Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Kiszámíthatatlan védõk:

Váratlan passzal gólhelyzetbe hozatják a csatárokat vagy a szélsõket

Adhatnak rossz passzt is, amivel az ellenfél csatárait vagy szélsõit hozhatják gólhelyzetbe. Magas védekezés képesség esetén ennek esélye csökken.

Sokaig kell edzeni es akkor nem lesz gaz!<#nevetes1>
kovacsgeri
hát igen, nekem is volt ilyen játékosom....
akinek edzettem végig egy megfelelõ képességet, és 17 éves korában írta ki az edzõ, hogy másik 2 képessége lehetne jó

Sysfox
Nálam most õ a legnagyobb sztárjelölt. Sajnos már idõs kicsit, de mindenképpen lent akarom tartani, ameddig legalább jó nem lesz a védekezése (mert nem azt edzek fent), és utána hozom fel. Sajnos a remeket nem érdemes kivárni szerintem.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Jó védõnek és középpályásnak is! <#eljen>

Viszont a kiszámíthatatlan tulajdonsága miatt védõnek elég merész! Majd eladja egyszer-kétszer a labdát... <#bee1>

Sysfox
Pocsékkal sem ért semmit a laza játék. Amit nyertem vele, azt a következõ szombatra már el is veszítettem, olyan gyorsan esett a csapatszellem.

Csapnivalóval jobb a helyzet, a középszerûvel pedig isteni!

sajtburger
Attila Zsengellér (248225189)

25 éves és 90 napos

Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 13/20 világklasszis
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 5/20 középszerû
Gólszerzés: 5/20 középszerû
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló

6 óra múlva jár le a licit, Kikiáltási ár: 249 000 eFt

Vegyétek, vigyétek. :)

jhetedikj
<#wow1><#eljen>

Kéne egy ilyen ifi nekem is.:)

anno 1987

JimKirk
Amig nem a feljutas, vagy egy magasabb osztalybol a kieses elkerulese a cel addig siman eleg egy pocsek is! Sajnos en katasztrofalissal kezdtem a szezont es szinte szart sem ert a laza jatek.

Par heten belul en is egy jatekosomat fogom kinevezni edzonek, valoszinuleg remek lesz megfelelo vezetoi kepesseggel.
Christian88
Pocsékkal is ugyan annyit ugrott volna. Az viszont biztos, hogy gyorsabban esik középérték felé mint egy magasabb vezetõi képességûnek.
Mindenesetre szerintem luxus olyan edzõt tartani V. alatt, max ha nem vagy gazdag s megengedheted magadnak.

Én inkább edzem a játékosokat egy jó edzõvel, kifizetõdöbbnek tartom.

Venni kell olcsón magas tapasztalattal egy játékost jó vezetõi képességgel és olcsóbban kijön mintha külsõ edzõt vennél. Csak persze várni kell egy szezont.

http://www.twitch.tv/hegii

JimKirk
Igy van! Ha elobb reagalok, akkor talan ki sem esem!

Vagyok annyira perverz, hogy vedot fogok edzeni belole:

<#szeret><#szeret><#szeret>

Sysfox
Osztom a véleményed, de szerintem ez már a VI. osztályban is fontos, meccseket lehet eldönteni a magas csapatszellemmel. Szerintem.

Én nagy jelentõséget tulajdonítok ennek is. Küzdöttem egy pocsék vezetõ képességû edzõvel, de soha többet!

JimKirk
Azert V.-ben mar eleg fontosnak tartom a vezetoi kepesseget, foleg ha egy eros csoportban vagy. Nekem nagyon sokat segitett, hogy szezon elejen lecsereltem a csapnivalot egy megfelelore, igy egy laza meccs utan 3 szinttel lett magasabb a csapatszellem.
JimKirk
Eleg eros VI.-be kerultem, mondjuk nem is gond, mert visszajutni meg ugysem akarok!

Geonak:

VI.768 (72559)
Christian88
Azokat ne foglalkozz már, mert nem éri meg. ha 17 évesen nem tudod felhozni, hogy legalább egy képessége Jó, akkor közel felejtõs az egyén. esetleg ha van valami kiegészítõ skillje vagy specialitása, akkor talán érdemes utána is foglalkozni vele. Vagy ha fent mást edzel és el akarod adni.

DaemoonHunter
VI. osztályban vagyok, az új szezonban talán sikerül feljutni, most is elég közel voltam hozzá. Az akadémián van 2-3 jó játékosom, de õk is csak 18-19 éves korukra érik el a jó szintet a legjobb esetben.
Köszönöm a linkeket nagyon hasznosak!
Ideje lesz egy jó edzõt képezni.

Christian88
Az edzõ vezetõi képesség nem olyan fontos alacsonyabb osztályokban. IV. talán V. osztályban jó ha van neki egy kicsi. VI. és VII osztályban sokkal jobb egy Jó edzõ, pocsék vezetõi képességgel, mert gyorsabban fejlõdnek.

22 éveseket már ne kezdj el edzeni kiemelkedõrõl. 18 évesen kellene ott tartaniuk. fiatal 17 éveseket kell edzeni, fele garnitúra eladásra.

régen használtam, nem tudom mennyire pontos már, de régen egész pontosat mutattak ezek: ht box training,healilng
ht training

szerintem ezeket bannerba is be lehetne tenni akár =)

DaemoonHunter
Lassan talán én is eljutok odáig hogy lesz egy remek akadémistám, mostanában sok sok jó kerül elõ:) csak azért érdeklõdtem mert 22 évesen volt egy szélsõm, kiemelkedõ, aki 26 éves korára lett ragyogó, s szinte hónapokon át edzettem szélsõjátékot.

Christian88:
Az edzõ:
Egy megfelelõ edzõ, aki nem támadó és nem védekezõ felfogású
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata jó, és középszerû vezetõi képessége van

Christian88
Milyen edzõd van?

matthias92
remekkel került ki, 17 évesen és 1 naposan. fogalmam sincs, hogy mennyi ideig tartott egy-egy szintlépés :( neharagudj :S már rég volt, mikor felhoztam. :D

DaemoonHunter
Azt szabadna tudnom hogy az akadémiáról milyen szinten került ki? És a szintlépések mennyi ideig tartottak? Csak kíváncsiság, mivel nekem extra lassan fejlõdnek, bár az edzõm nem valami titán.

matthias92
bocsi, 490... egyébként 7,5 csillagot teljesít, nincs messze a szintlépéstõl. talán egy hónapnyi edzés kell még neki. szerintem hamar válogatott játékos válhatna belõle!

matthias92
Eladó titáni játékszervezésû (továbbá középszerû védekezés és gyenge átadás) 22 éves és pár napos magyar, saját edzésû belsõ középpályás!
Sándor Márics (271277234)
22 éves és 18 napos, következõ születésnap: 2011-10-05
Forma: jó, erõnlét: remek
Öntörvényû ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetõi képessége van.

TSI: 88 720
Fizetés: 8 918 eFt/hét

Irányár: 480.000 eHuf

sajtburger
V.213 (19485)

DaemoonHunter
Köszönöm! Még jó hogy megkérdeztem:)

jhetedikj
V.138
(19410)

tessék :)

anno 1987

jhetedikj
A felsõbõl is csak megfelelõ edzõt tudsz képezni, mert csak annyi tapasztalata van. Az alsó a jó választás!

anno 1987

*kiesettek
A feljutottak/kiesett legyenek szívesek megadni az új csoportjuk nevét és azonosítóját (id) is! Ne nekem kelljen már az utóbbi után keresgélni... Köszönöm!
DaemoonHunter
Edzõcserére készülök, de saját játékosból képeznék majd a jövõben, két jelölt van:
Andrea Nardinocchi

41 éves és 4 napos, TSI = 0
Forma: középszerû, erõnlét: pocsék
Tapasztalata megfelelõ, és jó vezetõi képessége van

és

Dario Draetta

33 éves és 6 napos, TSI = 2 100
Forma: középszerû, erõnlét: megfelelõ
Tapasztalata remek, és megfelelõ vezetõi képessége van

A felsõre gondoltam, a jó vezetõi képesség miatt, bár a tapasztalat is elég fontos, itt a dilemma.

Zenszkij
azé hát :D csal

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

daver88
Sanyi 4 - 1 Kopters

1 - 0 Wolfram Badesteig 6'
2 - 0 Heiko Deutsch 18'
3 - 0 Carlos Varela 20'
3 - 1 Jay Fränkel 47'
4 - 1 Ábel Keresztury 78'

Hát nálam viszonylag (mint írtam már) egyértelmû volt a helyzet, olyan 5-6 körül saccoltam a kapott gólok számát, sikerült ez alatt megúszni, úgyhogy végülis nem volt annyira gáz...na majd jövõre.

kovacsgeri
Kikaptam én is az osztályozón 2-0ra, de nem bánom egy kicsit sem, inkább tovább gyûjtögetem a pénz, jövõre pedig újra bajnok leszek.

sapkafej
nyilván a hattrick hibája

György

matthias92
4-1re buktam. Sajnos ez azt is jelenti, hogy meg kell válnom szeretett, régóta általam nevelt középpályásomtól, hiszen a fizetése tulajdonképpen 0-ra hozza ki a kétheti mérlegeket :S

jhetedikj
Új csoportomban mindkettõ osztályozós kikapott, így négyen leszünk akik a VI. osztályból jutottunk fel. + lesz egy bot is csataban aki felülrõl esett ki hozzánk. Izgalmasnak ígérkezik. :)

anno 1987

Zenszkij
88.percben lõtt góllal kikapunk. Nah azt hiszem részemrõl itt a vége a Hattricknek..

Zenszkij
A mérkõzés utolsó perceire az ekkora téthez nem szokott Varangy játéka teljesen szétesett. ez mi, hagyjuk már

Zenszkij
Bazz 2-2..még 5 perc, csaló szemét gém XD.

Zenszkij
Én 2-1 re vezetek a 80. percben. Esélyes az 5. osztály..10 percet kell kibírnia a fiúknak!

REALista
A 2. félidõben eddig semmi sem történt...irány az V. osztály...:S

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gercse
én 1-1-ig bírtam elsõ félidõben a jóval erõsebb csapat ellen, most már 3-1 neki, de nem is számítottam igazán nagy eredményre, csoda ez az 1-1 is

jhetedikj
<#zavart1>

anno 1987

REALista
fasza 67%-os labdabirtoklás és 0:1-es hátrány az osztályozó meccsemen...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sajtburger
Új csoport: V.213

Szurkolók célkitûzése: Ebben a csoportban minden nap ajándék (1)

Ennyi. :)

banok
2011-07-02
A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 13 968 eFt.

2011-07-02
A szezon véget ért, a klub pedig 7 600 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

daver88
csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy középpályán nem leszel jobb egyik poszton sem...akkor érhet valamit:)

Christian88
Sok szerencsét az osztályozósoknak!

sajtburger
Pasquale Cipriani nevû játékosod lett a csoport gólkirálya. Ezért a klub 2 000 eFt pénzdíjat kapott.
A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 11 640 eFt.
A szezon véget ért, a klub pedig 18 000 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.
12 000 eFt jutalmat kaptál a csoportgyõzelemért vagy a feljutásért.

Nem rossz kis bevételek, de a gólkirályi címnél igazán lehetnének bõkezûbbek.
Közben egy védõm elment 249 milkáért, és beruháztam egy középpályásba.
Azt figyeltem meg, hogy 27-28 éves középpályásokból jobban kijövök, mintha vennék egy nagyon fiatalt.
Így tegnap Raúl Haro Diéguez 28 éves és 64 naposan csatlakozott a csapathoz. Titáni játékszervezéssel és megfelelõ átadással bír.
Tervben van még egy hasonló kaliberû játékos igazolása, akinek az átadása magasabb lesz, és akkor meg is lennénk, remélem úgy sikerül majd bent maradni, elsõ V. osztályos szezonunkban.

matthias92
akkor használjak ellentámadást?

dartonita
2011-07-02 A szurkolóid befizették az éves díjakat. Az ebbõl befolyt összeg 11 286 eFt.
2011-07-02 A szezon véget ért, a klub pedig 4 600 eFt-ot kapott a bajnoki szereplésért.