22246
Hattrick
-
kopaszqtya #19886 Hosszas nyeretlenségi szériát szakítottunk ma meg, nem várt győzelmet arattak az újonnan szerzett fiataljaim egy jóval erősebb csapat ellen.
Így talán már biztosan maradok a hatod osztályban.
Vecsés FC 1 - 0 Komáromi Postások SE (337408797)
1-0 Oliver Lepp 15'
1 sárga lap Marcus Dimmling 75' enyém
-
#19885 Tha Gunners Fc - Fc. Catalunya 3 - 1
2. félidőben kaptunk egy gólt, amivel végül esélyünk se volt egy döntetlenre..
Elgondolkodtam, hogy van-e értelme folytatni.. gazdaságilag hétről hétre rosszabb helyzetben vagyunk, a csapat kiesésre áll, minek így az egész? Célunk a bent maradás lett volna, de most már egyre messzebb van ez a kép, VI.-ban játszani meg nem életcél.. lehet ennyi volt.. -
#19884 Csak én nem gólszerzést edzek, ezért nálam egy csatár például nem fejlődik.
De meggyőztetek, a fiatalabbakat választom. Thx. -
#19883 Rynart FC-Fc Balláb 1:0
Lazázva:) -
#19882 Viszont 8-9 ev a difi, es azalatt rengeteget edzhet, akar a mostani ar duplajaert is eladhatod 24-25 evesen, ha ugy gondolod. -
#19881 A fiatalt kesobb is el tudod majd ennyiert adni, vagy ha eppen olyanja van a piacnak, akkor joval dragabban!:) En is a fiatalabbat vennem meg. -
#19880 Megy meg innen valaki a magyar-sved meccsre?
Mi geoval a T-ben leszunk. -
#19879 Hasonló, csak egy fiatal kap 5-6 csillagot, egy tapasztalt pedig 7-8-at. Ez azért elég nagy különbség. -
#19878 Az elso egyertelmuen, ha hasonlo tudasuak. -
#19877 Melyik a jobb?
Fiatal (20-21), rutintalan csatár 350.000e-ért vagy idősebb (28-30), tapasztalt csatár 250.000e-ért?
Mondjuk a gólszerzése egyezik. -
#19876 Tyúkszembrigád 6 - 0 Fapuma
31668 néző
1 - 0 Tim van Bonn 5'
2 - 0 Kostas Paltopoulos 13'
3 - 0 Balázs Krasznai 32'
4 - 0 Tim van Bonn 83'
5 - 0 Olli-Pekka Weberstetter 84'
6 - 0 Bengt Nøhr 89'
A versenyfutas az elso helyert folytatodik. -
#19875 Spartacus 1 - 0 ->JUVENTUS<-
1 - 0 Luca Berrutti 61
Legyoztem a csoportelsot, pedig en sem MOTS-oltam. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon gyenge napot fogott ki az ellenfel. Meg nem tudom mit allitok be jovo heten, ha most csak gyenge KP-je volt, akkor jovo heten max. kozepszeru lehet majd. Bar azt sem hiszem, hogy nekem megint osszejonne a jo kp. -
#19874 Foxtrotty - Retek Powa 1:0
A szokásos, gólgazdag mérkőzés. De legalább nyertünk.
-
#19873 Én megnyertem a csoportrangadót 1-0ra, pedig nem is MOTS-oltam. Idegenben egy X is bőven elég lesz, de ha beállítom a MOTS-ot, akkor a középpályát is viszem majd. -
#19872 1. félidő: Tha Gunners Fc - Fc. Catalunya 2 - 1
66%-ban birtokolja a hazai csapat a labdát.
A bajnokság, talán legerősebb együttese otthonában játszunk, talán jók leszünk egy döntetlenre, most is csak egy nagyon kicsi különbség van, mint mindig. -
#19871 Ennyi volt számomra idén a kupa.
Magic Family - Coconuta F.C. 0 - 5
0 - 1 József Józsa 3'
0 - 2 Szabolcs Pintér 17'
0 - 3 József Józsa 26'
0 - 4 József Józsa 54'
0 - 5 József Józsa 74'
1 sárga lap Elõd Buzás 9'
1 sárga lap Szabolcs Pintér 73'
A két sárga az övé.
Nem bírtam a szabadrúgás lövőjével (3-at lőtt szabadrúgásból).
A Match Analysis szerint 2-1 lett volna neki a reális eredmény. -
#19870 Síküveg 0 - 1 Szinkopa
Rohadtul utalok jatektordeles ellen jatszani,de egy szabadrugasgol dontott a javunkra.Serules edzett poszton,az eredmeny viszont klassz. -
#19869 Igen, de bíztam benne, hogy legalább helyzetünk lesz, ennek ellenére nagyon kicsi volt a különbség, már megint. :S
A következő 2 meccsen de leeht 3 is lesz, megpróbálom amit írtál az utolsó 5 fordulóban viszont jó lenne össze hozni azt a bent maradást, de ehhez egy kis szerencse is kéne, mert szezon első felében eddig nagyon nem volt. :(
Az öreg csatárom se épült még fel, így eladom, több mint 1 hónapja sérült, az anyagiakkal is küszködünk rendesen.. hát jobb szezonra számítottam azért. :/ -
#19868 nem tudom mit mondjak
úgy álltam neki a csoportnak, hogy nem fejeztem be az igazolást, leépítettem a csapatot kicsit, de arra épp elégnek gondoltam hogy a fiatalokkal bent maradjunk. erre 6 forduló után:
- 2. helyezés
- egyedüli veretlenség a csoportban
- legtöbb lőtt gól
- legkevesebb kapott gól
- Dinçer Enver 8 góllal vezeti a góllövőlistát
-
#19867 Eleg jol megy neked iden a jatek!:) -
#19866 AttractTeam - Magic Family 0 - 4
0 - 1 Jan Fehér 38'
0 - 2 Mortimer Cappelle 50'
0 - 3 Antoine Villa 61'
0 - 4 Luke Alter 69'
1 sárga lap Manolo Ortiz-Tamés 37'
A sárga az övé.
Tartalékokkal lazázva biztosan nyertünk.
A legjobbjaimmal kiállok a kupában és megpróbálunk helytállni ellne. -
#19865 Tegnapi meccsem:
United Futeból Club:Rynart FC 0-7
Lazázva:) -
#19864 Nem tudhattad elore, hogy most csak kozepszeru kozeppalyaja lesz. Gondolom az eddigi meccseibol indultal ki, akkor viszont ertheto, hogy megprobaltad az ellentamadast.
A kovetkezo ket meccseden viszont nyugodtan allitsd be az ellentamadast, es a laza jatekot, eselyed nem lesz egy remek kp ellen, meg 4-4-2-ben sem.
En maradnek az 5-3-2 mellett, 3 tamadora allitott kozeppalyassal, hogy legyen legalabb egy megfelelo, talan jo kozepso tamadasod. Igy talan lesz eleg embered elol a kontratamadasokhoz.
A kovetkezo ket meccsedet nyugodtan aldozd fel a csapatszellem feltornazasara, neked az utolso 4 meccseden kell pontokat szerezned, akkor jatszol a gyengebb csapatokkal!
Nincs meg semmi sem veszve!
-
#19863 Kerestem, de nem talaltam sehol, pedig regen ha jol emlekszem, akkor a beallitasoknal lehetett megadni a biztonsagi kodot, amivel a chpp alkalmazasok el tudtak erni a HT adatbazisat. -
#19862 Fc. Catalunya - Acél Művek FC 0:2
Listavezető ellen egy szoros első félidő után simán kikaptunk. Abszolút nem voltunk gyengébbek náluk, lehet kár volt feladni a középen támadást és ellentámadást nyomni.. már mind1.
Egyre távolabb a bennmaradó helyek, megpróbálkozunk majd egy 4-4-2-el majd a köv. fordulókban, ha az se jön be, akkor tényleg nincs helyünk az V.-ben, ha még nyamvadt szerencsénk sincs sose.. -
#19861 juHarcos 0 - 1 Kopters
0 - 1 Jaunutis Stukys 19'
4 csapat 10 pontos csapat van a csoportban.. -
#19860 trógerek 0 - 3 Spartacus
0 - 1 Luca Berrutti 34'
0 - 2 Selmo Fontana 61'
0 - 3 Philipp Dücker 69
Kotelezo gyozelem lazazva!
A ket kovetkezo meccsemen oda-vissza jatszom a listavezetovel. -
#19859 Vigyétek!
Bálint Nyitrai (328891150) -
#19858 marpet 0 - 3 Tyúkszembrigád
0 - 1 Kostas Paltopoulos 6'
0 - 2 Dirk Linschoten 17'
0 - 3 Dirk Linschoten 29' -
#19857 Letöltöttem egy programot, ami security code-ot kér, viszont a hattrickben nincs ilyen beállításom. Akkor hol lehet beállítani? -
kopaszqtya #19856 Újabb játékosom került átadólistára.
Maximiliano Iñiguez (268444539)
Chile 31 éves és 82 napos
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 2/20 pocsék
-
#19855 Hello mindenki!
Észrevettem, hogy legnagyobb reményt adó egykori ifi játékosom - akit felhozatala után 500 millió Ft-ért tudtam eladni -, már egy ideje nem fejlődött, és most csak úgy ránéztem az őt birtokló csapatra, melyről kiderült, hogy bot-csapattá minősült vissza.
Ti sem tudtok olyan megoldásról, hogy valahogy ki lehetne őt tetetni játékospiacra, ugye?
Szerintem nagy kár érte, mert anno korosztályos válogatottba kerülésről is esett szó. -
#19854 Megvan az 5.vilagklasszis vedo is :) -
#19853 Jackpot!
Dimitar Genkov(kozeppalyas) A játékos Védekezés képessége középszerű szintről megfelelő szintre emelkedett.
Juho Mikkola(csatar) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége középszerű szintről megfelelő szintre fejlődött.
Philipp Dücker(hatved) A játékos Védekezés képessége lenyűgöző szintről világklasszis szintre fejlődött.
Ádám Keveházi(hatved) A játékos Védekezés képessége lenyűgöző szintről világklasszis szintre emelkedett.
-
#19852 A következő meccsem is nehezebb (bár símán hoznom kéne), de az utána 2 hétben oda-visza vágó az egyik olyan csapattal akivel versenyt futunk a 2. helyért. -
#19851 itt már no chance. Ha a bajnokságban vannak necces meccseid a következő hetekben akkor a tartalékcsapat+PIC. -
#19850 Ahogy nezem az elozo kupameccsen is a legjobbjaival jatszott, tehat nem sok eselyed lesz. -
#19849 Szerintetek neki menjek a legjobbakkal és búcsúzzak emelt fővel.
vagy most már koncentráljak a bajnokságra (erősebb ellenfél jön) és áljak ki ellene a tartalékokkal? -
#19848 -
#19847 A következő fordulóban egy 2. ligás védő edzőt kaptam Coconuta F.C. személyében.