22246
Hattrick
-
#18844 Brutal Destroyers - Fc. Catalunya 0 - 4
0 - 1 Maxwell Budd 47'
0 - 2 Pasquale Cipriani 61'
0 - 3 Pasquale Cipriani 85'
0 - 4 Erik Egervári 87'
Mondhatni mi is hoztuk a kötelezőt, végig uraltuk a meccset, simán behúztuk a 3 pontot. 2 ifi védőm is játszott, egyikük gólt is szerzett. Egyik védőm viszont pirosat kapott, így a hétközi kupa meccs azt hiszem úszni fog, bár eddig is gondolkodtam, menjünk e a továbbjutásért vagy sem..
Cipriani 4/7 -
#18843 Spartacus 2 - 1 Lengyel
36936 néző
0 - 1 Csaba Filep 32'
1 - 1 Dimitar Genkov 33'
2 - 1 Dimitar Genkov 42'
Boldogsag! Most ket meccset lazara veszek, jovo heten idegenben ugysem lenne semmi eselyem, a kupa talan meg igy is meglesz!.
-
#18842 Lontaz Club de Fút - Banok FC 1 - 0
1 - 0 Mikael Lea 14' -
#18841 milyen árra gondoltál? -
#18840 Pinnyéd CF - G}{0$tr3c0n 5 - 1
1 - 0 Piero Minardi 3'
2 - 0 Marvin Michael Ganglmair 11'
3 - 0 Piero Minardi 19'
4 - 0 Israel Vijil 53'
5 - 0 Piero Minardi 76'
5 - 1 Barna Werle 81'
hoztuk a kötelezőt -
#18839 Koszonom az infot!:) -
#18838 Nekem már "érik" az új edzőm, nagyszerű tapasztalat és középszerű vezetői képesség. A szezon felétől alkalmazhatom, akkor lesz 1 szezonja, hogy nálam van, olyan 110.000e körül lesz a képzési költség. -
#18837 ha kinevezed edzőnek a tapasztalata nem változik -> #18833 -
#18836 Ugyanakkora mint edzőként. -
#18835 0:2 a 61. percben Pasquale Cipriani 4 meccsen 6 gólt rúgott. Elmúlt szezonban február 9.-én érkezett, azóta ahány tét meccsen játszott, mindig betalált. -
#18834 Jatekoskent milyen szinten allt a tapasztalata? -
#18833 Én ma reggel neveztem ki az új edzőmet:
Forma: gyenge, erőnlét: gyenge
Egy jó edző, aki támadó szellemű
Népszerű fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata remek, és megfelelő vezetői képessége van.
123 millió volt. -
#18832 Szomoru is vagyok emiatt! -
#18831 Én most elég szép győzelmi sorozatban vagyok, hét közben kiváló volt, most már csak stabil. Nekem is katasztrofális a szint, szóval rövid időn belül cserélni kell.. -
#18830 Katasztrofális a vezetői képessége a tiédnek! Nekem most esett vissza csapnivalóról pocsékra, de érezhető a csapatszellemben a visszaesés, hiába lazázok, amit nyerek vele a következő meccsre már el is veszítem, mert olyan gyorsan tart a középérték felé (hűvös). -
#18829 0:0 65%-os labdabirtoklás.. és egy rakat kihagyott helyzet többek között egy 11-es. Remélem nem lesz gond és a 2. félidőt minimum 2 góllal indítjuk.
Amúgy érdemes megnézni 2 mérkőzést a bajnokságban, 40. perc után mindkét meccsen megnyitották a gól csapokat, addig semmi se történt.. érdekes.. -
#18828 Eddig minden ok vezetek 2-1-re, birtoklom a KP-t es a hatvedem is lerugott egy jatekost! -
#18827 Akkor ezert esik nekem is vissza a csapatszellemem!:( Kell egy jobb edzo!
Ma megprobalom MOTS-olva itthon tartani a 3 pontot. A kupaban es a kov. bajnokin ugyis lazani fogok. -
geo91 #18826 -
#18825 Ma hoztam fel es szelso hatved lesz belole!
-
#18824 Az a gaz nekem mar az eredetinel a merkozes utani napon gyengebb volt, amit egyaltalan nem ertek.
Elegedett volt azaz 7-os szintu a merkozes elott, nem is ment feljebb egy kanyit sem utana sem, hanem masnap csutortokon neztem meg az edzeseredmenyek utan nyugodt (calm) 6-os szintu lett a boldog vagy mamoros helyett. -
#18823 Mai ifim vigyetek,vigyetek.
Ne azt nezzetek, hogy nincs a jo szelsojatek mellett semmilyen kieg skillje hanem azt, hogy meg csak 17 eves 12 napos, tehat boven ki lehet edzeni egy masik skillt pl vedekezest is neki 18 eves koraig.
József Müller (318202588)
Hungary 17 éves és 12 napos, következő születésnap: 2011-07-11
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 1/20 katasztrofális
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék -
#18822 Beleszámít! Növekedik is utána, van hogy két szintet, de az edződ vezetői képességétől függ hogy mennyire őrzi meg. Nekem is felment kupameccs után boldogra ( ettől én is boldog lettem), de sajna nekem is visszaesett mára elégedettre. -
#18821 A lazazas a kupameccsbe nem szamit bele ?
Lazaztam es 1 szintet esett a csapat szellem amit nem nagyon ertek. -
#18820 Megvenném. -
#18819 mai ifim:
régóta a legjobb húzásom, nemtudom mit csináljak...bárcsak az átadása lenne jó :)
estig gondolkodom, hogy megtartsam, vagy ne:) -
#18818 Hát olyasfajtát ha emlékezetem nem csal, de nagy gépemen működik, csak laptopon állt le, meg állandóan megállás nélkül frissített is.. :S -
#18817 Neked is javaw.exe hibauzenetet ir ki az inditasnal? -
#18816 10-t azért vettem fel, mert szerettem volna ha minél előbb felépül. A H coach professional bekrepált, így a józan paraszti ésszel 10-t vettem fel. Végül is ma már lábadozik, szval.. :) -
#18815 Na, remélem az nem tréfa, hogy ma már lábadozik a nagy szezon közi igazolásom. Bár a formája csapnivaló, szval lesz vele munka, azt feltornászni.
Szerintetek hétvégi ellenfelem ellen játszassam valamennyit? Elég sima meccsnek ígérkezik, remek lehetőség lenne neki a bemutatkozásra. Bár Lille is pados lenne, csak az a szar az egészben, hogy Vukovics a nagy meleget nem fogja bírni.. így valamelyik lábadozót be kell majd dobni, csak nehogy vissza sérüljenek.. :S Sztetek? :S
Luciot pedig a 2 hét múlva következő rangadóra már szeretném, ha ott lenne. -
#18814 A HCP szerint a 6 es 10 orvos kozott kb. 1-3 nap kulonbseg van!
En nem is szoktam 6-nal tobbet felvenni.
István Makkfalvi
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége ragyogó szintről lenyűgöző szintűre változott.
Ha igy haladnak a dolgok, akkor mar ebben a szezonban lesz 3-4 vilagklasszis vedom. -
#18813 Nicky Eliot
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött.
Lucas Daniel Chaparro
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintűre változott.
Fanis Agaliotis
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.
Hura!
A fuves beallitasok eleg idiotanak tunnek ahhoz hogy valos legyen.Remelem nem marad igy.. -
#18812 Egyértelmű.
Nézd meg guglival, milyen fű a perje! :)
Szép lenne ilyennel a stadion! -
#18811 Meg majd a kapufa dönti el, hogy a csatárok a kipattanót belövik-e.. azért vicces eléggé.. ha komoly akkor meg azért vicces, mert sztem elég ostoba újítás. -
#18810 Szerintem kamu, de jó poén!
Azon gondolkodom, hogy keskenylevelű réti perje vagy magas csenkesz legyen. Fenébe!
Mi van, ha rámegyünk a Mehet gombra? :) -
#18809 Most jöttem rá hogy Április elseje van... lehet ez csak kamu :D -
#18808 2011-04-01 Pályabeállítások
Ma útjára indítunk egy új funkciót, a Pályabeállításokat. Ezzel a szolgáltatással eldönthetitek hogyan nézzen ki a pályátok, milyen mintázatot nyírtok a fűbe, mekkora legyen a fű hossza stb. Ennél is fontosabb, hogy az egyes beállítások befolyásolni fogják a hazai pályán lejátszott mérkőzéseiteket is bizonyos módokon; például javítják egyes játékosok vagy csapatrészek teljesítményét. Szóval döntsetek okosan!
Bármikor módosíthatjátok a beállításokat, amikor csak akarjátok, de az edzés kezdetekor érvényes beállítások lesznek érvényben a következő héten. A pályabeállításaitok a 3. bajnoki fordulótól lépnek életbe (a jövő héten). Látható lesz a többi menedzser beállítása is a csapatok Stadion oldalán.
huhu ez megint egy csomó taktikai lehetőséget ad :D -
#18807 akk megvárom, amíg a fiatalkák legalább nagyszerű játékszervezésűek lesznek és nekilátok sztem átadást edzeni. -
#18806 Az szép grt! Hát játékszervezést innen már necces neki tovább edzeni, mert óriási lesz a fizetése. -
#18805 akkor picsába! köszi