Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert ez sem teljesen, igaz mert az idosebb jatekosoknal lehet 3 napot nyerni, igy peldaul szerdai merkozesen mar lehet jatszatni, hogy formaba lenduljon.
A tobbi fedi a valosagot, kb 1-2 hetet, de inkabb egy hetet lehet nyerni esetektol fuggoen az orvosokkal.
A tobbi fedi a valosagot, kb 1-2 hetet, de inkabb egy hetet lehet nyerni esetektol fuggoen az orvosokkal.
Bot ellen sima tovabbjutas,az egyik B csapatos vedo megserult.Kar,az egyik kedvenc jatekosom :/
Jol van, azt hittem a legjobbakat nevezted egy bot csapat ellen!:)
Jakuza #19534
En az elejen ket rangadot is jatszom, igy a szezon elejen eleg kellemetlenul erintene egy esetleges serules, radasul BOT ellen.
Jakuza #19534
En az elejen ket rangadot is jatszom, igy a szezon elejen eleg kellemetlenul erintene egy esetleges serules, radasul BOT ellen.
Ahogy neztem serules eseten nem erdemes hat orvosnal tobbet alkalmazni, tizzel semmivel sem gyorsabb a felepules. En mindesetre eddig ugy tapasztaltam, hogy orvosokkal 1-2 hettel lehet roviditeni a serules idotartamat.
Nah lerúgják az egyik 17 éves ifim is, már 2 hete nem kapott normális edzést, mert mindig 5-10 perccel a vége elõtt kivégzik.. pedig U20 esélyes lenne a srác nagyon is.. de így sose lesz normális játékos se.. :/
Megnézed teljes B csapattal álltam ki, kivéve Egervárit a szélsõ védõm és a kapusomat továbbá a csatáromat, de õ is kiegészítõ ember inkább.
Az új öreg szerzeményem is 45 percet kapott volna, kíváncsi voltam ennyi idõ alatt mire képes, mert vacillálok 2 taktika között, nem tudom melyik vezetne sikerre a hétvégén, ezért lettem volna kíváncsi 1 félidõ alatt mire képes.
Utolsó percre pedig a két új kp.-m fog pályára lépni, hogy javuljon a formájuk, remélem abban a 2 percben nyugalom lesz. :S
Az új öreg szerzeményem is 45 percet kapott volna, kíváncsi voltam ennyi idõ alatt mire képes, mert vacillálok 2 taktika között, nem tudom melyik vezetne sikerre a hétvégén, ezért lettem volna kíváncsi 1 félidõ alatt mire képes.
Utolsó percre pedig a két új kp.-m fog pályára lépni, hogy javuljon a formájuk, remélem abban a 2 percben nyugalom lesz. :S
Na de en nem is irtam, hogy annak van ahhoz koze, hanem azt irtam hogy 10 orvossal is 3 het marad a felepulesuk.
Biztos ismeritek a HCP-t, ezzel ki lehet szamolni, hogy egy adott szamu orvos mellett milyen gyorsan fognak felepulni a jatekosok.
Ezt nem osztom ilyenkor amikor csak egy merkozes van, akkor inkabb erdemesebb az elso csapattal jatszani lazazva, igy meg a csapat moral is jobb lesz es edzest is kapnak a fo jatekosok.
De az orvosnak szerintem semmi köze, hogy 1 hét vagy 4 hétre sérül le, ez random. Gyúróval elvileg kisebb az esélye, hogy lesérül.Az orvos, meg úgy, ahogy mondod.
http://www.twitch.tv/hegii
Szerintem pedig az orvosok igenis gyorsitjak a gyogyulast, akar 2 hettel is! Serules eseten megeri alkalmazni!
Nem, orvost akartam irni. A serules utan 10 orvossal is marad 3 het a felepules, tehat ez egy teljes honap azaz 4 merkozes kihagyassal jar, ez pedig edzes szempontjabol nagyon gaz.
En irtam neked HT-n, hogy iden hagyd a francba a kupat, es csak a bajnoksagra koncentralj...<#gonosz3>#gonosz3> Ilyenkor B-csapatot kell jatszatni.<#felkialtas>#felkialtas>
Igen, de akkor itt gyúrót akartál írni, nem?
"Szoval tele a hocipom ezekkel a merkozes beallitasokkal, ahol minden forduloban ket jatekos serul le 3 hetekre 10 orvos mellett. "
"Szoval tele a hocipom ezekkel a merkozes beallitasokkal, ahol minden forduloban ket jatekos serul le 3 hetekre 10 orvos mellett. "
Az a vicc, hogy Lille a középpályásom kb. fél éve van a csapatnál és sose sérült le, pedig benne van a korban bõven, de végig tudta az összes meccset, le is kopogom, remek formában. Erre ma laza játékkal, jó 35 éves csatárom, de van gyúróm is és akkor 17 perc után, gondolom jó 2-3 hétre amibõl lesz 5-6 lesérül már is.. Nagyon idegesítõ, fõleg a szezon kezdetekor.
Ezek szerint a gyúrók teljesen feleselgessek, rúghatom ki az összeset, egy kalap szrt se érnek.. orvost meg felesleges alkalmazni, a fiatalok hamar meggyógyulnak, egy 17 éves ifim elmúlt héten 2 hétre lesérült, de ma már játszik.. 30 felett viszont nagyon rizikós egy sérülés.. utána visszatér esik a forma is.. áh..
Ezek szerint a gyúrók teljesen feleselgessek, rúghatom ki az összeset, egy kalap szrt se érnek.. orvost meg felesleges alkalmazni, a fiatalok hamar meggyógyulnak, egy 17 éves ifim elmúlt héten 2 hétre lesérült, de ma már játszik.. 30 felett viszont nagyon rizikós egy sérülés.. utána visszatér esik a forma is.. áh..
A gyúró csökkenti elvileg a sérülés esélyét, a doki csak gyógyít. Én sose tapasztaltam, hogy segített volna, csak pénzkidobás szerintem.
Ugyanmar 8%-os eronleti edzes mellett az elozo ideny 6. forulojatol kettesevel serultek le a meghatarozo jatekosaim, meg laza jatek mellett is.
Nevetseges.
Az pedig kifejezetten idegesito volt hogy a 27-28 eves jatekosaimat nem tudtam emiatt edzeni es kb vagy ket szinttel kevesebbjuk van, mikozben elakartam oket adni, hogy jo penzt kapjak ertuk, igy meg a serulesek es a negyed merkozesek miatt nem kaptak edzest, es maradtak ragyogo szinten a vilagklasszis helyett.
Pont most amikor a keszitok teljesen szetforgacsoltak a transfermarketet es az ilyen jatekosokert lehet kapni jo esetben 100 milliot a negyszaz helyett.
Szoval tele a hocipom ezekkel a merkozes beallitasokkal, ahol minden forduloban ket jatekos serul le 3 hetekre 10 orvos mellett.
Nevetseges.
Az pedig kifejezetten idegesito volt hogy a 27-28 eves jatekosaimat nem tudtam emiatt edzeni es kb vagy ket szinttel kevesebbjuk van, mikozben elakartam oket adni, hogy jo penzt kapjak ertuk, igy meg a serulesek es a negyed merkozesek miatt nem kaptak edzest, es maradtak ragyogo szinten a vilagklasszis helyett.
Pont most amikor a keszitok teljesen szetforgacsoltak a transfermarketet es az ilyen jatekosokert lehet kapni jo esetben 100 milliot a negyszaz helyett.
Szoval tele a hocipom ezekkel a merkozes beallitasokkal, ahol minden forduloban ket jatekos serul le 3 hetekre 10 orvos mellett.
Nah a csatáromat 20 perc után már le is rúgták.. jól indul a szezon mondhatom.. nem bírt volna egy félidõt ki, aztán jött volna a csere.. :/
Nekem 9:45-kor kezdõdött, mint mindig. Bár a csoportomban két embernek is 10-kor kezdõdik.
A magyar kupa meccsek 10:30-kor szoktak kezdõdni?? vagy csak ettõl a szezontól változott a menetrend?? eddig 9:30-kor kezdõdött, vagy csak nekem rémlik rosszul!?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Azért nem olyan rossz dolog ám az az isteni pontrúgás! <#nyes>#nyes>
Nálam a világklasszis se lett volna gyenge, csak éppen keveset játszattam, mert voltak nála jobb csatáraim is. 3 gólt rúgott szabadrúgásból, de utána sajnos nemigen kaptam a meccseken ilyet. Így eladtam, buktam rajta kb. 50.000e forintot. :)
Nálam a világklasszis se lett volna gyenge, csak éppen keveset játszattam, mert voltak nála jobb csatáraim is. 3 gólt rúgott szabadrúgásból, de utána sajnos nemigen kaptam a meccseken ilyet. Így eladtam, buktam rajta kb. 50.000e forintot. :)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Holnap indul a kupa és a szezon végre!
Mindenki gyõzelmi esélyekkel lép pályára? <#idiota>#idiota>
Mindenki gyõzelmi esélyekkel lép pályára? <#idiota>#idiota>
%-t, bocsesz.
Csak egyik korábbi játékosomat majdnem 400 millióért lehet megveszik, ami durva.. De pont kapóra jönne, és még sem szûnne meg a klub.. :D
Csak egyik korábbi játékosomat majdnem 400 millióért lehet megveszik, ami durva.. De pont kapóra jönne, és még sem szûnne meg a klub.. :D
Ha egy korábbi, saját nevelésû játékosomat eladják, hány 10%-t kapom én meg az összegének mint anyaegyesület? Mondjuk ha 400 millióért vennék meg?
Akkor siman lehetseges az isteni szint! Viszont csak 150 milliot kapott erte, ami baromi keves egy evekig edzett jatekosert, elvetelmult egy gyerek lehet a tulaj.<#vigyor4>#vigyor4>
<#eljen>#eljen><#guluszem1>#guluszem1><#wow2>#wow2>
A pontrúgó és a kapus nem lehet ugyanaz, pontosabban már egy ideje nem lehet beállítani a kapust pontrúgónak. :)
Pont ezt akartam írni, hogy nagyjából 2 edzés egy szintlépés, szerintem gyorsan lépnek pontrúgásban, pláne a bónusszal.
Pontrúgás: Az edzést a csapatod összes pályára lépett játékosa megkapja. Egy-egy játékos kortól függetlenül 2,2 hét alatt lép szintet belõle.
Egesz gyorsan lepnek szintet...
Egesz gyorsan lepnek szintet...
Igazad van, itt valami buzlik!<#vomit>#vomit>
De ettol fuggetlenul nagyon fontos, hogy legyen egy jo pontrugoja az embernek.
De ettol fuggetlenul nagyon fontos, hogy legyen egy jo pontrugoja az embernek.
Nem az a lenyeg hogy mi szamit a csapatban,hanem az hogy nincs olyan epeszu ember szvsz ebben a jatekban aki elkezdene edzetni 4-5 idenyen keresztul pontrugast mert volt egy nagyszeru pontrugasu ifije es mint leirtam akkor is mire kiedzi lesz vagy 25,5 eves es itt ez a jatekos meg nincs 21 se.
Itt valaki belenyult neki az adatbazisba, mert mashogy soha az eletben nem lenne ilyen jatekosa ilyen fiatalon.
Itt valaki belenyult neki az adatbazisba, mert mashogy soha az eletben nem lenne ilyen jatekosa ilyen fiatalon.
"Pontrúgás: kinek fejleszt?: Valamennyi pályára lépõ játékos, 25% bónusz a pontrúgónak és a kapusnak"
lehet õ volt pontrugónak és kapusnak is beállítva, aztán a hattrick duplán számolja :D, jobb tippem nincs
lehet õ volt pontrugónak és kapusnak is beállítva, aztán a hattrick duplán számolja :D, jobb tippem nincs
Nagyon sokat szamit egy fasza ponturgo a csapatban!:) Az elozo szezonban az osszes(6) golja pontrugasbol szuletett.<#pias>#pias>
Mindegy az, ha 17 evesen 0 naposan indul jo szintrol, akkor is csak majdnem 26 evesen lesz isteni. Ha titanirol indul akkor lesz 22 evesen isteni es ugy, hogy a minimum ronlettel edz, de amugy is ki az a hulye, aki kihoz egy jatekost mondjuk nagyszeru pntrugassal es utana meg leedz ilyen kondiciok mellett 100/5% eronleti edzes mellett meg vagy 4 idenyt ?.
Itt valami nekem nagyon nem kerek, hogy lett ennek ilyen jatekosa.
Itt valami nekem nagyon nem kerek, hogy lett ennek ilyen jatekosa.
A 29 eves termeszetfeletti csatarom 360 millioert ment el, a jo csatarom pedig 18 millioert. Sajnos a nagyszeru 18 eves hatvedemet nem vittek el, ot holnap kirakom ujra.
Jakuza #19495: Ez valoban erdekes!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Jakuza #19495: Ez valoban erdekes!<#fejvakaras>#fejvakaras>
hát az a 20 már mindjárt 21, de tényleg meglepõ, gondolom az erõnlét edzés is alacsony lehetett jó sokáig
Ennek vajon milyen trukkozessel lett 20 evesen ilyen alacsony bajnoksagban isteni pontrugasu jatekosa ?