22246
Hattrick
-
#19044 Real_Madrid_FC - Kopters 1 - 1
1 - 0 Sepp Mouritzen 4'
1 - 1 Sven Hoefer-Jani 59'
Atom védelem ellen csak sikerült jól kijönni az 55. perc utáni 3-4-3-ra átállás után...bal oldalon sérült volt egy 5+ csillagos védője, szerencsére onnan sikerült rúgni az egyenlítő gólt. -
#19043 8:0-ra vezetek laza játékkal és nem botcsapat az ellenfél. :) -
#19042 A 71. percben 3-3. Nagyon szoros :o -
#19041 1-0ra megyunk a felidoben egy 3-4-3 ellen.Egy-egy sargalap,nala egy kp serules.Izgalmasnak tuno,de keves helyzetet hozo meccs.Bizom benne hogy behuzom,eleg szarul kezdtuk az idenyt.Jot tenne a moralnak. -
#19040 Nalam kiallitottak az egyik kopzeppalyasomat, ra par percre sikerult is szepitenie az ellenfelnek! Tul sok van meg hatra ebbol a meccsbol:) -
#19039 Nekem sajna eddig nem jön be amit terveztem, 1:0 oda, széleken nem tudunk mit kezdeni az 5 védővel...48. perctől viszont állítottam 3-4-3-at vesztett állásnál, hátha bejön a kockáztatás..:) -
#19038 Mar 3-0! Nagyon bejott, hogy megtamadtam a bal oldalat az ellenfelnek, ugyanis rendszeresen balhatved nelkul allt fel! -
#19037 egyetértek. nyilván aki már az ő szintjén volt, annak már jókora nagyképűség is hozzáadódott a dologhoz, "mi az hogy nem én nyerek?" -
#19036 Errol van szo!
Eddig minden jol alakul, a 2. percben megszereztem a vezetest! -
#19035 Ezer éve nem láttam szívós játékost. :) -
#19034 Ezt értem, de a való életben is hiába rajzolja fel Mourinho a táblára a taktikákat, hiába figyelik meg az ellenfelet, könnyen lehet, hogy kikapnak. Hiába tölt ezzel sok időt, lehet, hogy nem jön be. A HT is ilyen, a sok ráfordított idő ne jelentsen már automatikus győzelmet!
A valós focisban is van random, nem is kevés. Sokszor egy pillanatnyi forma dönt, vagy egy véletlen megmozdulás. Ha ez nem lenne, akkor unalmas lenne a foci.
A véletlennek mindig is volt és lesz is szerepe a HT-ben, az újítások után annyi változott, hogy te magad tudod a véletlen szerepét csökkenteni vagy növelni egy-egy jó taktikai húzással, vagy észrevétellel. De egy jó észrevételtől ne legyen már 100% esélyem győzni, csak legyen több, mint nélküle.
És ne azért kapjak ki csapattól, mert a tulajdonosa naponta tud 5 órát foglalkozni vele, én pedig csak kettőt! -
#19033 Szívós? -
#19032 a specialitása miatt adtam ki érte ennyit:
-
#19031 Nem nem a trukkok miatt, hanem az ido amit beleolt az vesztette el a jelentoseget.
Olyanna valt a jatek, hogy hiaba monitorozta az ellenfeleket hosszu heteken honapokon keresztul, a random faktor tonkreteszi a raforditott idot. Nem a legjobb manager nyer, hanem az akihez eppen a merkozesmotor az adott pillanatban a merkozesen kedvez.
Leirta jo hosszan peldakkal. Semmi koze nem volt az idohianynak az elhatarozasahoz. Pontosan az idofaktor amit beleolt az valt feleslegesse es haszontalanna. -
#19030 -
#19029 Régen voltak trükkök, amelyek alkalmazásával nagy esélyed volt a győzelemre. A meccsmotor változtatásával azonban ez megváltozott, és csökken annak az esélye, hogy bizonyos beállításokkal szinte biztosan nyersz, a véletlen-faktor mintha kicsit nagyobb lenne azóta.
Ez nem tetszett neki, abbahagyta. De ettől nem dőlt össze a világ. -
#19028 Szerintetek a holnapi ellenfelem ellen mi lehet a nyerő taktika? Amit eddig játszottuk azzal meglehet? Picit félek, de bízok a srácokban. Elmúlt szezonban is egy igen random győzelmet szerzett, akkor az ezüst érembe került.. :S -
#19027 Na meg nem tetszettek neki a változások. -
szise #19026 Időhiány. -
#19025 Mi volt a pontos ok amiért abbahagyta? Nem lehetett rossz csapat, sajnos én nem ismertem őket. :/ -
karajjj #19024 pont valamelyik nap néztem én is -
geo91 #19023 tudom hogy már rég abbahagyta, de akkor nem szép látvány, hogy az ország egykor legjobb csapata tulajdonos nélkül van... -
#19022 Mar vagy egy eve abbahagyta. Le is irta egy hosszu postban a monologjat, amivel szaz szazalekig egyetertek. -
geo91 #19021
-
#19020 Insallah:) -
#19019 Remélem én kapok a játékosomért még sérülten is annyit, amennyit gondoltam. -
#19018 Azt hittem tobbet kapsz majd erte. -
#19017 Az nem baj, mert ha megtanul védekezni, akkor nő a variációs lehetőségek száma. -
karajjj #19016 na nekem meg a legjobb csatárom fejlődött védekezésben :D -
#19015 Eladtál egy játékost, és kaptál 47 500 eFt-ot.
Ennyi lett a vege.Igazad lett Jim. -
#19014 Nálam két javulás volt a héten.
Remélem sikerül a hétvégén elhoznom legalább egy pontot, mert elég sokat agyaltam a taktikán. -
#19013 Váltottam átadás edzésre. Egyből 5 játékosom lépett szintet (2 db 3=>4, 2 db 2=>3, 1 db 5=>6). ;) -
#19012 Krisztián Tordai
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Védekezés képessége középszerű szintről megfelelő szintre fejlődött.
Hat ez turo.Mult heten senki,most ez az egy :/ -
#19011 Vegre tortent valami!:)
Egy képesség növekedett! Csaba Nahóczky A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége jó szintről remek szintűre változott.
Egy képesség növekedett! Noel Fazekas A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége jó szintről remek szintre fejlődött. -
#19010 te vagy a favorit -
#19009 jaja, van turelmi ido. 2 hét alatt meg simán, egy hazai meccsel már feltornázod az egyenleged 100 alá. -
karajjj #19008 na gyorsan utána is néztem, 2 hét türelmi idő van, úgyhogy no para :D -
karajjj #19007 -100 millió alatt csőd van?
mert tegnap rányomtam a stadionfejlesztésre kíváncsiságból, aztán kiderült, hogy engedi a gép, viszont így jövőhéten -123 millióval fogok zárni :S -
karajjj #19006 most nézem, hogy hétvégén még rangadót is játszok a csoportelsővel -
karajjj #19005 van ez a csaj, a ht-wiki, na ő mondja, hogy:
Edzők típusai
Háromféle felfogású edző létezik: "Támadó szellemű", "Védekező szellemű" és "Semleges". Ők különböző módon befolyásolják a játékosok teljesítményét a meccs alatt. A megfelelő edző kiválasztása nagyban függ az edzés típusától. Nézd meg az Edzőválasztás részletekért.
Támadó -- támadó szellemű, növeli a csapat támadadóértékeléseit, de ugyanakkor csökkenti a védőértékeléseit.
Védekező -- védekező szellemű, növeli a csapat védőértékeléseit, de ugyanakkor csökkenti a támadadóértékeléseit. Ez az edző adja a legtöbb bónuszt.
Semleges -- nincs kedvezmény, egyformán növeli a támadó- és védőértékeléseket is, de csak kis mértékben.
Edzői képesség
A tehetséges edző magas edzői képességgel rendelkezik, és tudja a megfelelő módszereket, amivel a fiatal játékosokat gyorsabban és eredményesebben edzheti. Ez a képesség sosem lehet nagyobb remek szintnél.
Vezetői képesség
Az edző vezetői képessége befolyásolja, milyen gyorsan változik magától a csapatszellem; ha a csapatszellem a középérték (hűvös) alatt van, jobb vezetői képességű edzővel gyorsabban éri el ezt az értéket, ha pedig felette van, akkor a pluszt tovább megtartja.
A csapatszellemet közvetlenül növelő/csökkentő hatások (Laza játék, Szezon legfontosabb mérkőzése, esetleges esés eladásnál, vételnél) mértéke mindig adott; nem függ a vezetői képesség szintjétől. Egy jó vezetői képességgel megáldott edző azonban jobban ki tudja használni a laza játékból származó előnyöket (az így nyert plusz csapatszellem tovább megmarad, ha hűvös fölé ment), és hamarabb túljuttatja a csapatot egy szezon meccse okozta hullámvölgyön (ha a csapatszellem hűvös alá esett).
A Laza játék és a Szezon legfontosabb mérkőzése opciók a fentiek miatt így kevésbé vonzóak egy rossz vezetői képességű edzővel bíró csapatnak; míg egy jó vezetővel akár a szezon tétmeccseinek nagy részét is megérheti végiglazázni, hiszen a magas szinten tartott csapatszellem többet erősít a középpályán, mint amennyit a laza játék csökkent.