22246
Hattrick
  • sapkafej
    de csapnivalóval nem lesz ugyanolyan szar? nem tudom pontosan, csak a "mentorom" lebaszott, amikor középszerű vezetői képességűt akartam venni
  • sajtburger
    Sajnos ennyire engedte a pénzügyi keret. Ilyen játékosok mellet öröm megspórolni egy keveset is. Jó lesz az új egy időre, legalább a csapat hangulata helyre rázódik, mert nem szeretném, ha az tenné tönkre a szezont.. :S Bár elégedett a csapat, de az önbizalom csapnivaló.. szépen változik.. Hétvégén meg rangadó..
  • karajjj
    el...
    bottal a fejét
  • geo91
    elvered
  • karajjj
    na bazz, oké, hogy ma megvertünk egy nb2-es csapatot, de eddig tartott a mák, megkaptam a következő fordulóra az nb1-es listavezetőt
  • geo91
  • gercse
    hát a múlt héten esett vissza középszerűről gyengére,
    Edző: Matthias Rösler (2010-07-24 óta). Ő egy jó edző. A tapasztalata világklasszis, gyenge vezetői képessége van, és támadó szellemű.
  • karajjj
    én most szerződtettem egy jó edzőt gyenge vezetői képességgel
  • banok
    Magyar Kupa
    Somogyország - Banok FC 3 - 6
    37378 néző

0 - 1 Jacco Veenstra 33'
    1 - 1 Luigi Morselli 40'
    1 - 2 Jacco Veenstra 50'
    2 - 2 Jarkko Mourujärvi 64'
    2 - 3 Jacco Veenstra 65'
    2 - 4 Arnaud Pétin 71'
    3 - 4 Domenico Scalise 72'
    3 - 5 Jes Jensen 80'
    3 - 6 Arnaud Pétin 85'
  • sapkafej
    1 szezon után kezd el esni asszem?
  • JimKirk
    Hat ez baromi jo... Mennyire esett vissza?
  • JimKirk
    En most csereltem le a "jo" edzot egy megfelelore, megfelelo vezetoi kepesseggel! Sikerult is a csapatnak megtartania a nyugodt csapatszellemet.
  • gercse
    most hogy éppen témánál vagyunk,
    én sikeresen benéztem ezt a mondatot:
    "Edzőképzés saját játékosból
    Ha egy játékosból képzel edzőt, megtartja a vezetői képességét. "
    Azt hittem, hogy nem fog romlani a vezetői képessége, de akkor ez nem azt jelenti, mert az edzőmé romlott.
  • Magic Boy
    Minél nagyobb a vezetői képessége annál jobb.

A támadó vagy védekező felfogás (nekem egyik se) meg attól függ, hogy a csapatodat hol akarod erősíteni.
  • sapkafej
    ne spórolj a vezetői képességen
  • sajtburger
    Nos, ahogy gondolni lehetett kikaptunk, b csapat játszott ifikkel, ez volt a cél. Viszont a bevételből gondolkodok egy edző vásárlásán.

Jó edző csapnivaló vezetői képességgel? Ez az optimális a csapatra és a játékosokra nézve, illetve a fejlődést tekintve? Támadó vagy védekező az számít?
  • JimKirk
    GODLIKE!!!
  • dartonita
    Tok mindegy,barimeccs volt,de nem ertem mi ez a falabverseny :)
  • jhetedikj
    Durva meccsen kaptam ki:

Pinnyéd CF - Doom FC. 1 - 2

0 - 1 Sébastien Plouviez 44'
    1 - 1 Yohan Roosenboom 47'
    1 - 2 David Tranchida 105'
    sárga Marvin Michael Ganglmair 34'
    sárga Tjeerd Harmans 44'

piros Marvin Michael Ganglmair 54'
    piros Tjeerd Harmans 81'

sérült Sisebuto Gorostidi 35'
    sérült Golan Lapidot 44'
    sérült Jimmy Marcusson 44'
    sérült Rogério Maizena 55'

a 2 piros-t én kaptam az összes sérült az ellenfélé
  • Magic Boy
    Te legalább győztél 11-esekkel, nem úgy mint Jakuza001 nemrég a kupában.
    Pedig ő is hasonlóan sok 11-est lőtt.
  • dartonita
    Dénes Fedeles hosszú gondolkodás után iszonyatos erővel a jobb alsó sarok mellé vágta a labdát. Ezen nem volt értelme filozofálni, az eredmény változatlanul 0 - 0. Reynaldo Sáenz de Baranda jól helyezett lövést küldött a bal sarokra, de a csalódott Nyíregyházi-szurkolók bánatára Hasan Aygün remek vetődéssel hárított. Az eredmény nem változott, továbbra is 0 - 0. A mérkőzés sorsdöntő pillanatában nagy nyomás nehezedett Krisztián Tordai (Szinkopa) vállaira, el is rontotta lövését, mely Juan Manuel Laguna Zabia kezei között halt el. Az állás 0 - 0 maradt. Lőrinc Janovszki (Nyíregyházi) higgadtan és teljes erőből rúgta el a labdát, de a kapus, Hasan Aygün széttárt karjai blokkolták a lövést. Nincs gól, az állás maradt 0 - 0. Guillem Millaret maga volt a tanácstalanság mintaképe a labda tizenegyespontra állításától egészen a büntető égbe lövéséig. Kimaradt a lehetőség. A magabiztos Tommy Gannon (Nyíregyházi) pontos lövése rakétaként száguldott a kapu felé, de Hasan Aygün jól helyezkedett, így nincs gól. Fanis Agaliotis magabiztosan futott a labdának, jól helyezett lövését azonban Juan Manuel Laguna Zabia kiütötte, így maradt az állás 0 - 0. Maurilio Forti pár lépéses nekifutás után lazán helyezett a kapu fölé. David Darín (Szinkopa) higgadtan és teljes erőből rúgta el a labdát, de a kapus, Juan Manuel Laguna Zabia széttárt karjai blokkolták a lövést. Nincs gól, az állás maradt 0 - 0. Jens Storholt idegei egyszerűen felmondták a szolgálatot, rosszul helyezett lövését Hasan Aygün könnyedén ütötte ki. Krisztián Szűcs (Szinkopa) ma egész nap bizonytalanul mozgott a pályán, ez a lövése is gyengére sikerült. 0 - 0 maradt az állás. Juan Manuel Laguna Zabia idegei egyszerűen felmondták a szolgálatot, rosszul helyezett lövését Hasan Aygün könnyedén ütötte ki.

Ez igy valami vicc vagy a hattricken ilyen uberfasza a meccsmotor?
  • Magic Boy
    59 000 eFt-ért vettem, úgy akarom eladni, hogy ehhez képest minnél több pénzt kapjak érte.
  • sapkafej
    rookie mistake!
  • gabber_saviola
    60 ért persze, hogy elviszik.
  • Magic Boy
    Szerinted így sérülten elviszik?
  • gabber_saviola
  • Magic Boy
  • Magic Boy
    2 hetes lett, de a 10 orvos hátha lehozza 1 hetesre péntekig.
  • Magic Boy
  • gabber_saviola
    tapaszos vagy több hetes lett?
  • Magic Boy
    Ma az edzőmeccsen lesérült az a védőm, akit tegnap kiraktam átadóra.
  • gabber_saviola
  • kovacsgeri
    A balhátvédem 4 gólt lőtt a kupameccsen, és így simán továbbjutottam! xD
  • gercse
    nekem egy 5öd osztályút sikerült legyűrni, nem számítottam rá, de meglett
  • geo91
    elmész a faszomba :DDDDD NAGYGRAT! meg is érdemli, hogy lebecsült.
  • karajjj
    nb2-es csapatot vertem a kupában bassszátok meg!!!!!!! :DDDDD
  • bende999
    Hali mindenkinek. Még uj vagyok itt, a Harrtickot is nem rég kezdtem. De nagyon tetszik de még van mit tanulnom és ha valaki tud némi jó tanáccsal szolgálni és van kedve az keresse a VII 331 osztályban oroszlán nevű csapatom. Múlthéten kikaptam sajna igy most 2. vagyok de szeretnék feljutni a VI-ba. Korai lenne?Az ifim nagyon gyenge. Előre is köszi.
  • karajjj
    lehet, hogy ne volt elég embere
  • daver88
    hát azt látom...:(
  • Magic Boy
    Az lehet, de máris vezet ellened.