22246
Hattrick
-
kopaszqtya #20086 Nekem sikerült győzelemmel befejezni az idei szezont....
VFC 7 - 0 Habverő (337408824)
Főbb események
1 - 0 Olle Pärnamets 19'
2 - 0 Oliver Lepp 20'
3 - 0 Felix Bockholt 21'
4 - 0 Mauro Barreiro 58'
5 - 0 Eero Holsti 62'
6 - 0 Oliver Lepp 74'
7 - 0 Oliver Lepp 79'
Ezzel a győzelemmel az 5.-ik helyen végeztem.
Továbbra is a középpályát eddzem, már észrevehető, hogy erősödnek a fiatalok.
Most azon gondolkozok, hogy kéne venni egy jobb kapust vagy egy jobb edzőt...továbbá kidobtam pár játékost piacra.
David Meyer (215526061)
TSI: 4 480
Védés: 8/20 remek
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Ante Staziæ (215901756)
TSI: 650
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 10/20 kiemelkedő
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 9/20 nagyszerű
Yoav Uziel (190955124)
TSI: 2 460
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék -
Ha csak egy kis szerencsénk lett volna.. :/ A szezon második fele, hogy Hattrickben is írtam, sokkal jobbra sikeredett, 2 győzelem és 2 olyan meccs, ahol bőven mi is győzhettünk volna.. ugye egyik meccsen 3 másodperc alatt kaptunk 2 gólt.. így 2 ponttal maradtunk le a bent maradó helytől, amit nagyon sajnálok, mert nagyon össze állt a csapat szezon végére. Remélem sikerül kifogni egy jó kis VI. osztályt, ahonnan sikerül majd feljutni. Első sorban viszont a biztos anyagi háttér megteremtése a cél, mert épp hogy életben maradt a klub. -
Az új csatárom:
-
Azert az a remek tamadojatek nem piskota!:) -
geo91 #20082 akkor ebből 4-4-2 lesz, köszönöm a véleményeket
-
Sikeresen kiestem, az eddigi legjobb csapatommal. 7. ligában kezdek, fasza.
Az utolsó meccsemet 4-5-1 es felállással vesztettem el 5-0 ra, kiemelkedő védelemmel, az ellenfél támadó játéka a remeket se ütötte meg.
De most legalább végiglazázhatom az uccsó osztályt, + kinevetem a ragyogó tapasztalatú edzőmet. -
Jakuza mindent elmondott!
Nekem ezen (is) ment el a szezonom, hogy 12 fordulon keresztul 5-4-1-ben jatszottam, ha nincsenenk eros jatekosok elol, akkor sirlamasak ezek az 5 vedos felallasok! En anno 4-4-2-ben nyertem meg a VI. osztalyt es remelem jovore is igy fogom! -
Azzal a felallassal a merkozesek nagy tobbseget elfogod vesziteni.
Gyenge kozeppalya es tamadas, nem tul szerencses. Inkabb akkor 1 jatekossal edzel kevesebbet es allj at 4-4-2re. Viszont igy iszonyu eros jatekosok kellenek, az adott posztokra. -
geo91 #20078 azon filózom mi legyen jövőre. védőedzés marad, ez tény. eladom a 33 éves szélsőim, ez tény. na de a felálláson mindenképpen változtatni kéne. maximalizálandó az edzhető védőimet, 5 védővel kéne felálljak. marad további 5 hely a mezőnyben. 5-3-2? három középső kp-val és középen támadással. szerintem működhetne. szerintetek?
-
Jo lettel a vegere nagyon! Jovore ha nem egy eros VI. osztalyba kerulsz, akkor siman meg lehet az arany. -
Korrekt!
Eladtál egy játékost, és kaptál 345 990 eFt-ot.
-
Catalunya 5 - 1 Traktoros
Úgy gondolom, hogy méltó képen tudtunk búcsúzni az első V. osztályos szezonunktól. Sajnos 2 pont híján kiestünk, de úgy gondolom, szezon 2. felére nagyon össze állt a gárda, és ha nincs az a nyögvenyelős, szerencsétlen első félidő, simán bent maradunk. Kiestünk, célunk az aranyérem, és a visszakerülés, anyagi háttér biztosítása.
MOSTolva, jó középpálya.. álom.. -
A szezon értékelése:
Jobb eredményre számítottam, mint az elért 5. hely. Igazából végig a 4-5. helyek egyikén álltam, esélyem sem volt az előrelépésre, a többiek egyelőre jobbak nálam. Nagyon szoros és kiegyensúlyozott a csoport, aki innen feljut, biztosan bennmaradási esélyekkel indul egy osztállyal feljebb.
Volt pár eredmény, amivel nem voltam elégedett, különösen a hazai 1:2-es vereség fájó, amit a Rafko ellen játszottam. Fájdalmas pont, hogy az egyik újonc ellen idegenben csak 1:1-re voltam képes.
Némi vigasz, hogy ebben a szezonban sokat változtattam a csapaton, átálltam játékszervezés edzésre, és jó pár játékostól megváltam, helyükre magyarok érkeztek. Jelenleg a csapat 70%-a hazai játékosokból áll, ami úgy gondolom, nem rossz kezdet. Ezáltal a bérek is kordában vannak tartva, hiszen nem terhel az idegenlégiósok +20%-os bérkorrekciója.
A következő idényben mindenképpen feljebb szeretnék lépni, cél a dobogó! -
Foxtrotty - Haszkovó 5:3
Gólgazdag meccs volt, azért a 2-5-3 megtette a hatását. MOTS-szal 69-et kapott a középpályám, ami az eddigi legmagasabb. Zoran Vitez az 50. tétmeccsét játszotta a csapatban, ennek örömére 2 gólt vágott. -
Ok fizetnek a legtobbet!:) -
a vip páholyban ülök is fizetnek belépőt vagy ők ingyenes vipesek? -
Kötegyáni SE-Rynart FC 3:1
2.lettem,B csapattal lazára vettük a figurát,mert még lent szeretnék maradni egy szezont erősödni:)
-
Az eddig veretlen,es mar feljutott bajnokot is sikerult legyozni,az edzom megserult es sajnos igy nem o lett a golkiraly a csoportban.Sebaj,ez a legkevesebb.
Szinkopa 3 - 1 PLSC -
Tyúkszembrigád 4 - 3 Szóda
0 - 1 Dene Sitch 3'
0 - 2 Herkko Välkky 40'
1 - 2 Mariano Limachi 41'
1 - 3 Herkko Välkky 78'
2 - 3 Balázs Krasznai 85'
3 - 3 Kostas Paltopoulos 87'
4 - 3 Kosta Jeftiæ 88'
Valami ilyen eredmenyre szamitottam,nem veletlenul MOTS-oltam de nem igy, hogy 56%-ban lebirtoklom es gyakorlatilag a merkozes vegeig alig van helyzetem, mig neki tobbszor annyi.
Ez a merkozes igy nelkulozott minden esszeruseget es az ellenfelem joggal lehet duhos, mint en az elozo heten az unrealitasnak koszonhetoen.
A taktikajat figyeltem vegig az egesz szezon soran, es mind a vedoit mind a kozeppalyas sorat vegig kozepre tolva jatszatta, itt lattam a kulcsat a merkozesnek, mert szvsz erosebb a csapata, bar a mostani HatStats nem ezt tukrozte, alig volt kulonbseg 202 vs. 195. Igy is taktikaztam.
A foldontuli szeleken tamadas megtette a hatasat, meg ugy is hogy nagyon jo szelsoim nincsenek.
Erdekes modon most elkerultek a serulesek, ami eddig nem volt jellemzo a tetmerkozeseken. (Irtam az elozo hozzaszolasban, hogy majd ezt megirom mi tortenik)
A szezonra kiterve pedig, az elozo hozzaszolasban leirtam, hogy miert nem lesz meg az elso hely. Nagyon hianyzott az elso merkozesunkon a nagyon koran kieso meghatarozo kozepso vedom, valamint az elozo heti kamu merkozes, bar ki tudja mi tortent volna akkor, lehet az ellenfelem se botlik.
Mindenesetre azonos pontszammal vegeztem, mint a konkurens erosebb csapat ez jo jel a jovore nezve, mert nagyon fontolgattam, hogy abbahagyom a teljesen fals eredmenyek miatt.
Igazabol eleg idegesito volt szamomra az is, hogy az arakat teljesen elszurtak, pont akkor mikor kineveltem a titani KP-imat es egy fiatal alig 21 eves ragyogo, kp-ert aminek megvan a jo atadasa is alig akarnak fizetni 100-150 milliot. Igy most akik elol voltak megnagyobb elonybe kerultek, mert ok mar reg felhalmoztak a nagy penzeket. -
Na ugy tunik a suzuki lesz az uj mumusom! Az elso forduloban en is ellentamadast nyomtam ellene, akkor sikerult is egy 0-0-as dontetelenre lehozni a meccset. Most gondoltam a remekhez kozeli kozeppalya eleg lesz, hogy idegenben legyozhessem, hat nem! Az is igaz, hogy a kapusom ma nagyon szar napot fogott ki!
A holtszezonban mindenkeppen igazolok egy vedekezo csatart es egy jobb kapust. -
Gratulalok! Regen en is hanyszor forditottam az utolso 2-3 percben.
-
Az eszem faszom megall komolyan mondom! (jo legendas az ellentamadasa, de akkor is)
suzuki 3 - 0 Spartacus
1 - 0 Cosme Flaquer 33'
2 - 0 Erik Kutasi 48'
3 - 0 Rafael Quintín 87'
Labdabirtoklás
35% - 65%
36% - 64%
gyenge vs. jo kozeppalya
LoddarStats 13.69 - 19.92
-
Pff mire ezt leirtam vezetek 4:3-ra. LOL -
Nalam nem ellentamadast jatszik az ellen es en is hiaba birtokolom a kozeppalyat ketszer tobb helyzete volt az ellenfelnek, amit nem ertek es megy 3:2-re. -
Eleg kellemetlen, hogy 66%-ban birtokolom a kozeppalyat es kurva ellentamadasokkal mar 2-0-ra megy az ellenfel. -
geo91 #20061 újabb ifi érett meg a felhozatalra
-
Nekem meg hetek óta csak a selejt jut :( -
új ifit húztam:
József Márton
15 éves és 83 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerű (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum remek)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen -
Az!
Ki is raktam gyorsan atadora.
Alex Szabó
-
Te jo Isten...14 het.Az rengeteg :/ -
14 hetig tartott ez az egy szintlepes!:O Nem ertem miert: hiszen annyira nem oreg!
Amugy nyomtak egy 350 millios licitet a 17 eves remek kozeppalyasomra!:) -
geo91 #20055 alakul a srác, alakul. őt amúgy mindenképpen meg szeretném tartani hosszú távon is.
-
Szep!
Nalam meglett az elso termeszetfeletti fiatal vedo.Asszem kovetem a peldad es titani szintig feledzem mindet,annal is inkabb mert kivancsi vagyok a husegre a kovetkezo idenyben.Hany hetre lepte a titanit egyebkent,mire szamithatok? -
Most először volt remek középpályám, amióta hattrickezem. true story -
Norbert Kasik
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Átadás képessége középszerű szintről megfelelő szintre fejlődött.
Gergely Pozsgai
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége csapnivaló szintről gyenge szintre fejlődött.
Nándor Tamás
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Erőnlét képessége gyenge szintről középszerű szintre fejlődött. -
En is meglepodtem, hogy egybol az elso meccsen leserult a srac, raadasul atadon van, igy el sem viszik. Felvettem 10 orvost es remelem, hogy max a jovo hetet kell csak kihagynia.
Van nalam is egy fiatal srac, aki egy szezon alatt ketszer dolt ki harom hetre. Mondanom sem kell, hogy a remek szelsojatekaval az egyik legnagyobb tehetsegem.
MAS:
Alex Szabó
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége természetfeletti szintről titáni szintűre változott.
Valentin Grec
A játékos Védekezés képessége nagyszerű szintről kiemelkedő szintre fejlődött.
Egy képesség növekedett!
Sebastian Katholm
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége nagyszerű szintről kiemelkedő szintűre változott.
Karrierem elso titani vedojet sikerult kinevelnem!:) Hamarosan megy is atadora a srac.
-
Ha sok orvost alkalmazol, akkor jövőhéten már talán megkaphatja az edzést, hamar gyógyulnak. Kb 1 hét x napra le lehet redukálni ezt a gyógyulási időt, de ha szerencséd van akkor szerdai barátságosra is felépülhet, nem számolgattam.
http://ht-box.ru/healing.php -
3 hetre egy 17 eves azonnal ? :DDD
Hat igen ismeros volt egy sorozatom, hogy a fiatal jatekosaim minden heten 3 hetekre serultek le eleg alacsony megterhelesu edzes mellett es termeszetesen olyan periodusban, ahol 3 letfontossagu merkozesem volt egymas utan. 3 het alatt 8 vagy 9 serultem lett, volt hogy egy merkozesen 4 amibol, 3db 3 hetes volt.
Altalaban megfigyeltem, hogy nalam mindig a komoly tetmerkozeseken serulnek le vagy elotte es semmit nem szamit mennyi gyurom van. Kivancsi is leszek a hetvegere, mert utoldo forduloban az elsovel jatszom aki 3 ponttal van csak elottem. Mondjuk a tul nagy golkulonbsege miatt teljesen mindegy, de azert kivancsi vagyok lesz e serult.
Majd leirom mi tortent. -
Hat nem leserult egybol az elso meccsen 3 hetre!?
Ez mar vicc komolyan mondom!
-
Sysfox jol beszel, vedoket edzek!:)
Igazad van, tudom...
Ki is raktam atadora gyorsan!