Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzam most jott egy 15eves ifi aki max jo vedekezesu lehet mire felhuzom,de ennek is orulok.At is alltunk az 5-4-1re az ifiknel is,vedo/szelsojatekot edzve.
Az elso sajat nevelesem lesz aki a nagycsapatban is szerephez juthat.
Amúgy nekem 2 játékosom is figyelik, de én nem veszem komolyan..
eladni majd 20-21 éves korában akarom csak 😊
György
György
Durva jatekosok lehetnek az biztos!
gratulálok
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Valamit nagyon tud a csapatom mert elvileg a gyengébbek között van a csoportban de jelenleg akár a 2. helyre is odaérhetek...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
eddig nem tudtam volna elképzelni, hogy feláldozok helyet, de lehet hogy nem hülyeség. úgyis van egy fiatal védõ akinek nem érdekel az edzése
de amíg felhozom normális szintre mondjuk a 4-4-2-t... át kell gondolni.
kösz a tippet!
György
Akar meg elkovetheted azt a szentsegtorest is, hogy felaldozol egy helyet a vedelmben, es egy tamadobb felallassal probalkozol!😊
Nekem eddig bevalt.
kérdés, lehet hülyeség: maximum hány éves játékost lehet/érdemes edzõvé alakítani? vagy tök mindegy, lehet akár 40 éves is?
csak mert mostanában nézelõdök a piacon
György
Ha megfelelo elonyt tudsz szerezni a kozeppalyan az mar fel gyozelem.
55% folott mar eleg sok tamadasvezetest elvon az ellenfeltol es minnel kevesebb a tamadasa annal kevesebb a lehetoseg, hogy golt kapj.
Persze ettol meg a taktikara oda kell figyelni. Ugy tunik meg mindig az 5 kozeppalyas felallasok a legsikeresebbek, ahogy eszrevettem.
Ha viszont tudod, hogy nem nagy mertekben bukod a kozeppalyat erdemesebb eros hatvedsorral felallni es ellentamasban gondolkozni, persze ehhez kiemelkedo taktikai edzettseg is szukseges.
Nem art az ellenfel felallasat is a merkozes elott megfigyelni, sokan azonos taktikakkal allnak fel sokszor meglehet oszpontositott szelso ill kozepso tamadasokkal, jo eredmenyt lehet elerni, ha ott gyengebb.
Amugy figyeljetek oda, mert nekem irtak, hogy mostanaban elofordul egy olyan bug a jatekban, ha idegenben lazaztok egy gyenge csapat ellen, akit siman vernetek kellene,bar mekkora erofoleny eseteben is, akkor az nagyon sokszor visszauthet es pontvesztest okoz.
hiába kapok viszonylag kevés gólt, szinte képtelen gólt lõni a csapatom
pedig a labdabirtoklás ma is egyenlõen oszlott meg. nem tudom mi lesz így, 6. helyre azért van esély, de nem örülök hogy ennyire necces
röviden: faszkivan
Adjatok tanácsot!
György
Are you on drugs?<#taps>#taps>
Miska pedig éppen zabot hegyez Iszapszentgilisztáson. Láttam<#vigyor3>#vigyor3>
Misi'baval mi a hekyzet? Irtam ma neki HT-n, de meg nem valaszolt pedig 27.-en belepett!
A kozeppalyad valamivel, a vedelmed pedig sokkal jobb volt, viszont tamdasban felulmult teged.
Sajnalom, hogy nem sikerult nyerned😞
Ha múlt héten nem adtam volna fel az egész küzdelmet, akkor most olyan ideges lennék h biztos olyant csinálnák h azonnal kitiltanának a csapatot meg a szelektív hulladékgyûjtõbe dobálgatnák..
Nulla ez az egész, jó, hogy 5 védõ, de 60, 61%-os labdabirtoklás, világklasszis és kiemelkedõ kp.-m, az igaz, hogy a támadó szekció megfogyatkozott egy eladással, de akkor is gyõzni kellett volna, 70. perctõl meg emberelõnyben játszottunk.. tényleg vicc ez az egész már.
Olyan igazolások kellenek mint JimKirk amilyeneket végrehajt, minimum világklasszis.. és 20 én. körüliek.
Olyan csapat ellen döntetleneztünk, ahol egy durva csatár van, többi leves meg hónapok óta vagy mióta be se lépett.. vicc..
2 kapufa + 1 helyzet = nulla gól.
Remelem 28 ev felett nem fog rohamosan esni a TSI-je!<#vigyor5>#vigyor5>
Az elsõ, döntetlent játszott így a 3. helyrõl elõre mentem a 2. helyre. Még nagyobb esélyem van az elsõ hely megszerzésére, bár még sok van hátra.
Kicsit sajnálom az elsõt, mert döntetlent játszott. Azon a mecsen 70% fölötti labdabirtoklással nem tudott gólt lõni. Pont ez ellen fogok következõleg játszani, remélem én már tudok neki gólt lõni.
Kb 400 000 eFt-om van év végén veszek majd egy fiatal csatárt. Szerintetek hány évest vegyek majd? Szintben biztos kiemelkedõ felettit veszek majd, mert nincs igazán jó csatárom.