22246
Hattrick
-
#19926 Rynart FC-United Futeból Club 7:0
Sorozatban a 7.győzelem:)) -
#19925 Oke koszi Neked is. -
#19924 Nah, egy utolsó dobás.. sikerült igazolni egy nagyszerű, hasznos kis szélsőt, így ha felépül a német szélsőnk remek kis 3-5-2-es felállással tudunk majd játszani, neki még 2 hét kell, a hajrára kész lesz. A védelmünk nagyon erős, így most remélem az a pici hátrány ami mindig ellenünk szólt, ezzel a két új sráccal mellettünk lesz. A hétvégén egyik kp.-m vetem be ideiglenesen a szélen, de ő is meg kell állja a helyét. Bízunk a pontszerzésben, az első győzelemben talán. Elmúlt fordulóban megfogták a köv. ellenfelünk, így rajtunk a sor. -
#19923 Szep lassan szoktasd at akkor a csapatot az 5-3-2rol, mert az teljesen alkalmatlan barmire.
Fo merkozeseken jatszasd az 5-4-1et, edzon meg a masikat, aztan attudsz allni majd par het mulva.
A felnyilazas csak atmeneti megoldas lehet, en nem erre gondoltam, hanem a merkozesen ugy taktikazni, hogy felallast valtasz az eredmenytol fuggoen.
Szerintem amugy ilyen teren a 3-5-2 es a 5-4-1 valtasa a legkifizetobb.
Peldaul ha hatranyba kerulsz minden mindegy alapon atallsz a 60-70. perctol tamado focira a 3-5-2re, vagy forditva hazai palyan kezdesz 3-5-2-vel es ha vezetsz akkor atallsz 5-4-1re hogy jobb legyen a vedelem is kibekkeld az eredmenyt.
Amugy a nyilazassal kapcsolatban, igy gyengebb az atlag, mintha direktbe lenne beallitva az adott csapatreszbe valaki, ezt is inkabb csak taktikai valtasnal erdemes ezet meghuzni altalaban, ha az adott eredmeny nem megfelelo. -
#19922 Az 5-4-1 es az 5-3-2 van begyakorolva,az osszes tobbi alap szintu taktika,szal kicsit para ujat fejlesztenem most.Bar vegulis mindegy,ennel sokkal rosszabb nem lehet.
A ket kozepso kp:
jsz:vilagklasszis,atadas:nagyszeru/remek
A ket szelso:
szelsojatek:lenyugozo/termeszetfeletti,jsz:kiemelkedo,atadas:remek.
Mar kinomban felnyilaztam az egyik kozephatvedet az 5-4-1ben de igy is total fail lett,gondolom a jsz hianya miatt.Kiprobaljuk a 4-4-2ot hetvegen aztan meglatjuk.
-
#19921 3 kozeppalyassal semmikeppen.
Az 5-4-1et is szerintem joval erosebbek ellen erdemesebb inkabb hasznalni ellentamadassal, vagy akkor amikor az eredmeny megtartasa a lenyeg, tehat a taktika megvaltoztatasaval.
Inkabb legyen 4-4-2, de akkor nagyon eros kp-kat kell vasarolnod, hogy igy is feltudjak venni a versenyt azokkal, akikr tobb kozeppalyassal jatszanak.
Az is lenyeges szerintem, hogy 2 taktikai variaciot legalabb 14es szinten tudjal es akkor lehet kombinalni mas-mas ellenfelek ellen peldaul a szeleken tamadast vagy mas okossagot. -
#19920 Jah ezert lehet siman 3 golt kapni brilians 120as vedelemmel weak 50es tamadoszekcioval szemben es kikapni.
Sokkal fontosabb a kozeppalya mint a vedelem, mielott meg kifejted a valotlant.
Persze ezzel nem azt mondtam, hogy a vedelem figyelmenkivul hagyhato, de ha gyenge a kozeppalyad, nem kapsz te semmilyen helyzetet, aztan lehet akarmilyen a pontrugasod,tamadasod, mert helyzet nelkul nehez lesz golt rugni egy szal csatarral elol. -
#19919 Kosz,kiprobalom hetvegen. -
#19918 ELADÓ!!!
Tjibbe Spits (178912422)
32 éves és 9 napos, következő születésnap: 2011-12-20
Formája középszerű, erőnléte megfelelő.
Szimpatikus fickó, aki lobbanékony és egyenes.
Tapasztalata remek, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-06-06 óta)
TSI: 44 700
Fizetés: 7 949 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 1/20 katasztrofális
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 10/20 kiemelkedő
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jó
Határidő: 2011-09-11 19:52
Kikiáltási ár: 240 000 eFt -
#19917 immáron két világklasszis csatárral száguldunk elöl...védelmet kéne helyrerakni kicsit. -
#19916 Csináld azt, hogy 9 védőt edzel, barátságoson 5 védővel állsz ki, tétmeccsen meg mehet a 4-4-2. Én is ezt nyomtam széleken támadással, de most eléggé kimagaslik a csapatom a csoportból, úgyhogy 10-et edzek. -
#19915 Ja azt vagom hogy meg mindig az 5kp kene,de milyen rendszer ez mar hogy 2 kozepso vedo ellen megy a ket eleg jo kepessegu szelso,es helyzet sincs?!
Az 5-3-2t is probaltam,az meg szarabb.
Asszem szintlepes utan eladom a vedoket,ebbol teljesen elegem van :D
Jovore pedig megprobaljuk a kp edzest. -
#19914 Nekem például annyira nem jött be a 3-5-2 idén. Pedig játékszervezést edzek, aztán annyira mégsem vagyok eredményes (igaz, a jelenlegi garnitúra kiemelkedő-nagyszerű környéki). Pedig annyira a többi csapatrészem se gyenge.
Amikor ellentámadást játszottam betonvédelemmel, talán jobb volt.
Jövőre azonban jobb teljesítményt várok. -
#19913 32 éves a srác, az alacsony fizetése miatt tetszett meg, és ahogy írtad, jó tapasztalata van és gyors specialitása. :) Ha felépül a sérülésből, akkor úgy 5 csillagot simán hozhat majd a meccseken a HO szerint. :)
Bár a bent maradásra tényleg kicsi az esély, de talán a 3-5-2-es felállással sokkal versenyképesebbek leszünk, tény, hogy pl. a tegnapi riválisunk győzelme nem jött jól, de amíg matematikai esély van, addig küzdeni fogok. :) -
#19912 Sztem ötöd osztályban minimum ilyen játékos kell:
Játékszervezés: minimum jó/remek
Szélsőjáték: ragyogó felett, de ha akarsz is a széleken támadni akkor lenyűgöző vagy világklasszis
Átadás sztem annyira nem lényeg abból egy megfelelő simán elég, főleg ha holtszezonban átadást edz az ember. -
#19911 "nagyszerű szélsőjátéka, remek játékszervezés, jó átadású e mellett remek pontrúgású"
Szerintem ötödosztályba ez kevés már. Nekem majdnem ilyenek a szélsőim, hatodba jók, de fejleszteni szeretnék rajtuk. Sőt, én valahol kiemelkedő-ragyogó szélsőjáték, és minimum remek játékszervezés mellett voksolok inkább (átadás legalább jó).
A fenti játékos akkor jönne szóba nálam, ha esetleg nagy tapasztalattal rendelkezne, és van gyors spec tulajdonsága.
Mennyi idős?
-
#19910 "a merkozesek minimum 90%-a a kozeppalyan dol el."
Ez azért nem teljesen így van. Bár a helyzetek elosztásánál tényleg fontos a középpálya, de azokat be is kell lőni, illetve levédekezni az ellenfél helyzeteit.
Semmit nem érsz a birtoklással, ha az ellenfél kap egy pontrúgást, és bevágja, legyen az büntető vagy szabadrúgás. Semmit sem érsz a birtoklással, ha nincsenek jó csatáraid, akik értékesítik a helyzeteket. -
#19909 Ne haragudj, de a jelenlegi helyzetben sincs sok esélyed. Sajnos eléggé le vagy maradva. Ha eddig nem sikerült gyűjteni a pontokat, mi a garancia arra, hogy ezután sikerül?
Azért én drukkolok neked, de baromi nehéz lesz a bennmaradás! -
#19908 Fc Balláb-Rynart FC 0:1
Visszavágót is sikerült megnyerni!:) -
#19907 Múlt heti 3:0-ás vereség után idegenbe kellett menni, ezért kicsit törtem az agyam, mivel lehetne meglepni az ellent...hát a 4-3-3 ellentámadással bejött. Középpályát teljesen feladtam, hátul meg elöl megvoltunk.
Real_Madrid_FC 1 - 2 Kopters
0 - 1 Jaunutis Stukys 10'
1 - 1 Levente Czeglédi 19'
1 - 2 Seid Helja 69'
jövő hét ismét nehéz lesz, dehát a csoportomban nincs könnyű meccs...de így legalább izgalmas :) -
#19906 Most is jobbak voltunk, de csak döntetlen lett.
Viszont lett két sérültem (1 és 2 hét)
A sárga az övé.
Bejgli Fc - Magic Family 2 - 2
1 - 0 Stefan Henriksson 6'
2 - 0 Adrián Villafañe 27'
2 - 1 Mortimer Cappelle 53'
2 - 2 Adriano Giovanelli 55'
1 sárga lap Adrián Villafañe 41'
Megsérült Luke Alter 32'
Megsérült Jules Delisle 67' -
#19905 Köszönöm! :) Úgy tervezem, hogy most egy sérültet veszek, mert így az ő ára picit alacsonyabb lesz, nagyszerű szélsőjátéka, remek játékszervezés, jó átadású e mellett remek pontrúgású. Plusz majd kiegészülne egy jelenlegi kp.-al, akinek a HO egy 3,5 csillagot adna.. Szerintem egy 3-5-2-ben lenne esélyünk a bent maradásra, mert kb. csak mi játszunk középen 2 emberrel.. :S -
#19904 Olyat vegyel ami eros szelsojatekban, majdnem ugyanolyan jo jatekszervezesben es nem art ha van neki turheto atadas skillje. -
#19903 Egy jó szélső hogy néz ki, tud valaki mondani gyors egy infót skillek tekintetében? :S Lehet tudnék 2 jó üzletet nyélbe ütni, ami erősítene a csapaton, mivel egy szélsőm sincs a csapatban.. :/ -
geo91 #19902 beértem a listavezetőt, óriási harc megy a dobogós helyekért
-
#19901 A kozeppalyan lenyomott, azert volt keves helyzeted.
Itt latszik amugy, hogy mennyit er a dupla erteku vedelem es az 5-4-1, mintha nem is lenne vedelem.
Azt mondom meg mindig a legjobb a 3-5-2 egy bivaly eros kozeppalyaval, mert a merkozesek minimum 90%-a a kozeppalyan dol el. -
#19900 Hura.A kiesojelolt akiket mult heten 4-1re vertunk most teljesen siman agyonvert,helyzetem is csak 1 volt :D Hiaba mentunk szelsokkel 2! vedo ellen...lol.Nagyon realis. -
#19899 Mert akkor kb. az az 1% esélyem se lenne meg a 100-ból a bent maradásra.. ma is egy sima 0:5-ös vereség hazai pályán.. Amúgy sztem elég kicsi haszonnal kezdtem meg a szezont, volt egy 300-400 millió spórolt pénzem, abból vettem akkor középpályásokat, nagyon kedvező áron. El kellene kezdeni pontokat szerezni, vagy kajak vége a dalnak.. :( -
#19898 Fapuma 1 - 3 Tyúkszembrigád
0 - 1 Olli-Pekka Weberstetter 4'
0 - 2 Tim van Bonn 11'
1 - 2 Oscar Hirzel 50'
1 - 3 Kostas Paltopoulos 62'
Termeszetesen hogy megint ne legyen felhotlen az oromom, persze hogy leserult megint 2 kulcsjatekosom. -
#19897 Hogy vagy ekkora anyagi szakadékban? Mennyi volt az egyenleged, amikor feljutottál?
Miért nem adsz el 1-2 jobb játékosodat? -
#19896 Nos, azt hiszem nehéz volt meghúzni, de egy kiváló öreget adtunk ma el így most +ba jöttünk ki, mivel a heti frissítésnél -108 milkóba csúsztunk, így most egy darabig élünk még..
Ma két eltiltottunk és a szokásos csatár sérültünk nélkül fogunk pályára lépni, nulla esélyünk van.. De szép ez a játék! -
geo91 #19895 szezon előtt nem gondoltam volna, hogy ilyen faszán fogok állni féltávnál!
-
#19894 1. Nem látod, maximum a meccs végén az értékelésnél. A taktikai szintet a játékosok tulajdonságaiból számolja.
2. Szerintem nem. Én nemzetközi bajnokságban játszom velük, de elég lassan fejlődnek! :S -
#19893 Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a csapat taktikai szintjét (széleken/középen támadás,stb) látom valahol, mint a felállásnál, hogy hol tart?
Illetve az ifi csapat jobban/gyorsabban fejlődik ha nemzetközi bajnokságba van benevezve, mintha csak hazai csapatokkal játszik a bajnokságban. -
#19892 1-2 hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy nagyrészt hazai játékosokra építek. Ekkor 11 nemzet játékosai alkották a csapatot, magyar játékos csak az összes 30%-a volt.
Mostanra:
A csapatban játszó játékosok nemzetiségük alapján:
magyar 15 db, (68,2%)
lengyel 2 db, (9,1%)
francia 2 db, (9,1%)
német 1 db, (4,5%)
olasz 1 db, (4,5%)
norvég 1 db, (4,5%)
-
#19891 Nem Mostoltam csak a sok laza meccsnek és a sok győzelemnek köszönhetően még úgy is az egekben a csapatszellem és a csapatmorál, hogy a csapat kiesett a kupából. -
#19890 Nagyon jol teljesitett a meccsen a csapatod! MOTS-oltal? -
#19889 Magic Family - Bejgli Fc 5 - 1
1 - 0 Angel Daskalov 2'
2 - 0 Angel Daskalov 6'
3 - 0 Mortimer Cappelle 18'
4 - 0 Angel Daskalov 23'
4 - 1 Adrián Villafañe 67'
5 - 1 Torquato Squillante 74'
1 sárga lap Yiorgos Stathatos 83'
A sárga az enyém.
A szabadrúgás lövőm kétszer is betalált ellene.
A visszavágó szorosabb lesz. -
#19888 De, átadást edzek minden szezonban valamennyit. -
#19887 Atadast se edzel? Mert azt mint fontos kiegeszito skill masnak is kell edzeni es azzal is megy fel a csatar erteke.
En peldaul tamadasepitest szoktam neha 5-5-0-val edzeni, amivel egyszerre igy 10 jatekosnak lehet az atadasat fejleszteni es ilyenkor a csatarokat beteszem kpnak vagy hatvednek.