Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jol jonne nekem egy ilyen hatved!<#beka2>#beka2>
Esetleg készítenél nekem is egyet, persze ha idõd engedi és nem probléma? Elképzeléseim vannak, nem tudom mennyire megvalósítható.. 😊
Mi a véleményetek mit csináljak vele?
Most van 3 olyan 24-26 éves védõm akik lenyûgözõek, pluszba egy saját nevelésû aki 19 éves, nagyjából adott egy védelem, pluszba itt szoktam játszatni még a srácot már elég rég óta. Pluszba eddig van 2 nagyon ígéretes szélsõ hátvéd ifi palántám is, akadémián meg 3 nagyon ígéretes védõ.. 😄
Eléggé gondolkodok dobjam-e piacra, olyan 350 milkát mindenképpen szeretnék érte kapni, vagy többet.. de szerintetek megéri most eladni, vagy mi a véleményetek róla? Mikor kaszálhatnék vele? Nem saját nevelésû a gyerek, így megválnék tõle egy kisebb summáért cserébe..
De mi van ha megis?<#confused>#confused>
Ti hogy erzitek, a HT-ben mennyire szamit a hazai palya?
Ráadásul ha így játszol, ki is nevelheted közben az adott pozíciókra a játékosaidat. <#ijedt>#ijedt>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Eladtál egy játékost, és kaptál 483 786 eFt-ot.
520ezerért kelt el a természetfeletti játékosom. <#pardon1>#pardon1> most veszek majd valami 17 éves és max 40 napos remeket és 18 éves korában eladom.
Simán benne van még 2-3 szezon, csak ne sérüljön meg! Most biztos nagy erõsítést jelent majd!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha nem megy, szólj, hogy miket szeretnél látni a címeredben és kb. hogy nézzen ki, és akkor neked is készítek valamit.
Amúgy kp.-n van egy világklasszis játékszervezésû játékosom, másik kettõ kiemelkedõ, de sajna az erõnlétüket megfelelõ szintre tudom felhúzni, így nem tudnak akkora teljesítményt nyújtani.. de persze a formájuk elég jó mostanában.
Még1x köszönöm a segítségeiteket, véleményeiteket. 😊
anno 1987
Ket legyet utottel egy csapasra. Jo vasar volt!
Megerõsítettem a védelmet, igaz véletlenül vettem meg mert nem néztem mennyi idõs. 255 misi volt
anno 1987
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

csapatodról:
középpálya 7000 - 10 000 TSI-s játékosok (nagyon kevés) nekem 25 000 TSI az átlag középpályán, de a labdabirtoklás szinte mindig az ellenfélé
csatársor - hasonló a helyzet, nekem nagyszerû csatáraim vannak átadás kieggel, de ahogy láthatod nem szórom a gólokat
A védõedzéssel sokszor eredménytelenség párosul, de én fontosabbnak tartom most a 10 edzéshely kihasználását. Nagyon nem veszíthetsz vele, ha feljutsz, maximum kiesel, aztán 1 év múlva megerõsödve juthatsz vissza.
Egyik haverom feljutott, de eléggé elkenték a száját, pedig titáni játékosai voltak. Persze lehet, hogy valami nehéz csoportba került, azt nem tudom.
Engem nem erdekel, hogy mennyivel jarnek anyagilag rosszabbul az V. osztalyban, en mindenkeppen ki szeretnem probalni magam tapasztaltabb managerek kozott is. A penzt, ami az erositesekhez szukseges lenne azt akar 3
napon belul elo tudnam teremteni par jatekos eladasaval, es meg maradnanak is minosegi vedoim.
Igazából az a dilemmám, hogy ez a 7. szezonom a Hatrrickben és most érzem elõször, hogy van esélyem megnyerni a bajnokságot, ám érzem és tudom, hogy ha feljutnék, csúnyán kikapnék. Így eléggé gondolkodom, hogy ne végezzek csak 2. helyen majd.. és jövõre nagyobb erõsítésekkel talán.. bár kitudja..
Egy biztos idén a csarnok bõvítésébe elég sok pénzt fektettünk be és idõt, így új játékosokra nem igazán tudunk és tudtunk tartalékolni pénzt.. Viszont az elsõ hely megnyerése nagyon csábító..
Mit tudnátok, tudtok tanácsolni nekem? Illetve a csapatomról, igazolás terén?
Anyagilag szerintem csak akkor éri meg a V., ha már stabilan ott vagy a közép/élmezõnyben. Szponzorpénz pl alig több, a nézõszám meg nekem kevesebb eddig.
anno 1987
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha feljutnék V. osztályba olyan középcsapat lennék, vagy gyengébb, mennyi nézõ lenne meccseken? Tegnap belefogtam +10000 fõs állóhely építésébe, és az érdekelne, hogy ha feljutnék és nem vernék mindenkit oda-vissza, lenne azért bevételem, tudom nem teltház, de olyan közepes nézõszám lenne kb.?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha most nem is, de jovore mindenkeppen cel a bajonki cim!
Szerintetek is baromi draga most a piac?
33eves kozeppalyas.Tehat semmi dolgom,csak kinevezem edzonek egy ideny utan?Attol meg jatszhat meccseket,tehat amolyan player/manager lesz?Mivel az egyik legjobb jatekosom jelenleg.
Õ lesz egy szezon múlva az edzõ.