Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Az ilyen meccsekért hagyják abba a játékot szerintem jó páran..
hungeo 1 - 2 C Bucks
Gólok
1 - 0 Tony Norrman 24'
1 - 1 Baykal Ferah 53'
1 - 2 Baykal Ferah 75'
Labdabirtoklás
59% - 41%
56% - 44%
a sérülésért bocsi. :S
A Védekezésük a legfontosabb, de sok hasznuk származik a Szélsõjáték képességükbõl is. Kicsit a Játékszervezésüket is használják, és persze az Átadásukat, ellentámadás esetén."
kapuson kívül az összes játékosnak jó, ha minél jobb átadás képessége van (az ellentámadások miatt)
legközelebb egy gyors spec-es hátvédet veszek, aztán kipróbálom támadó szélsõhátvédként - szerintem az lenne az igazi
Védekezés:kiemelkedõ
Szélsõjáték:nagyszerû
Játékszervezés:megfelelõ
Ez így hoz kb 4,5 csilagot.
Ez így okés is,de sima szélsõ hátvéd ként meg hoz 5 csillagot.
Nincs olyan a játékos a HT-ban,aki a legjobb formáját,támadó szélsõ hátvédként hozná.Ezt tökre hiányolom a mai világban,amikor olyan sokat számít egy ilyen játékos a valóságban.
Vagy túl sokat akarok?😊
Érdekes,mert olyan van a HO-ban,hogy védekezõ csatárként hozza a legjobbat egy játékos,nálam is van kettõ ilyen.
Olyan is van hogy egy játékos védekezõ kp-ként hozza a legjobb formáját.Ezt is tapasztalatból mondom.
Támadó szélsõ is van.
Egyedül ez a támadó szélsõ hátvéd hiányzik a HO-ból.

Nekem neha mar hozza az ot csillagot, igaz nem tamado!😊

Védekezés: 10/20 kiemelkedõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 7/20 jó
Átadás: 8/20 remek
Így hoz 5 csillagot, jó formával,remek erõnléttel.
Minél magasabb a védekezése annál jobb.
Ráadásul van egy újabb sérültem.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A nézõszám miatt meg ne aggódj, ha jól teljesít a csapat, hamar teltházas meccsek jönnek.
32333 fõs nézõsereg (uj rekord)
1 - 0 鄭 (Zheng) 耐群 (Naiqun) 24'
2 - 0 Ronny Bach Lauritsen 30'
3 - 0 Elmar Eilat 33'
4 - 0 Juho Mikkola 51'
5 - 0 Juho Mikkola 61'
6 - 0 Elmar Eilat 66'
Laza jatekkal 6 gol, kellemes!😊
Sajnos a legjobb vedom leserult 3 hetre!
19040 nézõ
1 - 0 Henny Rademakers 8'
2 - 0 Piero Minardi 29'
3 - 0 Uldis Selianis 49'
4 - 0 Uldis Selianis 57'
Ezt kivégeztük 😄
anno 1987
Mondjuk én az egyik szélsõt beraktam volna középre, de azt hiszem nem ezen múlt.
anno 1987
Banok FC - Best of Argentina 1 - 6
38021 nézõ
0 - 1 Heinrich Klaushofer 2'
0 - 2 Giuseppe Nuovo 7'
0 - 3 Werner Kiesinger 9'
0 - 4 Stephan Forster 16'
0 - 5 Giuseppe Nuovo 67'
0 - 6 Stephan Forster 74'
1 - 6 Mikko Kakkinen 89'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
2. félidõben magabiztos játékkal sikerült gyõzni, így vezetjük a bajnokságot. 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(Now let's break all records and click Like if you want to wish all other 85.000 managers a happy new year!)
A Facebookon már több mint 85000-en lájkolták a Hattrickot. 😊
anno 1987
Fejlõdjenek a játékosok, a trédek jó pénzt hozzanak és a csatárok rúgjanak ezer gólt az új esztendõben! 😄
anno 1987
amíg még látom a betûket a klaviatúrán