22246
Hattrick
  • Christian88
    Jaaa, csak majdnem átállt. Nekem se lenne rossz egy ilyet húzni.( Bár ki tudja mit fogok edzeni, mire egy ilyet húzok és kinövi az ifit :P )
  • Sysfox
    JimKirk védőket edz, én edzek játékszervezést. :)
  • Sysfox
    Ő nekem lenne jó! :)

Ne csinálj belőle védőt, mert kiszámíthatatlan! Azok rendre eladják hátul a labdát, nekem volt egy ilyen, alig vártam, mikor megy el. :D
  • Christian88
    De ha most KP-ket edzel, akkor teljesen jó vagy félre értettem valamit?
    ( Már ha a KP = Középpálya és játékszervezés :) )
  • JimKirk
    Mondta is hogy akkor ugrik a valogatott!:)
  • sajtburger
    Egy bari meccset valaki? :)
  • Christian88
    Ők lehet nem örülnének, ha védőt csinálnál belőle :D
  • JimKirk
    A valogatott egyik U20-as megfigyeloje azt ajanlotta, hogy hozzam fel, igy a kozepszeru szelsojatekot es a megfelelo golszerzeset mar nem maxoltam ki. Most azon gondolodom, hogy mitevo legyek. Eladni csak 300 millio felett szeretnem, viszont ha megtartom, akkor egy marha jo tamado hatvedet nevelhetnek belole!

• Jakuza001
    Igen nalam mindig minden a szerencsen mulik a +47es golkulonbsegem mellett es mikozben sosem vertem az ellenfeleimet meg a szezonban 2nel kevesebb gollal. Meg azt sem akivel most hazai palyan ugyanilyen feltetlekkel 4:5-t jatszottam, ugyanis idegenben is elvertem 4:1-re, ahol az elorejelzett eredmeny szuletett.
  • sapkafej
    jakuza ellenségeinek mindig mákja van, neki pedig sosenincs
  • pe28
    Egyet nem vágok a 4-5ös meccseden, hogy ha már széleken támadás taktikát nyomod akkor a két szélsőd miért nem támadóba raktad, illetve nem ártott volna egy támadó szélsőhátvéd sem, hogy növelje a szélső támadásaid mert igy elég gyengécskék lettek. Tudom hogy középen támadott de ha szélre kitolod az egyik középső védőd akkor nem veszítesz sokat a középső védelmedből viszont dob egy kicsit a szélső támadásodon. Nem kioktatni akarlak, csak észrevétel volt :) De így is nyerned kellett volna, azonban az ellenfelednek volt mákja. Sajna néha ilyen is van.
  • Jakuza001
    Nekem meg eldolt, hogy 2. leszek az idenyben koszonhetoen, hogy 2 forduloval ezelott a majom Hattricknak koszonhetoen kikaptam 4:5-re, ugy hogy tudtam az ellenfel kozepen fog tamadni es behuztam a vedoimet kozepre.
    Mitha szamitott volna, pedig a gyereket kb 5szor vertem mar el igy.
    A kalkulalt eredmeny 4:1 volt, de persze ismet sikerult felulmulnia Olafnak ezt.
    Igy hiaba kapott ki az elso helyezett is igy a golkulonbsegunk ennek koszonhetoen 9 gollal rosszabb, amit mar nem tudok majd ledolgozni, mert ahhoz tul eros, hogy 5 gollal letudjam gyozni. 3-4 gol meg ledolgozhato lett volna de igy eselyem sem lesz. A 2 hely ugy gondolom amugy az elso fordulo eredmenye lett, ahol a merkozesmotor a kozepso vedomet mar a merkozes elejen leseritette es mivel kozepen tamadott nem volt mindegy, hogy 25k-s kozepso vedo van a palyan vagy a 7 ezres csereje.

Pedig jol kalkulaltam ki a taktikat behuzott jatekosokkal jatszott en meg titani szelsojatekkal, ami 4 golt eredmenyezett, de a kozepso vedom hianya 5:4es vereseget okozott raadasul idegenben, ugy hogy amig a belso vedom nem serult meg 3:2-re en vezettem.

De meg ez is belefert volna, de a nevetseges kovetkezo 4:5 hazai palyan konkretan megint egy vicc kategoria volt.
    Mar az is vicc volt hogy lebirtokoltam kozeppalyan 60/40-re es megis tobb tamadasa volt, ami nem spec. esemeny eredmenye volt es meg csak nem is kontrat jatszott.
    Az pedig meg jobban idegesito hogy 3:1-rol lett megint 4:5, a kalkulalt 4:1 ellenere.

Szoval Olaf nyaljal sot.
  • JimKirk
    Most en is majdnem atalltam KP. edzesre, aztan ugy dontottem, hogy inkabb visszallok 4-4-2-t jatszani, igy a mostani kerettel kepes vagyok szezononkent 3-4 meccsre egy jo/remek kopzeppalyat osszedobni, az meg V. osztalyban is elegnek kell lennie, hogy bent maradjon az ember. Ha a kovetkezo garnitura multiskilles vedoimet felezettem termesztfelettiig, akkor valoszinuleg en is atallok kozeppalyasokat edzeni, mondjuk ez meg 2-3 szezont jelent. Azutan meg ugyanennyit VI.-ban, de en raerek:)

• Sysfox
    Nekem eldőlt, hogy az 5. helyen végzem. A tavalyi 4. hely után kicsit csalódás, de nagyon erős a csoportom, az első négy csapat 200 feletti értékelést kap, így nehéz bekerülni közéjük, de többé-kevésbé azért sikerül megszorongatnom őket.

De azért jövőre cél a dobogó! Erősödtünk idén minden csapatrészben.
  • Sysfox
    A szezon eleje óta játékszervezést edzek.

Felhagytam a védekezés edzésével, mert abszolúte nem éri meg. Illetve csak úgy éri meg, ha olyan irányba indulok el a csapattal, amerre nem szeretnék. Döntenem kellett, hogyan tovább, és inkább váltottam!

Inkább olyan a filozófiám, hogy legyen 4:3, mint 1:0. Ezt pedig a védekezés edzéssel nem lehet elérni. Mit érek a kitűnő védelmemmel, ha nem tudok gólt szerezni, és az ellenfél kap egy büntetőt/szabadrúgást?

Ragyogóig feledzett a védőket megfelelő átadással, ez jelenleg elég. Ha pedig nagyon muszáj lesz, akkor egy szintet tudok még húzni rajtuk akár 24-25 évesen is. De így sem kap rossz értékelést ez a csapatrész.
  • JimKirk
    Nekem meg nem biztos a masodik hely, lehet akar 4. is, szoval a hetvegen mindenkeppen nyerni kell! MOTS beallitva, igy lesz egy jo/remek kozeppalyam. Az ellenfel meg ugyis ellentamadast fog nyomni, max. kozepszeru kozeppalyaval.
  • JimKirk
    Nem is tudtam, hogy atalltal kozeppalyas edzesre, legalabbis a sok 18-19 eves KP-bol erre kovetkeztetek! Vagy megint hulye vagyok?
  • dartonita
    Kosz,Neked is grat :)
  • Sysfox
    Van másik, akit most felhoztam, és ő jobb. Úgy elkallódik, inkább eladom Pozsgait.

És nem tudom mit csináljak, mert az ifiben van 4-5 középpályás gyerek, akiket hamarosan fel tudok hozni. Kellemes probléma, de az összessel úgysem tudok mit kezdeni, csak sajnálok kirúgni egy jó játékszervezésűt... :D :D
  • JimKirk
    Azt hittem vedo!:)
  • JimKirk
    Nem korai egy kicsit? :(
  • Sysfox
    Fiatal, nagyszerű középpályás eladó! Vegyétek, vigyétek! :)

• JimKirk
    Elado, mert ugy dontottem, hogy veszek meg egy vedekezo csatart!
    Lehet nem viszik el egybol ennyiert, de van idom a kov. szezonig, raerek probalkozni:)

Juho Mikkola

• JimKirk
    Szep volt, gratulalok!:)

Jovore en is szeretnek ujra bajnoki aranyat unnepelni!
  • JimKirk
    Tetszik!:)
  • geo91
    kimaxolódott, felhoztam

• pe28
    2 fordulóval a vége előtt bajnok lettem, második 5.csoportos szezonomban :) Most és jövőhéten jöhet a laza játék nehogy egyenes ágon feljussunk, mert még ahhoz kevés a csapatom, de jövőre cél a IV. liga :D
  • sapkafej
    kikaptam az utolsó előttitől
  • Sysfox
    Álmos - Foxtrotty 0:0

Nagy nehezen sikerült megnéznem, de a HT Live továbbra sem működik normálisan nálam. Jó eredmény ez, az Álmos toronymagasan, veretlenül vezet a csoportban.

241 hastat a 198 ellen, szerencsém volt. Betonvédelme van, 4-5-1-ben aligha rúgtam volna gólt. Elégedett vagyok.
  • JimKirk
    Grat az ezusthoz!:)
  • JimKirk
    Spartacus 2 - 0 forever
    34850 szurkoló

1 - 0 Franck Bachellerie 3'
    2 - 0 Dimitar Genkov 33'

HatStats: 259
    Védelem: 107
    Középpálya: 90
    Támadás: 62

Ma nagyon jo teljesitmenyt nyujtotunk!
    Jovo hetre beallitom a MOTS-ot, jo lenne akkor is nyerni!
  • dartonita
    Budapesti Atom Erömű - Szinkopa FC 0-2

Ugy nezem megvan az ezust.Bejott a 4-4-2szelso tamadassal a 3-5-2 ellen.
  • sajtburger
    HA minden igaz..
    Sebajpofak - Fc. Catalunya 2 - 3

18' Petr Reif (0:1)
    32' Fritz Gadinger (1:1)
    36' Erik Egervári (1:2)
    75' Anders Yngvesson (2:2)
    79' Gyula Kuritár (2:3)

Ha már matematikai esélyünk nincs bent maradni, kezdjünk el meccseket nyerni nem? Így kell ezt. No nem hőbörgök, örülök a győzelemnek, szépen búcsúzunk legalább így az V. osztálytól. Talán a legjobb meccsünk volt idén, szépen össze állt a csapat, egy kis szerencse kellett volna idén, csak egy pici.
  • JimKirk
    a http://m.hattrick.org mukodik! :)

2-0-ra vezetek a rangadon!
  • JimKirk
    "Update: The web problems are probably related to our firewalls, which will need a manual reboot. We will take down the site altogether for at least one hour while we do this and check all bits and pieces."
  • JimKirk
    Olaf biztos tudja:)
  • Yuice
    Pedig már mennek a meccsek.
    Mitől lehet a leállás..?
  • sajtburger
    Nem.
  • rvn
    Nektek se megy?
  • JimKirk
    Jokor hal meg a HT is...