22246
Hattrick
  • kazai21
    Felállásnál van egy új "menü" (Értékelés előrejelzés).
  • Magic Boy
    Ezt hol tudod megnézni?
  • pe28
    Ha szeretnél is feljutni vagy eredményeket akarsz akkor én a következő szélsőket ajánlanám:
    Játékszervezés: min jó, inkább remek, szélsőjáték: lenyűgöző vagy világklasszis, átadás megfelelő körül. (Átadást meg holtszezonban tudsz neki adni) Spec sztem lehet : gyors, jól fejelő, kiszámíthatatlan ebben a sorrendben. Kiszámíthatatlan esetén min remek átadás ajánlott.

Vagy vehetsz olyat amelyiknek a szélsőjátéka és az átadása magas és nincs neki játékszervezése. Spece azok amiket irtam.
  • Sysfox
    Igen, ez kb. olyan, mint hogy Olaf mindig ellened van, és az eső is úgy esett, hogy éppen neked volt kedvezőtlen.

De ettől függetlenül, én is így járok mindig! :S
  • pe28
    Bizony tényleg nagyon lent vannak az árak. Azonban azt vettem észre ha én akarok eladni egy játékost akkor a kutyának nem kell, viszont tegnap próbáltam jó áron középpályásokat igazolni és állandóan felverték az árakat. Messze az árbecslő értékelése felé :S
  • Sysfox
    Szezon vége van, ilyenkor ez természetes. Ilyenkor kell venni, és nem eladni.
  • Zenszkij
    Csak én veszem úgy észre, hogy a béka segge alatt vannak a játékos árak?
  • matthias92
    Tudtok ajánlani?
  • matthias92
    gondolkozok, hogy venni kéne valami fajin szélsőt, de nem nagyon van ötletem. Ezt a felállást úgy értem el, hogy az egyik szélsőm egy tulajdonképpeni középpályás belülre tolva. (bár a felállás szerint mindkét szélsőm beljebb van tolva és középen támadás van)
  • kopaszqtya
    Valaki tud ajánlani egy viszonylag jó védőt és egy jó kapust hatod osztályos csapatnak ?
  • Sysfox
    Az egyik frissen feljutó csapat reggelre szürke lett...
  • JimKirk
    Ezt nem mondanam rossznak!:)
  • matthias92
    Egyébként egy 186 HatStatos, 53.5 csillagos csapat esett ki hozzánk.
  • matthias92
    jövőre valahogy így fog kinézni a csapatom erőssége. Ez még mindig gyengusz? :(
  • Rudee
    A mi csoportunkba 2 botcsapat esett ki, így a cél csakis a feljutás és vele együtt a bajnoki cím lehet.
  • JimKirk
    Ket ora murva jar le a licit!
    Franck Bachellerie

En rosszabbul jartam, mert egy erosebb csapat esett ki hozzam!
  • Sysfox
    A csoportomban három új gárda jövőre, a bajnok 4:1-re verte idegenben az ellenfelét, így feljutott az ötödik osztályba.

Az érkező nagyjából velem van egy szinten, kicsit talán jobb. Számomra jó csere volt, nőttek az esélyeim egy jobb helyezés elérésére!
  • JimKirk
    Gratulalok a feljutoknak!:)

Geri sebaj, jovore ujra megprobalod!:)

A csoportom bajnoka pedig sikeresen legyozet a nala erosebb V. osztalyut, igy viszont jovore sem lesz egyszeru dolgom.
  • pe28
    Feljutottam 4.csoportba, pedig nem is akartam :D Új csoportom : IV.21
    (11576) Várom mindenkitől az erősítésre vonatkozó javaslatait.
  • gercse
    felkerültem az ötödbe, de zuhanok is vissza, sebaj, legalább ezt is megértem :D,

Csoport: V.180(19452)

Ideje eladnom a kapusom, és erősíteni. Védelmet meg középpályát mindenképp. Bár pont hiányzik még 2 század neki, hogy földöntúli legyen. Ezt még megvárom.
  • daver88
    Mai ifjonc:

Róbert Hering (334546104)
    Hungary 17 éves és 50 napos, következő születésnap: 2011-12-23
    Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
    Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
    Tulajdonos: Kopters (2011-10-22 óta)
    TSI: ‭1 010‬
    Fizetés: 70 eFt/hét
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges
    Specialitása: Kiszámíthatatlan
    Jelenlegi képességek
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 3/20 csapnivaló
    Játékszervezés: 5/20 középszerű
    Szélsőjáték: 4/20 gyenge
    Átadás: 7/20 jó
    Gólszerzés: 2/20 pocsék
    Pontrúgás: 5/20 középszerű

vszínű eladom, mert védekezést fogok edzeni köv. szezontól.
  • Zenszkij
    Pedig leuraltad a középpályát. Tavaly én a 84. percig feljutásra álltam, majd két gól és 3-2re szívtunk. Majd megőrültem!
  • kovacsgeri
    jövőre is maradok a VI-ban :) jöhet a 3. bajnoki cím sorozatban
  • kovacsgeri
    Basszus az osztályozó 1. félidejében 2 meghatározó játékosom megsérült...
  • Zenszkij
    :D
  • JimKirk
    1!
  • Sysfox
    Gondoltam.

A HT Organizer esetében már többször előfordult nálam, hogy valakihez nem mutatott semmit, holott kellett volna, de valójában kapott edzést.

Szerintem megnyugodhatsz, kapott edzést, csak a HO nem mutatja. Azért ennyit a Hattrick nem téved!
  • REALista
    Hattrick organizer mutatja ki mennyi edzést kap a héten.
  • Jakuza001
    Azt olvastam valahol ha jol emlekszem annyit erdemes felvenni, amennyi az 5% eronlet folott van. Tehat ha mondjuk 8%, akkor 3-t erdemes felvenni es igy tovabb tizig, ertelemszeruen 15% eronlet felett marad a tiz, mivel ugy sem lehet tobbet felvenni.

Mondjuk lehet, hogy csak urban legend.
  • dartonita
    5
  • Sysfox
    Honnan tudod?
  • Sysfox
    Nekem négy van.
  • Zenszkij
    Nektek mennyi gyúrótok van?
  • REALista
    2 védőm valamiét nem kapott edzést a héten.fasza...
  • dartonita
    A legfrissebb edzésriport
    Ezen a héten az edzésnek nem volt jelentős hatása.

Biztos nem tetszett az edzomnek hogy szetrugattam az utolso bajnokin :/
  • Jakuza001
    Hasznos, de regen eme megjegyzesem utan mindig ellenkeztel. :D 5-4-1 allando jatszasa, az eredmenyesseg rovasara megy egy ido utan, magaban en nem is szoktam ajanlani, ellenben kombinalva nagyon utos tud lenni, foleg ha 2 golos elonyre teszel szert a merkozes alatt es taktikat valltasz vedekezesre, hogy megtartsd az eredment. Ugy nagyon hasznos tud lenni.

Magaban viszont, csak egyszeri merkozeseken lehet jol hasznalni altalaban.
    Viszont nincs igazad abban, hogy kozeppalyast megeri edzetni. Tul olcso, ellenbe siman tudsz edzeni vedot is, azok kb most ugy 15%-al jobb aron mennek el, mint a kp-k. Tehat lenyegtelen, mert max eladod a vedot es annak az arabol veszel kp-t.

Igazabol a draga jatekosok a szelsok, de azok edzese maceras a 4db edzeshely miatt (szeleken tamadassal valamivel jobb a helyzet, lasabban). Utana jonnek a kapusok, de azok edzese is a rovid ido ellenere meg macerasabb, aztan a tamadok amik olcsobbak lettek koszonhetoen a kapuraloves edzesnek, de ugy tul hosszu kiedzeni a golszerzes skillt, igaz annelkul meg tul keveset tudsz edzeni szinten a masik tipusu edzeshely is csak 6 posztot enged.

Szoval nehez dolog, az hogy hogyan legjobb penz szempontjabol az edzes, de a kp ill. vedojatekosok edzese gyakorlatilag mindegy szerintem, mert a kinevelt jatekosok minosegileg azonos aru es minosegu jatekost hozhatnak az igazolaskor.
  • JimKirk
    Igaz! Ezert is hagytam fel egy szezon utan az 5-4-1-gyel, mert en nem meglepetest akarok okozni, itt-ott egy-ket pontot rabolni, hanem nyerni, feljutni. Persze V.-ben hasznos dolog az ellentamadast, ezt tavaly megtapasztaltuk.:)

Ket termeszetfeletti belso kozeppalyasom van, az egyik szelso titani, a masik meg lenyugozo [ot cserelni kene] megis csak megfelelo [MOTS-szolva talan jo] kozeppalyat tudtam volna osszerakni. Most ott tartunk, hogy 4-4-2-ben osszejohet a jo/remek kozeppalya es ket jo szelso tamadas, vagy egy jo belso es ket megfelelo szelso. Igy talan sikerulhet feljutnom az V. osztalyba, hogy bent is maradok az mar mas kerdes!:)

Kozeppalyast edzeni is csak azert erne meg, mert azzal egyre jobb lenne a kozeppalyam, viszont akarhogy szamolgatok, anyagilag ugyanott tartanek.
  • Sysfox
    A játékosért gratula!

"A 4-4-2 az egyetlen alternativa egy vedoedzonek ha sikeres akar lenni."

Ezzel azért vitába szállnék! Anno, amikor hátvédeket edzettem, nem egyszer meglepetést okoztam az 5-4-1-es ellentámadásos taktikámmal. Ha akkor lettek volna jobb csatáraim és középpályásaim, simán eredményesebb lehettem volna. De nem voltak.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a védőedzés akkor sikeres, ha sokkal erősebbek ellen kell játszani a csoportban. Amikor viszont már méltó ellenfél lesz az ember, kevés lesz csak a védelmet trenírozni. Védőedző csak akkor lesz sikeres, ha a többi csapatrészben minőségi játékosai vannak, egyébként mehet a levesbe a védelmével!

A győzelemhez gólt kell rúgni, mert a random (esetünkben Olaf) nagy úr, és még a legbiztosabb betonvédelem esetén is az a fránya szabadrúgás és büntető beakadhat, amit egyből meg is bosszul az impotens támadójátékunk...
  • geo91
    azta
  • JimKirk
    - Attol fugg hogy allnak