22246
Hattrick
-
#20126 Leigazoltam 510 millioert Nikolicot a Videjotonbol! Az atlagar 550 volt.
Ma sem vittek el a kiemlkedo csataromat, most ujra kiraktam, egyszer csak elviszik.
[/b]#20124 sajtburger: En a helyedben a kovetkezo szezont felaldoznam es elkezdenek egy uj generaciot edzeni.
Attol fugg hogy allnak
#20125 dartonita:[b] A 4-4-2 az egyetlen alternativa egy vedoedzonek ha sikeres akar lenni.
-
#20125 Ha lenne meg penzem,vennek is:D
A kapusom is 35,a ket csatarom is oreg,az egyik szelso is...szal lenne hol fiatalitani,de nincs ra keret.Majd ha kiarultam a titani sracokat 14het mulva:)
Egyebkent a ket legerosebb csapat feljutott tolunk a ket utobbi idenyben szal nem tudom kik jonnek alulrol,es ki esik ki,de az is lehet hogy a bajnoki cimert fogunk kuzdeni.A 4-4-2 nagyon sokat javitott az eredmenyessegen. -
#20124 Nos, úgy néz ki, hogy ahova kerülnék csoportba VI.887, ott elég nagy esélyünk lenne szerintem a bajnoki győzelemre. Kérdés, hogy éljünk e vele, vagy ne. Bár kétség nélkül előbbire hajazok. Viszont pénzügyileg jó lenne egy kicsit rendbe jönni. :/ Mondjuk egy sikeres szezon alkalmával, ez is hozható lenne. Szerintetek? -
#20123 Ot neztem ki magamnak:
Gert Hamerlinck -
#20122 Jofele! Meg egy hasonlo es bajnoki cimert harcolhatnal.
Vegul 220 millioert vittek el a sracot.
Most egy jol fejelo, legalabb vilagklasszis 23-24 eves tamadot keresek.
-
adenin2 #20121 Nem tudom kell e valakinek fiatal "gyors" védő most tettem ki és ma viszik el(21:14)!. 17 éves remek védő, középszerű átadás.(2200TSI) Kikiáltási ár 50eFT -
adenin2 #20120 Ebben az évben kontrákra mentünk és tavaly eladtam az öreg középpályásaimat és vettem akkor két védőt ami már mind természetfeletti(egész évben védekezést edzettem). Bár a taktikám miatt sajnos 3. lettem. Következő évben újra a bajnoki cím a tét, a feljutás majd kiderül Vettem is egy természetfeletti középpályást 21 éves( 1-2 hét és 22 lesz) 350eFt-ért. Egy kicsit drágábbra számítottam. Most már újra középpályát edzek vagyis újra 3-5-2-re váltok.(ebben az évben 5-3-2 volt). Legalább a csapatom most nem öreg a legöregebb aki játszik is az is 25 lesz. Ez is volt a célom, minél fiatal legyen a csapat, így nem nagyon kell majd vásárolni csak edzeni őket. -
#20119 Nekem a kozeppalyamat kellett kicsit frissiteni,mert a jatekosedzom mar eleg elemedett koru es egyre gyengebb,ugyhogy a klub bejelentette
Algernon Ingram (223557134)
England 27 éves és 42 napos, következő születésnap: 2011-12-27
Formája középszerű, erőnléte remek.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
TSI: 95 600
Fizetés: 7 970 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 15/20 titáni
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 10/20 kiemelkedő
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 13/20 világklasszis
leigazolasat.Fiatalabbat akartam,de mivel a pontrugas relative magas szintje elvaras volt,ilyet sikerult behuzni.
450-ert remelem nagyon nem fizettem tul.Cel:jovore is a dobogo. -
#20118 Ez sajnos tenyleg igy van! Mikkola-t peldaul 440-ert vettem, most orulok ha 250-et kapok erte. Viszont tegnap este lattam 500 millio korul egy par 23-24 eves termeszetfeletti/titani csatart nagyszeru atadassal, mondjuk ehhez szerencse is kell. Most en is egy hasonlora vadaszok.
-
#20117 Legjobb eladasom egy 125 millios 17 eves ifi volt a huzos rendszerbol jo szelso skillel es passz.
Egyszeruen nem tudom eladni jo aron a jatekosaimat, amiota elcsesztek az arakat. Azert irtam, hogy ez meg nagyobb elonyhoz juttatta a regi csapatokat es nehezebbe tette az alsobb osztalyuak jatekat, mert jobban meg kell kuzdeni mar a 6. osztalyban mert eppen meg elerheto aron vasarolhato ide olyan ragyogo skillig szinte pinka penzert barmilyen jatekos. Aztan a komolyabb jatekosokat meg nem tudom megfizetni, mert 700-800 millioknal kezdodnek, ellenben 150 milliot er egy 3 eve edzett 21 eves ragyogo jatekszervezesu jatekos jo atadassal, ami egy vicc es harom telthazas hazai merkozes se kell hozza, ha megveszik annyiert egyaltalan.
-
#20116 Nekem most nagyon jol jott, hogy elvittek a remek 17 eves kozeppalyasomat 360 000 eFt-ert, a titani hatvedemet pedig 440 000 eFt-ert. A 3 eve nalam jatszo kiemlkedo cstaromra is most jott egy 210-es licit, remelhetoleg a nagyszeru kapusomra is jon egy hasonlo, es persze ott van meg a 2 hete vasarolt kiemlkedo csatarom, ha ot is elviszik, akkor lesz mibol kapust illetve tamadot igazolnom! Szoval jol allunk anyagilag!
-
#20115 Ahhoz penz is kellene, ami mint mindig soha nincsen. :DDD
van 120 misim es abbol max 30 ev feletti jatekost veszek, mert mar ragyogo szint alatt nem fer nagyon be jatekos.
Mondjuk ragyogo elsodleges, remek masodlagos skillel multkor sikerult vennem egy vedot 180ert, 21 evesen az nem volt rossz, de amennyi penzem van abbol csak gagyikra futja most.
Viszont eladova valik lassan 3gy 30 eves kozeppalyasom, akik a VII-ben vannak tokeletes lehet (talan egy-ket idenyre meg a 6-ba is), olyan 80k-kornyekere gondoltam, hogy kiteszem esetleg ha kell valakinek.
Balázs Krasznai (235123825) Hungary
29 éves és 102 napos
Formája középszerű, erőnléte megfelelő.
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Tyúkszembrigád
(2009-02-07 óta (2/38), 8sz 12h 3n)
TSI: 16 480
Fizetés: 810 eFt/hét
12 960 eFt/szezon
Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jó -
#20114 Ahogy nezem most nagyon jo aron lehet jatekosokat igazolni! Kar, hogy pont a heten vagyok delutanos... -
#20113 Szerintem is minimum ragyogoban gondolkodj! A [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1021728945&no=20100]#20100[/URL]-as hozzaszolasban belinkelt csatar melle en most mindenkeppen egy minimum vilagklasszis tamadot szeretnek igazolni.
Vegul 440 000 eFt-ert vittek el a titani 21 eves hatvedemet! -
#20112 Őt nagyon megérte leigazolni, és nem is volt talán drága! -
#20111 Igazad van, nem néztem, hogy szélsőként játszott! -
Rudee #20110 Nagy csapat volt az, bizony. Remélem most is sikerül hasonlót alkotni :) -
#20109 Ragyogo legyen minimum szerintem a foskill ha elcsapat akarsz lenni. -
#20108 Remélem az én csoportomba kerülsz és akkor lenne ott 2 csapat újra, akik ellen készülni kell. -
#20107 arra gondoltam, hogy a következő szezonban történő erősítéseknél megerősítem a védelmemet (milyen védőket ajánlotok?), veszek egy csatárt (szintje milyen legyen? szeretnék a továbbjutásért aktívan küzdeni).
Továbbá gondolkozok még azon is, hogy Siebe bekerül a középpályára, és még két új szélsővel erősíteném a kezdő 11-et. Ezzel szerintem számottevően javítani tudnám a 210 körül mozgó hatstatsomat. -
#20106 2011-10-17
1 szurkoló elpártolt a csapattól.
-
#20105 Nagy kar, mert nagyon jo csapatod volt, te voltal szamomra az etalon!:)
-
Rudee #20104 Idő hiányában abbahagytam anno. -
#20103 Szia!
Mi tortent veled es a csapatoddal? -
Rudee #20102 Helló!
Az előző szezon közben én is újrakezdtem. Az utolsó meccsen dőlt el, hogy feljutunk-e vagy sem. Szerencsére csak X-eltünk, így erősödhetünk még egy "évet".
Ex Pepita F.C. Hungary (1645639)
Győr, VII.928 -
#20101 Ot viszont kiraktam atadora, igen a sracot 12 napja igazoltam!:)
-
#20100 Atlagar (420 000 eFt) alatt sikerult egy vedekezo csatart igazoltam.
Ot viszont kiraktam atadora, igen a sracot 12 napja igazoltam!:)
http://i53.tinypic.com/2mn277r.jpg -
#20099 Szerintem pedig ilyen alacsony szelsojatekkal nem gyengusz ez az 5 csillag. -
#20098 Én 2. lettem a csoportban.Jövőre jó lenne feljutni a IV. osztályba... -
#20097 Nekem 211 hatstat volt a legtöbb eddig, idén értem el hazai pályán. -
#20096 Siebe Meurice esetében elég gyengusz az 5,5 csillagos teljesítmény, ráadásul, ahogy nézem remek formában is van.
Ehhez képest sokat keres, mert nálam a ragyogó játékszervezéssel rendelkezők teljesítenek ezen a szinten, igaz náluk a másodlagos tulajdonságok magasabbak.
-
#20095 Szerintem Siebe egyaltalan nem keres sokat, Passaro fizetese is meg pont elfogadhato!
Nalam most eppen ez a helyzet:
Kétheti mérleg
Átigazolások nélküli mérleg: -1 472 eFt
A mult heten 90 000 eFt jot be es 60 000 eFt ment el, ebbol 39 000 eFt a fizetesek. Iden nem voltak sajnos telthazas meccseim.
Az oregeket jol teszed, hogy eladod! -
#20094 Köszi!
Szóval megint:
Ő az egyik
Ő a másik
Az említett 32 éves csatár
31 éves hátvéd
Ő, pedig a 30 éves hátvéd -
#20093 Nem latszanak a kepek!
Probald meg a tinypic-re feltolteni! -
#20092 Sziasztok!
Harmadikként zártam a szezont, egyre jobb értékeléseket érek el a mérkőzéseken. Először lett jó a középpályám, ráadásul a többi értékelés sem esett megfelelő alá. :)
Hezitálok, hogy miként tovább. A legutóbbi kétheti mérlegem +40ezres bevételt mutat, de két jelentősen jó játékosom túlfejlődött mindenkit, így a bérük miatt jelentősen csökken a bevételem. Eladjam-e őket, vagy sem?
Ő az egyik
ő a másik
Van pár eladó játékosom, így a szezon végén.
Egy 17 éves és 18 napos megfelelő védekezésű, pozitív tulajdonságokkal rendelkező játékos (Noel Rázga).
32 éves csatár remek tulajdonságokkal
31 éves hátvéd remek, illetve megfelelő tulajdonságokkal
30 éves hátvéd nagyszerű, illetve jó tulajdonsággal.
Köszönöm előre is :D
(Egyébként gratulálok mindenkinek az idén elért eredményéhez) -
#20091 Jol haladsz! Ha jovore nem is, de utana biztos feljutsz!
Nekem ket hete sikerult ezt elernem normal hozzallassal.
Felallas: 4-4-2
HatStats 259
Védelem: 107
Középpálya: 90
Támadás: 62
LoddarStats: 22.27 -
#20090 Ahhoz képest, hogy újra elkezdtem játszani elégedett vagyok a 4. hellyel. Bár volt a kezdettől 2 botcsapat, aztán több lett,de csak egy csapat volt, akitől nem tudtam pontot szerezni. Kíváncsi leszek kik esnek le hozzánk, de jövőre már egyértelműen az első két hely a cél. Bár a szurkolóim nem így gondolják :D
Egy szezon alatt csak egy 115-ös hatstat-os csapatot sikerült építenem.
Erősítésnek én is a támadó szekciómat fogom frissíteni. A középpályám elég ide, de jobb is lesz mivel őket edzem.
Nektek mi volt a legtöbb hatstat, amit a csoportotokban elértetek (főként VI. és felsőbb osztályosokat kérdezem ) ? -
#20089 Felemas erzeseim vannak a szezonnal kapcsolatban, hiszen ha a [BOT!!!] Sagujfalut, illetve a nem tul acelos [de egyre jobb] ETO-t sikerult volna legyoznunk, akkor gyakorlatilag most bajnoki cimet unnepelhetnenk! Ok, mindket meccsen lazatunk, valoszinuleg ennek tudhato be a ket dontetlen.:( Viszont az is igaz, hogy a szezonnak nem ugy vagtunk neki, hogy bajnokok szerettunk volna lenni, szoval ez a harom pontos tavolsag az elso helytol nem is nez ki olyan rosszul. [de azert megis] :)
Jovore mindenkeppen egy erosebb csapattal szeretnenk nekivagni a bajnoksagnak, igazolni szeretnenk egy vedekezo csatart es egy nagyszerunel jobb kapust nemi pontrugassal. Aztan lehet, hogy az egyik szelsomet is lecserelem Azt hiszem ha kepesek vagyunk hozni 3-4 meccsre a jo/remek kozeppalyat, akkor jovore osszejohet az arany, most mar ez a cel!
-
#20088 Jofele! En is hasonlot keresek, csak erosebb jatekszervezessel! -
#20087 Eloszor az edzot csereld, mert sokat szamit, hogy az edzett jatekosaid szintlepesei, akar egy hettel csokkennek.