Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Discoveryn is azt szokták mondani a licitvadászok, hogy van egy maximális felsõ határ, ameddig érdekli õket a raktár, ez ár felett még ha csábító is nem szabad vele foglalkozni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Jó dolog, mivel ha vásárolni akarsz akkor valszeg nagyon kell a pléja, és biztos, hogy van egy olyan ár, amit még megadsz a pléjáért. Akkor szar, ha sokan kinézték a pléját, de te olcsón akarsz vásárolni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ingman12
Egyelõre nem tudom hova tenni ezt, mármint hogy jó fejlesztés-e vagy rossz. Kérdés mennyire nehezíti/könnyíti meg egy adott embernek a vásárlást.

Pl. egy licitnél már megy a csata, de valaki beállít csak egy maximum értéket (fõleg ha van pénze, akkor elõnyös ez) õ pedig hátradõlve várja, hogy a rendszer megszerezze neki a játékost.

Meglátjuk majd milyen jövõje lesz.

gabber_saviola
fu tökjó. van mezszám és arca játékosoknak. 😊

JimKirk
Ennek az automatikus licitnek nagyon orulok, az eddigi leghanszosabb feljesztes, szamomra legalabbis.
Magic Boy
kénytelen leszek nem kapus posztu játékost játszatni, de az max. 3 csillagot tud.
Kösz Hattrick!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Sysfox
Beraksz valakit, aki nem kapus.

Nekem a két kezdõ szélsõm sérült meg legutóbb, és az egyik kezdõ középpályásom is az. Köszi ez is.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Magic Boy
A hétvégi nagy fontosságú meccs elõtt egy hét alatt lenullázta a Hattrick mindkét Kapusomat!
Az egyiket 2, míg a másikat 4 hétre!

Ilyenkor mit lehet csinálni, ha pénzem sincs épkézláb kapusra?

gabber_saviola
nekem egy dolog kellene a HT-ba, az pedig egy beépített HO. 😛

Fabio Capello
Viszont most egy csomó eddig csak támogatóknak elérhetõ cuccot elérhetõvé tettek nem támogatóknak is, ez egy jó jel.

gabber_saviola
Végre vége lett ennek a nekünkszületésnapunkvanezértvegyélvipet cuccosnak, erre nem elkezdik egy újabb ünnepivegyélvipet dologgal. 😄

Sysfox
Még a felugró ablakok vissza vannak! :S

Ingman12
Nagyszerû ez a támogatói reklám amúgy, ennél jobban már tényleg nem tudom hogy lehetne a képünkbe nyomni.

Magic Boy
Ha túljutok a kezdõ oldalon, akkor nálam sincs baj, de ott nagyon gyorsan lefagy, amióta az akciót hirdetik.

daver88
Nah, 2 titáni védõm mellett ma lett egy földöntúli is, lassan rá kell állnom a középpályás edzésre is, mert ott nagyon rosszul állunk...de mindennek az alapja a védekezés 😊

Sysfox
Nálam sem fagy!

JimKirk
Nalam nem fagy!
Magic Boy
Másnál is lefagyassza a Hattrick kb. egy hete a Firefoxot?

Mi lehet az oka?

gabber_saviola
persze, szerintem sem olcsó és valójában értelmetlen. nem lesz tõle gyorsabb az edzés, nem kapsz miatta jobb pléjákat ... egyszerûen szerintem csak pénzt akarnak csinálni a semmibõl.

JimKirk
VI.-ig biztos zuhanni fogok, ezt belekalkulaltam.
Ingman12
Úgy tûnik nem lesz könnyû éved, a negyedben újrakezdeni lehet megbosszulja magát. Bár nem tudom mennyire esélyes a kiesésed, és hogy milyen a többi csapat.

Ingman12
Amúgy ahogy néztem, nem olcsó a dolog. Egy hónapra 1300 Ft körül van, lényegében a semmiért.

Nem mintha terveztem volna, csak kíváncsiságból megnéztem az árakat.

JimKirk
8. helyet...............................
JimKirk
8-0-ra kikaptam, tartom a 4. helyet, meg a vegen kiesek!😊
Fabio Capello
3-0-ra nyertünk, tartom az ötödik helyet, még a végén bennmaradok 😊

daver88
Putusz 0 - 5 Kopters

0 - 1 Jaunutis Stukys 29'
0 - 2 Alkinoos Savakis 36'
0 - 3 Dániel Fekete 66'
0 - 4 Sven Hoefer-Jani 69'
0 - 5 Dániel Fekete 83'

Továbbra is veretlenül, 36 rúgott, 3 kapott gól mellett...

JimKirk
Kell a penz!
gabber_saviola
ezt a támogatói b@szást minek erõltetik ennyire?

Üdv mindenkinek!
Olvasgatom a fórumot és ritkán lépek ide fel,látom vannak uj forumozók is.
Én egy VI. oroszlán néven futó csapatot irányítok több kevesebb sikerrel!
Kérdésem megfelelõ vezetõi képességû edzõvel a földi paradicsom csapatszellem jó? 😊 A múlt héten csak 1 et esett most mire számitsak 2-re? szombatig?
sajtburger
Fc. Catalunya - Nagy-Ászok 3 - 2
38314 nézõ

1 - 0 Mátyás Fellner 20'
1 - 1 Robert Costajussà 62'
2 - 1 Pasquale Cipriani 75'
2 - 2 Robert Costajussà 80'
3 - 2 Norbert Kolarovszki 87'

Egy újabb bajnoksaspiránst sikerült legyõzni egy kiváló meccsen. Remekül teljesít a középpálya, a támadó sor Fellnerrel kiegészülve hihetetlen erõs lett, elsõ gólját meg is szerezte a mai meccsen. Talán ennyire erõs és kiegyenlített még nem volt a csapat. 😊

Ingman12
Értem, köszönöm. Akkor ez esetben a 18 éves saját nevelésem már most 5 csillagot hoz. Az erõnlétén még csiszolni kell, de úgy tûnik lehet belõle valaki.

Sysfox
Azt, hogy meccs végére mennyire fáradtak el a játékosaid. Pl. 4 sárga és 1 szürke csillag azt jelenti, hogy 5 csillagos teljesítménnyel játszott, de a végére 4 lett belõle a fáradság miatt.

Minél magasabb az erõnlét, annál kevesebbet veszít az adott játékos.

Ingman12
Osztályozásnál mit jelentenek a szürke csillagok a sárgák mellett? Sose jöttem rá, pedig nem ma kezdtem.

Ingman12
Régebben olvastam egy tippet, hogy a szurkolói bázis 20-25-szöröse nagyjából a megfelelõ stadion méret.

Én 22-vel szoroztam az eddigi átalakítások elõtt, elviekben ezzel neked is olyan 20 ezer körüli összeg jön ki most.

Hozzáteszem nem tudom mennyire elavult már ez a módszer.

maffi
911 tagú a szurkolói klubom. a 20 000 nem tûnik rossznak , lehet hogy megpróbálom, megnézem mennyibõl jönne ki.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Ingman12
Én anno egybõl feltoltam 20 ezerre, nem is volt vele dolgom egy ideig. A szurkolói bázisod számától is függ a dolog.

Ingman12
Strive FC. Hatodban vagyok, közepes erõsségû csoport.

A nagyobb ellenfeleken túl vagyok, a következõ három meccsen 9 pontot várok. Utána megint az eddigi száz százalékos listavezetõvel játszok, ezúttal idegenben, itt biztos a vereség. A következõ pár forduló pedig valószínûleg elég "tarkán" végzõdik majd.

maffi
ja, és kérnék szépen a hg-tól egy csapatnév, azonosító, csoport módosítást is, ha nem túl nagy kérés:
FC Meszkalin (1996982), VI.58

köszönöm szépen elõre is. szép napot!

maffi
sziasztok! ebben a szezonban jutottam fel a VI. osztályba. meg lehet a bennmaradás, igaz most egy kicsit szarul állok a sérülések miatt, de még nincs minden veszve. a stadiont ugye még nem fejlesztettem, mert feleslegesnek tartottam addig, amíg a 12 000 fõs alapot nem tudom megtölteni. na, mostanra ez már változott, szinte minden meccsemen teltház van. kérdés, hogy érdemes-e fejlesztenem most és ha igen, mennyivel. jelenleg 114 190 eFt van a számlámon.

Fabio Capello
Kikaptunk 2-5-re a második helyezettõl.

sajtburger
Fc. Catalunya - Várpalotai Bányász 3 - 4

Az elsõ helyezett ellen sikerült egy nagyon szoros meccset játszanunk, a végén vezettünk is, ám jött a Hattrick és 3 perc alatt megfordította a meccset, így kikaptunk. 😊) Viszont biztató ez a teljesítmény, annak tükrébe, hogy a középpálya gyengült, viszont a támadó sor erõsödött, úgy látszik kiegyenlítõdött a két rész ezzel. Biztató nagyon ez a szezon, jó a csapat, csak egy kis szerencse kéne.. :/

Ingnam neked mi a csapatneved és melyik csoportban vagy??

Sportfogdás profit közösség!!!! Facebookon like-olja mindenki!!

Sysfox
Izzadás - Foxtrotty 2:3

16 ponttal 2. helyen állok továbbra is.

Ingman12
Nem hiszem el, félidei 1-3-ról kikaptam 4-3-ra idegenben. A szerencse most nincs mellettem.

Sysfox
Az összeállítás: Fazekas - Rébeli-Szabó, Göllei, Lauer - Kasik, Vanczó, Pozsgai, Ormos, Hári - Riba, Molnár.

Mindenki magyar! 😊

Ingman12
Ezt a "sújtanak a sérülések" mondandómhoz csatoltam volna, de így tényleg magas labda volt. 😛

Hiába, ilyen késõn már nem ajánlatos írogatni, vagy ilyesmi gyöngyszemek a jutalma. 😄

Zenszkij
"kapusom is kidõlt, szóval vettem egy olcsóbb, gyengébb szélsõt" EPIC FAIL, bocsi ez magas labda volt. <#smile>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ingman12
Sajnos sújtanak a sérülések, a kapusom is kidõlt, szóval vettem egy olcsóbb, gyengébb szélsõt. Az addigi kezdõm úgyis már 32 év körül volt, így megvan az utódja.

Az õ keresése közben rátaláltam egy jó kis csatárra, el is hoztam 50 millióért. Csak remek gólszerzésû, de 5 csillagokat hoz, úgyhogy cserének, de akár a természetfeletti támadóm mellé kezdõként is el tudom képzelni. Még meglátom hogy teljesít, de erõsebb támadó vásárlását most nem tervezem.

PiszkosFred
Csak nehogy lerugjak az elso meccsen, ahogy az mar-mar szokas 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sajtburger
Sikerült összekuporgatni egy kis pénzt, gyorsan el is herdáltuk. Új szerzemény, Mátyás Fellner, 21 éves jó átadású és titáni gólszerzésû. 😊 Mind ezt 389 misiért, szerintem megéri, hosszú távra megoldva a csatár kérdés. 😊