22246
Hattrick
-
#20046 Jaaa, csak majdnem átállt. Nekem se lenne rossz egy ilyet húzni.( Bár ki tudja mit fogok edzeni, mire egy ilyet húzok és kinövi az ifit :P ) -
#20045 JimKirk védőket edz, én edzek játékszervezést. :) -
#20044 Ő nekem lenne jó! :)
Ne csinálj belőle védőt, mert kiszámíthatatlan! Azok rendre eladják hátul a labdát, nekem volt egy ilyen, alig vártam, mikor megy el. :D -
#20043 De ha most KP-ket edzel, akkor teljesen jó vagy félre értettem valamit?
( Már ha a KP = Középpálya és játékszervezés :) ) -
#20042 Mondta is hogy akkor ugrik a valogatott!:) -
#20041 Egy bari meccset valaki? :) -
#20040 Ők lehet nem örülnének, ha védőt csinálnál belőle :D -
#20039 A valogatott egyik U20-as megfigyeloje azt ajanlotta, hogy hozzam fel, igy a kozepszeru szelsojatekot es a megfelelo golszerzeset mar nem maxoltam ki. Most azon gondolodom, hogy mitevo legyek. Eladni csak 300 millio felett szeretnem, viszont ha megtartom, akkor egy marha jo tamado hatvedet nevelhetnek belole!
-
#20038 Igen nalam mindig minden a szerencsen mulik a +47es golkulonbsegem mellett es mikozben sosem vertem az ellenfeleimet meg a szezonban 2nel kevesebb gollal. Meg azt sem akivel most hazai palyan ugyanilyen feltetlekkel 4:5-t jatszottam, ugyanis idegenben is elvertem 4:1-re, ahol az elorejelzett eredmeny szuletett. -
#20037 jakuza ellenségeinek mindig mákja van, neki pedig sosenincs -
#20036 Egyet nem vágok a 4-5ös meccseden, hogy ha már széleken támadás taktikát nyomod akkor a két szélsőd miért nem támadóba raktad, illetve nem ártott volna egy támadó szélsőhátvéd sem, hogy növelje a szélső támadásaid mert igy elég gyengécskék lettek. Tudom hogy középen támadott de ha szélre kitolod az egyik középső védőd akkor nem veszítesz sokat a középső védelmedből viszont dob egy kicsit a szélső támadásodon. Nem kioktatni akarlak, csak észrevétel volt :) De így is nyerned kellett volna, azonban az ellenfelednek volt mákja. Sajna néha ilyen is van. -
#20035 Nekem meg eldolt, hogy 2. leszek az idenyben koszonhetoen, hogy 2 forduloval ezelott a majom Hattricknak koszonhetoen kikaptam 4:5-re, ugy hogy tudtam az ellenfel kozepen fog tamadni es behuztam a vedoimet kozepre.
Mitha szamitott volna, pedig a gyereket kb 5szor vertem mar el igy.
A kalkulalt eredmeny 4:1 volt, de persze ismet sikerult felulmulnia Olafnak ezt.
Igy hiaba kapott ki az elso helyezett is igy a golkulonbsegunk ennek koszonhetoen 9 gollal rosszabb, amit mar nem tudok majd ledolgozni, mert ahhoz tul eros, hogy 5 gollal letudjam gyozni. 3-4 gol meg ledolgozhato lett volna de igy eselyem sem lesz. A 2 hely ugy gondolom amugy az elso fordulo eredmenye lett, ahol a merkozesmotor a kozepso vedomet mar a merkozes elejen leseritette es mivel kozepen tamadott nem volt mindegy, hogy 25k-s kozepso vedo van a palyan vagy a 7 ezres csereje.
Pedig jol kalkulaltam ki a taktikat behuzott jatekosokkal jatszott en meg titani szelsojatekkal, ami 4 golt eredmenyezett, de a kozepso vedom hianya 5:4es vereseget okozott raadasul idegenben, ugy hogy amig a belso vedom nem serult meg 3:2-re en vezettem.
De meg ez is belefert volna, de a nevetseges kovetkezo 4:5 hazai palyan konkretan megint egy vicc kategoria volt.
Mar az is vicc volt hogy lebirtokoltam kozeppalyan 60/40-re es megis tobb tamadasa volt, ami nem spec. esemeny eredmenye volt es meg csak nem is kontrat jatszott.
Az pedig meg jobban idegesito hogy 3:1-rol lett megint 4:5, a kalkulalt 4:1 ellenere.
Szoval Olaf nyaljal sot. -
#20034 Most en is majdnem atalltam KP. edzesre, aztan ugy dontottem, hogy inkabb visszallok 4-4-2-t jatszani, igy a mostani kerettel kepes vagyok szezononkent 3-4 meccsre egy jo/remek kopzeppalyat osszedobni, az meg V. osztalyban is elegnek kell lennie, hogy bent maradjon az ember. Ha a kovetkezo garnitura multiskilles vedoimet felezettem termesztfelettiig, akkor valoszinuleg en is atallok kozeppalyasokat edzeni, mondjuk ez meg 2-3 szezont jelent. Azutan meg ugyanennyit VI.-ban, de en raerek:)
-
#20033 Nekem eldőlt, hogy az 5. helyen végzem. A tavalyi 4. hely után kicsit csalódás, de nagyon erős a csoportom, az első négy csapat 200 feletti értékelést kap, így nehéz bekerülni közéjük, de többé-kevésbé azért sikerül megszorongatnom őket.
De azért jövőre cél a dobogó! Erősödtünk idén minden csapatrészben. -
#20032 A szezon eleje óta játékszervezést edzek.
Felhagytam a védekezés edzésével, mert abszolúte nem éri meg. Illetve csak úgy éri meg, ha olyan irányba indulok el a csapattal, amerre nem szeretnék. Döntenem kellett, hogyan tovább, és inkább váltottam!
Inkább olyan a filozófiám, hogy legyen 4:3, mint 1:0. Ezt pedig a védekezés edzéssel nem lehet elérni. Mit érek a kitűnő védelmemmel, ha nem tudok gólt szerezni, és az ellenfél kap egy büntetőt/szabadrúgást?
Ragyogóig feledzett a védőket megfelelő átadással, ez jelenleg elég. Ha pedig nagyon muszáj lesz, akkor egy szintet tudok még húzni rajtuk akár 24-25 évesen is. De így sem kap rossz értékelést ez a csapatrész. -
#20031 Nekem meg nem biztos a masodik hely, lehet akar 4. is, szoval a hetvegen mindenkeppen nyerni kell! MOTS beallitva, igy lesz egy jo/remek kozeppalyam. Az ellenfel meg ugyis ellentamadast fog nyomni, max. kozepszeru kozeppalyaval. -
#20030 Nem is tudtam, hogy atalltal kozeppalyas edzesre, legalabbis a sok 18-19 eves KP-bol erre kovetkeztetek! Vagy megint hulye vagyok? -
#20029 Kosz,Neked is grat :) -
#20028 Van másik, akit most felhoztam, és ő jobb. Úgy elkallódik, inkább eladom Pozsgait.
És nem tudom mit csináljak, mert az ifiben van 4-5 középpályás gyerek, akiket hamarosan fel tudok hozni. Kellemes probléma, de az összessel úgysem tudok mit kezdeni, csak sajnálok kirúgni egy jó játékszervezésűt... :D :D -
#20027 Azt hittem vedo!:) -
#20026 Nem korai egy kicsit? :( -
#20025 Fiatal, nagyszerű középpályás eladó! Vegyétek, vigyétek! :)
-
#20024 Elado, mert ugy dontottem, hogy veszek meg egy vedekezo csatart!
Lehet nem viszik el egybol ennyiert, de van idom a kov. szezonig, raerek probalkozni:)
Juho Mikkola
-
#20023 Szep volt, gratulalok!:)
Jovore en is szeretnek ujra bajnoki aranyat unnepelni! -
#20022 Tetszik!:) -
geo91 #20021 kimaxolódott, felhoztam
-
#20020 2 fordulóval a vége előtt bajnok lettem, második 5.csoportos szezonomban :) Most és jövőhéten jöhet a laza játék nehogy egyenes ágon feljussunk, mert még ahhoz kevés a csapatom, de jövőre cél a IV. liga :D -
#20019 kikaptam az utolsó előttitől -
#20018 Álmos - Foxtrotty 0:0
Nagy nehezen sikerült megnéznem, de a HT Live továbbra sem működik normálisan nálam. Jó eredmény ez, az Álmos toronymagasan, veretlenül vezet a csoportban.
241 hastat a 198 ellen, szerencsém volt. Betonvédelme van, 4-5-1-ben aligha rúgtam volna gólt. Elégedett vagyok. -
#20017 Grat az ezusthoz!:) -
#20016 Spartacus 2 - 0 forever
34850 szurkoló
1 - 0 Franck Bachellerie 3'
2 - 0 Dimitar Genkov 33'
HatStats: 259
Védelem: 107
Középpálya: 90
Támadás: 62
Ma nagyon jo teljesitmenyt nyujtotunk!
Jovo hetre beallitom a MOTS-ot, jo lenne akkor is nyerni!
-
#20015 Budapesti Atom Erömű - Szinkopa FC 0-2
Ugy nezem megvan az ezust.Bejott a 4-4-2szelso tamadassal a 3-5-2 ellen. -
#20014 HA minden igaz..
Sebajpofak - Fc. Catalunya 2 - 3
18' Petr Reif (0:1)
32' Fritz Gadinger (1:1)
36' Erik Egervári (1:2)
75' Anders Yngvesson (2:2)
79' Gyula Kuritár (2:3)
Ha már matematikai esélyünk nincs bent maradni, kezdjünk el meccseket nyerni nem? Így kell ezt. No nem hőbörgök, örülök a győzelemnek, szépen búcsúzunk legalább így az V. osztálytól. Talán a legjobb meccsünk volt idén, szépen össze állt a csapat, egy kis szerencse kellett volna idén, csak egy pici.
-
#20013 a http://m.hattrick.org mukodik! :)
2-0-ra vezetek a rangadon! -
#20012 "Update: The web problems are probably related to our firewalls, which will need a manual reboot. We will take down the site altogether for at least one hour while we do this and check all bits and pieces." -
#20011 Olaf biztos tudja:) -
Yuice #20010 Pedig már mennek a meccsek.
Mitől lehet a leállás..? -
#20009 Nem. -
#20008 Nektek se megy? -
#20007 Jokor hal meg a HT is...