Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Nálam:
Csapatszellem: Mámoros
Önbizalom: Önhitt

Ráadásul olyan csapatot kaptam a kupában, amelyik 2 szezon alatt 2 osztályt bukott és az 5. osztályban is kiesõjelölt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy miért hiszitek, hogy nyalok Gabbernak. Mindenkivel így viselkedek, aki megérdemli.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
<#awink>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nekem is hiányoznak egyesek. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

matthias92
1-4re aláztak <#shakehead> bájbáj kupa. majd talán jövõre...
Mostantól mégjobban a ligára koncentrálunk gyerekek! Szezon végén dobogós akarok lenni!

Viola Stoners United - Sanya 3:2

1 - 0 Joachim Franica 23'
1 - 1 Çağrı Malik 64'
2 - 1 Fabio Santigli 73'
2 - 2 Çağrı Malik 87'
3 - 2 Luigino Pettograsso 108'

Tartalékosan, mákkal, stb... Köv körre a korrekt sorsolásnak köszönhetõen kaptam egy negyed osztályú ellenfelet, szóval ennyi volt.

McFrost
Egyesek hiányoznak, kettesek nem <#beka2>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
unalom van a drómon? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Vigyázz! Nehogy bölcsõhájas legyen a fogsorod!

gabber_saviola
életem elsõ boldog csapatszelleme ... hát ilyen sem volt még. Álltalában az ingerült és a gyilkos fícsõr közt szoktunk stagnálni. <#vigyor1>

REALista
Csapatszellem: földi paradicsom!
Önbizalom: teljességgel önelégült
<#buck>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

pe28
Sikerült továbbjutnom a vártnál kicsit könnyeben. 8-0 ide 😄
Elõször sikerült Jó középpálya értékelést elérnem. A következõ fordulóban már lazáznom kell mert inkább a bajnokságra koncentrálok.
Sok sikert a továbbjutóknak!

gabber_saviola
De Misi, igazad van.

Alltiden megnéztem az új játékost. Jó igazolás volt.

sapkafej
nyelvet még egy kicsit beljebb

György

Magic Boy
Sajnálom, hogy kiestél.
Fõleg, hogy egy ilyen kamu 11-essel, de a lényeg, hogy nem sérült le senki a csapatból. (szerencsére nekem se)
Vagy nincs igazam?

gabber_saviola
gratulálok minden továbbjutónak. <#taps>

gabber_saviola
Viszlát kupa 😞

Magic Boy
Ha a tapasztalatát felnyomod, akkor akár kulcsjátékosod is lehet hosszútávon.

Ha te vagy hazai pályán a kupában az elvileg azt jelenti, hogy téged tartanak gyengébbnek.
Ennek ellenére én a B-csapattal, lazázva, de jól megválasztott taktikával (igaz csak középszerû szintû az ellentámadásom) sikeresen továbbjutottam.

Sajnálom, hogy te egy ilyen kamu 11-essel estél ki.

Gratulálok mindenkinek, aki továbbjutott a kupában (így magamnak is <#smile>) és sok sikert a következõ forduló sorsolásakor!

jhetedikj
Éljen sikerült a továbbjutás!!! 😛

anno 1987

gabber_saviola
Böngésztem a piacot és találtam egy dallamos nevû pléját, egybõl éreztem, hogy kell nekem. <#vigyor1>

Jorge Sacramento Fernandes Brito

gabber_saviola
Látom fordítottál, gratulálok.

gabber_saviola
na megint tizi, 1-2 <#rinya>

gabber_saviola
na nálam is 1-1 <#smile>

Magic Boy
Látom sikerült egyenlítened.

Hajrá én úgy izgulok.
Gyõzni fogtok csak hajcsatok, hajcsatok.<#smile>

Magic Boy
én már a kupa kezdete óta lazázok.<#smile>

gabber_saviola
igen, így a pontos.

gabber_saviola
ha véletlenül továbbmegyek, én is lazázni szeretnék a kövi kupafordulóban.

Magic Boy
Ez igaz, de a kupa nagyobb szorzó a tapasztalatnál.

Közben fordítottam, de a két szélsõ védelmem elég sebezhetõ.

gabber_saviola
barimeccsen nem akkora az edzés, mint a kupában.

Christian88
Miért féltek az edzéstõl? bari meccs után is ugyan úgy kapnak

http://www.twitch.tv/hegii

Magic Boy
Mivel rangadókat játszom sorra így jó lenne a továbbjutás, mert akkor még egy mérkõzésen tudnék lazázni, ami jót tenne a csapatnak.
Na meg az edzés szempontjából se mindegy az a +1 mérkõzés.

gabber_saviola
Jó lenne a továbbjutás, már csak az edzés miatt is. Remélem fordítunk. Ja és szorítok neked is, hogy meglegyen nálad is a továbbjutás.

Magic Boy
Sok sikert a kupában.

Nézem a meccsedet és a félidõben vezet az ellenfeled 1-0-ra (ahogy az enyém is), de neked meglehet (kis szerencsével nekem is) a továbbjutás.

Jhetedikj: Nekem két hasonló képességû kapusom van és mindig az véd a bajnokin, amelyik jobb formában van.

gabber_saviola
Izgalmas lesz a mai kupaforduló. Szeretnék továbbmenni, szerintem meg is van az esélyem rá.

kovacsgeri
Nekem is csak egy megfelelõ védésû van, hogy barátságoson ne a drága kapus sérüljön meg.

jhetedikj
Nekem nincs is második számú kapusom, majd ha lesérül akkor veszek egyet helyette, de sztem felesleges 2 kapust tartani alapból, fizetésük is nagy.

anno 1987

Christian88
Második számú kapus lecserélve, anyagi problémák miatt =)

Eladtál egy játékost, és kaptál 518 225 eFt-ot.
Megvettél egy játékost, és kifizettél 215 000 eFt-ot, plusz az elsõ heti fizetését, 617 eFt-ot.

Jergu¹ Ïurta (303608149)
17 éves és 59 napos

Védés: nagyszerû
Védekezés: csapnivaló
Pontrúgás: csapnivaló

http://www.twitch.tv/hegii

na közbe sikerült, leesett,hogy hogyan is értetted a bejelentkezést..😄

nyílván bevagyok közben. de összevissza irányítgat, na mindegy .

JimKirk
Be kell jelentkezned!
érdekelne*

amúgy mûködik valakinek az elsõ link? csak mert érdekelné de nem hozza be

REALista
3:1-re nyertem aq hétvégén úgyhogy megvan az elsõ gyõzelmem a IV. osztályban.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jhetedikj
Majd ha odáig eljutottam én is abbahagyom, de most még hajtani kell. 😛

anno 1987

kovacsgeri
Értem én, az én csoportomban is van egy csapat, akit az utóbbi fordulókban sorra megtréfálta Olaf. Én mondjuk nem hagytam volna abba Erdo helyében, de hát õ tudja...

Magic Boy
Nem azért hoztam Ati meccsét példának, hogy nem érdemelte meg.
Megérdemelte, hiszen talpra állt és új csapatot épített.
Viszont az õ meccse tökéletes példája annak, amirõl Erdo9 írt a cikkben és ami miatt az egyik legjobb (ha nem a legjobb) Magyar Hattrickos abbahagyta a játékot.

kovacsgeri
Ráadásul Atinak csak megfelelõ volt az ellentámadás taktikája, mégis nyert óriási szerencsével. Sajnos nekem nem jött össze, pedig jól be van gyakorolva az ellentámadás (lenyûgözõ).

Magic Boy
Grat a gyõzteseknek.<#eljen>

Magic Boy
A HM gyõzelemtõl a játék elhagyásáig

Aki esetleg nem olvasta még, annak érdemes elolvasni.

Legjobb példa rá Ati mékõzése.

gabber_saviola
én is szakítottam most hétvégén az ellentámadással, és bejött. inkább kapjak több gólt, de hozzam azokat a meccseket, melyeken jobb a közpályám.

gabber_saviola
írtam a készítõknek és megadtam csapatod id-jét, kíváncsi vagyok válaszukra.