Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Egy idõben nekem sem mûködött, de most speciel jó pár napja.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

sajtburger
Árbecslõ nálatok se mûködik már egy jó ideje?

Ingman12
Te jóságos ég! Én is 4-0-ra nyertem, a legjobbam nélkül. El se hiszem. Arra gyanakodom, hogy elfelejtette beállítani a csapatát ellenem. <#vigyor>

Mindenesetre ezzel feljöttem a második helyre, két pontra a listavezetõtõl. A következõ körben hozzá látogatok, nem lesz könnyû találkozó.

Sysfox
Athletic Hatvannégy - Foxtrotty 0:4

Egyre közelebb a IV. osztály... 11 pontos elõnnyel vezetem a csoportot.

JimKirk
Nalam minden a tervek szerint halad, zuhanunk kifele a VI. osztalyba, ott majd veszek par idosebb jatekost a nem edzett posztokra, hogy meglegyen a felsohaz. A vedoknek meg kell egy szezon, aztan valtok kp. edzesre.
Ingman12
Most nézem, természetesen pont a hétvégén lesz eltiltva a legjobb középpályásom, pont a legnagyobb rivális ellen. Ezért imádom én a Hattricket.

Ingman12
Szép a csak három kapott gól. 😊

Én is egész jól állok most, csak 1 vereség és 1 döntetlen, a többit behúztam. Sajnos még így is ketten vannak elõttem, igaz csak két ponttal, de erõs csapatok. Jön is a rangadó az egyikkel, pokolian nehéz találkozó lesz.

Sysfox
Belváros - Foxtrotty 0:6

Elég nagy elõnyre sikerült szert tennem!

JimKirk
Igy kell! Mondjuk en orvost csak serules eseten veszek fel.
Sysfox
Segédedzõ 10
Sportpszichológus 2
Szóvivõ 5
Gyúró 4
Orvos 4

Összesen 25

Ingman12
Ilyen nekem is volt pár hónapja az egyik játékosomnál, aztán a másik nap (vagy talán 2 nap múlva) meg visszakapta. <#whatever>

Ingman12
Ezzel nem nagyon foglalkoztam, szóval ne vedd szentírásnak az én beállításaimat. A sérültek közepesen jönnek, de inkább ritkábban, a súlyosságuk nem szokott nagy lenni, általában 1 hét. Amúgy a pénzt is sajnálom rájuk. <#vigyor> Szerintem nincs sok értelmük, kivéve talán a segédedzõknek.

Segédedzõ - 6
Orvos - 1
Szóvivõ - 1

Másból nincs egy alkalmazottam se.

Ingman12
Végre sikerült egy egész normális csatárt szereznem, csupán 278 millióért. Természetfeletti gólszerzésû, csak 25 éves és a fizetése is viszonylag alacsony.

Kellett ez a minõségi erõsítés elõre.

Burdi
srácok tudnátok egy kicsit segíteni a személyzet beállításánál?
mi az opcionális, vagy ahogy nektek be van állítva. majd másfél éve nem néztem rájuk.. el is felejtettem 😄
eddig így áll:
Segédedzõ 8
Sportpszichológus 3
Szóvivõ 4 t
Gyúró 8
Orvos 5

nincs sérültem, 1.helyen állok. edzést 15-99-ben nyomom. erõnlétük- sok remek és pár jó.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Sysfox
"Sajnálatos módon Védekezés képessége földöntúli (16) szintrõl titáni (15) szintre esett vissza."

Ezt hogy? 24 éves!

<#ijedt><#boxer>

Ingman12
Egyébként azt hiszem a fõ változást azt hozta a csapatnak, hogy pár hete feljebb tettem az edzésintenzitás arányát.

Jobban bírják erõnlétileg, nem fáradnak el. Régen rengeteg gólt kaptam az utolsó percekben. Lehet elõbb kellett volna megcsinálnom ezt...

Ingman12
Azt hittem befejezõdik a jó kezdésem, de eddig 4/4-es mutatóval vezetem a tabellát. 20 rúgott és 3 kapott gól.<#wow2>Fantasztikusan kezdtük az idei szezont, remélem a folytatás is hasonló lesz.

A keretet illetõen most nincs nagy problémám, egy jó kis védõ kellene még olyan világklasszis szinten, illetve kapusból egy kis ugrás. Ha már itt tartunk, mennyire számít a kapus erõssége? Most éppen az egykori saját nevelésem véd, sima jó védéssel. Még a pontrúgása is katasztrófális (amúgy a játékszervezése megfelelõ <#vigyor>).

A másik kapusom szintén csak jó védéssel rendelkezik, de legalább a pontrúgása megfelelõ, bár még így is gyenge összességében.

Ok.Kösz az infót és a felvilágosítást!
valószínûleg válogatott esélyes játékosod van, ezért kértek erre, de ha bármi ilyen van és az oldalon látod ezt a logót, akkor semmi gond, ez biztonságos oldal:
Sziasztok!
Kaptam egy levelet amelyben azt írták hogy egy bizonyos HT-World.org oldalra regisztráljak és küldjem be az egyik játékosomat...
Mivel eddig nem hallottam ilyenrõl ezért szeretném megkérdezni hogy mennyire megbízható ez az oldal?
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Sysfox
Ibron - Foxtrotty 0:2

Vezetem a csoportot az ötödben, 9 pontom van, mindhárom eddigi meccset megnyertem.

JimKirk
En iden nem fogok igazolni, ezert meg nem tudok velenyt nyilvanitani rola. Jovore is max. annyit, hogy ne essek majd ki a VI.-bol.
Ingman12
Kinek hogy kezdõdött a szezonja?

(A max. licitet még mindig utálom. <#vigyor> Nagyon felvitte az árakat és nagyon nehézzé tette az igazolásokat, ráadásul ezzel szinte el is tûnt a 'szerencse faktor' is.)

dartonita
Szerbusztok menedzserek.
En is ujra belevagtam a jatekba.Eddig keves meggyozodessel kapusokat edzettem,ahhoz eleg volt sajat ifikkel+kapussal felallni,kiesni az utolso osztalyba es szepen gyujtogetni.

Most igy sokszaz millio penzzel nekiallok csatart edzeni,mert huztam egy normalisat az ifiktol.Melle vettem meg 5 db picurkat,es kitalaltam a 3-4-3as taktikat.Most toltottem fel oregebb 'sztarokkal' a csapatot + az edzenivalokkal.Tok 0-rol kezdjuk el az epitkezest vegulis,meg az ifisulimat is megszuntettem anno,csak ez a gepi ize van...sima jatekosmegfigyeloi rendszer.Vettem egy durva oreg fickot,aki majd a turelmi ido lejarta utan atveszi az edzeseket is.Szelso jatekot talaltam ki,az uj igazolasaim ket nap mulva bizonyithatnak.
Van valami esetleg altalam nem ismert titka a csatarok edzesenek,vagy csak annyi hogy beszorod oket sorba elol,3 masikat pedig szerdan es kesz?

sajtburger
Köszönöm! 😊 Igyekszek az uborka szezonban megerõsíteni a középpályát, szélre keresünk egy kiváló játékost. Gondolkodtam még egy csatár igazolásában, de talán ott vagyunk a legstabilabbak, kár lenne megbontani. Szélre kéne egy jó játékos, és kész a csapat. Viszont nem valami jó a piac, felmentek az árak.

Ingman12
Nézelõdök jobb csatárok iránt (frissítenem kell elöl is), titánikat már láttam 200 millió körül, legendásat is 250-ért, ráadásul a fizetésük sem túl magas.

Még kapargatom a pénzt egyre, de remélem elcsípek egyet a jövõben, és a max licit sem fog keresztbe tenni nekem.

JimKirk
Gratulalok!
Zenszkij
Új csoportom azonosítója: (19388) V.116. Írjátok már át légyszi, köszönöm.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sajtburger
Fc. Catalunya - Góóól FC 4 - 2
0 - 1 Tino Blasch 15'
1 - 1 Sándor Harkály 30'
2 - 1 Mátyás Fellner 31'
3 - 1 Pasquale Cipriani 34'
3 - 2 Palle Norling 52'
4 - 2 Pasquale Cipriani 57'

Sikeren abszolváltuk az osztályozót, immár harmadszor nem tudtak megingatni minket. Ez a csapat jövõre akár nagyot is alkothat, ifik nagyon ígéretes szinteken kezdenek játszani. Nagy gyõzelem, nagy Catalunya! 😊

Sysfox
Tudtam, hogy nem lesz jó a kép... <#csodalk><#levele>

Sysfox
2. helyen végeztem ebben a szezonban, elégedett vagyok, az elsõ elérhetetlen volt.

Sysfox
Szélsõjáték edzés:

1. A két szélsõ 100%-ot kap, a két szélsõhátvéd pedig 50-50%-ot.
2. Nem számít, ha a csatárt kitolod, nem kap edzést bárhol is van.

A "széleken támadás" az, ami a csatárok szélsõjátékát növeli (az összesét, függetlenül, hogy melyik csatárposzton játszik), de ez nem edzi a hátvédeket.

REALista
Üdv! Szélsõjáték edzésnél hogy kapják a játékosok az edzést?Gondolom a két szélsõ védõ és a két szélsõ középpályás kap 100%-os edzést de mi van a többiekkel õk is kapnak edzést?Az számít ha én kitolom a csatáromat vagy egy középsõ játékosom szélre?😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sysfox
Legendás ellentámadása van, erre kapott öt ellentámadást (ilyet mondjuk eddig nem láttam még), és mivel jó a támadása, bement mind.

Te is támadtál (ugye ellentámadást csak a te támadásod után kap az ellenfél), de a védelme sem volt olyan rossz, ezért ezek kimaradtak.

Erre a taktikára építette fel a csapatát gondolom.

sajtburger
Kikaptunk utolsó fordulóban, pedig volt sanszunk elcsípni a 4. helyet, így 6.-ak lettünk. Osztályozó immáron harmadszor, és elég necces ellenfelet kaptunk.

Ha utolsó fordulóra szezon legfontosabb meccsét állítottam, most is ráküldhetem, vagy ellenkezõleg - bebuktam így? :S

daver88
Én nyertem 7:0-ra...

Szezonmérleg:
14 13 1 0 60 5 55 40

Jöhet az ötöd, de vissza is fogok esni, középpályám ritka gyenge, februártól edzést is kell váltanom arra...

Magic Boy
Kikaptam hazai pályán 5-0-ra egy olyan meccsen, amit nyernem kellett volna minden statisztika szerint.<#wow1>

Valaki megmagyarázná, hogy hogyan lehetséges ez?<#conf>

Osztályozom egy olyan csoport bajnokával, ahova szívesen kiesnék, erre nem tulajdonos nélküli csapat lett belõle<#rinya>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sysfox
Tehát akkor most MOSToltál? 😄

Magic Boy
Mióta Hattrickozom nem mostoltam, most beállítottam.
Vesztenivalóm nincs!

BUÉK

JimKirk
Ennek ellenere nagyszeruen szerepelsz, gratulalok hozza!

BUEK!
Magic Boy
Hidd el eszemben se volt még feljutni csak így alakult.
Jobban örültem volna egy erõs 5.-nek, mint most ennek a 4.-nek.

gabber_saviola
negyedben azért pengésebb csapat kellene. Az én bajnokságomban esélyed sem lenne a feljutásra, pedig az egy ötödosztály.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
A csapat nem volt az elõzõ szezonban ilyen gyenge és én se értem, hogy mitõl lett ennyire gyenge, pedig erõsítem is rajta!

gabber_saviola
örülj neki, hogy csak 9 gólt kaptál attól a két csapattól ... jóval gyengébb vagy mind2nél.

amúgy grat, hogy egy ilyen gyenge csapattal a negyedben vagy.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Az elõzõ két fordulóban kaptam 9 gólt (elõtte 11 meccsen 24-et), ráadásul olyan meccseken, ahol kb. 4-et kellett volna kapnom max.

Ha valaki elmagyarázza, hogy ez miért történt azt megköszönném.

Ingman12
15-ért...már 5 millióért is lehetett szerezni simán...

És ez csak egy komplett kuka játékos volt.

Ingman12
Szívbõl gratulálok ehhez a hülyeséghez, hogy maximumot lehet beállítani...

Tudtam, hogy ez lesz. Szimplán akartam egy jó védekezésû kuka játékost a barátságos meccsekre, hogy a nagyoknak ne legyen esélyük megsérülni, de baromira nem tudom megvenni normális áron, mert az okos gyerek beállított egy rohadt számot, és a rendszer szépen licitálgat helyette.

Egy 24 éves jó védekezésû játékosért már kínomban megpróbáltam 70 milliót adni, hogy lássam mekkora határt állított be ez a hülyegyerek, de még akkor is rálicitált a rendszer.

Régebben az ilyet 15-ért, nagyon maximum 20-ért el lehetett vinni könnyedén, de ilyen nulla játékosért nem fogok 70-80 milliókat fizetni, mert NEM ÉRI MEG. Eltudom képzelni magasabb szinten, jobb játékosoknál hogy mûködik...

Egyszerûen undorító így az egész. Én se fogom már sokáig húzni a játékot szerintem.

JimKirk
Koszonom szepen!😊
Boldog szülinapot! 😊

★★★★★

Sysfox
De durva... 0:2-es félidõ után 3:2-re nyertem, és 4 pontra növeltem az elõnyömet a 2. helyen. 😊