Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0 - 1 Joachim Toorop 4'
1 - 1 Roland Andrejcsik 23'
2 - 1 Uldis Selianis 28'
2 - 2 Carlo Neri 29'
3 - 2 Tjeerd Harmans 50'
nyertünk <#pias>#pias>
anno 1987
én sajnos döntetlent játszottam. Jövõhéten hazavágom õket 😊)
Amúgy már vezetek 2-0ra 😄
anno 1987
00:01
Az elsõ percekben a fegyelmezetlen Hajdu láthatóan félvállról vette a mérkõzést, túlzott magabiztossággal, sok hibával, pontatlanul játszott a csapat.
Nem tudtam hogy kiirja ha lazázok. Csak rá ne fázzak.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
En is valami hasonloval lepem meg az ellenfelemet, remelem bevalik!<#hamm>#hamm>
jaj de izgi<#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De hat IRL is mennyi ilyen meccs van egy szezonban ahol a tragya csapat akar meg kevesebb jatekossal is kepes legyozni az erosebb ellenfelet.
Kivanok sok ilyen eltaktikazast neki, hogy raebredjen ennek koze nincs a taktikazashoz.
3 dontetlent jatszott ugyanigy a csapata (ebbol erdekes modon 2 szinten 3:3 volt mint nalam, sot meg a jatek alakulasa is )
itt mind2 csapat jó /persze az ellenfelem 2x jobb, mint én/, és itt nincs akkora kulonbség a két csapat közt.
Egy ami bizakodasra adhat neked okot, semmit nem szamit, ha magas a vedekezese valakinek, siman lehet loni a szetcseszett meccsmotorral, sokkal gyengebb tamado alakulattal is nagyon eros vedelmeknek golokat.
Regen ez nem igy volt.
Most egy 20-30as tamadoerteku csapattal is tobb golt lehet rugni akar szazas ertekkel rendelkezo vedekezo csapatnak is.
Közben megnéztem, 5-4-1-ben ellentámadást játszik, és a széleken gyengébb, középen erõs. Aki megverte idegenben, õ széleken támadást játszott.
Én 3-4-3-mal mennék, megerõsítve a két szélen, két csatár kitolva szélre, és széleken támadással. De te tudod.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
En 3-5-2-ben az ellenfel bal odlalara koncentralva a szeleken tamadnek. Nehez dolgod lesz, ha csak gyenge tamadasokra vagy kepes!<#lookaround>#lookaround>
Minden esetre sok sikert!😊
Na jo csak azer' mondom mert en is 5-4-1et jatszom,bikas vedelemmel.
A 3-5-2 ellen sokat szoktam szopizni,birtokold le a sracot kp-n.
Ezen és a rákövetkezõ meccsen múlhat az, hogy elsõ, második, avagy harmadik leszek a szezon végén.
3-4-3, az 5-4-1 és a 3-5-2 van begyakorolva.
Amúgy nálunk is elég parázs küzdelem lesz a következõ két fordulóban. Míg mi egy "verhetõ" ellenfelet kaptunk a sorsolásban, a többi csapatoknál igen komoly rangadó lesz a 2 mérkõzés, ha behúznánk a két meccset, akkor elõnnyel indulnánk átunna a tabella élén. Ennek ellenére a holnapi meccs nehéz lesz, vagy egy lábadozó védõnk és egy eltiltott középpályásunk, viszont ennek ellenére is a gyõzelem a cél.
Us cittá di Palermo - Palermo_Calcio
<#vigyor1>#vigyor1>
Go C-Bucks!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pinnyéd CF (VI) helyszín: Szarvasagancs Aréna 2011-01-19 09:45
Szóval, érdekes.
Így könnyû. 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lekopogva, mostani idõszakot és elmúlt hónapokat tekintve, nagyon jó ifiket sikerült kinevelni az akadémián, hasznos kiegészítõ skilekkel. Nem csoda hogy most már össze vissza figyelik õket. :-)
Philipp Dücker(18 éves és 56 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintre fejlõdött.