Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
<#love12>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JimKirk
Teged se hagyjunk ki a jobol! <#puszi>
McFrost
<#law>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

banok
kiestem a kupából 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

JimKirk
En koszonom, semmi gond!<#vigyor4>
sajtburger
Hmm.. rettentõ érdekes egy bari meccset játszottam ma.. csúcsány bekaptunk 3 gólt, de hogy hogyan.. pedig szerintem mi simán jobbak voltunk, legalábbis amíg le nem hoztam a legjobb kp.-m.. De mindenképp partiban kellett volna lennünk..

Az ilyen meccsekért hagyják abba a játékot szerintem jó páran..

köszi a meccset! már ki is hívtalak a visszavágóra nálad.

hungeo 1 - 2 C Bucks

Gólok
1 - 0 Tony Norrman 24'
1 - 1 Baykal Ferah 53'
1 - 2 Baykal Ferah 75'
Labdabirtoklás
59% - 41%
56% - 44%

a sérülésért bocsi. :S
gercse
"Szélsõhátvédek:
A Védekezésük a legfontosabb, de sok hasznuk származik a Szélsõjáték képességükbõl is. Kicsit a Játékszervezésüket is használják, és persze az Átadásukat, ellentámadás esetén."

kapuson kívül az összes játékosnak jó, ha minél jobb átadás képessége van (az ellentámadások miatt)

green6k
Ha egy játékosnak baromi magas az átadás képessége,akkor a legjobban védekezõ csatárként tudja azt kamatoztatni,és ehhez elég már egy gyenge gólszerzés is.

green6k
Csak úgy mint a gólszerzés sem.Egyedül a:
szélsõ játék,játékszervezés,védekezés.

green6k
A hátvédek teljesítményén az átadás semennyire sem számít.Nem hoz több csillagot attól mert mondjuk gyenge átadás helyett remek van neki.Nem növel a játékos teljesítményén.(HO képesség teszt alapján)

kovacsgeri
Az én tapasztalataim szerint egy jó szélsõjáték bõven elég a szélsõhátvédeknek. Ha támadóba akarod tenni, akkor a középpályát fogja erõsíteni, így a játékszervezés fontos még neki, az átadás pedig fõleg az ellentámadás taktikánál jön ki.
legközelebb egy gyors spec-es hátvédet veszek, aztán kipróbálom támadó szélsõhátvédként - szerintem az lenne az igazi

green6k
Kikalkuláltam.Játékszervezés nem annyira lényeg.
Védekezés:kiemelkedõ
Szélsõjáték:nagyszerû
Játékszervezés:megfelelõ
Ez így hoz kb 4,5 csilagot.
Ez így okés is,de sima szélsõ hátvéd ként meg hoz 5 csillagot.
Nincs olyan a játékos a HT-ban,aki a legjobb formáját,támadó szélsõ hátvédként hozná.Ezt tökre hiányolom a mai világban,amikor olyan sokat számít egy ilyen játékos a valóságban.
Vagy túl sokat akarok?😊
Érdekes,mert olyan van a HO-ban,hogy védekezõ csatárként hozza a legjobbat egy játékos,nálam is van kettõ ilyen.
Olyan is van hogy egy játékos védekezõ kp-ként hozza a legjobb formáját.Ezt is tapasztalatból mondom.
Támadó szélsõ is van.
Egyedül ez a támadó szélsõ hátvéd hiányzik a HO-ból.

JimKirk
Valoszinuleg legalabb jo jatekszervezes kell hozza, mert ez itt a masik szelsom es megfelelovel sem hozza az 5 csillagot, igaz gyengebb a szelsojateka!😞

green6k
Átadástól nem függ neki csak játékszervezéstõl.

green6k
Köszi de ezt tudom 4-5 csillagos szélsõ védõim nekem is vannak,de kellene egy támadó és nem tudom az hogyan nézne ki.

McFrost
Finom -.-

JimKirk
Atadas, vagy jatekszerv. kellene a tamado szelsohoz?

Nekem neha mar hozza az ot csillagot, igaz nem tamado!😊

green6k
De nálad csak alap szélsõ hátvédeket láttam.Én támadót kérdeztem.

pe28
Nekem a következõ:

Védekezés: 10/20 kiemelkedõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 7/20 jó
Átadás: 8/20 remek

Így hoz 5 csillagot, jó formával,remek erõnléttel.
Minél magasabb a védekezése annál jobb.

green6k
Valaki legyen szíves írja már le mik egy 5 csillagos támadó szélsõ hátvéd képességei!?HO képesség tesztel próbáltam kijojózni de nem ment.

dartonita
Siman kikaptunk hetvegen,igaz elfelejtettem beallitani a kozeppalyasaimat.Sebaj ugysincsenek feljutasi elkepzeleseink.

JimKirk
Sértettem!<#email>
meccsünk utáni hétre ne tervezz semmit, visszavágó nálad 😊
JimKirk
Meg azert nincs veszve semmi, a 4. hely siman meglehet!!
REALista
Hétvégén megint kikaptam 5:3-ra.😞
Ráadásul van egy újabb sérültem.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sajtburger
Akkor várok a "nagy" bevételre még.. 😊 Arra nem számítottam, hogy egybõl telt ház lesz, de most eléggé megy a szekér, van esélyünk idén elérni valami nagyot ami a csapat történetében eddig nem adatott meg, persze pekk hogy pont mai meccsen nem volt "borult" és esõs idõ.. pedig mostanában eléggé az volt.. Amúgy akkor célszerû elõbb az álló és sima ülõhelyeket bõvíteni? Mondjuk most már mind1, csak gondoltam, hogy nálunk a játékba elég gyakran esik, vagy borult.. remélem köv. bajnokin már több lesz a bevétel.. 😊 Amúgy a fedett ülõhelyekre a jegy drágább?

kovacsgeri
A jegybevétel stagnálása talán azzal magyarázható, hogy nem esett az esõ, így nem volt indokolt, hogy a drágább fedett helyekre menjenek a nézõk, hanem az olcsóbb ülõ/állóhelyekre váltottak jegyet.
A nézõszám miatt meg ne aggódj, ha jól teljesít a csapat, hamar teltházas meccsek jönnek.

sajtburger
Tegnapi napra befejezni a kivitelezõknek a csarnok bõvítését, amivel több fedett férõhelyet biztosítunk a nézõk számára. Igaz ma csak felhõs volt az égbolt, de a szurkolók, fellegjáró, karneváli hangulata, 1691-es létszáma, de 1000-el se növekedett a bevétel.. mitõl lehetett ez a mai meccsen? pedig egy elég rangadó szagú volt..

JimKirk
Caprica City Buccaneers 6 - 0 New Palace City

32333 fõs nézõsereg (uj rekord)

1 - 0 鄭 (Zheng) 耐群 (Naiqun) 24'
2 - 0 Ronny Bach Lauritsen 30'
3 - 0 Elmar Eilat 33'
4 - 0 Juho Mikkola 51'
5 - 0 Juho Mikkola 61'
6 - 0 Elmar Eilat 66'

Laza jatekkal 6 gol, kellemes!😊
Sajnos a legjobb vedom leserult 3 hetre!
jhetedikj
Pinnyéd CF - Team Raczy 4 - 0
19040 nézõ

1 - 0 Henny Rademakers 8'
2 - 0 Piero Minardi 29'
3 - 0 Uldis Selianis 49'
4 - 0 Uldis Selianis 57'

Ezt kivégeztük 😄

anno 1987

jhetedikj
Az szép<#levele>

Mondjuk én az egyik szélsõt beraktam volna középre, de azt hiszem nem ezen múlt.

anno 1987

banok
szopás

Banok FC - Best of Argentina 1 - 6
38021 nézõ

0 - 1 Heinrich Klaushofer 2'
0 - 2 Giuseppe Nuovo 7'
0 - 3 Werner Kiesinger 9'
0 - 4 Stephan Forster 16'
0 - 5 Giuseppe Nuovo 67'
0 - 6 Stephan Forster 74'
1 - 6 Mikko Kakkinen 89'

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sajtburger
Fc. Catalunya - ANULU F.C. 3 - 1

2. félidõben magabiztos játékkal sikerült gyõzni, így vezetjük a bajnokságot. 😊

kazai21
DFVE-Rynart FC 2:3 😄😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

green6k
Éljen a hattrick.Érdemes megnézni milyen csapattal X-eltem.

sajtburger
Vártnál nehezebben indult az Újév elsõ meccse, bekaptunk a mérkõzés elején egy gólt, de sikerült egyenlíteni, kis híján majdnem fordítani. 57%-ban birtokoljuk a labdát, muszáj nyerni. Amúgy félidõben nézve, elég gól gazdag volt eddig a többi meccs is.. 11 gól esett összesen, plusz a másik meccs ami 5:0-ra végzõdött.. nem szokott ilyen szoros meccsek lenni a bajnokságba..

gabber_saviola
B.Ú.É.K! :}

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jhetedikj
Hattrick From the Hattrick team we wish you a Happy New Year! 2011 will be a challenging and exciting year.

(Now let's break all records and click Like if you want to wish all other 85.000 managers a happy new year!)

A Facebookon már több mint 85000-en lájkolták a Hattrickot. 😊

anno 1987

kazai21
B.Ú.É.K!😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

matthias92
Csatlakozom! Bujéék!!

jhetedikj
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Fejlõdjenek a játékosok, a trédek jó pénzt hozzanak és a csatárok rúgjanak ezer gólt az új esztendõben! 😄

anno 1987

McFrost
Boldogot!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

viszont kívánom, neked és mindenki másnak!
JimKirk
Sikerekben gazdag es serulesmentes Boldog Uj Evet kivanok mindannyitoknak!😊

kovacsgeri
Minden kedves fórumozónak boldog 2011-es esztendõt kívánok!
amíg még látom a betûket a klaviatúrán

JimKirk
Nalam is detto ez a helyzet!
sajtburger
Köszönöm szépen, ahogy látom, két védõm lenyûgözõ szinte léphet védekezésbõl a köv. héten. Így most már végleg miénk lehet a bajnokság legerõsebb védelme cím. 😊

JimKirk
Igen, koszonom!😊

Francesco Mercandelli

A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége ragyogó szintrõl lenyûgözõ szintûre változott. <#szeret><#szeret><#szeret>