Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pl. egy licitnél már megy a csata, de valaki beállít csak egy maximum értéket (fõleg ha van pénze, akkor elõnyös ez) õ pedig hátradõlve várja, hogy a rendszer megszerezze neki a játékost.
Meglátjuk majd milyen jövõje lesz.
Kösz Hattrick!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nekem a két kezdõ szélsõm sérült meg legutóbb, és az egyik kezdõ középpályásom is az. Köszi ez is.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Az egyiket 2, míg a másikat 4 hétre!
Ilyenkor mit lehet csinálni, ha pénzem sincs épkézláb kapusra?
Mi lehet az oka?
Nem mintha terveztem volna, csak kíváncsiságból megnéztem az árakat.
0 - 1 Jaunutis Stukys 29'
0 - 2 Alkinoos Savakis 36'
0 - 3 Dániel Fekete 66'
0 - 4 Sven Hoefer-Jani 69'
0 - 5 Dániel Fekete 83'
Továbbra is veretlenül, 36 rúgott, 3 kapott gól mellett...
Olvasgatom a fórumot és ritkán lépek ide fel,látom vannak uj forumozók is.
Én egy VI. oroszlán néven futó csapatot irányítok több kevesebb sikerrel!
Kérdésem megfelelõ vezetõi képességû edzõvel a földi paradicsom csapatszellem jó? 😊 A múlt héten csak 1 et esett most mire számitsak 2-re? szombatig?
38314 nézõ
1 - 0 Mátyás Fellner 20'
1 - 1 Robert Costajussà 62'
2 - 1 Pasquale Cipriani 75'
2 - 2 Robert Costajussà 80'
3 - 2 Norbert Kolarovszki 87'
Egy újabb bajnoksaspiránst sikerült legyõzni egy kiváló meccsen. Remekül teljesít a középpálya, a támadó sor Fellnerrel kiegészülve hihetetlen erõs lett, elsõ gólját meg is szerezte a mai meccsen. Talán ennyire erõs és kiegyenlített még nem volt a csapat. 😊
Minél magasabb az erõnlét, annál kevesebbet veszít az adott játékos.
Én 22-vel szoroztam az eddigi átalakítások elõtt, elviekben ezzel neked is olyan 20 ezer körüli összeg jön ki most.
Hozzáteszem nem tudom mennyire elavult már ez a módszer.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
A nagyobb ellenfeleken túl vagyok, a következõ három meccsen 9 pontot várok. Utána megint az eddigi száz százalékos listavezetõvel játszok, ezúttal idegenben, itt biztos a vereség. A következõ pár forduló pedig valószínûleg elég "tarkán" végzõdik majd.
FC Meszkalin (1996982), VI.58
köszönöm szépen elõre is. szép napot!
Az elsõ helyezett ellen sikerült egy nagyon szoros meccset játszanunk, a végén vezettünk is, ám jött a Hattrick és 3 perc alatt megfordította a meccset, így kikaptunk. 😊) Viszont biztató ez a teljesítmény, annak tükrébe, hogy a középpálya gyengült, viszont a támadó sor erõsödött, úgy látszik kiegyenlítõdött a két rész ezzel. Biztató nagyon ez a szezon, jó a csapat, csak egy kis szerencse kéne.. :/
Sportfogdás profit közösség!!!! Facebookon like-olja mindenki!!
16 ponttal 2. helyen állok továbbra is.
Mindenki magyar! 😊
Hiába, ilyen késõn már nem ajánlatos írogatni, vagy ilyesmi gyöngyszemek a jutalma. 😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az õ keresése közben rátaláltam egy jó kis csatárra, el is hoztam 50 millióért. Csak remek gólszerzésû, de 5 csillagokat hoz, úgyhogy cserének, de akár a természetfeletti támadóm mellé kezdõként is el tudom képzelni. Még meglátom hogy teljesít, de erõsebb támadó vásárlását most nem tervezem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”