22246
Hattrick
-
#22086 Sziasztok! Akarok egy játékost venni, akiből 16 hét után edzőt akarok képezni. Az lenne a kérdésem, hogy a mostani tulajdonságai esni fognak ha a "B" csapat kispadján ül (vezetői képesség/tapasztalat) vagy játszhat is?
-
#22085 A botok elleni meccseket ne nézd, ott mindenki nyer. TSI se a legfontosabb, az inkább csak egy iránymutató.
A kezdés mindig nehéz, először csak gyűjtögesd a pénzt, majd vegyél egyre jobb játékosokat. Amúgy a következő nagy pofon általában akkor jön, ha valaki veretlenül, mindenkit szétpofozva feljut a hetedből a hatodba, ahol viszont ő lesz a pofozózsák.
"ez amúgy gyakori? vagy a végeredmény teljesen véletlenszerű?"
http://www76.hattrick.org/Help/Rules/MatchBasics.aspx
Itt nézz körbe, van néhány lényeges információ. Ha tanács kellene, persze itt is kérdezhetsz. -
WinG #22084 nemrég kezdtem még csak, de már eléggé felidegesít ez a játék :D az miért van, hogy botcsapatokat 10-0-kal verek, de bármitől kikapok, ami nem bot? most egy tulajdonos nélküli csapat vert meg a bajnokságban idegenben, a játékosai között volt olyan, akinek a TSI-je 90 (!) volt. a legjobb 11 is közel 3x akkora TSI-vel rendelkezett. talán ha egy helyzetem volt egész meccsen.
ez amúgy gyakori? vagy a végeredmény teljesen véletlenszerű? -
karajjj #22083 licitálhatsz nyugodtan, bennevan a szabályzatban, ilyenkor van egy minimális díja a dolognak, ha te nyersz -
#22082 Írj a supportnak. Ha nem reagálnak, még mindig licitálhatsz :) -
#22081 Sikerült átadólistára tennem egy olyan játékost akit nem szerettem volna. Az nem számít csalásnak ha licitálgatok majd rá hogy ne vigyék el ill. mennyit veszthetek majd rajta ha mondjuk olyan 200000E fogom megvenni magamtól?:D -
#22080 A csatárom 12 és fél csillagos teljesítményt hozott le. Pedig "csak" természetfeletti és már 30 éves, nagyon jó meccset fogott ki úgy tűnik.
Még sosem kapott egy játékosom sem ekkora értékelést szerintem. Ha már írtam, akkor jelentem, a borzasztó kezdés után kezdek magamra találni, legutóbb döntetlent játszottam az egyik bajnoki riválisommal. Most jön majd egy gyengébb periódus a tabella végén lévőkkel, remélem jól megtudom szedni magam.
Közte természetesen lesz egy listavezető elleni ütközet, csak hogy ne legyenek sima heteim. -
Matyko92 #22079 Szelevény - Csépa 0-4 (0-2)
Ezzel a győzelemmel a harmadik helyre léptünk előre. Megszületett az idény első csatár-gólja is. A mérkőzés papírformát hozott.
A kétheti pénzügyi mérlegem átigazolások nélkül is minuszban zárt. Átadólistára tettem a csapat szeme-fényét. Oka, hogy számomra túl sok a fizetése, ha az nem lenne, pedig már kicsikét pluszba tudnám vinni a csapat költségvetését, ami mindenféleképpen hasznos a következő szezonra való felkészülés tekintetében:
Siebe Meurice [playerid=258241917]
29 éves és 63 napos, következő születésnap: 2013-07-27
Formája megfelelő (6), erőnléte jó (7).
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata remek (8), és gyenge (4) vezetői képessége van.
Hűsége isteni (20).
Tulajdonos: Csépa SE (2009-09-03 óta (16/39), 12sz 4h 2n)
TSI: 151 480
Fizetés: 15 000 eFt (12 500 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 240 000 eFt/szezon
Specialitása: Technikás
Védekezés gyenge (4)
Játékszervezésvarázslatos (18)
Szélsőjáték megfelelő (6)
Átadás gyenge (4)
Gólszerzés középszerű (5)
Pontrúgás pocsék (2)
Határidő:2013-06-11 20:54 (5/52)
(3nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár:100000eFt
-
billy76 #22078 kiestem a kupából, ezért fiatalítok, ill. eladok pár jó játékost:
12. Florin Ardei (361255538)
Romania 19 éves és 52 napos, következő születésnap: 2013-08-04
Az avatar szerkesztése
Formája jó, erőnléte jó.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége természetfeletti.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2012-12-11 óta)
TSI: 18 290
Fizetés: 1 106 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2013-06-08 13:51
Kikiáltási ár: 300 000 eFt
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFt
vagy maximális licit További információk eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 11/20 ragyogó
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
10. Ivaylo Baev (279777794)
Bulgaria 28 éves és 31 napos, következő születésnap: 2013-08-25
Az avatar szerkesztése
Formája csapnivaló, erőnléte jó.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata jó, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2011-03-13 óta)
TSI: 12 520
Fizetés: 871 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2013-06-08 14:06
Kikiáltási ár: 99 000 eFt
(Átigazoláskor a Hűség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFt
vagy maximális licit További információk eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 11/20 ragyogó
Pontrúgás: 11/20 ragyogó
Gól
Összes gól: 118
Mesterhármasok: 11
A szezonban lőtt bajnoki gólok: 2
A szezonban lőtt kupagólok: 8
a többiek este jönnek többek közt legendás és földöntúli játékszervezésű középpályások. -
#22077 Nem rossz. :)
4 éve játszom, már lassan öt, de nem sok fiatal volt értékelhető az akadémián. Idén volt egy "aranygenerációnak" mondható társulat, onnan fel is hoztam két középpályást megfelelő átadással, az egyik például most már természetfelettin van, a másik még sokkal fiatalabb.
Még egy jó fiatal van elvileg, 16 éves jelenleg, neki már jóra van húzva a védekezés, az átadás középszerű, de megfelelő a max, a játékszervezés is megfelelő lehet. Megpróbálom feltolni és egy szép summát bezsebelni érte, de lehet a végén még megtartom őt is. Igazából továbbra is erős szélekre lenne szükségem, de eszméletlenül drágák. -
#22076 MÉG csak 16 éves a srác az akadémián, de megfelelőre maxolva a játékszervezés, átadás pedig remekre.. gólszerzés középszerű-re lesz amxolva, e mellett van egy kiszámíthatatlan specialitása.. véleményetek? :) -
#22075 Attól függ, hogy mennyit edzel belőle. -
Zenszkij #22074 Srácok az erőnlét mennyi idő alatt emelkedik? -
#22073 Gratula! :)
Én 1-2-vel zúgtam ki, túl gyengék a széleim. Ez az év spórolásra megy majd el, a következő szezonra pedig beerősítek arra a posztra is. -
#22072 Szezon elején magasabb lehet az ár, de befolyásolja a forma és az erőnlét ne meg sajnos néha az is, hogy van-e olyan kezdő akinek elgurul a gyógyszere és irreális árast ajánl. -
Matyko92 #22071 Érkezett egy sérült, koros játékos a csapatba, elvileg olcsón. Ha felépül, el szeretném adni, nem volt eddig sem jellemző rám, hogy idős játékosokat játszatnék, ezután sem lesz. Az átlag/középár az reális? -
#22070 Ilyen csapattal nem csodalom!:)
Nekem a rekordom az 5. fordulo, remelem te ezt iden megdontod! -
#22069 És igen!!!! Megszakad a rossz sorozatom, végre túléltem a 3. kupafordulót, mert ez eddig soha nem sikerült!
Oh, köszönöm mindenkinek! (3:0-ra győztem) -
Matyko92 #22068 Habár korán megszereztük a vezetést, az ellenfél gyorsan megfordította az állást, és a második félidőben már nem tudtunk újabb gólt lőni. (Konkrétan a 85. percig semmi nem történt).
Röviden-tömören: eltaktikáztam. Sokkal jobbak voltunk a középpályán, és a védelmünk is el tudott volna bánni a támadásukkal (habár ez utóbbit ők is elmondhatják magukról), amit kamatoztathattunk volna, de nem tettük. Arra számítottam, hogy hozzák a korábbi formájukat a középpályán, és labdabirtoklásra nem építhetek (ami ugye az elmúlt időszakban jellemezte a csapatot).
Csépa 1-2 Dragonteam
Gratulálok azoknak, akiknek sikerült a következő fordulóba jutniuk -
Matyko92 #22067 Molinárik 0 - 4 Csépa
Kiegyenlített mérkőzésre számítottam, meglátásaim szerint nem sok erőkülönbség van a két csapat között (az értékelések alapján). Egy hajszálnyival lebirtokoltak (ebben benne lehet az egyik előretolt középpályásom), de az adódó lehetőségeket a védelmem erőssége miatt nem bírták kihasználni.
Végülis az első félidőben a hat perc alatt ('35-'41) született három góllal eldöntöttük a meccset. (Érdekesség, hogy egy csatárom sem talált be).
Jövőhéten sima győzelemre számítok. :) -
#22066 A szeleken a minnel magasabb szelso tamadas szamit, a csataroknal csak a golszerzes azt hiszem, de ha oket a szelekre tolod es van szelso tamadasuk, akkor igy megerosebb szelso tamadast erhetsz el. -
#22065 Látszik hány óra, megint elfelejtettem valamit. :) Szóval a kupameccsen azért szenvedtem, mert baromi erős védekezése volt a srácnak, az én támadásaim viszont maximum megfelelőek, ha jól emlékszem. Ettől függetlenül általánosságban igaz rám, hogyha kellene bizonyítani azonos szintű ellenfél ellen, a csapatom nem tudja "átlépni" azt a bizonyos határt.
Jelenleg is főleg ez tart a hatodban, bár szó mi szó, azért néhány helyen erősítenék (főleg a széleken, majd idővel). -
#22064 A támadások számát hogyan lehetne növelni? Nekem is erős a középpályám, uralom a meccsek nagy részét, de egyszerűen nagyon nehezen jönnek a gólok (most nyertem 10-1-re, de teljesen kezdő ellen, szóval ez nem számít). Pedig még a csatáraim is természetfeletti/titáni képességűek.
Pl. említettem ezt a vért izzadós találkozót, ott mindkét félidőben 65%-os labdabirtoklásom volt, de mindig hátrányból kellett feljönnöm, végül a büntetők döntöttek. -
#22063 Jézusom, mi lett a kupával? A csoportomból már mindenki kizúgott, csak én mentem tovább vért izzadva. Még csak a 3. fordulónál vagyunk, de most meg kaptam egy 940 ezer TSI-s ellenfelet az ötödből.
Hát köszönöm. Bár a Hattrick azt jelzi, hogy szoros meccs lesz. Azt hiszem annál az 5-0-ás meccsnél is nagyobb pofont kapok. -
#22062 3-0-ra szoptam hazai palyan. Hiaba uralom a kozeppalyat, ha kevesek a tamadasaim. -
#22061 47. perc és kettős emberhátrányban vagyunk két kiállítás miatt.
Köszi, ez reális! -
#22060 Most mar azert kikapcsolnam a csitet.... -
#22059 Elértem az egymillió csapat TSI-t... :) -
#22058 2013-05-23
8 szurkoló elpártolt a csapatodtól.
Nem szorakoznak a fiuk!:D -
Zenszkij #22057 -
#22056 Szivtam 6-0-ra a kupaban, a szurkoloim duhosek!:) -
#22055 Itt ki tudod szamolnoi: link -
#22054 5-0-ás vereség az első fordulóban, most épphogy továbbjutottam a kupában (büntetőkkel). Igaz nagyon erős védelme volt.
Ettől függetlenül nagyon gyengécskén kezdem az idei évet... -
#22053 VIP ülőhelyekből mennyit érdemes? Elég stabil lett az anyagi háttér, és gondoltam kicsit húzok oda is ülőhelyeket, 500 van alapból, mennyit érdemes hozzá dobni? Jó dobogós csapat vagyunk idén is, szóval eredmények jönnének. :) -
#22052 Az szep, ezt nem is tudtam! -
Zenszkij #22051 kevés, ellentámadásnál legalább 70% kell -
#22050 A hétvégén is 58%-ban birtokoltam a labdát. :( -
Zenszkij #22049 még acélosabb középpálya javallott -
#22048 Mostanában nagyon sebezhető a csapatom, ha ellentámadást játszik az ellenfél.
Mit lehet tenni, hogy ne legyek ennyire sebezhető ellentámadás taktikával szemben? -
#22047 Én a tavalyi bajnok otthonában kezdtem. Szoros meccseink voltak eddig, most meg elpáholt 5-0-ra...
Még a keretem is erősebb az övénél, na mindegy. Javítani kell.