Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor jó taktika ez, ha erõs a csoport, és a csapatod a gyengébbek közé tartozik. Én mondjuk a helyében nem így játszanék.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Illovszky vérbeli középhátvéd véleményem szerint. 😊
Mindkét csapatnak nagyon jó a védelme, de a támadása pocsék. Ezért egyik csapat sem tudott gólt szerezni a helyzetekbõl, a juHarcos pedig egy rögzített helyzetbõl betalált. Történhetett volna fordítva is.
Szerencséje volt, aligha hinném, hogy ezt sokszor el tudná játszani. 😊
0 - 1 Jaunutis Stukys 19'
1 - 1 Róbert Holecz 33'
1 - 2 Niccolò Fasani 41'
1 - 3 Chuck Oyama 51'
1 - 4 Chuck Oyama 57'
2 - 4 Gergõ Vass 65'
2 - 5 Niccolò Fasani 77'
2 - 6 Jaunutis Stukys 81
Majdnem lemásoltuk a múlthetit, akkor 6-1 lett😊 tartom a 3. helyet, nagyon kiegyensúlyozott a csoport.
hatalmas meglepetés volt a csoport másik mérkõzésén, akik nem tudják hogyan kell egy jóval erõsebb csapatot megverni, az nézze meg juharcos taktikáját...5-5-0 ellentámadással...
jövõ héten vele jáccok, valamit ki kell találnom, várom az ötleteket 😊
Fc Cczet - Pinnyéd CF 1 - 6
0 - 1 Marty Colquhoun 24'
0 - 2 Marty Colquhoun 27'
0 - 3 Arsenio Florentín 40'
0 - 4 Marvin Michael Ganglmair 52'
1 - 4 Cristiano Gadanha 65'
1 - 5 Piero Minardi 71'
1 - 6 Piero Minardi 73'
Veretlenül vezetem a csoportot továbbra is.
anno 1987
Óriási mérkõzésen vertük meg a legnagyobb ellenfelünket, akiknek a 2 sérültjük nagyon hiányozhatott. Magabiztos játékkal a 4. Catalunya - Tapolca meccsen már nem született döntetlen. Így 6 pontos elõnyünk van, 29-3-as gólkülönbséggel. Cipriani vezeti a góllövõ listát, valami elképesztõ a srác, a klub legnagyobb igazolása talán, eddig a szezonban 17 gólt vágott és hol a vége még.. ? 😊
Viszont ideje erõsítésekbe kezdeni, vagyis nézelõdni. Ha feljutunk, nem szeretnénk nullázni, így középpályára kellene egy durva játékos illetve egy világklasszis csatár.
Mivel több klasszis védõ ifjonc van a klubnál, nekik pedig játéklehetõségre van szükségük, és nem jelentene akkora gyengülést, ha egyik védõm helyett Tompos játszana, hisz õ már ragyogó védekezésû. Így egy védõ eladáson gondolkozok, szerintetek melyikõjüket adjam el, és mennyit kapnék értük?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Elkerultunk a veszelyes zonabol,valszeg a bentmaradas ezzel meglesz.
<#eljen>#eljen>
Viszont a 25 éves középpályásom megsérült 3 keresztre, a fenébe.
Foxtrotty - FC Hungary United 2:1
1 - 0 Marshall Thearle 12'
2 - 0 Marshall Thearle 21'
2 - 1 Laurits Klode 30'
Grifoni 2 - 1 Kisszállás (321771676)
1 - 0 Adam Wojdak 25'
1 - 1 Kurt Heytens 58'
2 - 1 Gábor Balázs 82'

Plusz sokszor az ifik miatt csütörtöki meccset kell lekötnöm, hogy a friss fiatal egybõl játszhasson és megkapja az edzést még aznap.
Mivel többen is feldobták már a témát, hogy kellene itt az sg-n is csinálni egy házi bajnokságot, ezért úgy gondoltam, hogy vágjunk bele.
Elsõ körben mindenképpen szeretnék jelzést kérni, hogy hány csapatra számíthatok.
Hogy a rendezésben ne legyen hiba, esetleg viták elkerülése érdekében úgy gondolnám, hogy a www.cupmanager.org oldalán rendeznénk a dolgot. Csak egy regisztráció kell a hattrickes csapattal, be kell lépni a kupába, és onnantól kezdve minden automatikus...sorsolás-meccsek kiosztása stb stb...(természetesen a HT-n belül nektek kell lekötni a meccseket)
Aki benne lenne a dologban, az kérem jelezze, hogy adott esetben a leghamarabb elindulhassunk.
Én meg megint nyertem 😄 Totti-team - Hajdu FC 2 - 3
Messze túlszárnyalják a fiúk az elképzeléseimet, és tartjuk a 2.pozíciót 😄
HatStats 214-171
Szóval kicsi meglepetés 😄
Egyébként eladó játékos, 17 éves és 4 naposan, jó gólszerzéssel.
Scoring =7.62
100 tagú cigányzen - Magic Family 2 - 0
Azt nem értem, hogy már a második meccsemet bukom el úgy, hogy kimaradnak a helyzeteim, pedig Nagyszerû csatárom van.
Hogy lehetne javítani a helyzetkihasználásomon?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1 - 0 Jaunutis Stukys 17'
2 - 0 Nicolas Boulay 36'
3 - 0 Niccolò Fasani 71'
3 - 1 Romolo Lovisi 78'
4 - 1 Jaunutis Stukys 88'
5 - 1 Chuck Oyama 89'
6 - 1 Niccolò Fasani 89'
Kötelezõ gyõzelem, utolsó 2 percet nem kicsit megnyomtuk 😊
0 - 1 Pablo Jiménez Huertas 11'
0 - 2 Gábor Balázs 31'
a második gól lövõje egy frissen leigazolt 17 éves védõpalántám, akinek mellesleg lenyûgözõ a pontrúgása.
ha nem cseszem el, még a 3. hely is meglehet a végén
29774 nézõ
0 - 1 Lajos Lalusz 19'
0 - 2 Lajos Lalusz 34'
0 - 3 Lajos Lalusz 74'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Elsõ felvonás döntetlenre végzõdött, mint az elmúlt szezonban a két meccs. Kiegyenlített volt a találkozó nagyon, hazai pályán viszont mindenképpen gyõzni szeretnénk jövõ héten, ami nem lesz könnyû.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amúgy én gondolkozok, hogy ha jól alakul a következõ két meccsem, akkor eladom az egyik védõm. 19 éves, lenyûgözõ védekezésû és jó játékszervezésû, 400 milla körül mozoghat az ára.. lehetne belõle erõsíteni talán.. :S Ha feljutnánk, mindenképpen kéne egy durva fiatal kp.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nekem nemsokára a titáni +1 középpályásom lesz, de akkor már tényleg kénytelen leszek megválni tõle 😞
Most ez tenyleg nagy szo nalam,mert csunyan elpicsazott szinte mindenki az elso felevben.Ha meglesznek az 5* os vedoim akkor mar sanszosabb hogy megint elcsapat lehetek,sokat gyengultunk a tavalyi eladasok utan.
A klasszikusok klasszikusa. A Bajnokság a tét az elkövetkezendõ két meccsen. Óriási a tét, óriási harc várható. Ajánlani tudom ezt a két meccset bárkinek. Mi a legerõsebb kezdõ 11-el fogunk pályára lépni, célunk a gyõzelem, nem is lehet más, visszavágni az elmúlt szezonért, eldönteni az idei szezont. Tapolcánál két kulcs játékos sérült, így megsebezve lépnek pályára, de a sebzett vadnál nincsen rosszabb!
Hajrá Catalunya!