Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
Én barom eladom az egyik játékosomat, a másik lesérült, tehát jövõhéten egy nagyon legyengült középpályával kell pályára lépnem. Persze lehet, hogy abból a pénzbõl, amit a játékosért kapok, megtudom erõsíteni a csatársort és a védelmet. 😊

jhetedikj
Pinnyéd CF - Fc Cczet 3 - 2

0 - 1 Joachim Toorop 4'
1 - 1 Roland Andrejcsik 23'
2 - 1 Uldis Selianis 28'
2 - 2 Carlo Neri 29'
3 - 2 Tjeerd Harmans 50'

nyertünk <#pias>

anno 1987

matthias92
gratulálok minden gyõztesnek, és annak, aki jól szerepelt, a többieknek meg kitartás! 😊
én sajnos döntetlent játszottam. Jövõhéten hazavágom õket 😊)

matthias92
na b+, kiegyenlítettek <#wilting> fogadok a végén még bekapok két gólt 😄

matthias92
Lesérült az egyik középpályásom, akit támadásra állítottam be. 51%-os labdabirtoklással 0-1re vezetünk a második félidõ 22. percében. <#kuss><#nezze>

pe28
Eddig 5-0 ide sérülés nincs 😊

jhetedikj
Izgalmas a meccs

2:2 és a birtoklás nálam 67%

Nyerni kell!!! (:

anno 1987

pe28
Nem volt magas az önbizalom, ha jól emlékszem kiváló volt meccs elõtt.
Amúgy már vezetek 2-0ra 😄

jhetedikj
Nem azért írta ezt mert lazázol, ezt kérlek szépen a túlzott önbizalom miatt.

anno 1987

pe28
Rögtön az elsõ másodpercben:

00:01
Az elsõ percekben a fegyelmezetlen Hajdu láthatóan félvállról vette a mérkõzést, túlzott magabiztossággal, sok hibával, pontatlanul játszott a csapat.

Nem tudtam hogy kiirja ha lazázok. Csak rá ne fázzak.

gabber_saviola
sok sikert mindenkinek mára!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JimKirk
Uhh, aztan majd kapom a pofonokat!<#csodalk>
En is valami hasonloval lepem meg az ellenfelemet, remelem bevalik!<#hamm>
JimKirk
Sok sikert!<#vigyor2>
gabber_saviola
mégsem, megcsináltam úgy ahogy Te mondtad. <#smile>

jaj de izgi<#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Koszi az infót, átgondoltam és szerintem igazad van. Kivettem az ellentámadás, és úgy állok fel /alappal/, azzal a taktikával /3-5-2/, amivel eredményesen a tabella élére álltam eddig.

JimKirk
Annyiban igaza van Palermonak, hogy neked mindenkeppen a szeleken kellett volna tamadnod, hiszeen a BOT az osszes eddigi meccsen szelso hatvedek nelkul allt fel. Erre reagalnod kellett volna. Ennek a meccs mindenkeppen egy orszagos kettesnek kellett volna lennie, sajnos Olaf nem igy gondolta, csunyan megviccelt(felduhitett).
De hat IRL is mennyi ilyen meccs van egy szezonban ahol a tragya csapat akar meg kevesebb jatekossal is kepes legyozni az erosebb ellenfelet.

JimKirk
Szerintem a 3-5-2 nem jo az ellentamadashoz. Mivel (szerintem) az egesz akcio a vedelembol indul ki ezert minimum 4 de inkabb 5 vedovel kellene kiallnod, es ugye csak olyan hatvedekkel erdemes probalkozni akik tudnak atadni is. En tovabbra is 3-5-2-ben a szeleken, az ellenfel bal oldalat tamadva egy szelre tolt jobb oldali csatarral, szelre tolt jobb oldali belso kp-val es tamado jobb oldali szelsovel allnek fel, vagy ugy ahogy Sysfox is irta 3-4-3-ban a kozepso kivetelevel ket csatarral a szelekre tolva es tamado szelsokkel.
Jakuza001
Majd ha ilyen marhasagokat nem irkal, hogy en taktikaztam el.
Kivanok sok ilyen eltaktikazast neki, hogy raebredjen ennek koze nincs a taktikazashoz.

JimKirk
Szerintem vagy tedd tul magad ezen es vard ki a veget, vagy hagyd abba a jatekot!<#beka3>
matthias92
IRL is elõfordul, hogy szórják a pontokat a nagyok...

Jakuza001
Igen en eltaktikaztam, 9 ember ellen, ezerszer jobb stattal minden teren. Biztos. Hany ugyanilyen merkozest mutassak neked az elmult fel evbol ? Az nem eltaktikazas volt, hanem az elbarmolt merkozesmotor hozomanya, amivel a forumomban is panaszkodnak mar az elozo ideny ota, Amikor 30k-s TS-is, csapat ugyanigy szorja a pontokat el 1000 TSI alatti csapatok ellen, az mar nem veletlen.

3 dontetlent jatszott ugyanigy a csapata (ebbol erdekes modon 2 szinten 3:3 volt mint nalam, sot meg a jatek alakulasa is )

gabber_saviola
te meccsed meg ez teljesen más, azt csúnyán eltaktikáztad.

itt mind2 csapat jó /persze az ellenfelem 2x jobb, mint én/, és itt nincs akkora kulonbség a két csapat közt.

gabber_saviola
alltidben megnéztem elozo meccseinket és elég jó vagyok ellene sima 3-5-2-ben ellentámadással...ezért ma is így fogok felállni.

Jakuza001
En nem latok sok eselyt neked, ha csak nem tortenik meg vele is mint ami elozo heten velem. 😄DD

Egy ami bizakodasra adhat neked okot, semmit nem szamit, ha magas a vedekezese valakinek, siman lehet loni a szetcseszett meccsmotorral, sokkal gyengebb tamado alakulattal is nagyon eros vedelmeknek golokat.
Regen ez nem igy volt.
Most egy 20-30as tamadoerteku csapattal is tobb golt lehet rugni akar szazas ertekkel rendelkezo vedekezo csapatnak is.

gabber_saviola
köszi a segítséget /Mekszinek is/. összegyúrok egy új taktikát.

Sysfox
Nyilván ellentámadással tolja, ha van esze. Viszont ha lebirtokolod, akkor az ellentámadás veszélyes, könnyen ráfázhatsz, mert neki viszont bika védelme van, gólt nem fogsz rúgni, õ viszont fog kapni ellentámadást a te támadásaid után.

Közben megnéztem, 5-4-1-ben ellentámadást játszik, és a széleken gyengébb, középen erõs. Aki megverte idegenben, õ széleken támadást játszott.

Én 3-4-3-mal mennék, megerõsítve a két szélen, két csatár kitolva szélre, és széleken támadással. De te tudod.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JimKirk
Jol latom, hogy az egyik kp-d vedekezik? En ezt nem tennem, ezzel csak gyongited a kozeppalyadat. A kozepre iranyitott szelsovel meg pont azt nyered vissza a kozeppalyan amit a vedkezo belso kp-val feladsz. (szerintem)<#bee1>

En 3-5-2-ben az ellenfel bal odlalara koncentralva a szeleken tamadnek. Nehez dolgod lesz, ha csak gyenge tamadasokra vagy kepes!<#lookaround>

Minden esetre sok sikert!😊
gabber_saviola
beállítottam ezt: http://wiki.hattrick.org/wiki/3-5-2

és reménykedem, hogy hátha nyerek.

dartonita
Veged van mint a botnak Gabor 😊
Na jo csak azer' mondom mert en is 5-4-1et jatszom,bikas vedelemmel.
A 3-5-2 ellen sokat szoktam szopizni,birtokold le a sracot kp-n.

matthias92
A következõ meccsen a csoportelsõ ellen játszunk. Szerintem esélyünk nem sok, de egy próbát megér. Az egyik középpályásomat (jó átadással) elõre küldtem. 3-5-2mal az õ 3-4-3ja ellen.
Ezen és a rákövetkezõ meccsen múlhat az, hogy elsõ, második, avagy harmadik leszek a szezon végén.

gabber_saviola
hétvégi ellenfelem 5-4-1-el tolja, bika a védelme. mit tanácsoltok, hogyan álljak fel?

3-4-3, az 5-4-1 és a 3-5-2 van begyakorolva.

JimKirk
HA(!) nyerem a kovetkezo ket meccsemet, akkor nagy lepest tennek a bajnoki cim fele!
sajtburger
Felvéve a meccsed. 😉

Amúgy nálunk is elég parázs küzdelem lesz a következõ két fordulóban. Míg mi egy "verhetõ" ellenfelet kaptunk a sorsolásban, a többi csapatoknál igen komoly rangadó lesz a 2 mérkõzés, ha behúznánk a két meccset, akkor elõnnyel indulnánk átunna a tabella élén. Ennek ellenére a holnapi meccs nehéz lesz, vagy egy lábadozó védõnk és egy eltiltott középpályásunk, viszont ennek ellenére is a gyõzelem a cél.

gabber_saviola
szerdai barim:
Us cittá di Palermo - Palermo_Calcio

<#vigyor1>

JimKirk
Holnap az elsovel rangot adunk! Raadasul masodik es negyedik is rangot ad egymasnak. Durci lesz....

Go C-Bucks!
gabber_saviola
miért bakszi? 😛

McFrost
Nem Makszi, inkább Bakszi 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
jajmár Makszi <#smile>

Lekötve!

Pinnyéd CF (VI) helyszín: Szarvasagancs Aréna 2011-01-19 09:45
jhetedikj
Eddig 1 csapatot hívtál ki
hungeo fc (VI) helyszín: hazai pályán

anno 1987

aki akar kihívhat.
Sysfox
Azóta pedig felkerült egy másik cikk, amiben éppen az ellenkezõjét vezetik le... 😊

Szóval, érdekes.

Sysfox
Ezt már én is elmondtam pár nappal elõtted... <#buck>

Így könnyû. 😊

McFrost
Ifim kihívható, ha valaki ráér!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

matthias92
Tegnapi edzés eredménye: 22 éves természetfeletti, 20 éves természetfeletti játékszervezésû játékos, 29 éves jó átadású játékos, pedig világklasszissá vált. (Y) A 22 éves srácot eladom. <#levele> Sok már a fizetésük a srácoknak. A 29 éves playa, pedig megvárja az évvégét 😊)

gabber_saviola
nemár <#vigyor1>

sajtburger
Nem akarok szamárságot mondani, de ha emlékezetem nem csal, jó képességgel hoztam fel, szóval siet a srác, de ez a jó. 😊

Lekopogva, mostani idõszakot és elmúlt hónapokat tekintve, nagyon jó ifiket sikerült kinevelni az akadémián, hasznos kiegészítõ skilekkel. Nem csoda hogy most már össze vissza figyelik õket. :-)

JimKirk
Az szep!😊 Remekrol kezdte?
JimKirk
Stanislav Kosák(19 éves és 23 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége kiemelkedõ szintrõl ragyogó szintre fejlõdött.

Philipp Dücker(18 éves és 56 napos) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintre fejlõdött.
JimKirk
cheat!<#gonosz3>