22246
Hattrick
  • Sysfox
    Én is úgy venném, csak ezek azért baromira drágíthatják az árat! Évente 2-3 edzés pedig nem olyan sok, ezt kell mérlegelni mindenkinek, hogy mit áldoz be.
  • dartonita
    Ezentul en is figyelek arra hogy a kiegek normalisak legyenek.Eddig viszont nem volt mindegy hogy 30millioert veszek egy ifit vagy 100-ert.Remelem ha ez a korosztaly kifut,mar nem lesz anyagi gond beszerezni a meg jobb kovetkezot.
  • Rudee
    Enyémet is pls!
    Ex Pepita F.C. (1645639) VII.928

Magyar kupába botot kaptunk elsőre, fc fehérvári bkf - Ex Pepita F.C. meccs lesz.
  • Christian88
    Geo, ha erre jársz pls. írd át a csoportom. VII.928(206117)
    Köszönöm.
  • JimKirk
    Koszonom a valaszokat!

En alapbol jo atadasssal veszem oket, igy nem is "bajlodok" az atadas edzessel. En szemely szerint nem szivesen aldozok fel szezononkent 3 edzest. Foleg addig, amig meg jo fiatalok es gyorsabban fejlodnek.

Most valami ilyesmire vadaszok: megfelelo vedekezes, jo/megfelo atadas, jo/remek szelsojatek.
  • dartonita
    Kozepszeru,megfelelo kornyeken vannak.
    Van egy 3as szintu,meg egy 7es is.Semmi extra.
  • Sysfox
    Bár nem engem kérdeztél, de én is edzettem védőknek átadást, most megfelelő környékén van szinte mindenkinél, egyiküknek nagyszerű. Én személy szerint egy jó-remek átadással kiegyeznék már.
  • JimKirk
    Amig nalad vannak korulbeul milyen szintig edzed fel a vedoid atadas kepesseget?
  • dartonita
    Gondoltam nyomunk egy ellentamadasos barimeccset tamadasepites edzessel,hogy minden vedopalanta kapjon egy kis atadast,erre nem szetrugtak az egyiket?Bah.
    Valszeg van ennel esszerubb es egyszerubb modszer is valami kieget edzeni holtszezonban,de gyorsan kellett donteni :)
  • geo91
  • Zenszkij
    GZ. Kvázi most minden ár alatt van, de persze én már ebaxtam a cashem.
  • JimKirk
    Megint aron alul sikerult igazolnolnom!:) Az atlagar 430 volt, en viszont csak 360-at fizettem az ujdonsult kapusomert!
    V.-be pont eleg lesz a srac!

• geo91
    Még Èeský pohár-résztvevő.
  • JimKirk
    Ezt nezzetek: AC-©ÉKE©VÉHERVÁR-22

• Jakuza001
    Felgyogyul.
  • kopaszqtya
    Érdekes edzőmeccset játszottam ma.....érdemes megnézni

VFC 7 - 0 HAAMER (348865994)
  • Zenszkij
    Tapaszos játékos orvos nélkül felgyógyul?
  • JimKirk
    A kapusomat 238 millioert, a csataromat pedig 200-ert vittek el, ot amugy pont ennyiert vettem 3 ete.
  • Rudee
    Nekem aztán mindegy.
  • Christian88
    Úgy látom lehet majd csoportot váltani. Mit szólnál, ha egy csoportba lennénk?
  • gabber_saviola
    most én kérdeztem.
  • JimKirk
    Egy szelsonel a HO szerint a remek vs. titani jatekszervezes korulbelul 0.45 birtoklast jelent.
    Tobbre szamitottam, de nekem ez is nagyon sokat szamit.
  • Sysfox
    Te ilyenkor nem 33%-kal tolod?
  • Zenszkij
    toljad 20-ban, de számolj formaeséssel
  • gabber_saviola
    Mesterek, most szünetben kell nagyobb erőnlétet nyomni ugye? és mennyi %-ban? Köszcsi
  • gabber_saviola
    ja, énis.
  • kazai21
    Felállásnál értettem:)
  • Jakuza001
    Szelsonel nem annyira szamit, a jatekszervezest azt a belso kozeppalyasokbol kapod nagyreszt.
  • Zenszkij
    Aki használ közületek Hattrick Gadgetet, az meg tudná nekem mondani, hogy ezzel az új CHPP-s Aoth rendszerrel hogy lehet belépni oda?
  • JimKirk
    Nem keves a remek jatekszervezes? Igy nem fognak sokat hozzadni a birtoklashoz, bar az is igaz, hogy igy eleg komoly szelso tamadasi lesznek.
  • JimKirk
    Van egy elado kiemlkedo kapusom 195 000 eFt-ert!

Jogilas Lunėnas
  • Rudee
    Az is egy lehetőség, de szerintem ezen az úton kicsit gyorsabban lehet előrelépni. Az "első etapban" legalábbis ezzel haladtam, egész jó úton. Saját ifikből akarok pénzt csinálni a következő szezonban, akiben látok fantáziát azt persze hosszabb távon is megtartanám. Majd meglátjuk, a terveim megvannak :)
  • Christian88
    Én teljesen más irányban indultam el akkor, mint te. Nekem az volt az első, hogy az edzőt jóra cseréljem és ifiket vegyek edzeni. Menedzserképzős feladatokból volt rá pénz.A 200eft 400eft-ért vett játékosok most elmentek átlagban 20000 eft-ért és még van kint kettő 40000-ért. 1 szezon edzéstől. Minden esetre sok sikert.
  • Jakuza001
    Nalam a konkurens csapat feljutott egy 4k TSI csapatatlaggal rendelkezo csapat ellen.
    Nem is tudom ilyenek hogy lehettek 5. osztalyban. Szoval jovore ugy tunik konnyebb dolgom lesz, bar igazolas es penz teren nem eppen allok jol es a 13-14k csapatatlagom nem biztos hogy eleg lesz az 5.-ben, sot biztos nem, ha jozanul merlegelem az eselyeket.
  • Rudee
    Így is fejlődnek és simán eladható lesz mind. Kezdés után nem lehet rögtön százmilliókat költeni egy edzőre, meg nem is érdemes, ha nem olyan szintű változást hozna. 5-6 hetente így is megvan a szintlépés az edzetteknek.
  • Christian88
    ők meg már öregek lesznek, mire lesz hozzá edző, nem?
  • Rudee
    Edzeni való fiatalok megvannak, új edző túl drága, azt majd idővel lecserélem. A feljutáshoz elég ez a 2 új ember (lehet, még nélkülük is meglenne), utána majd lehet hosszú távra tervezni.
  • Christian88
    Ez biztos hasznos volt? Miért nem alapoztad meg az edzést először?
  • Rudee
    2 új játékos érkezett a csapatba tegnap és ma.
    40.000 eFt ellenében jött előbb a spanyol középpályás, Tomàs Coll. Nem mai gyerek a maga 30 évével, de nekem elég, ha kb 2 szezonban tudja majd hozni azt a kb 5 csillagot. Szükség esetén szélsőként is kées erre a teljesítményre. A mai szerzemény a bosnyák Anas Mujan, aki egy évvel fiatalabb és szintén 2-3 szezonra szeretném megtartani. Ő Hilboezen párja lesz majd a támadó szekcióban.

Sok pénzem nem maradt, mínuszba pedig nem szeretnék kerülni. Így majd az ificsapatból erősítek, már "csak" ~40 napot kell várni az első felhozható játékosra. Van is reménység szép számmal, de elkiabálni nem akarok semmit. Nemrég végre kapust is talált az egyik megfigyelő.
  • gabber_saviola
    az nem új :(