Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis nálam mûködik.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Geo81 Fc - Banok FC 0 - 4
36200 nézõ
0 - 1 Arnaud Pétin 10'
0 - 2 Tjibbe Spits 36'
0 - 3 Máté Széchy 37'
0 - 4 Arnaud Pétin 71'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Varázs Miska 😄dd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Aki elofizet 3 honapra, vagy akar egy evre a HT-n az tamogato lesz es kap 8 tamogatoi kvotat, amikkel kulonbozo szamara szimpatikus csapatokat tamogathat. Ezzel amugy semmi plussz nem jar a tamogatott csapatnak max annyi, hogy latjak a tobbiek, hogy o tamogatva(lol) van egy tamogato(lol) altal.<#wink>#wink>
(bizonyos esetekben 3 centi fasznoves tapasztalhato)
György
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerintem ez nem igy van, mert McFrost mar meg is koszonte nekem, hogy "tamogatom" pedig o nem tamogato!(lol) 😊
Jim: Nem tudsz támogatóm lenni, mert ahhoz nekem is vipnek vagy minek kéne lennem.
Elzavartam az ifiseket a világ végére, mától húzás lesz nálam. <#vigyor1>#vigyor1>
Tisztában vagyok vele, hogy most nem igazán edzünk Játékszervezés képességet, de nem bírom megállni, hogy el ne mondjam: István Pap akár katasztrofális szintû is lehet majd belõle.
<#falbav>#falbav>
Ilyen még nem történt velem<#wilting>#wilting><#sir>#sir><#sir>#sir>
anno 1987
1 - 0 Mercurio Gazmuri 49'
sikerült javítani
Én meg MOTS-szal aláztam, 0-1re idegenben, lenyûgözõ védõsor ellen. Ezaz! 😊
0 - 1 Martin Haslauer 5'
0 - 2 Finn Nymark 15'
0 - 3 Bodo Lehndorff 31'
0 - 4 Bodo Lehndorff 41'
0 - 5 Vinzenz Meyer 57'
ez lett a vége...
anno 1987
1 - 0 Alajos Visnyár 10'
2 - 0 Márió Kriston 50'
3 - 0 Zoltán Keller 77'
😞
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Caprica City Buccaneers - Taksony SE 5 - 1
25808 nézõ
1 - 0 Ronny Bach Lauritsen 24'
2 - 0 Ronny Bach Lauritsen 36'
3 - 0 Carlos Custódio 53'
3 - 1 Alwinus Gavel 56'
4 - 1 Ronny Bach Lauritsen 72'
5 - 1 Ronny Bach Lauritsen 87'
A csoport legjobbja ellen nagyon bejott a MOTS, megerte az elozo harom meccsen lazazni!😊 (legjobb csatarom nelkul)