22246
Hattrick
-
#20006 HT=HO -
#20005 Nem veszem, hogy mire gondolsz. :( -
#20004 A HT-n belul a felallasnal jobb oldalt. -
#20003 Ezt mivel kalkuláltad ki? HT Organizer?
Hogyan kell? -
#20002 A holnapi rangadora sikerult osszehegesztenem egy remek(8.09) kozeppalyat, raadasul MOTS nelkul, a szelso es kozepso tamadasiam pedig megfelo szinten vannak.
Nincs mese nyerni kell!
-
zsotesz #20001 Lauri Haarala (194052091)
Finland 30 éves és 6 napos, következő születésnap: 2012-01-20
Tulajdonos: Team Zsotesz (2008-08-02 óta) -
#20000 Nem éri meg, és jól tudod, 1-2 edzés pluszt jelent csak, de annyival többe kerül, hogy nem éri meg. -
#19999 Irrealisan sokba kerul a remek edzo! Ha jol emlekszem, akkor max 1-2 hettel roviditi meg a szintlepest szezononkent, szerintem nem eri meg. -
#19998 A jó edzői képesség 80 milkába kerülne, a remek 560 körül lenne. Szerintem ez egész jó rá. Amúgy gyorsabban fejlődnének a játékosok, illetve a csapat hangulata jobb lenne tőle? -
#19997 akkor passzolom, én is csak egy havertól hallottam, nehogy miattam legyen probléma -
#19996 Jó ez, illetve ez a minimum, mármint a középszerű vezetői képesség.
A tapasztalat csak a képzés árára van hatással, szerintem kb. 100-110.000e forintba fog kerülni a képzése. -
#19995 Szerintem ha játszik, akkor megkapja az erőnléti edzést.
Ilyet pedig még nem hallottam, hogy ilyenkor gyorsabban esnének a képességei. -
#19994 edzőként viszont nem kapja meg az edzést szerintem, ergó erőnlétileg tropa lesz, ill. sztem a képessége is hamarabb romlik, de utána kell nézni -
#19993 Hmm nem rossz srácok, szerintetek akkor húzzam meg most, hogy edző legyen? Mert ha tud játszani is, akkor végül is oly mind1 nem? :)
Ma pedig sajnos lerúgták a kapusom 4 hétre, így kell nézzek vmi tartalékot.. :S -
#19992 Nekem nagyon bejott hogy jatekosbol csinaltam edzot.
34eves a mostani jatekosedzom,es stabil elso szamu csapattag.Sot,10 gollal vezeti a gollovolistat a ligaban :D
Nyilvan ha vermesebb remenyeket fogunk dedelgetni az nb6-nal,akkor keves lesz,de egyelore boven huzoember.
2010-08-12 óta a csapat tagja a 20eves vilagklasszis vedo,de a tobbiek is tobb mint egy eve nalunk jatszanak.A huseggel kemeny lesz a hatso alakzat. -
#19991 Ez tokeletes! Az en sajat nevelesu edzomnek is lenyugozo a tapasztalata, a vezeteoi kepessege viszont megfelelo.
Ez a huseg nagyon tetszik!:) Lehetne mar februar! -
#19990 Szerintem szezon felénél meglépem majd a kiképzését, de az is lehet előbb.
Lenyűgöző a tapasztalata, így egy Jó edzőt képeznék belőle és meglenne a középszerű vezetői képessége. Ez a kettő együtt jó lenne? :S Ezen a téren zöldfülű vagyok. :/ -
#19989 Ha megsérül, és edzőt csinálsz belőle, akkor azonnal felgyógyul a sérüléséből. :)
Utána játszhat továbbra is. -
#19988 János Farkas
(2010-03-07 óta (10/41), 5sz 2h 3n)
A kezdetek óta a csapatom tagja, 1-2 szezon alatt alig játszott, kb. 1000 TSI-vel indult, azóta 13.500 körül van. :)
5 szezon, két hét, 3 nap -
#19987 Azt látni a teljesítményén, hogy mikor nem éri meg már játszatni. Én is játékosból csináltam edzőt, nekem is lenyomott két szezont, aztán annyit volt sérült, hogy edző lett inkább
Nekem az őscsapatból vannak még ketten, a 8. szezonjukban vannak, de egyik sem játszik már, csak barátságoson, vagy ott sem mindig.
-
#19986 Játékos mikor érdemes edzővé varázsolni? Hány éves korban?
Nekem van egy nagyszerű játékosom, egy igazi példakép a klubnál, és megvannak a képességei, de amíg bírja, addig játszatnám azért. Talán még 1 szezont. :)
Antoine Lille (98033810)
Switzerland 36 éves és 0 napos
Formája remek, erőnléte középszerű.
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata lenyűgöző, és középszerű vezetői képessége.
Bár tudom, hogy 36 évesen, már nagyon sérülés fenyegetett lehet, de nagyszerű egy játékos, eddig elkerülték a sérülések, remélem ezentúl is, és ha vissza kerülünk VI. osztályba, a bajnoki cím lesz a cél, ez nem kérdés, és neki lenne szerepe benne. -
#19985 Nem rossz, de ebből nem lesz több a kasszában, aki meg ért a játékhoz, egy játékossal hosszú távon tervez, persze nálam is voltak mellé fogások, de elég kevés. Jós kis újítás, élethűbb lesz, de a meccsmotor így is tré marad.
Nálam viszont kb. csak 3/4-d része hűséget fog kapni, Kuritárnak a következő szezon a 6. lesz és saját nevelés, Tompos és Egervárinak pedig a 3. lesz, akik szintén saját nevelésűek, mellettük van egy rakat még.. :)
Végre legalább díjazzák azt, amit eddig semmibe vettek.. nekem tetszik azért. :)
Ha már klubhűség, kinek van a leghűségesebb játékosa? :) Ahogy említettem, nálam Kuritár már 5. szezonját tudja épp. :) -
#19984 Szerintem jó ez, nekem is ilyenek vannak.
(nem is szerzek sok gólt... ) -
#19983 A Hattrick világában eddig a játékosok nem nagyon törődtek vele, hogy melyik csapatban játszanak, vagy hogy hányszor adják el őket. Ami egy kicsit furcsa, ha belegondolunk. A valóságban azonban eltart egy ideig, amíg egy játékos teljesen megismeri a klubot és a többi játékost – de amikor ez megtörténik, akkor egy kicsit jobban is kezd játszani.
A következő szezonban egy új fogalommal bővítjük a játékot, ami majd ezt szimulálja. Ez pedig a Hűség. Ha a játékosaidat hosszabb ideig megtartod, azzal a kötődésük és a hűségük nő a klubod iránt, ami egyúttal pozitívan befolyásolja a teljesítményüket a pályán.
A hűség bevezetésével sokkal jövedelmezőbbé szeretnénk tenni a játékosok megtartását hosszabb ideig, és hogy támogassuk a saját játékosok köré felépített csapat elvét.
A hűséget fokozatosan fogjuk bevezetni két szezon alatt. A következő szezonban a játékosok a bónusz felét kapják meg, majd az azt követő szezonban (ami februárban indul) a teljes hatása érvényesül.
Lássuk hát a részleteket. Két különböző hűség lesz:
A játékoshűség bónusz
Minden egyes nappal, amit a játékos a csapatodban eltölt, növekszik egy kicsit a kötődése és a hűsége a klubod iránt. És minél nagyobb ez a kötődés és hűség, annál jobban fog játszani.
A hűség kezdetben gyorsabban növekszik, majd az idő előrehaladtával egyre lassabban. A hűség maximális szintjének eléréséhez három szezonra van szükség, de a feléhez elegendő 12 hét.
A bónusz maximális értéke: +1 szint minden képességre (az erőnlét kivételével), 3 szezon (336 nap) után.
Példa: Adam Adams jó Játékszervezéssel és megfelelő Védekezéssel rendelkezik, és maximális (isteni) Hűséggel. Ezért úgy fog teljesíteni, mintha remek Játékszervezése és jó Védekezése lenne (és ez a csillagértékelésében is megmutatkozik majd).
A játékos hűségének szintje látható lesz az adatlapján (mindenki számára), és ugyanazt a skálát használja, mint a képességek. Amikor egy játékos eléri az isteni Hűséget, akkor a teljes bónuszt megkapja. A saját ifijátékosaid isteni Hűséggel indulnak.
Ha eladsz egy játékost, akkor elveszíti a hűségét a klubod iránt. Tehát ha később visszavásárolod, akkor újra nulláról kell felépítened a hűségét
Nevelőegyesületi bónusz
A játékosok, akik a nevelőegyesületükben játszanak, mint például a saját ifijátékosok, és a teljes pályafutásuk során ott játszottak, mindig nyújtanak egy kis extrát a pályán, mivel komoly kötődésük van a klubhoz.
Bónusz: +0,5 szint minden képességre (az erőnlét kivételével)
A játékosoknál, akik a teljes pályafutásuk során a nevelőegyesületükben játszottak, egy ikonnal jelöljük ezt az adatlapjukon. Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az ifijátékos, akit egyszer eladtál, majd visszavásároltál, már nem fogja megkapni ezt a bónuszt.
Mindkét bónusz elnyerése
Természetesen lehetséges, hogy egy játékos mindkét bónuszt megkapja. Tehát ha felhozol egy ifijátékost (természetesen nem számít, hogy melyik ifirendszert használod) a felnőtt csapatodba, akkor ő 1,5 szintnyi bónuszt kap minden képességére (az erőnlét kivételével), amíg el nem adod.
Számít a játékosaid múltja
A játékosaid csapatodban eltöltött idejét már a bevezetéskor figyelembe vesszük, tehát bármelyik játékos, aki már legalább három szezon óta a csapatod tagja, megkapja a teljes bónuszt a hűségéért. -
#19982 Igazoltam egy csatart, nem nagy szam de a VI. osztalyban mindenkeppen eleg lesz! Direkt ilyen fiatalt kerestem, hogy par ev mulva meg jo aron tudjam eladni.
-
#19981 A 2010-es valtoztatasok ota nagyot esett a hatvedek ara, orulhetunk ha egy multiskilles titanit elvisznek 350-400 korul. Viszont a tobbi csapatresz jol tartja magat, ez viszont nekunk rossz hir!
Sysfox #19980: Az miaz? -
#19980 Jövőre jó bónuszt kaptál volna a hűség bevezetésével! -
#19979 Köszönöm! :)
Eddig próbáltam 350 felett, de úgy gondolom ez a 220 szinte ingyen van egy ilyen védőért, akinél szerintem elég közel lehet a titáni szint.(amióta frissítettem a firefoxot, azóta nem mutatja ki a szintet).
Így pedig marad Kuritár aki titáni, Egervári lenyűgöző, de már ő is szintlépés közelében, Tompos világklasszis és Nemesi ragyogó. Úgy is 3 védős felállásban fogunk játszani, abban pedig bőven elég ennyi védő.
Fáj a szívem nagyon érte, mert nagyon nehéz volt leigazolni, és 7 szezon az 7 szezon, nagy játékos nagyon, egyik kedvencem volt... :( -
#19978 Gratulalok!
sajtburger #19976:
Kivancsi vagyok mennyiert viszik majd el!
En is eladom egy vedomet, mert visszallok 4-4-2-t jatszani, ugy eleg sikeres voltam. A mostani multiskilles ifjoncokat meg mindenkeppen kinevelem, majd utana allok csak at KP edzesre. -
#19977 Én meg bajnok lettem újra, még gondolkozom, hogy leadjam-e az utolsó 2 meccset, és talán osztályozhatok, vagy csináljak egy 100%-os szezont. -
#19976 Mivel a saját nevelésű védőm, Kuritár 22 évesen titáni védekezésű, így rá épül a komplett védelem Tompos és Egervári személyében. Így a klub vezére, legendája, aki oroszlánrészt vállalt az első bajnoki címben, több mint 7 szezon után sajnos eladó sorba kerül. Kell a pénz, sajnos ez van, remélem valakinél megtalálja újra a számításait. :(
Nyitó ár: 220 000 eFt
-
#19975 Mindenkinél más a szitu. Nekem az első V. osztályos szereplésemet jócskán befolyásolta a híres random. Eddigi 12 meccsből 8 meccsből simán ki jöhettünk volna jól, de nem.. hanem kapjuk az utolsó percekben lehetőleg pár másodperc alatt a gólzáporokat.. mind1. Csak idegesít, hogy hosszú időkbe telik egy jó csapatot össze rakni és akkor ilyen milliméteres marhaságokon megy el egy szezon.. Képességekben simán ott vagyunk, én az idegesítő, hogy ha jól számolgatok 1 pont híján fogunk kiesni.. és ilyenkor jön elő az a kb. 8 meccses bénaság.. -
#19974 Sajnos ez random. :(
Ha lenne óvás, mindenki óvná ezeket a meccseket. Akkor mi lenne a helyes szerinted? Ilyen esetekben automatikusan járjon neked a 3 pont?
Vagy egy magyar kupameccsen Bivalybasznád - Ferencváros 1:0, de győzzön a Fradi, mert mindhárom csapatrészben jobb volt, és egy kapufáról bepattanó öngóllal nyert a BB? Ugye, hogy nem!
Sajnos a HT motorja a randomra (is) épül, és a random nem válogat. Legközelebb te nyersz miatta, akkor óvjon a másik? Igazságos lenne? Aligha.
Szerintem ez van, el kell fogadni. Tudom, rossz ilyen körülmények között veszíteni, de mindig győzni sem lehet. -
#19973 mindig lehetne valamit találni, ami miatt nem igazságos az eredmény -
#19972 Sajnos igaza van Sysfoxnak!
-
#19971 Abszolút nem arra értettem, de ha olvasod a hozzászólásim, te is jól tudod, mire értettem. Arra, hogy pl. vezetek, és utolsó percben mondjuk 3 másodperc alatt kapok 2 gólt és kikapok.. az ilyen fajta meccseket óvnám meg.. illetve ahol mint a 3 részben messze jobb vagyok az ellenfelemnél, mégis simán kikapok.. Minél magasabb osztályban játszol, annál nagyobb a tét, annál idegesítőbbek ezek a fajta bugok. -
#19970 Persze.
Mindenki óvna az összes meccsen ahol vereséget szenvedett. -
#19969 *ugyanaz -
#19968 Most velem is pont ugyan az tortenik mint anno Jakuzaval. -
#19967 Persze, csak mar majdhogynem fajnak ezek a vicces eredmenyek, foleg annak tudataban, hogy korbeverik egymast a bajnoki aranyra eselyes csapatok, mi meg nem elunk a lehetosegekkel.
Most van 3 termeszetfeletti hatdvedem, ennyi pont eleg a 3-5-2-hoz, lehet most kene eladnom az osszes tobbi vedomet es atallni kp edzesre?