22246
Hattrick
-
#18284 Nah lesérült egy középpályásom.. innentől azt hiszem vége is a mai meccsnek.. tökjó.. -
#18283 Vezetek 1-0-ra :D Befújtak nekem egy tizit. -
#18282 0:0 az állás, sok minden nem történt még. Viszont a meccs legelején sikerült megdönteni az eddigi legnagyobb nézőszámot ami most már 28115. :) -
#18281 3-5-2 mellett döntöttem aztán úgy, hogy 4 középpályással az egyik szélről közép felé irányítva, a bal oldalán próbálok majd áttörni
(1-0 oda, amit ellentámadásból szerzett) -
#18280 Nalam is ez a helyzet! Ha ma nyerek, akkor szinte biztos, hogy bajnok leszek! -
#18279 Nekem is sorsdöntő meccsem lesz ma, idegenben sztem a legjobb csapat ellen. Játékszervezést edz, erős a középpályája de sztem meg tudom verni. Ha nyerek vagy legrosszabb esetben X akkor nagy valószínűséggel egyenes ágon jutnék fel, bár egy esetleges osztályozótól sem riadnának meg a srácok :D -
#18278 www.hattrick.org/World/Series/Default.aspx?LeagueLevelUnitID=72641
sosrsdonto meccsem lesz ma, szerintetek lazázzak vagy motsoljak?
Ezek a meccsek vannak hátra:
http://www.hattrick.org/Club/Matches/default.aspx?TeamID=1649860 -
#18277 Azt a murva!:O -
#18276 Nalam is kincsesbanya jelenleg az akademia!:) -
#18275 Sok siker!
Nekem laza játék egy jobb csapat otthonában, sima vereség, de bele van kalkulálva. Az utolsó három forduló viszont lényeges, ott minimum 6 pontot kell szereznem! -
#18274 Nekem pedig ezt dobta a gép:
-
#18273 Ma hazai pályán megmérkőzünk a legnagyobb ellenfelünkkel, ma eldől a bajnokság, aki győz egy hatalmas lépést tehet a bajnoki cím felé. Remélem jól fog teljesíteni a két ifjú tehetségem a védelemben, sajnálom, hogy egy ilyen meccsen nincs ott a két kiváló védőm, de ez így szokott lenni általában. Győzni kell ma, minden más eredmény egy vereség.
-
#18272 nekem a mai ifim:
Ervin Dufla (313519808)
Hungary 17 éves és 41 napos, következő születésnap: 2011-04-24
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Szimpatikus fickó, aki jámbor és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2011-02-12 óta)
TSI: 770
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
elgondolkodtam, hogy megtartom...de nemtom...pont határeset -
#18271 Nekem öt ilyen van jelenleg. :) -
Diego85 #18270 Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem vette be belépés után a rendszer, akkor esélye nincs a játékosodnak a válogatottságra.. Nem kell beállítani, hogy milyen nemzeti játékost akarsz betölteni ht wordbe, automatikusan felveszi az összes esélyes játékost a rendszerbe, legyen az máltai, vagy magyar..
Amúgy ahogy néztem, "csak" 3as képességű a védekezése, és a válogatott kapusoknak min 5ös szokott lenni általában.. De azért hajrá! Ha ifi válogatott nem is lesz, szép pénzt fogsz kapni érte! ;) -
#18269 Friss ifi az akademiarol!
-
#18268 Holnap idegenben minimum 1 pontot kell szereznunk! -
#18267 Fordulóról fordulóra változik, hiszen a többi csapat is játszik.
Figyeld folyamatosan. -
#18266 Ertem, akkor meg kellene legalabb egy X, vagy vereseg, hogy osztalyozot jatszak. -
#18265 Az "Esély a feljutásra" menüpont jelzi, hogy ki jut fel egyenes ágon és ki osztályozóval.
Te osztályozós helyen vagy. (jelenleg 27 ponttal és +28as gólkülönbség felett lehet simán feljutni) -
#18264 Nekem ma 3 középpályásom is lenyűgöző-re fejlődött, de csak egyikük játszik a rangadón, mert a másik kettőnek rossz a formája. -
#18263 Az osztalyzohoz hany pont kell, vagy hogy van ez? -
#18262 Én ezért játszom osztályozóra, mert akkor látja az ember, hogy hova kerülne. -
#18261 http://ht-world.org/
itt a főoldalon kiválaszthatod a spanyolt is -
#18260 Igazad van, nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy gyengebb V. osztalyba keruljon az ember.
Egy valogatott jatekosnak szerintem egyszerre tobb kepesseget is fejleszteni kell -
#18259 de spanyol állampolgár és nem veszi a rendszer őt csak a magyarokat.... -
#18258 Én is kitettem a 3. ragyogó hátvédemet átadóra, 220.000e forintért.
Nem annyira sürgős, így ráérek próbálkozni több árral is. -
#18257 Gyere,en sem veletlenul akarok lent maradni,kenyelmes es semmi kenyszer.Magas szurkoloi moral,alacsonyabb fizuk,stbstb :)
A valogatott ezekszerint ugyanugy alom mint a tobbi managerben ami legalabb 3-4evvel regisztracionk elott indult.Kar. -
#18256 http://ht-world.org/magyarorszag/scouting.php?language=2 -
#18255 Válogatottba képezni játékost szinte lehetetlen egy mezei felhasználónak.
Van 2 játékosom, akiket 17 éves 3 naposan vettem sok pénzért, egyszer sem sérültek meg, hibátlanul fejlődtek, majd az u20 scout írt, hogy szinte semmi esélye a válogatottra. ennyit erről
most nézem, hogy egy természetfeletti védőm is fejlődött, kiteszem őt is, aztán visszamegyek hatodba fiatal játékosokat edzeni, megszedem magam pénzzel -
#18254 -
#18253 Es meg ez a szint sem eleg a valogatotthoz?Hmmm pedig titkon azert remeltem h idovel tudok majd valamelyikbe kepezni vedot.Egyebkent szep jatekot,grat. -
#18252 Sziaszok!Kérlek titeket hogy segítsetek!Van 1 kapusom aki eléggé spanyol utánpótlás gyanús...Segítsetek mit tegyek ilyenkor?
-
#18251 Ma kitettem a valaha volt legjobb játékosom átadóra. Na őt nem mertem 0-ért kitenni, de így is megéri az árát.
titáni -
#18250 JO vedekezest kifelejtettem,sry* -
#18249 Japp csak kicsit bosszanto hogy most kis tulzassal fel ev alatt csinalsz ilyen jatekosokat,ezek meg 2009-tol kaptak a def-et :)
Ha vkinek 17eves/par napos vedoifije jonne fel a napokban az ne legyen rest irni.(megfelelo atadassal)
Tyvm.
-
#18248 Azert annyira nem fogknak olcson elmenni, jelenleg ez a realis auruk!
Ezert is fogom a fiaimat titaniig edzeni. -
#18247 Aha belatom hogy most mar feleslegesen foglaljak az edzeshelyet.Ha olcson mennek el,hat Istenem.E fole nem erdemes edzeni oket,borzasztoan lassu volt mar. -
#18246 Ne aggodj, fejenkent igy is 350 es 400 millio kozott fognak elmenni, az is jo penz!
Amugy szintet lepett 2 csatarom is!:D
A játékos Védekezés képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.
A játékos Védekezés képessége gyenge szintről középszerű szintre emelkedett.
-
#18245 Én a játékosaim 95%-át 0-ért szoktam kitenni. Kevésbé éri meg nagy pénzért kitenni, hogyha a következő szintig már úgysem edzenéd fel. Onnantól csak púp a hátadon.