22246
Hattrick
-
#20566 Rynart FC-SilverHelmet 12-0
:P -
#20565 Ha jol emlekszem nalam eddig a rekord egy merkozesen 3 vagy 4 serules egyszerre, pontosabban egy idenyen belul ketszer is elofordult es persze akkor amikor a ki-ki merkozest jatszottam az elso helyekert. :D
Ket idennyel ezelott az egesz ideny alatt volt vagy kb 20 serultem. -
#20564 Iden nekem is mar vagy 4-5 serultem volt(most is van egy:D)! -
#20563 Jobb ha nem is mondod mert csak idegesitem magam rajta.
Allandoan az szokott tortenni, mihely elengedem az orvosokat, ami plusz kifizetes, abban a pillanatban jon a kovetkezo serules hullam. -
#20562 Hát srácok, nem tudom.. de így igen gáz.. hogy a kezdő 11-m ebben a szezonban talán 1 meccset játszott.. mindig volt aki hiányzott.. most felvettem 10 orvost, de ez így nem lesz jó, sokba kerülhetnek ezek a sérülések.. :S Minden meccsen min. 2 sérült.. -
#20561 Akkor neked eddig makod volt, mert nekunk mindig ennyi volt. :D -
#20560 Nekem 4 gyúróm van, de nem vészesek a sérülések. Igaz, mindig van 4 orvosom, ergo gyorsan felgyógyulnak.
De ha nagy a gond, akkor felveszek 10 orvost, ha valami fontos sérülés bekövetkezik. -
#20559 Fc. Catalunya - Johnny Blaze FC 3 - 2
0 - 1 Marino Giacomelli 39'
0 - 2 Szebasztián Gregor 44'
1 - 2 Pasquale Cipriani 54'
2 - 2 Pasquale Cipriani 65'
3 - 2 Tonny Vodsgaard 68'
SRÁCOK! Mi van a játékkal? idén annyi sérültem volt már és van, mint amennyi kb. az eddigi elmúlt 9 szezonban volt.. komolyan nem túlzok. Van 3 gyúróm és sorozatban jönnek a sérültek, most az egyik védőm esett ki 4 hétre?! Ez komolyan vicc..
BUÉK! :) -
#20558 Ajax Angyalföld - Foxtrotty 1:1
g: Bodnár (18) ill. Árky (32)
Még mindig veretlen vagyok, és a 2. helyen állok. Ebből a meccsből ennyit tudtam kihozni, talán kicsit erőn felül is volt. És 236 hatstatot kaptam idegenben, ami meglepetés!
Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
Rudee #20557 Nálunk egy sima 6-0 otthon lazázva az egyik bot ellen. Jövő héten jön az egyik nagy derbi, ha ott nem kapunk ki akkor szinte már fel is jutunk. De nehéz lesz, fel kell hívnom Aczél urat -
#20556 Link a meccshez!
Spartacus 5 - 0 Sharky
1 - 0 Daniel Sanabria 2'
2 - 0 Luca Berrutti 29'
3 - 0 Ján Vavreèák 58'
4 - 0 Milojko Nikoliæ 70'
5 - 0 Milojko Nikoliæ 71'
Jol teljesitett ma a csapat!:)
Boldog Uj Evet Kivanok mindenkinek!
-
#20555 Utolso ellen pihentettem ma a jatekosokat, ezert lelazaztam a merkozest.
Balasz Krasznait is sikerult eladnom sajnos csak 95 milliot kaptam erte, pedig tobbet is megert volna, mert jo kis jatekos volt csak a 30 eves jatekosokert nem sokat adnak manapsag.
Tyúkszembrigád 4 - 0 Lacko
33459 néző
1 - 0 José Santos 21'
2 - 0 Kosta Jeftiæ 36'
3 - 0 Márk Móga 44'
4 - 0 Dirk Linschoten 82'
Tovabbra is veretlen vagyok es mindossze negy golt kaptam, pedig 3-5-2-t jatszom.
-
#20554 Hat en ma huztam eloszor az idenyben olyan jatekost amit nem rugok ki egybol. Van jo szelsojatek skillje es megfelelo vedekezes.
Urom az uromben, hogy ezen se fogok max 5 milliot keresni, mert majdnem 19 eves.
-
A játékosmegfigyelő kommentárjai
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Karol Vlársky.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha szépen fejlődik, szerintem egy megfelelő szintű Átadás képességet is elérhet. Összességében nézve ő szerintem egy megfelelő szintű játékos.
Találunk helyet számára az akadémián?
-
#20552 Mondjuk az tény, hogy csak a lista elejét néztem. Lehet, hogy a végén vannak a hazaiak? Majd a jövő héten megnézem, már kötöttem le valakivel random hazait. -
#20551 Mert olyan ellenfeleket talaltal akik a helyszinnek nem a mindegy, hanem a hazai palyat adtak meg.
Talalnod kell ott olyat is amelyik csapat mast adott meg helyszinnek. -
#20550 Csak nem mindegy, hogy kivel! Ha bekerülök a kalapba, akkor be lehet állítani, hogy otthoni meccs legyen, de akkor nem én választok ellenfelet, hanem automatikus!
Azt csak a nézelődéssel lehet, ott meg csak az idegenbeli meccsek vannak. -
#20549 Ez kizart mivel en is otthon jatszom a baratsagos merkozeseimet a kalapbol tamogatokent. -
#20548 "A barátságos mérkőzések lekötésének legegyszerűbb módja, ha bekerülsz a kalapba (a Kihívások oldalon). Válaszd ki, milyen meccstípust és ellenfelet szeretnél, majd a rendszer automatikusan összepárosít egy másik csapattal, és leköti a barátságos mérkőzést (amennyiben megfelelsz azon feltételeknek, amelyeket a Te feltételeidnek megfelelő csapat adott meg)."
Ez akkor van, ha nem vagy támogató. Ha támogató vagy, akkor tudsz böngészni a kalapban lévő csapatok között, de ha ott lekötsz valamit, akkor automatice te mész idegenbe. -
#20547 Te tudod megadni.
Ha jol emlekszem, a bekerules a kalapba utan volt egy olyan oldal ahol belehetett mindent allitani, hogy milyen osztalyu ellenfelek es hol.
Mondjuk most nem tudom megnezni neked, mert mar kaptam ellenfelet es nem tudom megszakitani.
"Barátságos mérkőzés lekötése
A barátságos mérkőzések lekötésének legegyszerűbb módja, ha bekerülsz a kalapba (a Kihívások oldalon). Válaszd ki, milyen meccstípust és ellenfelet szeretnél, majd a rendszer automatikusan összepárosít egy másik csapattal, és leköti a barátságos mérkőzést (amennyiben megfelelsz azon feltételeknek, amelyeket a Te feltételeidnek megfelelő csapat adott meg)." -
#20546 Támogatóként hogyan tudok hazai pályára szervezni barátságos mérkőzést?
A kalapban csak idegenbeli meccsek vannak. Vagy csak nem látok valamit? -
#20545 Nekem is csak harmadszorra vittel el, raadasul 13 hete lepett utoljara szintet, beleuntam a varakozasba... -
#20544 En senkit nem tudok. Nincs jo ifi :(
A kioregedo jatekosaimat se tudom.
95-ert nem megy el a 17ks kp akit kilinkeltem.
Pedig kellene valamit keresni rajta mielott mar semmit se fog erni.
-
#20543 Eladtam az egyik termeszetfeletti hatvedemet 422 000 eFt-ert. -
#20542 Extasy-solymai 0 - 10 Spartacus
0 - 1 Philipp Dücker 27'
0 - 2 János Németh 36'
0 - 3 Ján Vavreèák 41'
0 - 4 Lucas Juillard 42'
0 - 5 Milojko Nikoliæ 44'
0 - 6 Ádám Keveházi 51'
0 - 7 Sebastian Katholm 79'
0 - 8 Sebastian Katholm 80'
0 - 9 János Németh 81'
0 - 10 János Németh 83'
Lazazva a bot ellen es termeszetesen van egy serult!:) -
#20541 Foxtrotty - Rafko fc 4:0
g: Georgelin (3), Jakupcsek
A vártnál könnyebben nyertem, a 2. helyen állok továbbra is.
-
Rudee #20540 Ex Pepita F.C. - WestSideConnection 6-1
8ból 8 a mérleg, de a java még hátra van. Főleg a közvetlen üldözők elleni 1-1 meccs. -
#20539 Meg is volt a karacsonyi ajandek egy 2 hetes szelso serules szemelyeben es persze hogy 2 perccel a merkozes vege elott. (Amugy is az egyik leglyukasabb posztjaim egyike) Szinte allando + milliokat kell fizetnem az orvosokra, mikozben nem tudnak edzeni a jatekosok.
Valamint +egy eltiltott jatekos, akit edzetnem kellene, de ezt meg megtudom oldani, majd maximum jovohet szerdan jatszik egyet a cserecsapatban.
marpet 0 - 6 Tyúkszembrigád
0 - 1 Kosta Jeftiæ 18'
0 - 2 Tim van Bonn 22'
0 - 3 Balázs Krasznai 33'
0 - 4 Leon ®uriæ 42'
0 - 5 Mariano Limachi 82'
0 - 6 Leon ®uriæ 85' -
#20538 Telkibányi Baglyok-Rynart FC 0-5
Hozták a srácok lazázva:) -
#20537 újbuda 1 - Fc. Catalunya 3 - 3
1 - 0 Diego Güell 27'
1 - 1 Ullrich Lemmer 51'
1 - 2 Erik Egervári 69'
1 - 3 Pasquale Cipriani 72'
2 - 3 Ronny Ribet 75'
3 - 3 Daniele Garin 82'
érhetetlen egy döntetlen ez, elmúlt fordulóban 7 - 1-re vertük őket.. 178 - 211-es s stat is, 93%-ra vette a hattrick a győzelmet.. újabb értelmetlen mérkőzés.. értetlen döntetlennel.. -
Rudee #20536 Bírom, ahogy felgyorsulnak az események miután a bot szépít
1 - 0 Odvan Albach 2'
2 - 0 Marcel Crâºmaru 25'
2 - 1 Imre Geosits 42'
3 - 1 József Zámbó 43'
4 - 1 Odvan Albach 44'
5 - 1 Jean-Philippe Rabelle 44' -
#20535 Nekem megtette, húztam egy 15 éves, jelenleg középszerű játékszervezés és gólszerzés... -
#20534 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#20533 Es meg te vagy szerencsetlen ? :D -
#20532 Iden en eddig csak egy jo ifit fogtam ki, mondjuk ot azt 350-ert tudtam eladni. -
#20531 Olaf tehetett volna valami jo ifi spielert a fa ala, de sajnos karacsonyra se volt valami joszivu. :D Ebben az evben ugy tunik nem fogok egy jot se huzni csak ilyen 19 eves ifiet, akiknek a legmagasabb skilljuk sincs kozepszeru. :D -
#20530 Itt igen jo lett az asszony bejglije!
Masutt mi a helyzet?:) -
Zenszkij #20529 Gólörömben gazdag Karácsonyt mindenkinek! -
Rudee #20528 Mindenkinek 3 pontot a fa alá :) -
#20527 Mindenkinek. :D