmenni, az is jo penz!

Amugy szintet lepett 2 csatarom is!:D

A játékos Védekezés képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.

A játékos Védekezés képessége gyenge szintről középszerű szintre emelkedett.
  • kovacsgeri
    Én a játékosaim 95%-át 0-ért szoktam kitenni. Kevésbé éri meg nagy pénzért kitenni, hogyha a következő szintig már úgysem edzenéd fel. Onnantól csak púp a hátadon.