22246
Hattrick
  • kopaszqtya
    Hosszas nyeretlenségi szériát szakítottunk ma meg, nem várt győzelmet arattak az újonnan szerzett fiataljaim egy jóval erősebb csapat ellen.
    Így talán már biztosan maradok a hatod osztályban.
    Vecsés FC 1 - 0 Komáromi Postások SE (337408797)

1-0 Oliver Lepp 15'
    1 sárga lap Marcus Dimmling 75' enyém
  • sajtburger
    Tha Gunners Fc - Fc. Catalunya 3 - 1

2. félidőben kaptunk egy gólt, amivel végül esélyünk se volt egy döntetlenre..

Elgondolkodtam, hogy van-e értelme folytatni.. gazdaságilag hétről hétre rosszabb helyzetben vagyunk, a csapat kiesésre áll, minek így az egész? Célunk a bent maradás lett volna, de most már egyre messzebb van ez a kép, VI.-ban játszani meg nem életcél.. lehet ennyi volt..
  • Sysfox
    Csak én nem gólszerzést edzek, ezért nálam egy csatár például nem fejlődik.

De meggyőztetek, a fiatalabbakat választom. Thx.
  • kazai21
    Rynart FC-Fc Balláb 1:0

Lazázva:)
  • Jakuza001
    Viszont 8-9 ev a difi, es azalatt rengeteget edzhet, akar a mostani ar duplajaert is eladhatod 24-25 evesen, ha ugy gondolod.
  • JimKirk
    A fiatalt kesobb is el tudod majd ennyiert adni, vagy ha eppen olyanja van a piacnak, akkor joval dragabban!:) En is a fiatalabbat vennem meg.
  • JimKirk
    Megy meg innen valaki a magyar-sved meccsre?

Mi geoval a T-ben leszunk.
  • Sysfox
    Hasonló, csak egy fiatal kap 5-6 csillagot, egy tapasztalt pedig 7-8-at. Ez azért elég nagy különbség.
  • Jakuza001
    Az elso egyertelmuen, ha hasonlo tudasuak.
  • Sysfox
    Melyik a jobb?

Fiatal (20-21), rutintalan csatár 350.000e-ért vagy idősebb (28-30), tapasztalt csatár 250.000e-ért?

Mondjuk a gólszerzése egyezik.
  • Jakuza001
    Tyúkszembrigád 6 - 0 Fapuma
    31668 néző

1 - 0 Tim van Bonn 5'
    2 - 0 Kostas Paltopoulos 13'
    3 - 0 Balázs Krasznai 32'
    4 - 0 Tim van Bonn 83'
    5 - 0 Olli-Pekka Weberstetter 84'
    6 - 0 Bengt Nøhr 89'

A versenyfutas az elso helyert folytatodik.
  • JimKirk
    Spartacus 1 - 0 ->JUVENTUS<-

1 - 0 Luca Berrutti 61

Legyoztem a csoportelsot, pedig en sem MOTS-oltam. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon gyenge napot fogott ki az ellenfel. Meg nem tudom mit allitok be jovo heten, ha most csak gyenge KP-je volt, akkor jovo heten max. kozepszeru lehet majd. Bar azt sem hiszem, hogy nekem megint osszejonne a jo kp.
  • Sysfox
    Foxtrotty - Retek Powa 1:0

A szokásos, gólgazdag mérkőzés. De legalább nyertünk.
  • kovacsgeri
    Én megnyertem a csoportrangadót 1-0ra, pedig nem is MOTS-oltam. Idegenben egy X is bőven elég lesz, de ha beállítom a MOTS-ot, akkor a középpályát is viszem majd.
  • sajtburger
    1. félidő: Tha Gunners Fc - Fc. Catalunya 2 - 1

66%-ban birtokolja a hazai csapat a labdát.

A bajnokság, talán legerősebb együttese otthonában játszunk, talán jók leszünk egy döntetlenre, most is csak egy nagyon kicsi különbség van, mint mindig.
  • Magic Boy
    Ennyi volt számomra idén a kupa.

Magic Family - Coconuta F.C. 0 - 5

0 - 1 József Józsa 3'
    0 - 2 Szabolcs Pintér 17'
    0 - 3 József Józsa 26'
    0 - 4 József Józsa 54'
    0 - 5 József Józsa 74'
    1 sárga lap Elõd Buzás 9'
    1 sárga lap Szabolcs Pintér 73'

A két sárga az övé.

Nem bírtam a szabadrúgás lövőjével (3-at lőtt szabadrúgásból).

A Match Analysis szerint 2-1 lett volna neki a reális eredmény.
  • dartonita
    Síküveg 0 - 1 Szinkopa
    Rohadtul utalok jatektordeles ellen jatszani,de egy szabadrugasgol dontott a javunkra.Serules edzett poszton,az eredmeny viszont klassz.
  • sajtburger
    Igen, de bíztam benne, hogy legalább helyzetünk lesz, ennek ellenére nagyon kicsi volt a különbség, már megint. :S

A következő 2 meccsen de leeht 3 is lesz, megpróbálom amit írtál az utolsó 5 fordulóban viszont jó lenne össze hozni azt a bent maradást, de ehhez egy kis szerencse is kéne, mert szezon első felében eddig nagyon nem volt. :(

Az öreg csatárom se épült még fel, így eladom, több mint 1 hónapja sérült, az anyagiakkal is küszködünk rendesen.. hát jobb szezonra számítottam azért. :/
  • Fyrex
    nem tudom mit mondjak

úgy álltam neki a csoportnak, hogy nem fejeztem be az igazolást, leépítettem a csapatot kicsit, de arra épp elégnek gondoltam hogy a fiatalokkal bent maradjunk. erre 6 forduló után:

- 2. helyezés
    - egyedüli veretlenség a csoportban
    - legtöbb lőtt gól
    - legkevesebb kapott gól
    - Dinçer Enver 8 góllal vezeti a góllövőlistát
  • JimKirk
    Eleg jol megy neked iden a jatek!:)
  • Magic Boy
    AttractTeam - Magic Family 0 - 4
    0 - 1 Jan Fehér 38'
    0 - 2 Mortimer Cappelle 50'
    0 - 3 Antoine Villa 61'
    0 - 4 Luke Alter 69'
    1 sárga lap Manolo Ortiz-Tamés 37'

A sárga az övé.
    Tartalékokkal lazázva biztosan nyertünk.
    A legjobbjaimmal kiállok a kupában és megpróbálunk helytállni ellne.
  • kazai21
    Tegnapi meccsem:

United Futeból Club:Rynart FC 0-7

Lazázva:)
  • JimKirk
    Nem tudhattad elore, hogy most csak kozepszeru kozeppalyaja lesz. Gondolom az eddigi meccseibol indultal ki, akkor viszont ertheto, hogy megprobaltad az ellentamadast.

A kovetkezo ket meccseden viszont nyugodtan allitsd be az ellentamadast, es a laza jatekot, eselyed nem lesz egy remek kp ellen, meg 4-4-2-ben sem.

En maradnek az 5-3-2 mellett, 3 tamadora allitott kozeppalyassal, hogy legyen legalabb egy megfelelo, talan jo kozepso tamadasod. Igy talan lesz eleg embered elol a kontratamadasokhoz.

A kovetkezo ket meccsedet nyugodtan aldozd fel a csapatszellem feltornazasara, neked az utolso 4 meccseden kell pontokat szerezned, akkor jatszol a gyengebb csapatokkal!

Nincs meg semmi sem veszve!

• JimKirk
    Kerestem, de nem talaltam sehol, pedig regen ha jol emlekszem, akkor a beallitasoknal lehetett megadni a biztonsagi kodot, amivel a chpp alkalmazasok el tudtak erni a HT adatbazisat.
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Acél Művek FC 0:2

Listavezető ellen egy szoros első félidő után simán kikaptunk. Abszolút nem voltunk gyengébbek náluk, lehet kár volt feladni a középen támadást és ellentámadást nyomni.. már mind1.

Egyre távolabb a bennmaradó helyek, megpróbálkozunk majd egy 4-4-2-el majd a köv. fordulókban, ha az se jön be, akkor tényleg nincs helyünk az V.-ben, ha még nyamvadt szerencsénk sincs sose..
  • daver88
    juHarcos 0 - 1 Kopters
    0 - 1 Jaunutis Stukys 19'

4 csapat 10 pontos csapat van a csoportban..
  • JimKirk
    trógerek 0 - 3 Spartacus

0 - 1 Luca Berrutti 34'
    0 - 2 Selmo Fontana 61'
    0 - 3 Philipp Dücker 69

Kotelezo gyozelem lazazva!

A ket kovetkezo meccsemen oda-vissza jatszom a listavezetovel.
  • sapkafej
    Vigyétek!

Bálint Nyitrai (328891150)
  • Jakuza001
    marpet 0 - 3 Tyúkszembrigád

0 - 1 Kostas Paltopoulos 6'
    0 - 2 Dirk Linschoten 17'
    0 - 3 Dirk Linschoten 29'
  • Deer
    Letöltöttem egy programot, ami security code-ot kér, viszont a hattrickben nincs ilyen beállításom. Akkor hol lehet beállítani?
  • kopaszqtya
    Újabb játékosom került átadólistára.
    Maximiliano Iñiguez (268444539)
    Chile 31 éves és 82 napos
    Védés: 2/20 pocsék
    Védekezés: 3/20 csapnivaló
    Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
    Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
    Átadás: 7/20 jó
    Gólszerzés: 7/20 jó
    Pontrúgás: 2/20 pocsék
  • FlDutchman
    Hello mindenki!

Észrevettem, hogy legnagyobb reményt adó egykori ifi játékosom - akit felhozatala után 500 millió Ft-ért tudtam eladni -, már egy ideje nem fejlődött, és most csak úgy ránéztem az őt birtokló csapatra, melyről kiderült, hogy bot-csapattá minősült vissza.
    Ti sem tudtok olyan megoldásról, hogy valahogy ki lehetne őt tetetni játékospiacra, ugye?

Szerintem nagy kár érte, mert anno korosztályos válogatottba kerülésről is esett szó.
  • dartonita
    Megvan az 5.vilagklasszis vedo is :)
  • JimKirk
    Jackpot!

Dimitar Genkov(kozeppalyas) A játékos Védekezés képessége középszerű szintről megfelelő szintre emelkedett.
    Juho Mikkola(csatar) A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Védekezés képessége középszerű szintről megfelelő szintre fejlődött.
    Philipp Dücker(hatved) A játékos Védekezés képessége lenyűgöző szintről világklasszis szintre fejlődött.
    Ádám Keveházi(hatved) A játékos Védekezés képessége lenyűgöző szintről világklasszis szintre emelkedett.

• Magic Boy
    A következő meccsem is nehezebb (bár símán hoznom kéne), de az utána 2 hétben oda-visza vágó az egyik olyan csapattal akivel versenyt futunk a 2. helyért.
  • banok
    itt már no chance. Ha a bajnokságban vannak necces meccseid a következő hetekben akkor a tartalékcsapat+PIC.
  • Jakuza001
    Ahogy nezem az elozo kupameccsen is a legjobbjaival jatszott, tehat nem sok eselyed lesz.
  • Magic Boy
    Szerintetek neki menjek a legjobbakkal és búcsúzzak emelt fővel.
    vagy most már koncentráljak a bajnokságra (erősebb ellenfél jön) és áljak ki ellene a tartalékokkal?
  • Sysfox
  • Magic Boy
    A következő fordulóban egy 2. ligás védő edzőt kaptam Coconuta F.C. személyében.