22246
Hattrick
-
#18444 Holnap lazazok az utolso ellen(0 pontos), aztan utolso forduloban hazai palyan bedobok egy MOTS-ot a masodik ellen a miheztartas vegett!:) -
Zenszkij #18443 :) -
#18442 Én 2-5-3at játszanék ellene :) -
#18441 úgy indult a szezon, hogy ki akarok esni, és újrakezdeni az alapoktól, de aztán lett 3 bot csapat a csoportban, és megváltozott az értékrend.
Erőssebb ellenfelek ellen játszott már 5-5-0-át is, ezért számítok arra. Az eredménye meg is lett, a csoportelsővel 1-1-et játszott :) kösz a tippet!! -
#18440 Gondolkodj tovább! -
#18439 Jol beszelsz! Gabber, maga is!
-
#18438 A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége megfelelő szintről jó szintre fejlődött.
-
#18437 Felvettem a meccsedet a követendők közé.
Ha bárki más innen rangadót játszik az szóljon és azt is szívesen felveszem. -
#18436 juHarcos FC 5-4-1 ellentámadást játszik a bajnokijain, ahogy látom.
Ő a legjobb csapatával állhat ki neked meg sérült az egyik legjobb középpályásod.
Én ellentámadást játszanék ellene, mert le fog birtokolni.
Ha nem nyersz, akkor akár ki is eshetsz, mert a két bot egymással játszik az utolsó fordulóban. -
#18435 Szia
uhh, elég defenzív felállás. -
#18434 újragondoltam.
sok a tapasztalatlan játékosod, és ezért igen tartom, mit mondtam. -
#18433 üdv!!
5-5-0, játéktördelés ellen mi a legjobb?? ez a hétvégi kulcskérdés :) -
#18432 Juss fel, aztán meglátod. Maximum kiesel, tanulásnak jó lesz a jövő év. -
#18431 Jaja, persze.
Ezt azért gondold át újra! :) -
#18430 Harcolni fogok nyugi.
Nem szokásom feladni.
Ahogy Jhetedikj is mondta az a baj, hogy nagyon gyenge 6.-ban vagyok és így meg tudtam nyerni annak ellenére is, hogy nem akartam.
Pláne úgy nem akartam megnyerni a 6.-at, hogy osztályozó nélkül jussak föl.
A keretem kezd kialakulni a hosszútávú terveimhez. Még kell 3 igazolás és indulhat a program, amit kitaláltam és aminek a végére sokkal erősebb lesz a csapatom, mint most. -
geo91 #18429 nem értem én ezt...
én a te helyedben nem szarakodnék, feljutnék annak a tudatában is akár, hogy minden valószínőséggel kiesek, de esetleg egy az előzőnél erősebb hatodba, ahol nem kell direkt kikapni, hanem minden rohadt pontért meg kell küzdeni, és ha megnyered végül azt a csoportot úgy juthatsz fel, hogy biztosan bent maradsz az ötödben. HARCOLJ! -
#18428 Örülnék neki, ha elmondaná valaki, hogy egy tulajdonos nélküli és egy 7.-be is gyenge csapat ellen, hogy tudnék veszíteni.
9 embernél kevesebbet nem lehet nevezni (kipróbáltam) és alap felállásom is van. -
#18427 Te minden hatodos csoportban ugyan úgy, a kiesés ellen menekulnél. -
#18426 Juss fel és meglátod ... neked is -mint mindenki másnak- megvan a lehetoség a bent maradásra. -
#18425 Juss fel, mert egy konnyebb otodben megvan a lehetoséged, hogy bent maradj. Ha nem élsz a feljutás lehetoségével, olyat fogsz magadtol eldobni, amit késobb bánni fogsz.
Nem azt mondom, hogy egyeneságon kerulj fel, mert az ugy tényleg lutri. Menj selejtezore, ha ott feljutsz, valóban van helyed az otodben. -
#18424 Én vagyok ennek az élő bizonyítéka! :D :D -
#18423 Talált. :)
A te helyedben pláne igaz. -
Deazer' grat :)
Nalunk beindult az evvegi szokasos seruleshullam,de nincs nagyobb gond.Varom hogy az oreg kpm vegre kinevezhessem edzonek,es hogy szervaljak egy durva szelsot.Most mar erdemes bongeszni a piacot,mennek le az arak,jol gondolom? -
#18421 Neked az a baj, hogy nagyon gyenge hatodban vagy. Ha erősebb csoportba lennél azon kellene harcolnod, hogy nehogy kiess vissza hetedbe. -
#18420 jó, azért ennyire ne add már elő :) ha veszíteni akarsz egy meccsen, akkor veszíteni fogsz! -
#18419 Én se szívesen jutok föl, de hiába lazáztam szinte végig, mégse vesztettem annyi pontot, hogy legalább osztályozót játsszak és a hátralévő két mérkőzésem már nem komoly.
Így csak az marad, hogy azon szurkoljak, hogy gyenge 5. osztályba kerüljek. -
#18418 Kerdezd meg, erdekel ? :D -
#18417 Nehez dolgod lenne V.-ben! Atlag 25-30K TSI alatt meg sem probalnek feljutni.
-
#18416 Gondolom az én helyembe se. -
#18415 Én nem mennék fel a helyedben. -
#18414 -
#18413 Én is a feljutásban bízom,de én csak a jobb gólarány miatt vezetem a bajnokságot.Nem tudom mennyire állná meg a helyét a csapatom az V.-ben. -
#18412 Újabb hét, újabb sérülés, most a legjobb csatárom dőlt ki, ezaz..
Mi a kótyagos fütyülőnek tartok akkor gyúrókat? rrrrrr -
#18411 Grt!
Ha az utolsó két fordulót megnyered még akár egyenes ágon is feljuthatsz! -
geo91 #18410 -
#18409 Feljutasrol meg szo sincs!:) -
#18408 megmutattad a madafakáknak.
jöhet az ötöd, aztán a hatod! :D -
#18407 -szokoz -
#18406 LOL!
Csak most vettem eszre, hogy 7 ponttal vezetem a bajnoksagot!:) (azt hittem csak 6 pont az elonyom)
BAJNOK CSAPAT!!! BAJNOK CSAPAT!!! -
#18405 A korral jaro TSI csokkenes mennyire befolyasolja a meccs ertekelest?