22246
Hattrick
-
#20606 Azokat, akikkel nem tudok mit kezdeni, én is eladom, de én az akadémiát is úgy csinálom, hogy olyan játékosokat edzek és hozok fel, akiket utána a felnőtt csapatban is tudom edzeni.
Egy megfelelő középpályás nem ér semmit, de ha feledzem kiemelkedőre, az már ér sokat, pláne, ha még 18-19 éves körül van.
Egyszer kiszámoltam, hogy mennyi volt a fenntartása az akadémiának, és eddig mennyi pénzt szedtem ki belőle, és valami négyszeres haszon volt rajta! -
#20605 Par szezonnal ezelott nekem is volt 9 ifibol felhozott jatekosom, mostanra csak 3 maradt beloluk, a tobbieket mar eladtam. -
#20604 Karol Vlársky ((116480810))
16 éves és 6 napos, következő születésnap: 2012-04-25
Védekezés: 7/85/7 középszerű (maximum jó)
Játékszervezés: /8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Szélsőjáték: 5/85/5 középszerű (maximum középszerű)
Átadás: 6/8-1/6 ismeretlen (maximum megfelelő) -
Rudee #20603 Ja meg ugye az ifi kapusa lesz tuti alapember, miután felhozom. Drága lenne venni egy normálisat. -
#20602 -
Rudee #20601 Én is az ifimre építgetek. Nemrég dfelhoztam 2 védőt is, akik jövő szezonra akár kezdők is lehetnek. Meg most egyik ifistámról kiderült a tegnapi meccs edzésjelentése után, hogy 15 évesen a max védekezése jó lehet. Tehát bőven van időm kiedzeni. Meg van is 1-2 reménység. -
#20600 Nekem 17 magyar van... :)
Abból 10-et az ifiből hoztam fel, abból 4 stabil kezdő az első csapatban.
Amúgy megnéztem, a piac szerint 30-50.000e-rel kevesebbért tudnék igazolni világklasszis külföldi védőket, mint magyart. De nekem ennyit megér, pláne, ha nem azonnal kell. -
#20599 Igazad van!
Legkozelebb en is turelmesebb leszek, mert engem is zavar, hogy csak 4 magyar nemzetisegu jatekosom van. -
#20598 Nem minden esetben. Persze, ha jó magyart szeretnél igazolni, akkor elfordul, hogy hetekig böngészned kell a piacot, de nekem megéri. Külföldit sec-perc alatt tudnék hozni, de nem kell.
Még mindig nem vettem hátvédet, mert nincs megfelelő, pedig már legalább egy hónapja keresem, ami pedig kint van, az drága. Ez ilyen, de nem probléma, én ráérek, és eljön még az én időm!
Nekem a keret 78%-a magyar, és már csak 5 nemzetiség van. -
#20597 En is legszivesebben csak magyar jatekosokat igazolnek, de a valasztek is keves illetve a magyar managerek "sajnos" minimum atlagaron rakjak ki a jatekosaikat. -
#20596 Ma este haromnegyed nyolckor jar le a licit.
Selmo Fontana
Formája középszerű, erőnléte jó.
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata középszerű, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége legendás.
TSI: 19 330
Fizetés: 1 601 eFt (1 334 eFt) /hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
25 616 eFt/szezon
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Szélsőjáték: 8/20 remek
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű -
#20595 Zajac FC - Fc. Catalunya 1 - 8
0 - 1 Guerau Malondro 19'
0 - 2 Guerau Malondro 31'
0 - 3 Tonny Vodsgaard 34'
0 - 4 Benedykt Chudziñski 42'
1 - 4 Rokkó Zugor 43'
1 - 5 Petr Reif 44'
1 - 6 Tom Nebl 48'
1 - 7 Guerau Malondro 56'
1 - 8 Gyula Kuritár 77'
Immár 6 pontos előnnyel vezetjük a tabellát. Ami talán még nagyobb öröm, sérülés nélkül lehoztuk a meccset. :) -
#20594 A csoportom allasa:
-
kopaszqtya #20593 Ismét sikerült meglepetés eredményt elérnem, ezzel már biztos a bent maradásom...
VFC 2 - 2 Halomraföld (0-2) (352828639)
0 - 1 Ricardo Cano 25'
0 - 2 Dardo Menéndez 26'
1 - 2 Eero Holsti 47'
2 - 2 Quirino Raganato 54'
Ifistáim is alkottak..
Io2 3 - 4 Ullo SE (55954103)
0 - 1 Zoltán Beszedics 33'
1 - 1 Alex Stiebl 34'
2 - 1 Hunor Gregor 38'
3 - 1 Norbert Pityke 42'
3 - 2 Viktor Dinók 43'
3 - 3 Szebasztián Brecska 75'
3 - 4 Szebasztián Brecska 79' -
#20592 Igen, valószínűleg igazad is van, majd legközelebb! -
#20591 Biztos szvsz. A ket kozepso vedoje 25ks volt a jobb szele meg halal gyenge egy 3k-s jatekossal. Siman gyerted volna a merkozest es mar multkor mondtam azt is, hogy ne gyengitsetek le a kozeppalyat mert felesleges meg akkor is ha ellentamadast jatszik az ellenfel.
Ha megtalalod a gyengepontjat, mint itt kellett volna a szelso tamadassal, akkor nem lenne lehetosege ellentamadasra, mert az esetek tobbsegeben golt szereznel a tamadasaidbol.
Szerintem legalabb harom gollal hoztad volna a merkozest, meg akkor is ha nem jo formabanlevo jatekossal tamadsz a szeleken.
Nezd meg az en csapatom. Tokeletesen jo pelda, mivel nekem halal gyenge szelsoim vannak, mert meg nem volt eleg penzem venni jokat. Igy a ket szelso jatekosomnak mindossze csak remek tulajdonsaga van arra a skillre es a szelso vedomet nem egyszer kell behuznom kozepre amikor kozepso tamadassal probalkozik ilyen csapat, tehat nagyjabol el is veszik a vedoktol kapott bonusz es csak a csatarok atadasa adodik hozza.
Megis ha ilyen csapatokkal talalkozom, mint a mai ellenfeled volt meg egyszer sem kaptam ki ellentamadast jatszo csapattol.
Lebirtoklom oket folenyesen kozeppalyan es a gyenge pontjuknal kihasznalom a helyzeteket. -
#20590 "Majd most Hunyadi ellen". Ez a jövőheti meccsem, azon fog eldőlni, hogy kik jutnak fel. Ezért nem akartam tönkre vágni a csapatszellemet.
-
#20589 Mondjuk ez is igaz.
1:1 lett, de úgy érzem, elszalasztottam a lehetőséget. Lehet, tényleg a széleken kellett volna támadni, de most már mindegy. -
#20588 Nem csak egyszer MOTSolhatsz egy idenyben. Ugy irtad le ezt a nem akartam felhasznalni, mintha csak egyszer lenne egy idenyben. :D
Ha jol PICeled ki a gyenge ellenfeleknel a jatekot, akkor a csapatszellemet rendbe lehet hozni. -
Rudee #20587 Ja, bepróbáltam, hátha jön egy iksz. -
#20586 Hát a múltkori pirosért, én fairnek érzem a két tizit most :P. Amúgy MOTS-oltál? Én nem akartam ellőni, majd most Hunyadi ellen :). -
Rudee #20585 Bajnokság rangadóján kikaptunk idegenben, de nincs gond, mert a közvetlen üldöző is bukott. 3 pont előny még van, ráadásul most már nincs túl nehéz meccs.
CF Kosh - Ex Pepita F.C.3-2 (2-2)
0 - 1 Tomàs Coll 20'
1 - 1 Giulio Bellagotti 22' (11es)
2 - 1 Giulio Bellagotti 39' (11es)
2 - 2 Odvan Albach 41'
3 - 2 Manolios Samios 62'
A két büntető azért jó, inkább lőtte volna saját térfélről
1. Ex Pepita FC 27p
2. CF Kosh 24p
3. Hunyadi FC 24p
A többiek már kiszálltak a versenyből. -
#20584 Link a meccshez!
samesz 1 - 2 Spartacus
1 - 0 Niklas Nilsson 4'
1 - 1 Philipp Dücker 20'
1 - 2 Donát Tibor 79'
Hat ez nehez szules volt, viszont az uj szelsom egesz jol jatszott.
Ma kiprobaltam harom belso kp-vel a 4-4-2-t. -
#20583 Fapuma 1 - 5 Tyúkszembrigád
0 - 1 Mariano Limachi 19'
0 - 2 Mariano Limachi 41'
0 - 3 Kosta Jeftiæ 42'
1 - 3 Omer Mandel 53'
1 - 4 Kosta Jeftiæ 72'
1 - 5 Tim van Bonn 82 -
#20582 Nem csak az szamit te milyen ertekelest kapsz, hanem az is hogy az ellenfeled vedelme sokkal erosebb kozepen, mint a szeleken. -
#20581 Mindhárom támadó szekcióm mgfelelő-jó körüli értékelést kap, nem támadok a széleken, mert az elsőszámú szélsőm sérült, a második számú pedig gyenge formában van.
Maradok az alapnál, ha széleken támadást játszom, úgysem sokkal jobb lenne jelenleg. Ha ez elég lesz, akkor ennek is elégnek kell lennie.
3-5-2-vel megyek alappal, szélsők felnyilazva. Szerintem ő 4-5-1 ellentámadással jön, ezért nem is baj, ha veszítek kicsit a birtoklásból a felnyilazott szélsőkkel. -
#20580 Azt hogy mit mondanak a szurkolok, kb felesleges barmilyen hasonlitasi alapnak venni. :D
Amugy nem hiszem hogy nehez dolgod lenne. Ha a jo szelso tamadasod en bevetnem ellene, mert szeleken nagyon gyengenek tunik.
Amint latom idegenben a 4-5-1 -et jatsza ellentamadassal ezert kicsit furcsa az kozeppalyan az 5 kozeppalyas.
Szerintem ugyanazzal a felallassal amivel jatszottal a Rafko ellen siman kell behuznod a merkozest.
-
#20579 Mindig is szerettem volna megtudni, hogyan néz ki Bruckner Szigfrid (a kiérdemesült cirkuszi oroszlán a Négyszögletű kerek erdőből)...
=Laurier :D -
#20578 Ma a bajnoki címért játszom:
Foxtrotty - Haszkovó
A két veretlen, első és második helyen álló csapat csap össze. Ha nyerek, akkor 1 pontra felzárkózom, és jó eséllyel folytatom tovább a harcot a bajnoki címért, mert nekem egy picivel könnyebb a sorsolásom a továbbiakban. Ha a Haszkovó nyer, akkor hatalmas lépést tesz az elsőség felé!
A szurkolók szerint mi vagyunk előnyösebb helyzetben, a labda gömbölyű, a pálya szögletes, Olaf pedig genya. Talán a mi javunkra billenti kicsit a mérleg nyelvét, hogy várhatóan esőben kell játszani, így a 4 mérkőzésen 3 gólt szerző Árky Sámuel az erőteljes tulajdonságai miatt ismét remekelhet! Viszont a gyors Szilágyi Tamás valószínűleg hátrányban lesz a vizes füvön.
-
#20577 Amugy van ket elado jatekosom fiatal jatekosoknak jo lesz meg es eleg olcso a ketto egyutt 130 millio.
-
#20576 Engem érdekel, mert egyrészt kevesebb a fizetése 20%-kal, másrészt nem szeretem a szedett-vedett csapatokat. -
#20575 Hat engem nem igazan erdekel milyen nemzetisegu jatekos, hiszen nem hoz semmilyen pluszt a csapatnak. -
#20574 F@sza!
Hány csillagot tud? -
#20573 Én is egy világklasszis, magyar védőt kerestem, de eddig nem találtam olyat, aki jó lenne számomra. Olyan 350.000e körül lehet venni már jót, szerencsével kicsit kevesebbért is. Tudom, mert hetek óta böngészem a piacot.
Aztán most nem aktuális, mert vettem egy lenyűgöző csatárt... Természetesen magyar. :) -
#20572 Remek szelsojatekja van es gyors.
Az atadast ugyis szoktam edzeni az egyelore kozepszeru meg, de nem gond. Hamar meg lesz alacsony szinten, ami elegseges lesz a + ertekekhez es amugy is inkabb szeleken akarom jatszatni. -
#20571 Nekem meg az 55K TSI-s titanit senki sem akarta elvinni 400-ert!:(
A vedekezesen kivul tud meg valamit? -
#20570 En egy 25 eves vilagklasszis vedot vettem ma egy majdnem 43K TSI-vel 371 millioert.
Majdnem sikerul 350ert megszereznem de valaki az utolso percben tolt rajta egyet, de meg igy is jol jartam szvsz. -
#20569 Bemutatom az uj szelsomet, az atlagar 650 000 eFt volt, szoval jo vasart csinaltam mar megint!:)
-
#20568 Mondjuk kész csoda így is ez a szezon, hogy kb. minden meccsen van sérültünk és összesen a 18 meccsből 1-szer kaptunk ki, az is nemzeti kupa volt. Vezetjük a tabellát és a Pali barátságos bajnokságot, ami támogatóiért megy. :) -
Rudee #20567 Ifim megint átlépett aktuális ellenfelén, de holnap délelőtt valakit megint fel kell hoznom. Remélem jó lesz, eddig 3ból 2re nem panaszkodhatok.