22246
Hattrick
  • WinG
    Köszi :)
  • JimKirk
    Kezd ezzel!:)
  • WinG
    Hello, a segítségeteket szeretném kérni. Most regeltem, és érdekelne, hogy hogyan is érdemes kezdeni. Vásároljak be szar, de a szintemen még kemény játékosokat (~2 ezer TSI-vel), vagy inkább gyűjtsek és vegyek max 1-2 jobbat drágábban?
  • JimKirk
    VI.-ig zuhanok, uj csapatot epitek, vedot, kozeppalyast en fogok nevelni, csatarokat majd felig-meddig.
  • Sysfox
    Köszi mindkettőtöknek!

JimKirk, veled mi van?
  • JimKirk
    Sok sikert!
  • Ingman12
    Gratula! :)
  • Sysfox
    A 38. percben Dock - Foxtrotty 4:1
    A 90. percben Dock - Foxtrotty 4:5

Megnyertem a bajnokságot az ötödben, 4 pont előnyöm van az utolsó nem osztályozós feljutó előtt. És még kétszer otthon játszom.
  • Ingman12
    Ki is kaptam 1-0-ra.
  • Ingman12
    A legutóbbi fordulóban is megtalált a szerencse. Ezúttal a legjobb csatárom sérült le, aki ráadásul vezeti a góllövőlistát. Na mindegy, meglátjuk mi lesz.
  • Sysfox
    Egy időben nekem sem működött, de most speciel jó pár napja.
  • sajtburger
    Árbecslő nálatok se működik már egy jó ideje?
  • Ingman12
    Te jóságos ég! Én is 4-0-ra nyertem, a legjobbam nélkül. El se hiszem. Arra gyanakodom, hogy elfelejtette beállítani a csapatát ellenem.

Mindenesetre ezzel feljöttem a második helyre, két pontra a listavezetőtől. A következő körben hozzá látogatok, nem lesz könnyű találkozó.
  • Sysfox
    Athletic Hatvannégy - Foxtrotty 0:4

Egyre közelebb a IV. osztály... 11 pontos előnnyel vezetem a csoportot.

• JimKirk
    Nalam minden a tervek szerint halad, zuhanunk kifele a VI. osztalyba, ott majd veszek par idosebb jatekost a nem edzett posztokra, hogy meglegyen a felsohaz. A vedoknek meg kell egy szezon, aztan valtok kp. edzesre.
  • Ingman12
    Most nézem, természetesen pont a hétvégén lesz eltiltva a legjobb középpályásom, pont a legnagyobb rivális ellen. Ezért imádom én a Hattricket.
  • Ingman12
    Szép a csak három kapott gól. :)

Én is egész jól állok most, csak 1 vereség és 1 döntetlen, a többit behúztam. Sajnos még így is ketten vannak előttem, igaz csak két ponttal, de erős csapatok. Jön is a rangadó az egyikkel, pokolian nehéz találkozó lesz.
  • Sysfox
    Belváros - Foxtrotty 0:6

Elég nagy előnyre sikerült szert tennem!
  • JimKirk
    Igy kell! Mondjuk en orvost csak serules eseten veszek fel.
  • Sysfox
    Segédedző 10
    Sportpszichológus 2
    Szóvivő 5
    Gyúró 4
    Orvos 4

Összesen 25
  • Ingman12
    Ilyen nekem is volt pár hónapja az egyik játékosomnál, aztán a másik nap (vagy talán 2 nap múlva) meg visszakapta.
  • Ingman12
    Ezzel nem nagyon foglalkoztam, szóval ne vedd szentírásnak az én beállításaimat. A sérültek közepesen jönnek, de inkább ritkábban, a súlyosságuk nem szokott nagy lenni, általában 1 hét. Amúgy a pénzt is sajnálom rájuk. Szerintem nincs sok értelmük, kivéve talán a segédedzőknek.

Segédedző - 6
    Orvos - 1
    Szóvivő - 1

Másból nincs egy alkalmazottam se.
  • Ingman12
    Végre sikerült egy egész normális csatárt szereznem, csupán 278 millióért. Természetfeletti gólszerzésű, csak 25 éves és a fizetése is viszonylag alacsony.

Kellett ez a minőségi erősítés előre.
  • Burdi
    srácok tudnátok egy kicsit segíteni a személyzet beállításánál?
    mi az opcionális, vagy ahogy nektek be van állítva. majd másfél éve nem néztem rájuk.. el is felejtettem :D
    eddig így áll:
    Segédedző 8
    Sportpszichológus 3
    Szóvivő 4 t
    Gyúró 8
    Orvos 5

nincs sérültem, 1.helyen állok. edzést 15-99-ben nyomom. erőnlétük- sok remek és pár jó.
  • Sysfox
    "Sajnálatos módon Védekezés képessége földöntúli (16) szintről titáni (15) szintre esett vissza."

Ezt hogy? 24 éves!

• Ingman12
    Egyébként azt hiszem a fő változást azt hozta a csapatnak, hogy pár hete feljebb tettem az edzésintenzitás arányát.

Jobban bírják erőnlétileg, nem fáradnak el. Régen rengeteg gólt kaptam az utolsó percekben. Lehet előbb kellett volna megcsinálnom ezt...
  • Ingman12
    Azt hittem befejeződik a jó kezdésem, de eddig 4/4-es mutatóval vezetem a tabellát. 20 rúgott és 3 kapott gól.Fantasztikusan kezdtük az idei szezont, remélem a folytatás is hasonló lesz.

A keretet illetően most nincs nagy problémám, egy jó kis védő kellene még olyan világklasszis szinten, illetve kapusból egy kis ugrás. Ha már itt tartunk, mennyire számít a kapus erőssége? Most éppen az egykori saját nevelésem véd, sima jó védéssel. Még a pontrúgása is katasztrófális (amúgy a játékszervezése megfelelő ).

A másik kapusom szintén csak jó védéssel rendelkezik, de legalább a pontrúgása megfelelő, bár még így is gyenge összességében.
  • izé91
    Ok.Kösz az infót és a felvilágosítást!
  • karajjj
    valószínűleg válogatott esélyes játékosod van, ezért kértek erre, de ha bármi ilyen van és az oldalon látod ezt a logót, akkor semmi gond, ez biztonságos oldal:
  • izé91
    Sziasztok!
    Kaptam egy levelet amelyben azt írták hogy egy bizonyos HT-World.org oldalra regisztráljak és küldjem be az egyik játékosomat...
    Mivel eddig nem hallottam ilyenről ezért szeretném megkérdezni hogy mennyire megbízható ez az oldal?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Sysfox
    Ibron - Foxtrotty 0:2

Vezetem a csoportot az ötödben, 9 pontom van, mindhárom eddigi meccset megnyertem.
  • JimKirk
    En iden nem fogok igazolni, ezert meg nem tudok velenyt nyilvanitani rola. Jovore is max. annyit, hogy ne essek majd ki a VI.-bol.
  • Ingman12
    Kinek hogy kezdődött a szezonja?

(A max. licitet még mindig utálom. Nagyon felvitte az árakat és nagyon nehézzé tette az igazolásokat, ráadásul ezzel szinte el is tűnt a 'szerencse faktor' is.)
  • dartonita
    Szerbusztok menedzserek.
    En is ujra belevagtam a jatekba.Eddig keves meggyozodessel kapusokat edzettem,ahhoz eleg volt sajat ifikkel+kapussal felallni,kiesni az utolso osztalyba es szepen gyujtogetni.

Most igy sokszaz millio penzzel nekiallok csatart edzeni,mert huztam egy normalisat az ifiktol.Melle vettem meg 5 db picurkat,es kitalaltam a 3-4-3as taktikat.Most toltottem fel oregebb 'sztarokkal' a csapatot + az edzenivalokkal.Tok 0-rol kezdjuk el az epitkezest vegulis,meg az ifisulimat is megszuntettem anno,csak ez a gepi ize van...sima jatekosmegfigyeloi rendszer.Vettem egy durva oreg fickot,aki majd a turelmi ido lejarta utan atveszi az edzeseket is.Szelso jatekot talaltam ki,az uj igazolasaim ket nap mulva bizonyithatnak.
    Van valami esetleg altalam nem ismert titka a csatarok edzesenek,vagy csak annyi hogy beszorod oket sorba elol,3 masikat pedig szerdan es kesz?
  • sajtburger
    Köszönöm! :) Igyekszek az uborka szezonban megerősíteni a középpályát, szélre keresünk egy kiváló játékost. Gondolkodtam még egy csatár igazolásában, de talán ott vagyunk a legstabilabbak, kár lenne megbontani. Szélre kéne egy jó játékos, és kész a csapat. Viszont nem valami jó a piac, felmentek az árak.
  • Ingman12
    Nézelődök jobb csatárok iránt (frissítenem kell elöl is), titánikat már láttam 200 millió körül, legendásat is 250-ért, ráadásul a fizetésük sem túl magas.

Még kapargatom a pénzt egyre, de remélem elcsípek egyet a jövőben, és a max licit sem fog keresztbe tenni nekem.
  • JimKirk
    Gratulalok!
  • Zenszkij
    Új csoportom azonosítója: (19388) V.116. Írjátok már át légyszi, köszönöm.
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - Góóól FC 4 - 2
    0 - 1 Tino Blasch 15'
    1 - 1 Sándor Harkály 30'
    2 - 1 Mátyás Fellner 31'
    3 - 1 Pasquale Cipriani 34'
    3 - 2 Palle Norling 52'
    4 - 2 Pasquale Cipriani 57'

Sikeren abszolváltuk az osztályozót, immár harmadszor nem tudtak megingatni minket. Ez a csapat jövőre akár nagyot is alkothat, ifik nagyon ígéretes szinteken kezdenek játszani. Nagy győzelem, nagy Catalunya! :)
  • Sysfox
    Tudtam, hogy nem lesz jó a kép...