Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik védõm pedig lenyûgözõre lépett, egy nagy reménység ifim 2 hét után remekre.. jó kis edzés volt😊 Jövõ héten is jön egy lenyûgözõ védõ.. 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"László Dudás nagyon jó gyerek, sosincs vele semmi probléma. Az édesanyjával különösen jó a kapcsolata."
igazán kösz
Valahogy mindig éreztem, hogy azt kéne neki kiedzenem 😄
anno 1987
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
György
0 - 1 Juliano Salinas Malagamba 43'
1 - 1 Markus Wiken 44'
1 - 2 Gabi Tarsi 49'
Megsérült Eddo Rubagotti(BÉ csapatos)😄 22'
Igy 1-1😛
Istenem...<#zavart2>#zavart2>
Helytelenul fogalmaztam, elnezest!
En a osszes vegbement vamtoztatasra gondoltam.<#wave>#wave>
Szamomra meg a 7-0, 8-0, 9-0 bizonyos esetekben a 10-0-ak az igazan irrealis eredmenyek foleg ha ugyanabban a csoportban jatszo csapatokrol beszelunk.
Elhiszem, hogy sokakat zavar az, ha egy tragya csapat legyozi a sokkal jobbat es hozza az 1-0-at ellenuk de hat emlekezzunk csak vissza a ZETE-MU meccsre. (45kTSI vs. 700-800kTSI <#vigyor2>#vigyor2> )
Fent van valahol a forumon, majd megkeresem megint.
Vegigolvastam az egeszet es pont ugyanerre vezette vissza az egeszet.
A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez.
Raadasul szerintem pedig most lenyegesen tobb az irrealis eredmeny, mint volt regen.
En is felbasznam az agyam egy megmagyarazhatatlan erdemenyen de ilyen meccsek regen is voltak, talan most jobban kijon a random mint eddig.
Mondjuk en a te helyedben jelentettem volna a meccsedet egy GM-nek, mert szerintem ott valamit nagyon elbaszott a program, hogy 9 emberrel is hozta az X-et a BOT.
Gndolom egy-ket szezonnak le kell mennie ahhoz, hogy a keszitok levonhassak a kovetkezteteseiket es ujra belenyuljanak a motorba, persze csak ha szukseges.
Ha erdo mellett tobb meghatarozo figura is elhagyta volna a HT-t, akkor szerintem lenne mirol beszlnunk. Lehet ez csak egy kifogas volt, hogy vegre befejezhesse a jatekot. Termeszetesen nem vonom ketsegbe a kepessegeit, hiszen egy peldakep de ha nagyon szeretsz valamivel jatszani, akkor nem hagyod csak ugy abba.
Nem azt mondom, hogy nem fert ra a jatekra a valtoztatas tobb helyen, de azert a merkozes motort, nem kellett volna ilyen mertekben logikatlanna tenni.
Mert igy kerdem en mi ertelme van a tamadasi, vedelmi es egyeb mutatoknak ? Semmi. Ezert jegyeztem meg, hogy nem veletlen volt Erdo kifakadasa es a jatek elhagyasa.
Marpedig o az egyik legjobb magyar jatekos volt es a szavara lehet adni.
én kikaptam hétvégén a hozzánk kiesõtõl, otthon MOTS-al 0-2re, ez is egy érdekes eredmény ha megnézzük a két csapat közti "különbséget". legalább 1 gólos gyõzelmet vártam. következõ kéthéten az örökös bajnok esélyessel játszok, (aki már volt is kétszer csak nem bírt feljutni az osztályozón a szerencsétlen, nagy örömömre..) 0-4, 4-0 lesz kb.
a kiesés nem veszélyeztet, ha hozom a nálam gyengébb, 3 csapat elleni oda-vissza a meccseket, az "odákat" már sikerült.
helyedben inkább a #17560-as uzenetemre figyelnék, és akkor majd nem leszek ilyen meccseid.
vedelem : 25 vs 63
tamadas : 26 vs 54
Kozeppalyan a labdabirtoklas : 43% : 57% a masodik felidoben.
Jobb oldal véd. - Bal oldal tám.
28% vs 72%
Közép véd. - Közép tám.
37% vs 63%
Bal oldal véd. - Jobb oldal tám.
24% vs 76%
Jobb oldal tám. - Bal oldal véd.
24% vs 76%
Közép tám. - Közép véd.
35% vs 65%
Bal oldal tám. - Jobb oldal véd.
22% vs 78%
Közv. pontrúgás véd. - tám.
46% vs 54%
Közv. pontrúgás tám. - véd.
46% vs 54%
Es ami meginkabb viccesse teszi : "A taktikailag kissé felkészítetlennek tûnõ KTE-U játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza."
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A srac mindig ugyanazt a taktikat hasznalja, teljesen szabadon hagyja a csapata jobb oldalat es alap felfogasban jatszik.
Ha azt választod, hogy az adott mérkõzést a csapat MOTS taktikával játssza, a csapatod jobb teljesítményt nyújt, mivel a csapatszellem a mérkõzés közben magasabb lesz. A MOTS negatív hatása, hogy a mérkõzés után a csapatszellem értéke megfelezõdik. A csapatszellem újra megnövelhetõ, ha PIC taktikával játszol:
PIC - laza játék (play it cool)
Ha azt választod, hogy az adott mérkõzésen a csapatod PIC taktikával játsszon, a csapatod a normál teljesítmény alatt fog játszani, de a mérkõzés után a csapatszellem 2 szintet emelkedik.
A 'PIC' és 'MOTS' taktikáknak nincs hatásuk a barátságos meccsekre
Sajnos tablazatot nem talalok!😞 Csapatszellemet hol tudom megnezni? (edzesek es a jatekosoknal kerestem)
http://alltid.org/team/1646839/graphs/
Mondjuk en elgondolkodnek a vedo edzesen, mert (az elejen) eleg csak egy kepessegre koncentralni. Megfelelorol indulva 2 szezonon belul akar 4-5 szint is lephetnek a jatekosok, ami 5 jatekos eladas utan akar masfel milliardot is gyumolcsozhet.<#szeret>#szeret>
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Kezdõk általában a kapusedzést választják mert avval már egy szezon alatt szép kis kezdõtõkét lehet szerezni. Persze ilyenkor esetleg az eredményesség rovására mehet, de kezdetnek jó!
Marcell Tóth (310013372)
Hungary 19 éves és 59 napos, következõ születésnap: 2011-03-03
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-01-08 óta)
TSI: 200
Fizetés: 66 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidõ: 2011-01-11 18:28
Kikiáltási ár: 0 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha megcsinálod a menedzserképzõt, akkor lesz elég pénzed egy jó edzõre, és utána 1000 körül igazolhatsz 17 éves megfelelõ játékosokat.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"