Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Az ifiakadémiát jól tetted hogy megalapítottad, hisz ott is több lehetõség van taktika, csapatépítés szempontjából.
Döntsd el melyik fõképességet szeretnéd edzeni (pl:gólszerzés,védekezés,védés,szélsõjáték,játékszervezés) és ha teheted vegyél egy jó edzõt csapnivaló vezetõi képességgel, ez 50 millió ha jól emlékszem. Majd ezek után vegyél olcsón (max1-2 millió) 17 éves játékosokat megfelelõ/jó fõképességgel amit edzeni szeretnél.
Végül hetekig kell edzened a fiatalokat mert abból lehet pénzt csinálni.
Sok sikert és kitartást hozzá! Ha bármi kérdésed van irj!
pár napja kaptam meg a csapatomat, így én is belevágtam a dolgokba. elolvastam a wikit, hogy tisztában legyek nagyjából az alapokkal, viszont így is sok kérdés maradt bennem. kezdésnek rögtön alapítottam egy akadémiát és az ifit be is neveztem egy bajnokságba. nem tudom, jól tettem-e. sõt igazából eléggé bizonytalan vagyok az egésszel kapcsolatban. tudnátok pár tanácsot adni így az elejére? edzéssel kapcsolatban, igazolások, taktika, edzõk, pénzügyek stb. Nagyon megköszönném a segítséget.
sok sikert nektek továbbra is.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Komáromi VSE - Pinnyéd CF 1 - 7
1 - 0 Miklós Balázs 22'
1 - 1 István Jankó 30'
1 - 2 Roland Andrejcsik 37'
1 - 3 Roland Andrejcsik 38'
1 - 4 Uldis Selianis 40'
1 - 5 Alexis Beaumont 49'
1 - 6 Piero Minardi 51'
1 - 7 Uldis Selianis 66'
Lazázva, ezzel átvettem a csoport 2. helyét.
anno 1987
Így 6 forduló után 7 pontom van, és a 6. helyen állok.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Amúgy három olyan gólt ért el, amit rögzített helyzetbõl szerzett. Köszönd az eredményt Mr. Random-nak szerintem. Pech, viszont bosszantó.
A játékvezetõ a mérkõzés 9. percében tizenegyest ítélt a hazai KTE-U csapat javára, melynek a vendég szurkolótábor természetesen nem örült. Ádám Nováki rövid tétovázás után lõtt, és megszerezte a vezetést csapata számára: 1 - 0!
21. perc: Ádám Nováki gyönyörûen rajzolta Kevin Juhász fejére a szögletet, aki magabiztosan bólintotta be a kapus fölött: 2 - 1!
3 - 1 lett az állás a mérkõzés 22. percében, amikor KTE-U számára tizenegyest ítélt a játékvezetõ, és Ádám Nováki nem hibázott.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Ti 4-4-2-ben hogyan allnatak fol ellenuk, kit hova iranyitanatok, es milyen felfogasban jatsznatok?
Mindenkeppen nyernunk kell, raadasul egymas utan ketszer merkozunk meg!
Amúgy aki eltiltott játékos, az barin játszhat ugye?
a meccs 30. percében, amikor Jukka Hakulinen áttört a bal szélen, majd a hálóba talált: 1 - 0
Jobb oldali védelmed jó (Átlag alatt)
Bal oldali támadás -ellenfeled- megfelelõ (Átlag alatt)
nincs nagy különbség a kettõ között, beadta neki a gép
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
0 - 1 Ronny Bach Lauritsen 39'
0 - 2 Juho Mikkola 44'
0 - 3 Juho Mikkola 73'
0 - 4 Ronny Bach Lauritsen 77'
A következõ tétmeccsrõl eltiltva István Makkfalvi 8'
1 sárga lap Bengt Hodor 27'
Tapaszos lett Freddy Carneiro 9'
Megsérült Sandro Matos 43'
Megsérült Tom Hellum 44'
Tiz emberrel is sikerult kapott gol nelkul megusznunk!😊
100-300as TSI-s jatekosai voltak, alapbol kevesebb jatekossal all fel es a csapatabol a merkozes alatt is kiesik jatekos ami azt jelenti hogy 11 jatekos helyett 9-el jatszik es a csapatanak a szervezettsege gyengere esik le a merkozes alatt es 3:3 lesz az eredmeny.
Hat ez egy vicc. Mar az vicc hogy 3 golt lo, az meg vegkepp hogy dontetlen a vege.
Az ellenfelednek volt kb 3 % esélye...
Mondjuk ez tényleg gáz volt, nemcsoda ha ideges vagy.
Én nyertem 3-1re idegenben és tartom az elsõ helyet 😊
+1 sérült, köv. hétre pedig egy eltiltott is 3 sárga után.. ez az elsõ vereség ebbe a szezonba, de nem érdemeltünk volna vereséget.. picit csalódott vagyok..
Jõvõhétre végre felépül az egyik legjobb játékosom is úgyhogy bizakodó vagyok a következõ meccseket illetõen...😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem csodalom, hogy felho is abbahagyta a jatekot es azt irta, hogy azert fejezte be, mert teljesen szar lett az egesz.
Azt hiszem matol fogva en sem fizetek tobbet, mint tamogato, mert ez egy vicc lett.
Az ellenfel egy bot csapat volt akinek a csapat osszTSI-je 105 volt mig az en csapatome pedig majdnem 5k a vegeredmeny pedig ugy lett 3:3 hogy a botcsapat 2 azaz ket jatekossal kevesebbel allt fel.
Csak gratulalni tudok ehhez a keszitoknek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(Egervari allt elottem a sorban(mert az is volt)<#merges2>#merges2>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(jo edzes van beallitva, a megfelelo poszoton jatszanak a jatekosok?)
Nalam a 22 eves hatvedemnek 10 het kellett, hogy ragyogorol nagyszerure lepjen.
Melyik az az oldal, ahol az U20-as nem tudom mit tudom frissíteni??
(Testvérem csapatában, pedig folyamatosan fejlõdnek a kapusok. Ez alatt az 5 meccs alatt jóról már nagyszerûre fejlõdtek. Kiakaszt. Az +160ezres árváltozás.)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem szeznonkent van 2-3 elfogadhato(min. megfelelo) jatekosom az akademiarol.
Mondjuk en Misi Pro-Licence-re jarok...
Mar az elso heten egy 18 eve kapus jott jo vedessel, amit 22 millioert adtam el.
Nem is lattam ennyi penzt mar vagy 1 eve az ifibol. 😄
Remelem igy fog folytatodni, de azt sem banom ha 4 hetente huzok csak egy turheto jatekost, mert mar ugy is jobban jovok ki belole, mint regen.