Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Én egy fordulóval a vége elõtte a 6. helyen állok a negyedosztályban, és már biztosan elkerülöm az egyenes kiesést. Bár matematikai esélyem van még a 4. helyre, de inkább beáldozom az utolsó fordulót az osztályozó miatt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

REALista
Az igen.Én most védekezést edzek de nemsoká eladok két védõt és fokozatosan átállok a kapusedzésre.Védekezés úgyis kell nekik is.Te mennyire edzetted már ki a kapusaidat milyen szinten vannak az értékeik hogy ennyit érnek?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

JimKirk
Ahogy nezem a kapusaim mar most 800 korul atlagertek korul mozognak. Akkor remelhetoelg ennel tobbet fogok majd kapni ertuk, bar addigra minimum 24 evesek lesznek, ami ronthat az ertekukon. Majd meglatjuk.
JimKirk
A hatodik helyen fogom befejezeni az idei szezont, siman bent maradtam, ez volt a cel! Jovore csoportot valtok, megprobalok egy ennel konnyebbet kifogni illetve egy ennel forumaktivabbat is.😊
Kov. szezonban meg tolni fogom a vedekezest, aztan atallok pontrugast edzeni a kapusok miatt. Harom kapusombol ketto majd megy atadora, remenyeim szerint fejenkent 800-900 millio korul fognak elmenni. Aztan indulhat a kozppalyas edzes!
Bocs, hülye vagyok, 3 lapot írnak wikin is, figyelmetlen voltam.

Ja, hogy nem két sárga, hanem három után van egy meccses eltiltás?

PiszkosFred
Mert attol, hogy nem rakod be a kezdobe, attol nem szunik meg a sarga/nem fogy el. Jatszasd oket, aztan majd a harmadik utan letoltik az egy meccses eltiltasukat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valaki tudja esetleg, hogy a sárga lapok miért nem tûnnek el? Van 3 játékosom is 2 sárgával, és már nem játszattam õket hetek óta, de még mindig nem akar eltûnni, mi lehet a gond?

Ingman12
Hú, de behaltunk. Ki hogy áll? Végre egy normális szezonom van, az utolsó forduló elõtt 2 pontra vagyok a listavezetõtõl.

Igaz nemrég meg kikaptam az egyik biztos kiesõtõl, nagyszerû volt.

Azt hiszem, attól hogy nem játszatod, nem fog esni a már megszerzett tapasztalat és vezetõi képesség.
Hunner
Sziasztok! Akarok egy játékost venni, akibõl 16 hét után edzõt akarok képezni. Az lenne a kérdésem, hogy a mostani tulajdonságai esni fognak ha a "B" csapat kispadján ül (vezetõi képesség/tapasztalat) vagy játszhat is?

Ingman12
A botok elleni meccseket ne nézd, ott mindenki nyer. TSI se a legfontosabb, az inkább csak egy iránymutató.

A kezdés mindig nehéz, elõször csak gyûjtögesd a pénzt, majd vegyél egyre jobb játékosokat. Amúgy a következõ nagy pofon általában akkor jön, ha valaki veretlenül, mindenkit szétpofozva feljut a hetedbõl a hatodba, ahol viszont õ lesz a pofozózsák.<#kacsint>

"ez amúgy gyakori? vagy a végeredmény teljesen véletlenszerû?"
http://www76.hattrick.org/Help/Rules/MatchBasics.aspx

Itt nézz körbe, van néhány lényeges információ. Ha tanács kellene, persze itt is kérdezhetsz.

nemrég kezdtem még csak, de már eléggé felidegesít ez a játék 😄 az miért van, hogy botcsapatokat 10-0-kal verek, de bármitõl kikapok, ami nem bot? most egy tulajdonos nélküli csapat vert meg a bajnokságban idegenben, a játékosai között volt olyan, akinek a TSI-je 90 (!) volt. a legjobb 11 is közel 3x akkora TSI-vel rendelkezett. talán ha egy helyzetem volt egész meccsen.

ez amúgy gyakori? vagy a végeredmény teljesen véletlenszerû?

licitálhatsz nyugodtan, bennevan a szabályzatban, ilyenkor van egy minimális díja a dolognak, ha te nyersz
PiszkosFred
Írj a supportnak. Ha nem reagálnak, még mindig licitálhatsz 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

REALista
Sikerült átadólistára tennem egy olyan játékost akit nem szerettem volna. Az nem számít csalásnak ha licitálgatok majd rá hogy ne vigyék el ill. mennyit veszthetek majd rajta ha mondjuk olyan 200000E fogom megvenni magamtól?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Ingman12
A csatárom 12 és fél csillagos teljesítményt hozott le. <#merges2> Pedig "csak" természetfeletti és már 30 éves, nagyon jó meccset fogott ki úgy tûnik.

Még sosem kapott egy játékosom sem ekkora értékelést szerintem. Ha már írtam, akkor jelentem, a borzasztó kezdés után kezdek magamra találni, legutóbb döntetlent játszottam az egyik bajnoki riválisommal. Most jön majd egy gyengébb periódus a tabella végén lévõkkel, remélem jól megtudom szedni magam.

Közte természetesen lesz egy listavezetõ elleni ütközet, csak hogy ne legyenek sima heteim. <#vigyor>

Szelevény - Csépa 0-4 (0-2)

Ezzel a gyõzelemmel a harmadik helyre léptünk elõre. Megszületett az idény elsõ csatár-gólja is. A mérkõzés papírformát hozott.
A kétheti pénzügyi mérlegem átigazolások nélkül is minuszban zárt. Átadólistára tettem a csapat szeme-fényét. Oka, hogy számomra túl sok a fizetése, ha az nem lenne, pedig már kicsikét pluszba tudnám vinni a csapat költségvetését, ami mindenféleképpen hasznos a következõ szezonra való felkészülés tekintetében:
Siebe Meurice
29 éves és 63 napos, következõ születésnap: 2013-07-27

Formája megfelelõ (6), erõnléte jó (7).
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata remek (8), és gyenge (4) vezetõi képessége van.
Hûsége isteni (20).

Tulajdonos: Csépa SE (2009-09-03 óta (16/39), 12sz 4h 2n)
TSI: 151 480
Fizetés: 15 000 eFt (12 500 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve 240 000 eFt/szezon
Specialitása: Technikás

Védekezés gyenge (4)
Játékszervezésvarázslatos (18)
Szélsõjáték megfelelõ (6)
Átadás gyenge (4)
Gólszerzés középszerû (5)
Pontrúgás pocsék (2)

Határidõ:2013-06-11 20:54 (5/52)
(3nap 0ó 0p)
Kikiáltási ár:100000eFt
kiestem a kupából, ezért fiatalítok, ill. eladok pár jó játékost:

12. Florin Ardei (361255538)
Romania 19 éves és 52 napos, következõ születésnap: 2013-08-04
Az avatar szerkesztése
Formája jó, erõnléte jó.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerû vezetõi képessége van.
Hûsége természetfeletti.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2012-12-11 óta)
TSI: 18 290
Fizetés: 1 106 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2013-06-08 13:51

Kikiáltási ár: 300 000 eFt
(Átigazoláskor a Hûség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFt
vagy maximális licit További információk eFt

Jelenlegi képességek
Védés: 11/20 ragyogó
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális

10. Ivaylo Baev (279777794)
Bulgaria 28 éves és 31 napos, következõ születésnap: 2013-08-25
Az avatar szerkesztése
Formája csapnivaló, erõnléte jó.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata jó, és gyenge vezetõi képessége van.
Hûsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2011-03-13 óta)
TSI: 12 520
Fizetés: 871 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE

Határidõ: 2013-06-08 14:06

Kikiáltási ár: 99 000 eFt
(Átigazoláskor a Hûség nullázódik.)
Licitálok a játékosra eFt
vagy maximális licit További információk eFt

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 6/20 megfelelõ
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 8/20 remek
Gólszerzés: 11/20 ragyogó
Pontrúgás: 11/20 ragyogó

Gól
Összes gól: 118
Mesterhármasok: 11
A szezonban lõtt bajnoki gólok: 2
A szezonban lõtt kupagólok: 8

a többiek este jönnek többek közt legendás és földöntúli játékszervezésû középpályások.
Ingman12
Nem rossz. 😊

4 éve játszom, már lassan öt, de nem sok fiatal volt értékelhetõ az akadémián. Idén volt egy "aranygenerációnak" mondható társulat, onnan fel is hoztam két középpályást megfelelõ átadással, az egyik például most már természetfelettin van, a másik még sokkal fiatalabb.

Még egy jó fiatal van elvileg, 16 éves jelenleg, neki már jóra van húzva a védekezés, az átadás középszerû, de megfelelõ a max, a játékszervezés is megfelelõ lehet. Megpróbálom feltolni és egy szép summát bezsebelni érte, de lehet a végén még megtartom õt is. Igazából továbbra is erõs szélekre lenne szükségem, de eszméletlenül drágák.

sajtburger
MÉG csak 16 éves a srác az akadémián, de megfelelõre maxolva a játékszervezés, átadás pedig remekre.. gólszerzés középszerû-re lesz amxolva, e mellett van egy kiszámíthatatlan specialitása.. véleményetek? 😊

Sysfox
Attól függ, hogy mennyit edzel belõle.

Zenszkij
Srácok az erõnlét mennyi idõ alatt emelkedik?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ingman12
Gratula! 😊

Én 1-2-vel zúgtam ki, túl gyengék a széleim. Ez az év spórolásra megy majd el, a következõ szezonra pedig beerõsítek arra a posztra is.

Magic Boy
Szezon elején magasabb lehet az ár, de befolyásolja a forma és az erõnlét ne meg sajnos néha az is, hogy van-e olyan kezdõ akinek elgurul a gyógyszere és irreális árast ajánl.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Érkezett egy sérült, koros játékos a csapatba, elvileg olcsón. Ha felépül, el szeretném adni, nem volt eddig sem jellemzõ rám, hogy idõs játékosokat játszatnék, ezután sem lesz. Az átlag/középár az reális?
JimKirk
Ilyen csapattal nem csodalom!😊

Nekem a rekordom az 5. fordulo, remelem te ezt iden megdontod!
Sysfox
És igen!!!! Megszakad a rossz sorozatom, végre túléltem a 3. kupafordulót, mert ez eddig soha nem sikerült!

Oh, köszönöm mindenkinek! (3:0-ra gyõztem)

Habár korán megszereztük a vezetést, az ellenfél gyorsan megfordította az állást, és a második félidõben már nem tudtunk újabb gólt lõni. (Konkrétan a 85. percig semmi nem történt).
Röviden-tömören: eltaktikáztam. Sokkal jobbak voltunk a középpályán, és a védelmünk is el tudott volna bánni a támadásukkal (habár ez utóbbit õk is elmondhatják magukról), amit kamatoztathattunk volna, de nem tettük. Arra számítottam, hogy hozzák a korábbi formájukat a középpályán, és labdabirtoklásra nem építhetek (ami ugye az elmúlt idõszakban jellemezte a csapatot).
Csépa 1-2 Dragonteam

Gratulálok azoknak, akiknek sikerült a következõ fordulóba jutniuk <#eljen>
Molinárik 0 - 4 Csépa

Kiegyenlített mérkõzésre számítottam, meglátásaim szerint nem sok erõkülönbség van a két csapat között (az értékelések alapján). Egy hajszálnyival lebirtokoltak (ebben benne lehet az egyik elõretolt középpályásom), de az adódó lehetõségeket a védelmem erõssége miatt nem bírták kihasználni.
Végülis az elsõ félidõben a hat perc alatt ('35-'41) született három góllal eldöntöttük a meccset. (Érdekesség, hogy egy csatárom sem talált be<#gonosz3>).
Jövõhéten sima gyõzelemre számítok. 😊
JimKirk
A szeleken a minnel magasabb szelso tamadas szamit, a csataroknal csak a golszerzes azt hiszem, de ha oket a szelekre tolod es van szelso tamadasuk, akkor igy megerosebb szelso tamadast erhetsz el.
Ingman12
Látszik hány óra, megint elfelejtettem valamit. 😊 Szóval a kupameccsen azért szenvedtem, mert baromi erõs védekezése volt a srácnak, az én támadásaim viszont maximum megfelelõek, ha jól emlékszem. Ettõl függetlenül általánosságban igaz rám, hogyha kellene bizonyítani azonos szintû ellenfél ellen, a csapatom nem tudja "átlépni" azt a bizonyos határt.

Jelenleg is fõleg ez tart a hatodban, bár szó mi szó, azért néhány helyen erõsítenék (fõleg a széleken, majd idõvel).

Ingman12
A támadások számát hogyan lehetne növelni? Nekem is erõs a középpályám, uralom a meccsek nagy részét, de egyszerûen nagyon nehezen jönnek a gólok (most nyertem 10-1-re, de teljesen kezdõ ellen, szóval ez nem számít). Pedig még a csatáraim is természetfeletti/titáni képességûek.

Pl. említettem ezt a vért izzadós találkozót, ott mindkét félidõben 65%-os labdabirtoklásom volt, de mindig hátrányból kellett feljönnöm, végül a büntetõk döntöttek.

Ingman12
Jézusom, mi lett a kupával? A csoportomból már mindenki kizúgott, csak én mentem tovább vért izzadva. Még csak a 3. fordulónál vagyunk, de most meg kaptam egy 940 ezer TSI-s ellenfelet az ötödbõl.

Hát köszönöm. <#vigyor> Bár a Hattrick azt jelzi, hogy szoros meccs lesz. Azt hiszem annál az 5-0-ás meccsnél is nagyobb pofont kapok.

JimKirk
3-0-ra szoptam hazai palyan. Hiaba uralom a kozeppalyat, ha kevesek a tamadasaim.
Sysfox
47. perc és kettõs emberhátrányban vagyunk két kiállítás miatt.

Köszi, ez reális! <#merges2>

JimKirk
Most mar azert kikapcsolnam a csitet....
Sysfox
Elértem az egymillió csapat TSI-t... 😊

JimKirk
2013-05-23
8 szurkoló elpártolt a csapatodtól.

Nem szorakoznak a fiuk!😄
Zenszkij
<#taps>

JimKirk
Szivtam 6-0-ra a kupaban, a szurkoloim duhosek!😊
JimKirk
Itt ki tudod szamolnoi: link
Ingman12
5-0-ás vereség az elsõ fordulóban, most épphogy továbbjutottam a kupában (büntetõkkel). Igaz nagyon erõs védelme volt.

Ettõl függetlenül nagyon gyengécskén kezdem az idei évet...

sajtburger
VIP ülõhelyekbõl mennyit érdemes? Elég stabil lett az anyagi háttér, és gondoltam kicsit húzok oda is ülõhelyeket, 500 van alapból, mennyit érdemes hozzá dobni? Jó dobogós csapat vagyunk idén is, szóval eredmények jönnének. 😊

JimKirk
Az szep, ezt nem is tudtam!
Zenszkij
kevés, ellentámadásnál legalább 70% kell

Magic Boy
A hétvégén is 58%-ban birtokoltam a labdát. 😞

Zenszkij
még acélosabb középpálya javallott

Magic Boy
Mostanában nagyon sebezhetõ a csapatom, ha ellentámadást játszik az ellenfél.
Mit lehet tenni, hogy ne legyek ennyire sebezhetõ ellentámadás taktikával szemben?

Ingman12
Én a tavalyi bajnok otthonában kezdtem. Szoros meccseink voltak eddig, most meg elpáholt 5-0-ra...

Még a keretem is erõsebb az övénél, na mindegy. Javítani kell.