Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Nekem megvan az elsõ világklasszis középpályásom!

anno 1987

sajtburger
Egyik védõm 17 év 68 naposon nagyszerû védekezésû.. 😊) Azért az nem rossz nem, vagy mi a véleményetek?😊

Másik védõm pedig lenyûgözõre lépett, egy nagy reménység ifim 2 hét után remekre.. jó kis edzés volt😊 Jövõ héten is jön egy lenyûgözõ védõ.. 😊

gabber_saviola
😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sajtburger
Szép.. Pedig azt hittem ez egy játék, de látom ide is behatolt az élet nagy bréje.. XD

kovacsgeri
Nekem az ifiedzõ ennyit írt az edzésrõl, semmi többet:
"László Dudás nagyon jó gyerek, sosincs vele semmi probléma. Az édesanyjával különösen jó a kapcsolata."

igazán kösz

jhetedikj
Tudom, hogy ezzel keresztülhúzom az edzésterveidet, de Marcell Dobos játékosodat elnézve nyilvánvaló, hogy Játékszervezés képessége akár katasztrofális szintû is lehetne majd.

Valahogy mindig éreztem, hogy azt kéne neki kiedzenem 😄

anno 1987

gabber_saviola
vagy pl. ezt a meccset sem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

köszi a meccset <#worship>
sapkafej
te még nem láttál egy sportról szóló filmet sem? tök mindegy mennyire aláznak a meccs végéig, ha az utsó 5 percben összekapja magát, akkor akármilyen szar csapat nyerhet, a lényeg a szív! 😛

György

JimKirk
Amugy meg a valtoztatasok elott is lattam egyszer egy haasonloan igazsagtalan eredmenyt, azt hiszem meg itt a forumon is volt szo rola.
JimKirk
#17577<#puszi>
JimKirk
C Bucks 1 - 2 hungeo

0 - 1 Juliano Salinas Malagamba 43'
1 - 1 Markus Wiken 44'
1 - 2 Gabi Tarsi 49'
Megsérült Eddo Rubagotti(BÉ csapatos)😄 22'

Igy 1-1😛
Jakuza001
2 emberrel kevesebbel 3 golt love ugy hogy eszetlenul szaladgalnak a palyan, mert a taktikajuk se jo? 😄

JimKirk
"A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez."

Istenem...<#zavart2>

Helytelenul fogalmaztam, elnezest!
En a osszes vegbement vamtoztatasra gondoltam.<#wave>

Szamomra meg a 7-0, 8-0, 9-0 bizonyos esetekben a 10-0-ak az igazan irrealis eredmenyek foleg ha ugyanabban a csoportban jatszo csapatokrol beszelunk.
Elhiszem, hogy sokakat zavar az, ha egy tragya csapat legyozi a sokkal jobbat es hozza az 1-0-at ellenuk de hat emlekezzunk csak vissza a ZETE-MU meccsre. (45kTSI vs. 700-800kTSI <#vigyor2> )
Jakuza001
Leirta a velemenyet a dologrol, szoval nem csak szimpla kifogas.
Fent van valahol a forumon, majd megkeresem megint.
Vegigolvastam az egeszet es pont ugyanerre vezette vissza az egeszet.

A merkozes motor valtozasanak pedig szerintem semmi koze nincs az edzeshez.
Raadasul szerintem pedig most lenyegesen tobb az irrealis eredmeny, mint volt regen.

gabber_saviola
<#eljen>

JimKirk
Szerintem meg jobb lett a jatek, kevesebbek az irrealais erdemenyek, jobb lett az edzes.
En is felbasznam az agyam egy megmagyarazhatatlan erdemenyen de ilyen meccsek regen is voltak, talan most jobban kijon a random mint eddig.
Mondjuk en a te helyedben jelentettem volna a meccsedet egy GM-nek, mert szerintem ott valamit nagyon elbaszott a program, hogy 9 emberrel is hozta az X-et a BOT.
Gndolom egy-ket szezonnak le kell mennie ahhoz, hogy a keszitok levonhassak a kovetkezteteseiket es ujra belenyuljanak a motorba, persze csak ha szukseges.

Ha erdo mellett tobb meghatarozo figura is elhagyta volna a HT-t, akkor szerintem lenne mirol beszlnunk. Lehet ez csak egy kifogas volt, hogy vegre befejezhesse a jatekot. Termeszetesen nem vonom ketsegbe a kepessegeit, hiszen egy peldakep de ha nagyon szeretsz valamivel jatszani, akkor nem hagyod csak ugy abba.

Jakuza001
Azotya van igy amiota szetbarmolta a jatekot a mindefele esszerutlen valtozasokkal.
Nem azt mondom, hogy nem fert ra a jatekra a valtoztatas tobb helyen, de azert a merkozes motort, nem kellett volna ilyen mertekben logikatlanna tenni.

Mert igy kerdem en mi ertelme van a tamadasi, vedelmi es egyeb mutatoknak ? Semmi. Ezert jegyeztem meg, hogy nem veletlen volt Erdo kifakadasa es a jatek elhagyasa.
Marpedig o az egyik legjobb magyar jatekos volt es a szavara lehet adni.

JimKirk
Olaf neha erdekes dolgokra kepes.<#szomoru2>
egészen pontosan X lett, de ez tényleg röhej..

én kikaptam hétvégén a hozzánk kiesõtõl, otthon MOTS-al 0-2re, ez is egy érdekes eredmény ha megnézzük a két csapat közti "különbséget". legalább 1 gólos gyõzelmet vártam. következõ kéthéten az örökös bajnok esélyessel játszok, (aki már volt is kétszer csak nem bírt feljutni az osztályozón a szerencsétlen, nagy örömömre..) 0-4, 4-0 lesz kb.
a kiesés nem veszélyeztet, ha hozom a nálam gyengébb, 3 csapat elleni oda-vissza a meccseket, az "odákat" már sikerült.

Jakuza001
En mar reg tul tettem magam, csak leirtam, hogy felesleges megmagyaraznod a megmagyarazhatatlant. :"D

gabber_saviola
jó kikaptál ennyi, ez benne van a pakliban. nem kell leragadni ezen a verségen, hanem menni kell tovább.

helyedben inkább a #17560-as uzenetemre figyelnék, és akkor majd nem leszek ilyen meccseid.

kovacsgeri
0.57 - 4.34 lett volna a reális eredmény (foxtrick)
Nem csoda, ha fel vagy háborodva.

Jakuza001
Na ne, es eselye 2% volt. A tamadasa vedelme sehol nem volt az en csapatomhoz kepest. Vegul is jah az a normalis, ha 100as csapatatlaggal 9 emberrel 3 golt lehet loni egy 5k-s csapatnak aki teljes letszamban all fel es dontetlen lesz a vege.

vedelem : 25 vs 63
tamadas : 26 vs 54

Kozeppalyan a labdabirtoklas : 43% : 57% a masodik felidoben.

Jobb oldal véd. - Bal oldal tám.
28% vs 72%
Közép véd. - Közép tám.
37% vs 63%
Bal oldal véd. - Jobb oldal tám.
24% vs 76%
Jobb oldal tám. - Bal oldal véd.
24% vs 76%
Közép tám. - Közép véd.
35% vs 65%
Bal oldal tám. - Jobb oldal véd.
22% vs 78%
Közv. pontrúgás véd. - tám.
46% vs 54%
Közv. pontrúgás tám. - véd.
46% vs 54%

Es ami meginkabb viccesse teszi : "A taktikailag kissé felkészítetlennek tûnõ KTE-U játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza."

McFrost
Majd meglássuk 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JimKirk
Megvan!
kovacsgeri
Akkor nézd meg mégegyszer, mert ott van az edzéseknél.

JimKirk
Maganak igaza lehet! <#worship>
A srac mindig ugyanazt a taktikat hasznalja, teljesen szabadon hagyja a csapata jobb oldalat es alap felfogasban jatszik.
JimKirk
MOTS - A szezon mérkõzése (match of the season)
Ha azt választod, hogy az adott mérkõzést a csapat MOTS taktikával játssza, a csapatod jobb teljesítményt nyújt, mivel a csapatszellem a mérkõzés közben magasabb lesz. A MOTS negatív hatása, hogy a mérkõzés után a csapatszellem értéke megfelezõdik. A csapatszellem újra megnövelhetõ, ha PIC taktikával játszol:

PIC - laza játék (play it cool)
Ha azt választod, hogy az adott mérkõzésen a csapatod PIC taktikával játsszon, a csapatod a normál teljesítmény alatt fog játszani, de a mérkõzés után a csapatszellem 2 szintet emelkedik.
A 'PIC' és 'MOTS' taktikáknak nincs hatásuk a barátságos meccsekre

Sajnos tablazatot nem talalok!😞 Csapatszellemet hol tudom megnezni? (edzesek es a jatekosoknal kerestem)
JimKirk
Rakeresek guglin.<#email>
JimKirk
Nem tudom mit csinaljak mert a rakovetkezo heten ujra ezzel a csapattal jatszom csak akkor idegenben, es ha most bedobom a MOTS-ot akkor ket het mulva biztos zako.<#conf><#confused><#rinya>
gabber_saviola
én fejbol nem vágom, de van valahol valami olyan táblázat, hogy egy mots után hány pic kell, hogy visszaálljon az eredeti állapot.

JimKirk
Ketszer lazaztam a legutobbi MOTS ota, szerintetek beallithatom most ujra? Ha jol emlekszem elotte is lazaztam egyszer, vagy ketszer.
gabber_saviola
ja és a 8.72-es loddarod és a 45-os csillagod és a 156-os hatstatod szerintem gyenge /hozzám hasonlítva is gyengébb minden ilyen értéked/, azon kellene erosíteni.

http://alltid.org/team/1646839/graphs/

gabber_saviola
azonos erosségu volt a kozéppályátok, goljait pontrugásbol szerezte.

sajtburger
Nekem egy verhetõ úgymond sereghajtó jutott a két meccsre, de nehéz dolgom lesz, fõleg a hétvégén, mivel eltiltott a legjobb kp.-m, illetve sérült az egyik legjobb védõm.. Õt még tudom pótolni, de a kp.-t nehéz lesz..

gabber_saviola
<#smile> na akkor sietek én is beiratkozni.

kovacsgeri
Én következõ két meccsemen megpróbálom hozni az X-et, 0-0ban reménykedek 😊

JimKirk
Nekem is baszott nagy rangadoim lesznek, ketszer jatszom egymas utan az elsovel!<#email>
JimKirk
Ezek itt alap dolgok!<#puszi>

Mondjuk en elgondolkodnek a vedo edzesen, mert (az elejen) eleg csak egy kepessegre koncentralni. Megfelelorol indulva 2 szezonon belul akar 4-5 szint is lephetnek a jatekosok, ami 5 jatekos eladas utan akar masfel milliardot is gyumolcsozhet.<#szeret>
Tegnap várható vereségem volt. 0-4 itthon de vigasztal hogy teltház volt ezen a meccsen és az elõzõ itthonin is. Lassan beruházok egy bõvítésre.
maffi
ismét köszi. rámegyek a szélsõjátékra. egyébként jó látni, hogy milyen segítõkész magyar játékosok vannak itt. ez azért valljuk be, nem jellemzõ. örülök, hogy itt ilyen a közösség. 😊 ha kérdésem lesz, ide fogom beírni.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

green6k
Mellesleg még nem kaptak gólt a szezonban.

green6k
A kövi két meccsen fog eldõlni a bajnokság sorsa azt hiszem,az-az hogy meg e nyerem azt,és játszhatok e osztályozót.Eléggé kemény meccs lesz,idegenben kezdek a csoportom riválisával(itt az ideje a szezon legfontosabb meccse utasítással kiküldenem a srácokat).Drukkoljatok hogy basszam meg õket idegenben,de egy oda vissza vágós X-el is kiegyeznék mert jobb a gólarányom sokkal jelenleg.

pe28
Én a kapusedzést vagy a szélsõjátékot javaslom mert ezek a leggyorsabbak.
Kezdõk általában a kapusedzést választják mert avval már egy szezon alatt szép kis kezdõtõkét lehet szerezni. Persze ilyenkor esetleg az eredményesség rovására mehet, de kezdetnek jó!

JimKirk
Kar hogy ilyen "oreg"!😞
banok
Az eheti ifim eladó, hátha kell valakinek

Marcell Tóth (310013372)
Hungary 19 éves és 59 napos, következõ születésnap: 2011-03-03
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerû vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-01-08 óta)
TSI: 200
Fizetés: 66 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 4/20 gyenge

Határidõ: 2011-01-11 18:28
Kikiáltási ár: 0 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kovacsgeri
1 szezonnak el kell telnie, hogy felhozhass ifit.
Ha megcsinálod a menedzserképzõt, akkor lesz elég pénzed egy jó edzõre, és utána 1000 körül igazolhatsz 17 éves megfelelõ játékosokat.

maffi
sajnos nem. 24 évesek átlagban. fiatalokat még nem nagyon hoztam. amúgy is inkább az ifire próbálok alapozni, amíg pénzügyileg meg nem erõsödöm rendesen. eddig van is egy fiatal játékosom, aki elõtt szép jövõ állhat. elõször belõle próbálok pénzt csinálni. persze további tanácsokat is szívesen fogadok.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

jhetedikj
de azok 17-18 évesek? mert csak fiatalokat éri meg edzeni

anno 1987