Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
azt szeretném tudni, hogy mikor lép szintet a játékosom, de már nem tudom, hogy mikor lépett utoljára szintet :s
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem en voltam a fökeci!<#schmoll2>#schmoll2><#beka2>#beka2>
Nekem a csatár tehetségem az ifiben tegnap 10 csillagot hozott.
anno 1987
Max "jó" játékszervezésû és "megfelelõ" átadású.. Hát elgondolkodtam ne vágjak e bele kp. edzésbe.. :S Mivel van egy majdnem totál hozzá hasonló fiatal is az akadémián.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
18 éves és 99 napos, következõ születésnap: 2011-02-16
Forma: megfelelõ, erõnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetõi képessége van.
Tulajdonos: adenin (2011-02-03 óta)
TSI: 9 660
Fizetés: 338 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerû
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: csapnivaló
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: ragyogó
Pontrúgás: pocsék
Ezt vettem ma 250000 eFt-ért. Szerintetek megérte?
Eddig a játékospiacon ilyet 300000 eFtért szoktak venni
Remek edzõm van, vagyis most az év végéig átadást edzek utána rátérek a gólszerzés edzésre
Jimkirk amugy is ilyen mindenkivel, engem peldaul multkor zalaegerszegi edzotanfolyamra akart beiratni. 😄
Amúgy nálam az edzõ, vagy egy játékos játszana.. kb. ugyan az.. kilátástalan helyzet..
Magic Family, örülök hogy visszatértél, és ne hagyd magad! 😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Miért tuntél el?
Akkor a jövõben újra írogatok ide, de mivel kevesebb idõt akarok a számítógép elõtt tölteni így jóval kevesebbszer fogok írni, mint eddig.
anno 1987
anno 1987
Amugy meg asszem csak 4 het mulva teszem ki az enyim, mert benne van mar ha jol emlexem 3 het + edzes, ill csutortokon lesz benne.
Mondjuk jo par kozeppalyasom van akik nagyszeru/ragyogo kornyeki jatekszervezessel rendelkeznek, bar azok nem ennyire jok, mert az atadasuk kisebb.
Neha azert edzek par het tamadasepitest is 5-5-0as felallassal a szerdai merkozeseken.
En most minimum egy termeszetfelettit szeretnek venni, jo/remek atadassal.