Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan így néz ki:
Callum Coundon (20143076)
41 éves és 74 napos, következõ születésnap: 2011-02-23
Forma: csapnivaló, erõnlét: pocsék
Egy remek edzõ, aki támadó szellemû
Öntörvényû ember, aki higgadt és balhés.
Tapasztalata nagyszerû, és gyenge vezetõi képessége van.
Kerülhetsz könnyebb csoportba is az V. osztályban. Én két szezonnal éppen így gondolkodtam még VII. osztályosként a feljutás küszöbén, de aztán belevágtam, holott elég gyenge volt a csapatom, mindössze 1.200 volt az átlag TSI...
Kíváncsi voltam a hatodik osztály légkörére, hangulatára, és arra, milyenek az elvárások. A 400. legerõsebb csoportba kerültem, és 12 ponttal bennmaradtam. Idén a csoportom a 34. legerõsebb, és már 10 pontom van féltávnál. Sokat fejlõdtem azóta, nem bántam meg, hogy engedtem a csábításnak, és feljebb léptem, holott sokan negatívan nyilatkoztak ezzel kapcsolatban. Nem lett igazuk. Igaz, én elég sokat, napi szinten foglalkozom a HT-vel.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az egyeduli dolog ami tenyleg izgat hogy valamelyik oreg jatekosombol idovel edzot faragjak.Ha kitalaltam hogy kell 😊
Btw valaki kerdezte a szovivoket:nalunk 1700koruli szurkoloszammal 5db van.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
És tudod miért?
Nem akarok feljutni mert a vedokon kivul mindenki aggastyan a csapatban,es nem is foglalkozom annyit a jatekkal/piaccal hogy erdemes legyen.
Jim:Rodriguez vilagklasszis,Avesio es Gorostidi pedig lenyugozo.Meg egy szintet biztos megvarok,aztan valszeg mennek piacra.Addigra a picik is fejlodnek.Van mar ket kiemelkedo kozuluk,szal lassan atvehetik a helyuket.
Nekem csak max jó volt eddig.
Pl elég jó ifim van, de még se a legjobb:
Attila Jónás (89807277)
16 éves és 8 napos, Elsõ napja a csapatban: 2010-12-18 14:55 (28 napja)
A játékos képességei
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: gyenge (maximum ismeretlen)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: megfelelõ (maximum jó)
Pontrúgás: ismeretlen
2. ilyen ifim:
Ferenc Révész (94849815)
16 éves és 4 napos, következõ születésnap: 2011-05-04
A játékos képességei
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: csapnivaló (maximum gyenge)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen (maximum pocsék)
Gólszerzés: középszerû (maximum ismeretlen)
3. ifim
Zalán Mike
16 éves és 55 napos
Védekezés:ismeretlen
Játékszervezés: ismeretlen (maximum pocsék)
Szélsõjáték: ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: pocsék (maximum pocsék)
Gólszerzés: megfelelõ (maximum ismeretlen)
Nekem eddig legjobban az elsõ ifim tetszik, mert sok lehetõség van benne, igaz még nem tudom, hogy rendelkezik-e speciállal,de elég jó néz ki. Szerintetek mindhármat hozzam majd fel? Ahogy látszik csatárokat nevelek ezért van ennyi csatárom.
Viszont van itt a topicban egy par szakember akik ertenek a logo kesziteshez.
Kilenc fokos barna, eleg kellemes!😊<#pias>#pias>
Jo hat a Leffe az a legjobb.(pont)!😊 Amilyen csunyak a belga emberek annyira jol tudnak sort fozni.<#buck>#buck>
Pedig ha eladna 3-4 vedot es az abbol befolyo akar masfel milliardbol ugyesen megerositene a tamado szekciojat, akkor akar (kis szerecsevel) bent is maradhatna.
Jo a cimered!
címerem: http://i51.tinypic.com/sfgc4l.png
Zoltán Lenti (310449124)
Hungary 18 éves és 32 napos, következõ születésnap: 2011-04-05
Forma: megfelelõ, erõnlét: középszerû
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2011-01-15 óta)
TSI: 1 860
Fizetés: 94 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erõteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidõ: 2011-01-18 17:49
Kikiáltási ár: 20 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
1 - 0 Leonard Homeyer 36'
2 - 0 Alejandro Marcos Cubero 38'
3 - 0 Alejandro Marcos Cubero 56'
3 - 1 Cesare Belfiore 62'
4 - 1 Leonard Homeyer 72'
5 - 1 Attila Tompos 80'
Elég nehézkesen indult a meccs, kihagytunk egy tizit, de aztán elég magabiztosan belelendültünk. Forduló további meccsei brutál nagy rangadókat hoztak, a legnagyobb riválisunk döntetlent(4:4-t) játszott, így csak 1 ponttal, de átvettük a vezetést a tabellán. Meccs vége felé becseréltem pár ifit, aki közül egyikõjük góllal debütált, aminek nagyon örülök. Lassan a védõk több gólt szereznek, mint a többi játékosok.. 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#vigyor1>#vigyor1>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
37171 nézõ (rekord 68 milla bevetel)
1 - 0 Ronny Bach Lauritsen 42'
2 - 0 Carlos Custódio 60'
Utottem az elsot es ezzel fel is leptem az engem megilleto elso helyre!😊
Ehhez mennyi szóvivõ kell? Nekem kettõ van.
g: Gius
Geierspichler 6,5 csillagot játszott a középpályán... <#crazya>#crazya><#wow2>#wow2>
10 pontom van, amivel a stabil ötödik helyen állok.
Jövõhéten a visszavágóra már szinte az összes kezdõm felépül ráadásul erõs lesz a csapatszellemem úgyhogy mindenképp gyõzelmet várok...😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
grat mindenkinek
visszavágón lehet rátolok egy MOTS-ot, hazai pályán hátha leikszelek.
Tortenetesen megint mint az elozo idenyben leserult 3 jatekosom, a merkozes kozben hogy meg veletlenul se legyen eselyem 2 kidolt egy biceboca.
Es persze hogy megint az elsovel jatszom a kovetkezo forduloban. Olafnak uzenem...