Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Alattam a kollega jol beszel!<#vigyor2>
Jol jonne nekem egy ilyen hatved!<#beka2>
kovacsgeri
A jó játékszervezésû védõt érdemes úgy játszatni, hogy beteszed hátvédnek, és elõrenyilazod középpályára, mert akkor erõsíteni fogja azt, és több lesz a labdabirtoklásod.

sajtburger
Így a készítéssel nem próbálkoztam, nem igen vagyok ismert ezekben a programokban.. :/ iPhonon szoktam képeket buherálni, de nem készíteni így..

Esetleg készítenél nekem is egyet, persze ha idõd engedi és nem probléma? Elképzeléseim vannak, nem tudom mennyire megvalósítható.. 😊

sajtburger
Én is egy kis dilemmában vagyok ami azt illeti. Még nyáron vettem egy védõt 50 millióért, jó képességû volt pluszba jó játékszervezésû is. Mára 18 évesen 90 naposan kiemelkedõ védekezõ képességû és továbbra is megvan a jó játékszervezése gyenge átadás és gólszerzése mellett. Na most ahogy nézegetem a srácot a HO védekezõ középpályás posztra osztja be ahol 4.38-as csillagot érne el, de sztem a vkp poszt az a hattrickben ami nagyjából nincs, vagy nem tudom, eléggé nem célszerû. Persze én védõként játszatom, ott is bõven 4 csillag megvan neki. A srácot a játék kb. átlagba 320-320 millióra becsüli ami szép ár.. És 18! éves még mindig, lehet egy-két elvakult nyomna rá nagyobbat is?!

Mi a véleményetek mit csináljak vele?

Most van 3 olyan 24-26 éves védõm akik lenyûgözõek, pluszba egy saját nevelésû aki 19 éves, nagyjából adott egy védelem, pluszba itt szoktam játszatni még a srácot már elég rég óta. Pluszba eddig van 2 nagyon ígéretes szélsõ hátvéd ifi palántám is, akadémián meg 3 nagyon ígéretes védõ.. 😄

Eléggé gondolkodok dobjam-e piacra, olyan 350 milkát mindenképpen szeretnék érte kapni, vagy többet.. de szerintetek megéri most eladni, vagy mi a véleményetek róla? Mikor kaszálhatnék vele? Nem saját nevelésû a gyerek, így megválnék tõle egy kisebb summáért cserébe..

JimKirk
En most azon filozok vajon eszre veszi-e a mult heti ellenfelem, hogy a felallasommal az o felallasanak a gyengesegeit probaltam kijatszani... Ha abbol indulok ki, hogy a szezon kezdetete ota ugyanazzal a taktikaval jatszik, akkor talan nem is kellene nagyon aggodnom emiatt..

De mi van ha megis?<#confused>

Ti hogy erzitek, a HT-ben mennyire szamit a hazai palya?
JimKirk
Igen, ezt kapussal erheti meg igazan csinalni.
matthias92
igen, édestestvérem is erre épít már amióta kiedzett pár védõt. Arra vár a kölök, hogy lépjen nagyszerû +1-re a kapusa, és eladja. Az elvileg +200ezer körül van úgy, hogy 6 hetet töltött az edzésével. Közben, pedig 600.000 eFt már van a kasszájában
Ráadásul ha így játszol, ki is nevelheted közben az adott pozíciókra a játékosaidat. <#ijedt>

gabber_saviola
<#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JimKirk
Abban is nagy penz lehet, ha vesz az ember egy remek 17 eves jatekost es par szintet lepve mar rakja is ki atadaro. Akar duplajat is lehet kaszalni... erdemes lenne kiprobalnom egyszer nekem is😊
Sysfox
<#wow2><#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

matthias92
2011-01-17
Eladtál egy játékost, és kaptál 483 786 eFt-ot.

520ezerért kelt el a természetfeletti játékosom. <#pardon1> most veszek majd valami 17 éves és max 40 napos remeket és 18 éves korában eladom.

Sysfox
<#wave>

Simán benne van még 2-3 szezon, csak ne sérüljön meg! Most biztos nagy erõsítést jelent majd!

gabber_saviola
tetszik neki így, igen.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

akkor az a végleges? nem lett javítva rajta?
matthias92
hálás köszönet! 😊

matthias92
tisztelt házigazda, kitenné nekem azt a címert? <#eljen><#taps><#zavart1>

gabber_saviola
photoshop, paint shop pro.

ha nem megy, szólj, hogy miket szeretnél látni a címeredben és kb. hogy nézzen ki, és akkor neked is készítek valamit.

sajtburger
Milyen programmal készítesz ilyen csapatlogókat? Szívesen próbálkoznék én is, ha nem nehéz annyira, én csapatomnak még nincs is ilyen kis emblémája. 😊

gabber_saviola
használd egészséggel. legyen ez egy kabala, aminek segítségével eléred azt a célt, amit kitûztél ebben a játékban.

sajtburger
Srácok, köszönöm szépen a válaszaitokat és a véleményeiteket. Vélhetõleg belehúzok az elsõ helyért, aztán az osztályozót majd leadom. Idén egy csarnok bõvítési folyamatot kezdtem el, ami szezon végére talán meg is lesz, így jövõre feltüzelt szurkolókkal, még több bevételt tudok gyûjtögetni, amibõl majd tudok építkezni.

Amúgy kp.-n van egy világklasszis játékszervezésû játékosom, másik kettõ kiemelkedõ, de sajna az erõnlétüket megfelelõ szintre tudom felhúzni, így nem tudnak akkora teljesítményt nyújtani.. de persze a formájuk elég jó mostanában.

Még1x köszönöm a segítségeiteket, véleményeiteket. 😊

jhetedikj
Ha 2 szezont kihúz itt nálam akkor már megérte, egy ilyen 25 éves 3x ennyibe kerülne. Edzõnek viszont nem lesz jó, mert csak "csapnivaló" a vezetõi képessége.

anno 1987

matthias92
én a friss30 évesektõl már félek :o

JimKirk
Szerintem 2-3 szezon van meg benne, aztan meg siman atkepzheted edzonek.😊
Ket legyet utottel egy csapasra. Jo vasar volt!
jhetedikj

Megerõsítettem a védelmet, igaz véletlenül vettem meg mert nem néztem mennyi idõs. 255 misi volt

anno 1987

McFrost
Császár vagy!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#eljen>
matthias92
<#eljen><#taps><#worship>

JimKirk
Ez nagyon jo! <#eljen><#smile>
gabber_saviola
még javítgatok rajta, de egyenlore itt tartok:

kovacsgeri
így van, egyelõre legyél csak elsõ, aztán osztályozóig eldöntheted, hogyan tovább

csapatodról:
középpálya 7000 - 10 000 TSI-s játékosok (nagyon kevés) nekem 25 000 TSI az átlag középpályán, de a labdabirtoklás szinte mindig az ellenfélé
csatársor - hasonló a helyzet, nekem nagyszerû csatáraim vannak átadás kieggel, de ahogy láthatod nem szórom a gólokat

A védõedzéssel sokszor eredménytelenség párosul, de én fontosabbnak tartom most a 10 edzéshely kihasználását. Nagyon nem veszíthetsz vele, ha feljutsz, maximum kiesel, aztán 1 év múlva megerõsödve juthatsz vissza.

Sysfox
Én 8-10.000-es átlag TSI alatt, vagy világklasszisnál gyengébb fõ tulajdonságú játékosokkal, vagy 200-220-as hatstat alatt nem akarok feljutni az ötödik osztályba.

Egyik haverom feljutott, de eléggé elkenték a száját, pedig titáni játékosai voltak. Persze lehet, hogy valami nehéz csoportba került, azt nem tudom.

JimKirk
Ha tovabbra is 5-3-2-t fogsz nyomatni kozepen tamadassal, akkor csatart/csatarokat es kozeppalyast/kozeppalyasokat vennek.

Engem nem erdekel, hogy mennyivel jarnek anyagilag rosszabbul az V. osztalyban, en mindenkeppen ki szeretnem probalni magam tapasztaltabb managerek kozott is. A penzt, ami az erositesekhez szukseges lenne azt akar 3
napon belul elo tudnam teremteni par jatekos eladasaval, es meg maradnanak is minosegi vedoim.
matthias92
legyél elsõ, de az osztályozón essél ki 😄

sajtburger
Köszönöm a válaszokat srácok. Nagyjából ráébresztettetek arra, amire tegnap kezdtem el gondolkodni.. Elõzõ szezonban beújítottunk egy idõs ám de elég stabil jól teljesítõ középpályával, ami V.-ben biztos 1-2 meccsig bírná aztán vagy kidõlne mindenki, vagy szimplán gyenge lenne ez a tengely. Támadónk 3 van, összesen ha érnek 100-t. Védelmünk adott egyedül.
Igazából az a dilemmám, hogy ez a 7. szezonom a Hatrrickben és most érzem elõször, hogy van esélyem megnyerni a bajnokságot, ám érzem és tudom, hogy ha feljutnék, csúnyán kikapnék. Így eléggé gondolkodom, hogy ne végezzek csak 2. helyen majd.. és jövõre nagyobb erõsítésekkel talán.. bár kitudja..

Egy biztos idén a csarnok bõvítésébe elég sok pénzt fektettünk be és idõt, így új játékosokra nem igazán tudunk és tudtunk tartalékolni pénzt.. Viszont az elsõ hely megnyerése nagyon csábító..

Mit tudnátok, tudtok tanácsolni nekem? Illetve a csapatomról, igazolás terén?

matthias92
nekem még esélyem sincs feljutni, nem hogy kiesni <#falbav><#taps> bár ha sikerül remekelni jövõhéten (amit kétlek)...

kovacsgeri
Nekem eddig csalódás a V., a szurkolóim elvárása, hogy küzdeni kell a bennmaradásért, nem is szerepel rosszul a csapat, mégis folyamatosan csökken vagy stagnál a szurkolótábor.
Anyagilag szerintem csak akkor éri meg a V., ha már stabilan ott vagy a közép/élmezõnyben. Szponzorpénz pl alig több, a nézõszám meg nekem kevesebb eddig.

jhetedikj
A jelenlegi csapatoddal ahogy elnézem simán kiesnél. Bevételed biztos több lenne, meg szponzoroktól is több pénz jönne.

anno 1987

Sysfox
Nem az sg-vel volt a problémám annak idején, te is tudod. Hanem a nagyokos, "mindig mindent jobban tudok" s*ggfejekkel. Itt nincsenek ilyenek jelenleg, ezért tértem vissza mostanában.

sajtburger
Köszönöm. 😊 Egyik védõm kerek 20 gólnál jár amióta nálam van, bár magas védekezése mellett "jó" gólszerzése is van, emlékszem mekkora harc és botrány volt, amikor leigazoltam.. 😊

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha feljutnék V. osztályba olyan középcsapat lennék, vagy gyengébb, mennyi nézõ lenne meccseken? Tegnap belefogtam +10000 fõs állóhely építésébe, és az érdekelne, hogy ha feljutnék és nem vernék mindenkit oda-vissza, lenne azért bevételem, tudom nem teltház, de olyan közepes nézõszám lenne kb.?

McFrost
Válaszoltam kérdésedre.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JimKirk
Pedig nyert tegnap 5-0-ra!
JimKirk
Jol lenne feljutni, de ahhoz kell vennem ket fasza szelsot es egy fasza csatart Mikkola melle, hogy biztos legyek a feljutasban. A kozepszeru szelso tamadas es kozeppalya nem valami sok.
Ha most nem is, de jovore mindenkeppen cel a bajonki cim!

Szerintetek is baromi draga most a piac?
McFrost
Holl van a Mizska? Elvitték a roBOOTok?

JimKirk
Kar, hogy nem tudsz tobb idot szakitani a jatekra, mert ha csak egy kicsit tobb idot tudnal eltolteni a piacon keresgelessel, akkor egy egesz kellemes tamado szekciot tudnal osszeszedni. Persze csak miutan eladtad par vedodet!😊
dartonita
Vilagos,kosz😊

Igen bármeddig játszhatod, ameddig szükséges, de ha most vetted még edzõvé nem teheted csak egy idény után
gabber_saviola
Nagyon aktív vagy megint itt. Ugye, hogy nem is olyan rossz ez az esgé?

dartonita
"Tapasztalata kiemelkedõ, és megfelelõ vezetõi képessége van"
33eves kozeppalyas.Tehat semmi dolgom,csak kinevezem edzonek egy ideny utan?Attol meg jatszhat meccseket,tehat amolyan player/manager lesz?Mivel az egyik legjobb jatekosom jelenleg.

Sysfox
Én is éppen ezen dolgozom, most jött egy 37 éves remek játékszervezésû, kiemelkedõ pontrúgó játékos, nagyszerû tapasztalattal és középszerû vezetõi képességgel.

Õ lesz egy szezon múlva az edzõ.

Sysfox
Megmondtam a gyõztes taktikát. Csak félig fogadtad meg, el is ment két pont! <#beka2>

Ennek ellenére a Palermo Calcio meg ne mondjam mit csináljon az egy pontjával... <#duhos2>

Szóval, azért gratulálok az elsõ helyhez. <#wave>