22246
Hattrick
  • Sysfox
    Négy kapusom volt, mert vettem két magyar kapust, ezért eladom a két külföldit.

A 20 éves remek spanyol elment 112.500e forintért, a másik jó védéssel elvileg 45.000-et ér, de jelenleg 94.000e-nél jár a licit. :)
  • JimKirk
    Mar a szezon elejen is mondtam neked, hogy ha nincs sok eselyed ,akkor idegenben mindenkeppen allitsd be az ellentamadast, sot akar a laza jatekot is megprobalnam, hiszen a kp-t az ellentamadassal ugyis feladod. Nekem ketszer sikerult igy (lazazva) pontot rabolnom a ket legerosebb csapattol, egyszer idegenben, egyszer itton.

Igaz en 5-4-1-ben toltam ezeken a meccseken. Most valoszinuleg en is az 5-3-2-t allitanam be.
  • kovacsgeri
    Több esélyed lenne szerintem, mintha középen támadást játszanál. Rizikós, de hogyha nem tudsz erősebb középpályát összerakni, mint ami neki van, akkor érdemes ellentámadni.
  • sajtburger
    Azt amúgy tudja valaki, hogy a csapatkapitányt lecserélik, vagy lesérül ect. akkor ki veszi át a helyét, mi szerint adja át a szalagot?
  • sajtburger
    5-3-2-re gondoltam nah, még kora volt kicsit.. :)
    De akkor ha a védőim átadása csapnivaló vagy gyenge szint körül van, akkor is érdemes bevállalni az 5 védős ellentámadást? Igazából győzelmi esélyeim hát nem tudom.. de pontot jó lenne menteni idegenben főleg.. :S
  • daver88
    19 éves 20 napos csatárom ma kiemelkedő lett jó átadással...még egy szintet belenevelek, addigra világklasszis lesz a 21 éves csatártársa, és utána eladom...ez a terv, aztán ki tudja mit hoz a jövő..:)
  • kovacsgeri
    5-4-2vel semmiképp sem tudsz :)
    viccet félretéve, ha ellentámadást választasz akkor 5-3-2 a javasolt taktika, én azt próbálnám ki, akármi történhet
    5-4-1et nem ajánlom, mert 1 csatárral szinte esélytelen a gólszerzés, és ha kapsz 1 gólt buktad a meccset
  • sajtburger
    Szerintetek a hétvégi ellenfelem ellen milyen taktikával lépjek pályára, hogy legyen esélyem pontot szerezni? Én egy 5-4-2-es ellentámadásra gondoltam, bár a védőim átadása abszolút nem nagy.. a középen támadás 5 védővel pedig eléggé.. feladom jellegű.. szerintetek?
  • kopaszqtya
    Okés.
    Kiraktam rengeteg játékost átadólistára és a mai nap akkor veszek még pár játékost.
  • JimKirk
    Azert gratulalok, hogy idaig sikerult eljutnod!
  • JimKirk
    Max. 17 es fel eveseket vegyel, ne 17 es 20 ev kozottieket, 20-21 evesen mar el kell adni oket!:)

En is KP-kat edzenek a helyedben, vegyel hat 17 eves jatekost megfelelo jateszervezessel es legalabb kozepszeru atadassal, az atadas a masodik legfontosabb kepessege egy kozeppalyasnak.
    Igen, a mostani osszes belso kozepalyasodat add el! A barikon jatszon az egyik garnitura(harom jatekos), a bajnokikon meg a masik(szinten harom jatekos).

Nem tudom mennyi penzed van, vagy lesz, de mindenkeppen erdemes lenne olyan ifjoncokat venni, akik megfeleloen tudnak atadni, ezeket majd ket-harom szezon elteltevel nagyon jo aron lehet majd eladni.

Vegyel fel 10 darab masodedzot is, valamint 3-4 szovivot, hogy tobb szponzor penzt kapjal .
  • banok
    Hát kiestem a kupából. 2-7-re kaptam ki. :( Jobb volt az ellenfél ehhez nem fér kétség ráadásul a játékosaim most esnek át egy formahanyatláson.
  • Magic Boy
    Ne a TSI-t figyeld, hiszen az sok mindentől függ (Pl. formától, erőnléttől).

A játékosok tulajdonsága a lényeg.

Döntsd el, hogy mit akarsz edzeni és az oda igazolj a szezon végén (a szezon végén vannak padlón az árak), míg azokat a játékosokat akiknek a helyére igazoltál a szezon elején (akkor vannak a leg magasabban az árak) tedd átadólistára.
  • kopaszqtya
    Rendben.
    Köszi a segítséget, akkor ma bevásárlok pár középpályást 17-20 éveseket és ráállok a játékszervezés edzésére.

A mostani játékosaimat adjam el? vagy velük mi legyen? illetve még olyan kérdésem lenne, hogy a TSI-t érdemes-e figyelni vagy mire jó?
  • Magic Boy
    Én a helyedben kezdésként középpályásokat edzenék.

A középpályád elég gyenge, de a csatársorod még gyengébb.
  • kovacsgeri
    Egy posztot kell edzeni tartósan.
    1. veszel egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel ez kb 53 000e Ft emlékeim szerint (ahogy látom neked egy megfelelő edződ van, ezt most lehet, hogy kár lenne még leváltani a vezetői képesség miatt)
    2. veszel x darab kb jó képességű 17 évest az edzett posztokra

2 szezon múlva az edzett főképességek (pl gólszerzés) már kb ragyogó szinten lesznek és több százezret érnek majd a játékosaid, és a csapatod is erősebb lesz.

az edzett poszt választása szvsz:
    védekezés - 10 játékost lehet edzeni=nagy profit, de elég lassú a fejlődés, és a csapat támadása gyenge lesz a meccseken az 5 védős felállás miatt
    játékszervezés - 6 belső kp + 4 szélső edzhető, talán ez a legjobb megoldás, mert eredményesebb lehet a csapatod, miközben profitálsz is
    csatáredzés - 6 csatár edzhető max, viszonylag gyorsan fejlődnek, és erős támadósorod lesz kis időn belül

érdemes lenne ezek közül választanod egy edzésformát
  • Magic Boy
    Továbbjutottam és sérültem sincs.

Magic Family - FC Borsodi 2 - 0

1 - 0 Paolo Zambelli 22'
    2 - 0 Miroslav Ploskuòák 26'
    1 sárga lap Reiner Heilshoop 6'
    1 sárga lap Jean Hainaut 27'
    1 sárga lap Miroslav Ploskuòák 83'

Kis mákkal akár a következő fordulóból is továbbjuthatok.
  • kopaszqtya
    Lehet, hogy rosszul állítottam be az eddzéseket, mert mindenhol ment valami edzés.Most kicsit átnéztem amiket küldtél és változtattam rajtuk.
    Remélem így már jobb lesz.
  • JimKirk
    Az edzes a legfontosabb, tehatezzel kezd!
  • JimKirk
    Szia!

Jol latom, hogy nem edzel fiatal jatekosokat? Eloszor azt kell eldontetned, hogy melyik posztot szeretned edzeni, gondolok itt a kapusokra, vedokre, kozeppalyasokra, vagy a csatarokra.

Kezdesnek ezt az oldalt mindenkeppen atolvasnam. Itt szinte minden szukseges infot megtalalsz a fo kepessegekrol, a masodlagos kepessegekrol, az edzesekrol es a taktikakrol.

A Hattrick Wiki-bol is sokmindent megtudhatsz!

Aztan, ha van meg kerdesed, akkor nyugodtan tedd fel itt nalunk!
  • kopaszqtya
    Sziasztok!
    Kicsit több mint 2 éve játszok a játékkal még is úgy érzem mintha nem fejlődnék.
    A következőben kérném a segítségeteket.Vegyetek egy pillantást a csapatomra ha kérhetem, hogy megtudjam mindent jól csinálok-e.
    Még annyi észrevételem lenne, hogy akármilyen erősségű játékost veszek a meccseken csak 4-5 csillagos teljesítményt tud nyújtani ezzel lehet valamit kezdeni?Továbbá azt sem értem, hogy az edzést jól állítottam-e be.Most az erőnléti edzés 15%-on van az edzésintenzitás pedig 100%-on.
    Itt éritek el a csapatomat ---> Vecsés FC. Hungary (95830)Budapest, VI.752 .
    Előre köszönöm azoknak akik segítenek.
    Üdv Kopasz
  • jhetedikj
    Az se véletlen, hogy a ht fórumon is be van tiltva a játékosok hirdetése, néha engem is már zavar itt.
  • Jakuza001
    Na ezektol a serulesektol parazok en is mostanaban, mert az elozo ket idenyben szinte mindig rengeteg serultem volt, arrol nem is beszelve, hogy a rangadokon mindig minimum 2 emberem leserul mindig. (raadasul erdekes modon mindig a legmeghatarozo jatekosok a merkozes szempontjabol) Ezert veszitettem el az idennyitot is amikor a legnagyobb vetelytars ellen jatszottam idegenben es persze a 24K TSI-s kozepso vedom a merkozes elejen leserult, igy nagyon legyengult a vedelmem, mert csak egy 3k-s jatekos setalt fel helyette es igy kaptam ki egy gollal 5-4-re , amikor egy nalam erosebb csapatot pontosan kitaktikaztam a szelso tamadasokkal a gyenge szelso vedelmet kihasznalva.
  • Magic Boy
    Egy verhető meccset hoztam lazázva B csapattal.

Remélhetőleg megérte a kupát előtérbe helyezni, nyerek holnap és nem sérül le senkim.
  • JimKirk
    Gratulalok mester!
  • geo91
    azért mert téged nem érdekel, mást még érdekelhet. egyszerűen ugord át legközelebb.
  • sapkafej
    ez a topik kicsit mindigis egy miújságacsapatommal-közös-blog volt, néha van 1-2 érdekes téma, poén, meg flém. hozzá kell szokni
  • Zenszkij
    Moderálom, de ennek az embernek azon kívül, hogy kit adna el,meg 5-0ra nyert, nincs kommentje. Az "eheti ifije" már qrvára nem izgat, inkább olvasgatom a ti értelmesebb kommentjeiteket. Mellesleg ez nem reklám fórum sztem. Ne haragudj Geo, de ezt gondolom.
  • geo91
    moderáld magad!
  • Magic Boy
    Kockáztattam a kupa miatt (B csapat, laza játék), de bejött és remélem szerdán az derül ki, hogy meg is érte.

AC Milan Hungary - Magic Family 0 - 1
    0 - 1 Mortimer Cappelle 86'
    1 sárga lap Balázs Makádi 34'
    1 sárga lap Bogdan Kawecki 40'
    Tapaszos lett Álvaro Varela 5'
    Tapaszos lett Mortimer Cappelle 35'

Az egyik tapaszos és az egyik sérült az én játékosom.
  • Jakuza001
    Na igen sokan szeretnenek ilyen csoportot az 5. osztalyban, ahol a csapatok atlag TSI-je 10k korul van csak. Egy erosebb csapat van csak ilyen teren ott (kb 30k a csapatatlag), de az meg nevetseges mert hiaba van 5-6db 50k-100k koruli jatekosa, mikozben a tobbi 400-500 TSI koruli csak, nem is veletlen hogy csak a 4. a tabellan. LOL
  • JimKirk
    Szerintem realis eselyed van valamelyik rajatszast ero hely megszerzesere.
  • REALista
    Én 4:2-re kikaptam a hétvégén de még mindig vezetem a tabellát.
  • jhetedikj
    Ha így haladok gyorsan ki fogok esni. Jövő héten szerencsére egy bot jön, utána meg a szélsőket is középre fogom irányítani, remélem az hatásos lesz.
  • banok
    Eladó az eheti ifim

József Répa (328112369)
    17 éves és 53 napos, következő születésnap: 2011-10-05
    Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
    Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Banok FC (2011-08-06 óta)
    TSI: 330
    Fizetés: 58 eFt/hét
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Specialitása: Kiszámíthatatlan

Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 6/20 megfelelő
    Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 3/20 csapnivaló
    Gólszerzés: 4/20 gyenge
    Pontrúgás: 2/20 pocsék

Határidő: 2011-08-10 18:10
    Kikiáltási ár: 0 eFt
  • JimKirk
    Ennyit szamit a kozeppalya. Bar egy szorosabb vegeredmeny igazsagosabb lett volna.
  • Sysfox
    Peec Guns Team 1 - 4 Foxtrotty

0 - 1 Axel Schultze 14'
    1 - 1 Grzegorz Czmok 21'
    1 - 2 Zoltán Rozsos 26'
    1 - 3 Dimitri Georgelin 59'
    1 - 4 Zoltán Rozsos 78'

3. ebben a csoportban: VI.722
    Csapatszellem: földi paradicsom!
    Önbizalom: kiváló

• jhetedikj
    Pécsi UFC - Pinnyéd CF 2 - 0

1 - 0 Olexiy Kohman 18'
    2 - 0 Adam Wiebogen 60'

kikaptam a leggyengébb csapattól :(
  • Jakuza001
    Elado Ifi:

http://www78.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=328149942

Kálmán Sárosi (328149942)
    Hungary 17 éves és 72 napos, következő születésnap: 2011-09-15
    Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
    Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Tyúkszembrigád
    (2011-08-06 óta (4/46), 0n)
    TSI: 1 010
    Fizetés: 90 eFt/hét
    1 440 eFt/szezon
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    HTMS-pontok: Képesség: 317/Lehetőség: 1856

Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 4/20 gyenge
    Játékszervezés: 5/20 középszerű