22246
Hattrick
-
#19966 Azzal a gondolattal el se játszok, hogy mi lett volna, ha azok a vicc vereségek, döntetlenek nincsenek.. és mondjuk nekünk van egy kis szerencsénk.. nevetséges tényleg. -
#19965 Én egy óvás funkciót már rég bevezettem volna.. nem lenne hülyeség.
-
#19964 Kezd a f@szom telelenni ezzel a qrva jatekkal.
Meg voltak a tamadasaim, a birtoklas is rendben volt, erre jatszunk egy szanalmas dontetelent a csoport leggyengebb csapataval. Ha ma nyertem volna, akkor egy pontra lennek az elso helytol.
Komolyan gondolkodom, hogy atallok kozeppalyas edzesre. -
#19963 Fc. Catalunya - Reall Madrid C.F 4 - 1
1 - 0 Tonny Vodsgaard 34'
2 - 0 Tonny Vodsgaard 38'
2 - 1 Nikolay Tryastsin 48'
3 - 1 Petr Reif 54'
4 - 1 Tonny Vodsgaard 70'
Végre valahára kijött a lépés. Sikerült első félidőben 2 gólos előnyt megszerezni, amit 2.-ban már csak növelni tudtunk. Örülök a győzelemnek, vissza hoztuk a becsületünket, már nem utolsók vagyunk a tabellán, sajnálom, hogy már nincs esélyünk a bent maradásra, egy biztos, rajtunk nem múlott.. 2 hete 4:5-ös meccs, múlt héten 1:2.. mindig ott volt a sansz, de a gép elvette, hát most nem tudta. -
#19962 Na ot biztos elviszik!:) -
#19961 Milán Óbellán (332271493)
17 éves és 6 napos
Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
Határidő: 2011-10-01 19:36
Kikiáltási ár: 200 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Nemreg felkerult ifim elado egesz hasznos speccel. -
#19960 7-0ra vertuk lazazva a tokutolsot,remek merkozes,sok nezo.Ennyi *-ot meg sosem hoztunk,alakul a vedelem.
Kellett is:
Csapatszellem: hűvös
Önbizalom: kiváló -
#19959 Nos, most már kész tény, hogy ki fogunk esni, első V. osztályos évünk után.. nem erre számítottam, de év vége felé, egész jó kis csapatot sikerült össze hozni, ami 1 gólra volt csak a győzelemtől valahogy.. jobb is ha kiesünk, mert hiányoznak a győzelmek és a pénz is nagyon. A hátralévő pár meccsen pedig a becsületünket szeretnénk vissza szerezni és legalább 1 győzelmet össze hozni ebben a gyötrelmes szezonban. -
#19958 A az edzett poszton játszó játékosok TSI-je minden edzés után nő, és a meccseken is jobb teljesítményt nyújtanak egyhamar. De nem tudsz a TSI-re hagyatkozni 100%-ban, mert a játékos formája is befolyásolja azt.
Pl van egy 10 000 TSI-s középpályásod jó formával szerdán,
csütörtökön az edzés után 11 000 lenne kb a TSI-je, akár szintet is lép, de a formája csökken középszerűre és csak 9000 lesz neki -
kopaszqtya #19957 Hát az eddigi meccseken elért teljesítményüket meg lehet nézni én így gondoltam, sorry látszik még zöldfülű vagyok pedig már pár éve játszok vele csak ennyire komolyan még nem űztem a témát. -
#19956 honnan tudjuk, mennyit fejlődtek?
amúgy jól csinálod az alapján, amit leírtál -
kopaszqtya #19955 Üdv srácok!
1 hónapja vettem fiatal középpályásokat, azóta őket játszatom + a játékszervezést eddzem 15%-os erőnléttel és 100%-os intenzitással.
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy jól csinálom-e a dolgokat illetve reális-e az a fejlődés amin az eltelt idő alatt átestek, esetleg valamit rosszul csinálok vagy nem jó játékosakat vettem.....
Előre köszönöm a segítségetek!!
Üdv kopasz -
#19954 Szerintem olcson ment el! -
#19953 125-ot kaptam erte,az joaz?
Nem vagom a piacot,nem is neztem az ertekbecslot. -
#19952 Erre a legjobb pelda a csoportomat vezeto suzuki!:) Mondjuk a 16-os szintu ellentamadas eleg komoly!
En meg a legerosebb czsapattal csak a 4. vagyok, igaz ez az 5 vedos felallasomnak, es a gyenge tamadasiamnak is koszonheto, hiaba van me szinte minden meccsen a birtoklas. -
#19951 Aki TSI alapján állapítja meg egy csapatról, hogy milyen erős, az sikeres ember nem lehet...
-
geo91 #19950 az egészbe az is beletartozik hogy a fiatalok lassan fejlődnek, ellenben az öregek annál gyorsabban fejlődnek vissza.
a két legjobb szélsőmet még 14-14 ezres tsi-vel vettem két szezonnal ezelőtt, azóta 7 ill. 5 ezerre csökkent... :/// -
geo91 #19949 ez számít igazán:
A legjobb 11 játékos (teljes)
TSI 110 070
összesen 21 játékosom van, tehát a maradék 10 pléja osztozik a fennmaradó cirka 10 000 tsi-n. -
#19948 Csapat (teljes)
TSI 121 190
Geokám, ezt a kurtaeros csapatot, hogyan biznicelted ossze? -
#19947 samesz 1 - 1 Spartacus
0 - 1 Selmo Fontana 31'
1 - 1 Niklas Nilsson 79'
A következő tétmeccsről eltiltva Axel Heiland 21' (ETO)
Hetven percen keresztul emberelonyben jatszottunk, a vegen megis az ellenfelnek sikerult egyenlitenie. Monjuk az is igaz, hogy ezzel a felallassal baromi impotens a tamado jatekunk, es az ellenfel vedelme sem volt annyira gyenge. Most mar legalabb tudom, hogy milyen kinkeserves 5 vedovel jatszani:) -
#19946 Egy óriási meccsen, ahol végre jól játszottunk tudtunk volna nyerni.. a 3. helyezett ellen.. amikor a nagy riválisok is mind botlottak.. erre 3 másodperc alatt elszállt az egész meccs.. de ez kész cirkusz.. valóságban hol kap egy csapat 3 másodperc alatt kettő gólt? Még rültem is, hogy a 80. percek elején lőttünk egy gólt és 4-2-re vezettünk..
Fuh de elegem van.. ezrét szenvedtem a csapattal.. minek is, legyen csapnivaló a hangulat, legyen -97 milla mindig a számla, és lehetőleg kapjunk így ki mindig, nehogy egyszer nekünk is kijöjjön az a rohand lépés.. -
geo91 #19945 nálam is agyfasz van...
múlt héten 2.84%, ezen a héten 7.85% volt a statok alapján az esély az ellenfél győzelmére. mindkétszer kikaptam... -
#19944 Telkibányi Baglyok-Rynart FC 1:6
8.győzelmem sorozatban:) -
#19943 EZT NEM HISZEM EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UTOLSÓ PERCBEN 3 MÁSODPERC ALATT KAPTUNK 2 GÓLT ÉS ÍGY ELSZÁLLT A MECCS.. Hol a realitás? nevetséges.. abba hagyom az egész szart.. kész vicc.. -
#19942 Szerintem el kellene olvasnod a 2010-es valtozasokat.
Ahany szazalekban birtoklod a labdat annyi szazalekban kapod a special eventet.
Tehat, ha 73%ban akkor 73%-ban lesz eselyed ra es az ellenfelnek csak 27%.
Ha pedig meg lenyom attack/defence ratioban is, akkor meg kevesebb eselyed lesz. Tehat fontos a kozeppalya meg mindig ebbol a szempontbol is, mert minnel nagyobb az esely annal tobb golszerzesi lehetoseged lesz a special eventsbol is.
"Special event distribution change
"As you most likely know; the more you dominate the midfield today, the higher the chance to get a special event."
This means having 55% ball possession means a 55% chance to get each special event (you must also have the right players/specialties for a particular event to get triggered of course).
the allocation of SE changes, from the formula of the comparison of midfields ("CC") which rules the probability of obtaining a chance ("probabilità di azione")
to the possession ("possesso") formula, without the cube elevation
Regebben megtobbszor kaptad a speciel eventet a birtoklas utan, pl 60% utan 80% esellyel, ezt valtoztattak de nem annyira, hogy meg mindig ne legyen eroteljes szerepe a merkozesen. -
#19941 2:2-t mutat az eredményjelző 55 perc játék után. Óriási egy meccs folyik, ha ma nyerünk, szerintem kaphatunk akkora löketet, hogy azt a matematikai esélyt, akár meg is csinálhatnánk, mert innentől minden meccsen van esélyünk, de ahhoz ma győzni kéne, és jó lenne ha a közvetlen ellenfél kikapna.. már egy játékosuk kiesett.. így.. bizakodok nagyon. -
#19940 Első titáni védekezésű játékosom is meg lett, Gyula Kuritár személyében, 22 évesen. :)
Viszont így lehet eladó sorba kerül a spanyol védő legendám, aki több mint 7 szezon óta erősít minket, mivel a 3-5-2-ben ő így nem fér be.. :( -
#19939 mai ifjonc: (kár hogy nem játékszervezést edzek)
Róbert Farkas (331764929)
Hungary 18 éves és 22 napos, következő születésnap: 2011-12-16
Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Kopters (2011-09-17 óta)
TSI: 1 310
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Kikiáltási ár: 15 000 eFt -
#19938 Jofele! -
#19937 Javaslatotok szerint atallok 9 vedo edzesere,igy az egyik sajat nevelesu fiatalom ezennel listara kerult:
Krisztián Tordai [playerid=316437538]
18 éves és 80 napos, következő születésnap: 2011-10-17
Nemzetiség: Hungary
Formája megfelelő, erőnléte jó.
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
TSI: 5 610
Fizetés: 138 eFt (690 €)/hét 2 208 eFt (11 040 €)/szezon
Lapok: 0
Specialitása: Technikás
Védés katasztrofális
Védekezés kiemelkedő
Játékszervezés pocsék
Szélsőjáték középszerű
Átadás középszerű
Gólszerzés gyenge
Pontrúgás pocsék
Határidő: 2011-09-18 18:31
Kikiáltási ár: 200 eFt (1 000 €)
-
#19936 És?
Én nem erről beszéltem, olvasd el egy kicsit figyelmesebben. Special eventet nemcsak birtoklás után kaphatsz (ez az, amit te írtál), hanem egy részét olyan eseményként, aminek nincs köze a labdabirtokláshoz.
Legalábbis szerintem. -
#19935 "If you dominate the midfield you have a slightly higher chance to experience a special event (both positive and negative)" -
#19934 Sima 3:0-s vereség, pedig a középpályánk a két szélsővel középszerű lett. Jövő héten szerintem van esélyünk a győzelemre, bent maradni viszont csak matematikai.. -
#19933 "de ha gyenge a kozeppalyad, nem kapsz te semmilyen helyzetet, aztan lehet akarmilyen a pontrugasod,tamadasod"
Csak szólok, hogy a pontrúgások egy részét különleges eseményként (speciel event) kapod, aminek semmi köze sincs a birtokláshoz. Nézz utána, ha nem hiszed! A másik része a normál, birtoklás után kapott pontrúgás.
Én nem vitatkozom veled, mindenkinek megvan a maga véleménye. Nekem is. -
#19932 Miért nem veszel egy épkézláb kapust és szélső hátvédet? -
#19931 Kopters 0 - 4 juHarcos
Az hogy kikaptunk, nem számítana nálam meglepetésnek, mert nagyon erős védelemmel mentünk szembe, de se középpálya, se csatársor nem volt az ellennél számottevően...ellentámadást nyomott, mint ahogy szinte mindig...erre kapok 4 gólt...elképesztő, még 3 csatárral sem sikerült legalább 1 gólt begyötörni. -
#19930 Magic Family - AttractTeam 3 - 0
1 - 0 Stefanus Vanherck 56'
2 - 0 Mortimer Cappelle 68'
3 - 0 Jules Delisle 85'
Megsérült Paolo Zambelli 35'
Megsérült Runar Silverer 44'
Az én játékosom 2 hétre, míg az övé 1 hétre sérült le. Szerencsére gyengébb meccseim jönnek.
A legjobb szélsőm nélkül játszottam (ő is 2 hétre sérült le a múlthéten) lazázva. -
#19929 1-1 :( -
#19928 Spartacus 3 - 0 trógerek
1 - 0 Dimitar Genkov 68'
2 - 0 Juho Mikkola 71'
3 - 0 Juho Mikkola 87'
Lazazva. -
#19927 Csépa 5 - 1 Realx
Pályafutásom alatt először kapott jó értékelést a középpályám. HatStats 205-ös értékelést kaptam, és 58.5 csillagot teljesített a 11-em.
Továbbra is stabil harmadik helyen állok a ligámban.