Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edzõ faragást. Régebben én úgy csináltam vettem egy nagyszerû tapasztalatú öreget(ennél alacsonyabb tapasztalatut nem ajánlom) és 1 évig nálam volt, játszott is néhányat utána(1 év után) remek edzõvé tettem.
Pontosan így néz ki:
Callum Coundon (20143076)
41 éves és 74 napos, következõ születésnap: 2011-02-23
Forma: csapnivaló, erõnlét: pocsék
Egy remek edzõ, aki támadó szellemû
Öntörvényû ember, aki higgadt és balhés.
Tapasztalata nagyszerû, és gyenge vezetõi képessége van.
Sysfox
Én voltam az a valaki, köszi. Vettem fel reggel még egyet én is, most három van, egy darabig elég lesz. 😊

Kerülhetsz könnyebb csoportba is az V. osztályban. Én két szezonnal éppen így gondolkodtam még VII. osztályosként a feljutás küszöbén, de aztán belevágtam, holott elég gyenge volt a csapatom, mindössze 1.200 volt az átlag TSI...

Kíváncsi voltam a hatodik osztály légkörére, hangulatára, és arra, milyenek az elvárások. A 400. legerõsebb csoportba kerültem, és 12 ponttal bennmaradtam. Idén a csoportom a 34. legerõsebb, és már 10 pontom van féltávnál. Sokat fejlõdtem azóta, nem bántam meg, hogy engedtem a csábításnak, és feljebb léptem, holott sokan negatívan nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Nem lett igazuk. Igaz, én elég sokat, napi szinten foglalkozom a HT-vel.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
neked részed benne? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dartonita
Elkepzelheto hogy valami ordenare mazlival sikerulne bent maradni az 5.osztalyban de azert ahhoz komoly odafigyeles es aktivitas is kene.Nem beszelve a taktikazasrol.Mi iden minden meccset nyertunk,egyet leszamitva ahol nem allitottam be a csapatot.Raadasul eleg eros 6.osztalyban vagyunk,szepen korbeverjuk egymast.Ha most eladnam a 3legjobb vedom,lehet hogy lenne masfel milliard penzem erositeni,de ugy mennenek at a 18evesen vedoimen mint kes a vajon.Foleg magasabb osztalyban.En nem vagyok jo piacolo HT-ben,sot mondhatni minden jatekosomat dragabban vettem mint amennyit ert.Mivel a modszerem csak annyi hogy elhatarozom magam hogy kell pl egy szelso,akkor az elso 5piacon levobol megveszem valamelyiket es nem varok.Ahhoz pedig hogy valaki tenylegesen sikereket erjen el,minden focimanagerben hozzatartozik hogy dragan ad el es olcson vesz.A heti 2-3belogolasommal par percre pedig ez nalam elkepzelhetetlen.Ennel jobban a hattrick engem nem izgat es nem is fog.Ugyhogy inkabb maradunk itt,szepen lassan csinositgatjuk a stadiont,eltartjuk az ifiket,nevelgetjuk a pici vedopalantakat es kozep/elcsapat maradunk.
Az egyeduli dolog ami tenyleg izgat hogy valamelyik oreg jatekosombol idovel edzot faragjak.Ha kitalaltam hogy kell 😊

Btw valaki kerdezte a szovivoket:nalunk 1700koruli szurkoloszammal 5db van.

Sysfox
A tegnapi egy bontod miatt, talán nekem is volt benne részem, te hálátlan! <#mf1>

Hát a csapatodat megnézve, neked inkább van esélyed bennmaradni az 5. osztályba, mint a mi csoportunkba valakinek. Nekem is megvolt az esélyem és egy kis szerencsével meg is van az esélyem, hogy feljussak, de én se szeretnék feljutni. Azért is csináltam néhány rossz dolgot a bajnokság elején amit meg is bántam, mivel sok szurkoló el is pártolt tõlem. A csapat elvárása a bajnoki cím lett volna. Erre az elsõ fontos mecsemen laza játékot állítok be és 5-4-re kikapok,de egy fontos emberem pirosat kap és a másik meg lesérül. 2.fontos mecsem rögtön ez után jött. Itt ellentámadásra mentem(legrosszabb védelmem volt) Itt meg 5-1-re kaptam ki. Utána rögtön a szurkolók ingerültek lettek és 3-asával mentek el. Utána rögtön visszaálltam a régi középentámadásos taktikámra.(jelenleg természerfeletti illetve titáni szinten van) HA elsõ is leszek a szerencsének köszönhetõen bár kétlem akkor se juthatok fel automatikusan mert már selejtezõt kellene szerintem játszani. Így már ezt meg is oldottam, de ezt amit csináltam senkinek se ajánlom, mivel kevesebben lesznek a meccseiden illetve szurkolók is elpártolnak és nehezen jönnek vissza már.
gabber_saviola
nem, nem tudom ... de nyald meg a jobbherém. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
grafikai progival dobtam össze. ha kell készítek neked is címert, csak szólj, hogy mi legyen rajta.

gabber_saviola
kétszer olyan eros, mint én. ilyen kerettel simán az ortodben lenne a helye, mint ahogy neked is.

matthias92
és ki lenne az az itteni lácsó dzsukhel srácok közül, aki segítene nekem címert csinálni? meg logot? és mivel tudnám meghálálni?<#worship>

gabber_saviola
koszonom szépen

Sysfox
A Palermo_Calcio szurkolói és vezetõsége bekaphatja a bal herém. <#nezze>

És tudod miért?

Sysfox
Szélsõjáték: jó (maximum remek)

Van. 😊

dartonita
Koszi fiuk.
Nem akarok feljutni mert a vedokon kivul mindenki aggastyan a csapatban,es nem is foglalkozom annyit a jatekkal/piaccal hogy erdemes legyen.
Jim:Rodriguez vilagklasszis,Avesio es Gorostidi pedig lenyugozo.Meg egy szintet biztos megvarok,aztan valszeg mennek piacra.Addigra a picik is fejlodnek.Van mar ket kiemelkedo kozuluk,szal lassan atvehetik a helyuket.

Volt már valakinek remek ifije az ifiakadémián?
Nekem csak max jó volt eddig.
Pl elég jó ifim van, de még se a legjobb:
Attila Jónás (89807277)
16 éves és 8 napos, Elsõ napja a csapatban: 2010-12-18 14:55 (28 napja)
A játékos képességei

Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: gyenge (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: megfelelõ (maximum jó)
Pontrúgás: ismeretlen

2. ilyen ifim:

Ferenc Révész (94849815)
16 éves és 4 napos, következõ születésnap: 2011-05-04

A játékos képességei

Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: csapnivaló (maximum gyenge)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen (maximum pocsék)
Gólszerzés: középszerû (maximum ismeretlen)

3. ifim

Zalán Mike
16 éves és 55 napos

Védekezés:ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen (maximum pocsék)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: pocsék (maximum pocsék)
Gólszerzés: megfelelõ (maximum ismeretlen)

Nekem eddig legjobban az elsõ ifim tetszik, mert sok lehetõség van benne, igaz még nem tudom, hogy rendelkezik-e speciállal,de elég jó néz ki. Szerintetek mindhármat hozzam majd fel? Ahogy látszik csatárokat nevelek ezért van ennyi csatárom.
JimKirk
Ez a Caprica Bucceneers eredeti logoja a Battlestar Galactica sorozatbol.

Viszont van itt a topicban egy par szakember akik ertenek a logo kesziteshez.
matthias92
mivel csináljátok ezeket a címereket? nekem is kell 😄DD
meg logot is szeretnék csinálni *.*

JimKirk
Meg szep!<#hawaii>

ON!
hát lol, ezen élnék, ha itt is ennyibe kerülne ft-ban... 😄
JimKirk
Itt 1 euro + betet(10 cent) <#nyes>
Kilenc fokos barna, eleg kellemes!😊<#pias>

Jo hat a Leffe az a legjobb.(pont)!😊 Amilyen csunyak a belga emberek annyira jol tudnak sort fozni.<#buck>
folyik a nyálam, tutijó lehet. 😊 amennyiért itthon árulják... 😄 6-700 között van asszem a sparban... viszont kóstoltam barna leffét azóta. hát jobb és olcsóbb, mint a guinnes. 😮
JimKirk
Ezt a mennyei ital iszom eppen! Bocsi!<#szeret>

JimKirk
Nem akar feljutni!<#gonosz3>

Pedig ha eladna 3-4 vedot es az abbol befolyo akar masfel milliardbol ugyesen megerositene a tamado szekciojat, akkor akar (kis szerecsevel) bent is maradhatna.

Jo a cimered!
<#pias>
gabber_saviola
grat Dart. remélem feljutsz, mert bitangeros a csapatod.

gabber_saviola
kedves házigaza, lennél olyan kedves, hogy beraknád ez én címeremet is oda a fejlécem jobb oldalára?

címerem: http://i51.tinypic.com/sfgc4l.png

JimKirk
Gratula neked is! Regen az en vedoim is sok golt szereztek, eleg erdekes!😊
JimKirk
Ha csak egy kicsit fiatalabb lenne mar nyomnam is ra a licitet!<#rinya>
banok
eladó az eheti ifim

Zoltán Lenti (310449124)
Hungary 18 éves és 32 napos, következõ születésnap: 2011-04-05
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-01-15 óta)
TSI: 1 860
Fizetés: 94 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 4/20 gyenge

Határidõ: 2011-01-18 17:49
Kikiáltási ár: 20 000 eFt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sajtburger
Fc. Catalunya - rmfan092 5:1

1 - 0 Leonard Homeyer 36'
2 - 0 Alejandro Marcos Cubero 38'
3 - 0 Alejandro Marcos Cubero 56'
3 - 1 Cesare Belfiore 62'
4 - 1 Leonard Homeyer 72'
5 - 1 Attila Tompos 80'

Elég nehézkesen indult a meccs, kihagytunk egy tizit, de aztán elég magabiztosan belelendültünk. Forduló további meccsei brutál nagy rangadókat hoztak, a legnagyobb riválisunk döntetlent(4:4-t) játszott, így csak 1 ponttal, de átvettük a vezetést a tabellán. Meccs vége felé becseréltem pár ifit, aki közül egyikõjük góllal debütált, aminek nagyon örülök. Lassan a védõk több gólt szereznek, mint a többi játékosok.. 😄

JimKirk
Bekapod vagy nem?<#law>
JimKirk
Rodrigez es Avesio milyen szinten allank most, illetve meddig akarod oket edzeni?
McFrost
:ASADDDDAD:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dartonita
6-0ra vertuk az ujoncot,remelem azert az ideny masodik feleben szetcsapnak parszor,eszemben sincs feljutni.Gratulalok a gyozteseknek!

gabber_saviola
bekaphatod a balherém 😄ddd

JimKirk
Nagyon szivesen.😊
Szerencsere a csoportod masik rangadojan is dontetlen szuletett.
McFrost
Én is akartam bontot szerezni, de nem tudtam, szerencsés vagy hogy van bontod....

<#vigyor1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
A Palermo_Calcio szurkoloi és vezetosége koszoni neked, hogy segitségeddel sikerult a bontszerzes.

JimKirk
Orulok, hogy sikerult a pontszerzes!😊

Raadasul a kezis fiuk is nyertek!!!<#worship>
JimKirk
C Bucks 2 - 0 Hajjá

37171 nézõ (rekord 68 milla bevetel)

1 - 0 Ronny Bach Lauritsen 42'
2 - 0 Carlos Custódio 60'

Utottem az elsot es ezzel fel is leptem az engem megilleto elso helyre!😊
1-0-ás vereség az 1ik csatárom sérülésével megtetézve. Jövõ hétre alap az iksz.
Sysfox
Szurkolói klub: 1 218 tag

Ehhez mennyi szóvivõ kell? Nekem kettõ van.

Sysfox
Foxtrotty - Haszkovó 1:0
g: Gius

Geierspichler 6,5 csillagot játszott a középpályán... <#crazya><#wow2>
10 pontom van, amivel a stabil ötödik helyen állok.

REALista
Én 1:1-et játszottam idegenben de örülök mert egyáltalán nem számítottam pontszerzésre mivel lazáztam + a csere kapusommal és egy csere kp-vel álltam ki sérülések miatt.
Jövõhéten a visszavágóra már szinte az összes kezdõm felépül ráadásul erõs lesz a csapatszellemem úgyhogy mindenképp gyõzelmet várok...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

látom megy a zrika 😄

grat mindenkinek

na csak 2-0ra kaptam ki, 4-5el számoltam..
visszavágón lehet rátolok egy MOTS-ot, hazai pályán hátha leikszelek.

gabber_saviola
ez csalás, ez bug, ez felháborító, még erdo is megmondta, hogy ilyen nincs ... 1-1-et játszottam egy nálamnál jóval erosebb csapat ellen. Ilyen nincs, kivagyok ettol a meccsmotortól, még erdo is megmondta, hogy ez száksz. <#vigyor1>

Jakuza001
Kikaptam 6:0-ra a szezon legfontosabb merkozesen.
Tortenetesen megint mint az elozo idenyben leserult 3 jatekosom, a merkozes kozben hogy meg veletlenul se legyen eselyem 2 kidolt egy biceboca.
Es persze hogy megint az elsovel jatszom a kovetkezo forduloban. Olafnak uzenem...

banok
végre nyertem! 😊

Banok FC - Kerpeni Titánok 2 - 1
31487 nézõ

1 - 0 Mikko Kakkinen 44'
2 - 0 Emil Sadeh 44'
2 - 1 Kenny Brogaard 74'

https://www.facebook.com/ferfiklubb/