22246
Hattrick
  • JimKirk
    Boldog Karacsonyt!
  • Rudee
    Ja, de végülis így biztos nem sérül meg senki :D
  • Zenszkij
    ez a méreg, nem a cián
  • Rudee
    Én meg szépen elfelejtettem a mai barátságos meccset...
  • gabber_saviola
    Fu, öröm hallani, hogy nem csak nekem tetszenek az újítások. :)
  • Jakuza001
    Szerintem sok plusz dolgot epitettek be, amiknek joresze jo dolog, bar azokat meglehetett talalni a tarsoldalon is, ellenben semmi valtozatossag nincs a merkozesek kozben.
  • Zenszkij
    szerintem is változatos, jó irányba halad az egész
  • JimKirk
    En is igy gondolom. Sokkal tobb a korbeveres, ami jo is , meg neha rossz is!:)
  • Sysfox
    Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Hattrick bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
  • gabber_saviola
    Jaj ne sírjatok már, hogy most kicsit nehezebb lett a hattrikk. :)

Én jobban élvezem, mint régebben, mikor már előre le volt játszva, hogy ki nyeri az adott mérkőzést.
  • JimKirk
    Bizony!:)
  • Magic Boy
    Kis szerencsével jól is kijöhetsz belőle.

Láttam olyat, aki kiárulta a csapatát és 2 hét múlva jobb csapatot rakott össze a játékosaiért kapott pénzből.
  • JimKirk
    Amugy teljesen megertelek, elozo szeoznban en is majdnem abbahagytam, legalabbis a vedo edzest.
  • JimKirk
    Rendben, nem gyozkodlek, de ha csak az utobbi negy meccsedet nezem, akkor csak az FC Papir elleni mecsed volt az, ahol irrealis eredemeny szuletett.

Termeszetfeletti szint felett tenyleg baromi sokaig tart a szintelepes, nalam az egyik srac 13 hete lepett utoljara szintet.
  • dartonita
    Meguntam.
    Szinte a teljes csapat atadolistan.A toredekedzeseket meg megvarom,aztan a tobbi vedo is repul a 3 mostani utan is.
    Semmi ertelme tobb szazmillioert igazolgatni amikor a random ugyis kibaszik veled,alacsony szurkoloi moral,keves bevetel,elvandorlo rajongok,folyamatos serulesek edzett poszton,stagnalas.
    Raadasul masfel ideny mire egy szintet lep egy vedo.Vicc.
    Asszem a legtalalobb szokapcsolat most a 'szarok ra'.Maradnak a sajat fiatalok a B-bol,bukdacsolni ok is tudnak sokkal sokkal kevesebb penzert.Nem kell sajnalni,gyozkodni sem.
    Eleg ha licitaltok.
  • Rudee
    Hát innét tényleg nem lehet elbukni :)
  • kazai21
    Rynart FC-Telkibányi Baglyok 5-3

Lazázva,jövőhéten visszavágó:)
  • Jakuza001
    Tyúkszembrigád 4 - 0 marpet
    37052 néző

1 - 0 Kosta Jeftiæ 34'
    2 - 0 Kostas Paltopoulos 36'
    3 - 0 Olli-Pekka Weberstetter 50'
    4 - 0 Balázs Krasznai 61'

Védelem: 82
    Középpálya: 81
    Támadás: 70
    A taktika szintje: legendás (17)

• JimKirk
    Ebbol feljutas lesz!
  • JimKirk
    Nagyszeruen taktikaztal, igy kell ezt!

Spartacus 9 - 0 Extasy-solymai

1 - 0 Milojko Nikoliæ 7'
    2 - 0 Milojko Nikoliæ 13'
    3 - 0 Lucas Juillard 32'
    4 - 0 Milojko Nikoliæ 33'
    5 - 0 Philipp Dücker 62'
    6 - 0 Lucas Juillard 75'
    7 - 0 Dimitar Genkov 82'
    8 - 0 Selmo Fontana 86'
    9 - 0 Luca Berrutti 89'

Megsérült Stanislav Kosák 30'
    Megsérült Valentin Grec 81'

Lazazva hoztuk a kotelezot!

Az viszont kellemetlen, hogy a titani vediom 4 hetre kidolt.
    Az viszont vicces, hogy a cserenek beallt vedom is leserult!:)
  • dartonita
    Szinkopa 1 - 3 Papir
    Sima vereseg egy joval gyengebb ellenfeltol.Plusz egy serules.Hura.
  • sajtburger
    Fc. Catalunya - újbuda 1 7 - 1

1 - 0 Attila Tompos 4'
    2 - 0 Viktor Nemesi 15'
    3 - 0 Erik Egervári 17'
    3 - 1 Diego Güell 51'
    4 - 1 Tom Nebl 55'
    5 - 1 Viktor Nemesi 73'
    6 - 1 Pasquale Cipriani 81'
    7 - 1 Pasquale Cipriani 87'

Óriási fölénnyel nyertük a rangadót, így most már 6 ponttal vezetjük a bajnokságot. :)
  • Sysfox
    Rafko fc - Foxtrotty 0:1
    g: Árky

Óriási taktikai győzelmet arattunk, amivel előreléptem a 2. helyre a csoportban.

Árky = 2 meccs, 2 győztes gól! Jó vétel volt a lenyűgöző csatár!
  • Fyrex
    FC Parmalat 5 - 0 San Salvador Football Club

1 - 0 Dinçer Enver 27'
    2 - 0 Dinçer Enver 29'
    3 - 0 Dinçer Enver 40'
    4 - 0 John Hassan 42'
    5 - 0 Dinçer Enver 68'

grat és hajrá mindenkinek!
  • Rudee
    8-0-ra nyertünk a Playboy villában, lazázva. Visszavágó jövő héten, kötelező az újabb győzelem.
  • Sysfox
    36. perc: Norbert Kasik keresztbelőtt labdáját Sámuel Árky fogadta, majd a hálóba helyezte, ezzel gólt szerzett Foxtrotty számára: 0 - 1.
  • Sysfox
    02:00 Foxtrotty láthatóan a széleken futó támadásokat részesítette előnyben.
    01:14 Rafko a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét.

Nincs meglepetés, ráadásul esik, ami az erőteljes csatáromnak kedvez!
  • Sysfox
    Pedig mind a két esetben lenyűgöző éppen a védelem, ha középen játszik, ha benyilazva a szélről. Ha három középső védőd van, akkor elvileg csökken a hozzájárulásuk a védelemhez.

60-at kap a középpályája otthon, én tudok 57-et is idegenben, ez messze nem 60-40%, nekem középszerű átlagos, neki maximum középszerű átlag felett, tehát csak egy sublevel a különbség. És még az erőnlét is számít.

Tudom, hogy össze-vissza értékelnek a programok, de mégiscsak talán a beépített HT-s a legautentikusabb forrás.
  • Jakuza001
    Ha csak benyilazod kozepre a vedot, akkor kizart, hogy nagyobb legyen a vedelmed kozepen, mintha kozepen is jatszana. En fel szoktam adni ilyenkor a szeleket, mert nincs ertelme, nem is jon onnan tamadas vagy a sokkal kevesebb szelso vedelem is boven eleg.

En ahogy neztem nem lesz egal azonos kozeppalyas jatekosoknal a kozeppalya, kozel 60/40re fog verni szvsz (mondjuk most ennek nem szamoltam utana,csak igy ranezesre mondom), az pedig tul sok elony egy eleg eros tamadassal rendelkezo csapat ellen. Marpedig o eros lesz a tamadasban.
    Ezert mondtam, hogy csokkenteni jobban a tamadasai szamat a feltolt egyik szelso vedovel.

Ha a vedod feltolod, akkor pedig olyat tegyel oda, akinek a legjobb a szelsojatekja, mert az ad hozza a tamadashoz meg pluszt es a jatekszervezese, mert az meg a kozeppalyahoz ad.

Amugy annyira szerintem ne adj a Hattrick sajat merkozes ellemzojehez az osszeallitasna, mert nekem egesz mas ertekeket ad meg egy csomo mas program, a foxtricktol kezdve a HO-ig a merkozes vegi ertekeleseknel.
  • Sysfox
    Ja, azt kihagytam, hogy ha a védőmet támadóba rakom, akkor csak két sublevellel lesz jobb a támadás bal oldalon, viszont egy teljes szinttel lesz gyengébb a középső védelem!

Nem éri meg!
  • Sysfox
    Világklasszis a taktika szintje nekem, ez nem rossz!

Máshogy nincs esélyem, és így is szerencse kell, de ettől szép a Hattrick! A hazai pálya előnyét beleszámoltam nála, de nagyjából így is egálra számítok.

Tuti, hogy középen támadást tol, mert szezonok óta ezt nyomja minden meccsen!

Négy védővel játszom, a két szélsőt benyilaztam középre, mert többet érek vele, mintha három játszana középen. Így nagyszerű-lenyűgöző-nagyszerű, de ha középre teszem, akkor megfelelő-lenyűgöző-kiemelkedő lenne, sokat veszítek a szélen, és ha oda kap támadást véletlenül, valamennyire azt is levédekezem.
  • Jakuza001
    Jok a meglatasaid. Jobb oldalat tamadd. Ha 4 vedos felallassal jatszol, akkor 3 vedot tolj kozepre es ami van vedod a szabad szelen azt told feljebb a kozeppalyara, mert a kozeppalyaja ugy latom erosebb lesz, meg ugy is hogy ott egy emberrel kevesebbel jatszik. (hazai palya elonyet viszont elvezni fogja)

Persze ha nem kozepso tamadast tol, akkor cumi lesz igy.
    Mondjuk ahogy neztem a 10-es csak kiemelkedo kozepen tamadas, azert meg nem olyan eros neki igy talan lehet eselyed. Bar ez attol is fugg, hogy te milyen taktikai szinttel rendelkezel a szeleken tamadassal.
    Mondjuk hazai palyan nagyobb eselyed lenne, sot szerintem igy nyerheto a merkozes ellene, mert a plusz sokat jelent majd a kozeppalyan, viszont sajnos idegenben jatszol eloszor vele igy lehet, hogy valtoztatni fog azutan, hogy latta mit jatszol most ellene.
  • Sysfox
    Ma hazardírozok.

Idegenben, egy nagyon jó támadó csapat otthonában játszom, aki középen támadással jön, ezáltal ugye a széleken gyengül.

Ha én is középen támadást játszom, akkor össze tudok dobni középre egy természetfeletti védelmet, de csak gyenge/középszerű támadásom lesz középen.

Ha széleken támadást játszom, mégpedig kockáztatva, hogy a bal oldalra összpontosítom az erőimet (a jobb oldala gyengébb), akkor a bal oldali támadósom jó lesz, a jobb oldali gyenge. Így viszont csak lenyűgöző lesz a középső védelmem, ergo gyengébb.

Neki a védelme nem annyira erős, tehát ha szerencsém lesz, és Olaf akarata szerint bal oldalra kapom a támadást, akkor gól lehet. Középpályán nagyjából egál lesz, tehát számítok pár helyzetre.

Kockáztatok, sok esélyem amúgy sincs szerintem.
  • JimKirk
    A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége természetfeletti szintről titáni szintűre változott.

A játékos Védekezés képessége ragyogó szintről lenyűgöző szintre emelkedett.
  • Jakuza001
    Elado az egyik kozeppalyasom. A 7-bol feljutoknak meg egy-ket idenyig jo szolgalatokat tehet.

• JimKirk
    Erdekes!
  • Jakuza001
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1021728945&no=20473]#20473[/URL]
  • Sysfox
    Foxtrotty - Ajax Angyalföld 1:0
    g: Árky (60.)

Abszolúte egyenlő erők csatája volt a mérkőzés, gyakorlatilag bármilyen eredmény reális lett volna, akár a fordított is. Talán a szerencsével sem álltunk hadilábon, így sikerült a győzelmet megszerezni, amivel egy nagy lépést tettünk a szezon elején megfogalmazott cél felé.

Külön öröm, hogy a frissen igazolt csatár, Árky Sámuel 7,5 csillagos teljesítménnyel és győztes góllal debütált!

• sajtburger
    Johnny Blaze FC - Fc. Catalunya 2 - 3

1 - 0 Szebasztián Gregor 12'
    1 - 1 Pasquale Cipriani 25'
    2 - 1 Luca Vesentini 28'
    2 - 2 Erik Egervári 41'
    2 - 3 Ullrich Lemmer 86'

Egészen elképesztő egy meccs volt, de végül sikerült győznünk, így megőriztük az első helyünket a tabellán. 5 sérültünk van, így öröm lesz a köv. bajnokira összeállítani a csapatot, ami szintén nem egy sétagalopp meccs lesz.
  • Fyrex
    Nagydobsza SE - FC Parmalat 1 - 7