Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a sérülésbõl felépülõ játékosom visszatérése óta az elsõ bajnokiján játszik. (:
Úgy vettem észre a tapasztalata egy játékosnak majdnem annyit ér, mint a képessége. Ezért nem tudott a középpályásom 5 csillag felett hozni, mivel pocsék tapasztalata volt megfelelõ erõnléte mellett. Ilyen ragyogó tapasztalatú játékosból pedig jó edzõt is lehet majd faragni.
Ha meg ugy is leveri a kozeppalyad, akkor eros vedelem kontra jatek, vagy a szeleken megbontani, ha a felallasa ott gyengebb.
Van par variacio, ami sikeres lehet, de a legegyszerubb modja a gyozelemnek, ha uralod a kozeppalyat nagy mertekben.
“Kemény mérkõzést várok, hatalmas szerencsével a három pont is meglehet, de a döntetlenre nagyobb az esély. Sõt, a Rafko jóval esélyesebb nálunk. Nem baj, oroszlánként küzdünk tovább, bárhogy is alakul a mérkõzés. Gyõzzön a jobbik!”
Foxtrotty:
A szurkolói klub () 1 269 szurkolójának elvárása: “Szoros lesz“.
Rafko:
A szurkolói klub () 2 130 szurkolójának elvárása: “Szoros lesz“.
Ez nagyjából le is fedi a lényeget.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
György
te ezt írtad, de ha nem látszik a formán belüli érték akkor azt hogyan fogja mégis megnézni ember??
anno 1987
Bizony, mar regota szerettem volna egy pontrugot a csapatba, hat most ez is sikerult!😊
Kivancsi vagyok hogy fognak holnap muzsikalni az uj jatekosaimt.
Ha ket het mulva sikerulne legyoznom idegenben a Taksonyt, akkor nagyon kozel kerulnek a bajnoki cimhez!
Én pedig 2 játékos között vacillálok, hamarosan lejár a licitjük, mind a kettõ jöhetne, de egyikre van zsé.. :S
Pasquale Cipriani
valami az súgja, ha lehet a csatár kellene.. de nehogy felhúzzák.. :S
Raphaal Eibel
Lehet kirakom a masik vilagklasszis KP-t is 0 eFt-s kezdovel, hatha elviszik 400 000 eFt-ert. Hatszaz millioert akar titanit vagy jobbat is lehetne venni, annyit meg pont ki tudnek gazdalkodni.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Most van a bankban 800 milliom, ebbol meg ma megprobalok igazolni egy jobb KP.-t.
Gyuri te meg ha nem tudod, legalább hülyeséget ne mondj.
anno 1987
Playmaking =14.05
Playmaking =14.15
Playmaking =14.31
Playmaking =11.09
Playmaking =11.24
Playmaking =11.4
ezek mitet jelentenek?:$
Nem olyanra gondolok, hogy kezzel kell minden heten megadni mit edzettek, hanem a heti adatokbol sajat maga mutatja, hogy pl jatekszervezesbol 20%-on all es a maradek 80% meg 6 het.
A HO-ban van egy plugin, de az nagyon korulmenyes es ha egy hetet nem jol adsz meg mar fals adatot kozol.
Egy képesség növekedett! Miros³aw Berezowski
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége középszerû szintrõl megfelelõ szintre fejlõdött.
Egy képesség növekedett! Thyago Silva Lima
A játékos Átadás képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.
Egy képesség növekedett! Tim van Bonn
A játékos Átadás képessége gyenge szintrõl középszerû szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Olli-Pekka Weberstetter
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.
Egy képesség növekedett! Seran Corts
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.
Egy képesség növekedett! Ottó Eisenhoffer
A játékos Átadás képessége katasztrofális szintrõl pocsék szintre emelkedett.
Egy képesség növekedett! Sándor Bussy
A játékos Átadás képessége középszerû szintrõl megfelelõ szintre emelkedett.
Van jó 450 millióm, szerintetek vegyek egy világklasszis játékszervezésû kp. megfelelõ átadással, és talán egy jó kis pontrúgás képességgel.
Kemény lesz a végjáték! <#fejvakaras>#fejvakaras>