Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Siebe Meurice esetében elég gyengusz az 5,5 csillagos teljesítmény, ráadásul, ahogy nézem remek formában is van.

Ehhez képest sokat keres, mert nálam a ragyogó játékszervezéssel rendelkezõk teljesítenek ezen a szinten, igaz náluk a másodlagos tulajdonságok magasabbak.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JimKirk
Szerintem Siebe egyaltalan nem keres sokat, Passaro fizetese is meg pont elfogadhato!

Nalam most eppen ez a helyzet:

Kétheti mérleg
Átigazolások nélküli mérleg: -1 472 eFt

A mult heten 90 000 eFt jot be es 60 000 eFt ment el, ebbol 39 000 eFt a fizetesek. Iden nem voltak sajnos telthazas meccseim.

Az oregeket jol teszed, hogy eladod!
matthias92
JimKirk
Nem latszanak a kepek!

Probald meg a tinypic-re feltolteni!
matthias92
Sziasztok!

Harmadikként zártam a szezont, egyre jobb értékeléseket érek el a mérkõzéseken. Elõször lett jó a középpályám, ráadásul a többi értékelés sem esett megfelelõ alá. 😊
Hezitálok, hogy miként tovább. A legutóbbi kétheti mérlegem +40ezres bevételt mutat, de két jelentõsen jó játékosom túlfejlõdött mindenkit, így a bérük miatt jelentõsen csökken a bevételem. Eladjam-e õket, vagy sem?
Õ az egyik
õ a másik

Van pár eladó játékosom, így a szezon végén.
Egy 17 éves és 18 napos megfelelõ védekezésû, pozitív tulajdonságokkal rendelkezõ játékos (Noel Rázga).
32 éves csatár remek tulajdonságokkal
31 éves hátvéd remek, illetve megfelelõ tulajdonságokkal
30 éves hátvéd nagyszerû, illetve jó tulajdonsággal.

Köszönöm elõre is 😄
(Egyébként gratulálok mindenkinek az idén elért eredményéhez)

JimKirk
Jol haladsz!<#vigyor4> Ha jovore nem is, de utana biztos feljutsz!

Nekem ket hete sikerult ezt elernem normal hozzallassal.

Felallas: 4-4-2

HatStats 259
Védelem: 107
Középpálya: 90
Támadás: 62

LoddarStats: 22.27
Christian88
Ahhoz képest, hogy újra elkezdtem játszani elégedett vagyok a 4. hellyel. Bár volt a kezdettõl 2 botcsapat, aztán több lett,de csak egy csapat volt, akitõl nem tudtam pontot szerezni. Kíváncsi leszek kik esnek le hozzánk, de jövõre már egyértelmûen az elsõ két hely a cél. Bár a szurkolóim nem így gondolják 😄

Egy szezon alatt csak egy 115-ös hatstat-os csapatot sikerült építenem.
Erõsítésnek én is a támadó szekciómat fogom frissíteni. A középpályám elég ide, de jobb is lesz mivel õket edzem.

Nektek mi volt a legtöbb hatstat, amit a csoportotokban elértetek (fõként VI. és felsõbb osztályosokat kérdezem ) ?

http://www.twitch.tv/hegii

JimKirk
Felemas erzeseim vannak a szezonnal kapcsolatban, hiszen ha a Sagujfalut, illetve a nem tul acelos ETO-t sikerult volna legyoznunk, akkor gyakorlatilag most bajnoki cimet unnepelhetnenk! Ok, mindket meccsen lazatunk, valoszinuleg ennek tudhato be a ket dontetlen.😞 Viszont az is igaz, hogy a szezonnak nem ugy vagtunk neki, hogy bajnokok szerettunk volna lenni, szoval ez a harom pontos tavolsag az elso helytol nem is nez ki olyan rosszul. 😊

Jovore mindenkeppen egy erosebb csapattal szeretnenk nekivagni a bajnoksagnak, igazolni szeretnenk egy vedekezo csatart es egy nagyszerunel jobb kapust nemi pontrugassal. Aztan lehet, hogy az egyik szelsomet is lecserelem Azt hiszem ha kepesek vagyunk hozni 3-4 meccsre a jo/remek kozeppalyat, akkor jovore osszejohet az arany, most mar ez a cel!
JimKirk
Jofele! En is hasonlot keresek, csak erosebb jatekszervezessel!
Jakuza001
Eloszor az edzot csereld, mert sokat szamit, hogy az edzett jatekosaid szintlepesei, akar egy hettel csokkennek.

Nekem sikerült gyõzelemmel befejezni az idei szezont....
VFC 7 - 0 Habverõ (337408824)
Fõbb események
1 - 0 Olle Pärnamets 19'
2 - 0 Oliver Lepp 20'
3 - 0 Felix Bockholt 21'
4 - 0 Mauro Barreiro 58'
5 - 0 Eero Holsti 62'
6 - 0 Oliver Lepp 74'
7 - 0 Oliver Lepp 79'

Ezzel a gyõzelemmel az 5.-ik helyen végeztem.
Továbbra is a középpályát eddzem, már észrevehetõ, hogy erõsödnek a fiatalok.
Most azon gondolkozok, hogy kéne venni egy jobb kapust vagy egy jobb edzõt...továbbá kidobtam pár játékost piacra.

David Meyer (215526061)
TSI: 4 480
Védés: 8/20 remek
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsõjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 6/20 megfelelõ

Ante Staziæ (215901756)
TSI: 650
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 6/20 megfelelõ
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsõjáték: 10/20 kiemelkedõ
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 9/20 nagyszerû

Yoav Uziel (190955124)
TSI: 2 460
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó
Játékszervezés: 5/20 középszerû
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 6/20 megfelelõ
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék

sajtburger
Ha csak egy kis szerencsénk lett volna.. :/ A szezon második fele, hogy Hattrickben is írtam, sokkal jobbra sikeredett, 2 gyõzelem és 2 olyan meccs, ahol bõven mi is gyõzhettünk volna.. ugye egyik meccsen 3 másodperc alatt kaptunk 2 gólt.. így 2 ponttal maradtunk le a bent maradó helytõl, amit nagyon sajnálok, mert nagyon össze állt a csapat szezon végére. Remélem sikerül kifogni egy jó kis VI. osztályt, ahonnan sikerül majd feljutni. Elsõ sorban viszont a biztos anyagi háttér megteremtése a cél, mert épp hogy életben maradt a klub.

Magic Boy
Az új csatárom:

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JimKirk
Azert az a remek tamadojatek nem piskota!😊
akkor ebbõl 4-4-2 lesz, köszönöm a véleményeket <#eljen>
DaemoonHunter
Sikeresen kiestem, az eddigi legjobb csapatommal. 7. ligában kezdek, fasza.
Az utolsó meccsemet 4-5-1 es felállással vesztettem el 5-0 ra, kiemelkedõ védelemmel, az ellenfél támadó játéka a remeket se ütötte meg.

De most legalább végiglazázhatom az uccsó osztályt, + kinevetem a ragyogó tapasztalatú edzõmet.

JimKirk
Jakuza mindent elmondott!

Nekem ezen (is) ment el a szezonom, hogy 12 fordulon keresztul 5-4-1-ben jatszottam, ha nincsenenk eros jatekosok elol, akkor sirlamasak ezek az 5 vedos felallasok! En anno 4-4-2-ben nyertem meg a VI. osztalyt es remelem jovore is igy fogom!
Jakuza001
Azzal a felallassal a merkozesek nagy tobbseget elfogod vesziteni.
Gyenge kozeppalya es tamadas, nem tul szerencses. Inkabb akkor 1 jatekossal edzel kevesebbet es allj at 4-4-2re. Viszont igy iszonyu eros jatekosok kellenek, az adott posztokra.

azon filózom mi legyen jövõre. védõedzés marad, ez tény. eladom a 33 éves szélsõim, ez tény. na de a felálláson mindenképpen változtatni kéne. maximalizálandó az edzhetõ védõimet, 5 védõvel kéne felálljak. marad további 5 hely a mezõnyben. 5-3-2? három középsõ kp-val és középen támadással. szerintem mûködhetne. szerintetek?
JimKirk
Jo lettel a vegere nagyon! Jovore ha nem egy eros VI. osztalyba kerulsz, akkor siman meg lehet az arany.
JimKirk
Korrekt!

Eladtál egy játékost, és kaptál 345 990 eFt-ot.

sajtburger
Catalunya 5 - 1 Traktoros

Úgy gondolom, hogy méltó képen tudtunk búcsúzni az elsõ V. osztályos szezonunktól. Sajnos 2 pont híján kiestünk, de úgy gondolom, szezon 2. felére nagyon össze állt a gárda, és ha nincs az a nyögvenyelõs, szerencsétlen elsõ félidõ, simán bent maradunk. Kiestünk, célunk az aranyérem, és a visszakerülés, anyagi háttér biztosítása.

MOSTolva, jó középpálya.. álom..

Sysfox
A szezon értékelése:

Jobb eredményre számítottam, mint az elért 5. hely. Igazából végig a 4-5. helyek egyikén álltam, esélyem sem volt az elõrelépésre, a többiek egyelõre jobbak nálam. Nagyon szoros és kiegyensúlyozott a csoport, aki innen feljut, biztosan bennmaradási esélyekkel indul egy osztállyal feljebb.

Volt pár eredmény, amivel nem voltam elégedett, különösen a hazai 1:2-es vereség fájó, amit a Rafko ellen játszottam. Fájdalmas pont, hogy az egyik újonc ellen idegenben csak 1:1-re voltam képes.

Némi vigasz, hogy ebben a szezonban sokat változtattam a csapaton, átálltam játékszervezés edzésre, és jó pár játékostól megváltam, helyükre magyarok érkeztek. Jelenleg a csapat 70%-a hazai játékosokból áll, ami úgy gondolom, nem rossz kezdet. Ezáltal a bérek is kordában vannak tartva, hiszen nem terhel az idegenlégiósok +20%-os bérkorrekciója.

A következõ idényben mindenképpen feljebb szeretnék lépni, cél a dobogó!

Sysfox
Foxtrotty - Haszkovó 5:3

Gólgazdag meccs volt, azért a 2-5-3 megtette a hatását. MOTS-szal 69-et kapott a középpályám, ami az eddigi legmagasabb. Zoran Vitez az 50. tétmeccsét játszotta a csapatban, ennek örömére 2 gólt vágott.

JimKirk
Ok fizetnek a legtobbet!😊
Hunner
a vip páholyban ülök is fizetnek belépõt vagy õk ingyenes vipesek?

kazai21
Kötegyáni SE-Rynart FC 3:1

2.lettem,B csapattal lazára vettük a figurát,mert még lent szeretnék maradni egy szezont erõsödni😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

dartonita
Az eddig veretlen,es mar feljutott bajnokot is sikerult legyozni,az edzom megserult es sajnos igy nem o lett a golkiraly a csoportban.Sebaj,ez a legkevesebb.
Szinkopa 3 - 1 PLSC

Jakuza001
Tyúkszembrigád 4 - 3 Szóda

0 - 1 Dene Sitch 3'
0 - 2 Herkko Välkky 40'
1 - 2 Mariano Limachi 41'
1 - 3 Herkko Välkky 78'
2 - 3 Balázs Krasznai 85'
3 - 3 Kostas Paltopoulos 87'
4 - 3 Kosta Jeftiæ 88'

Valami ilyen eredmenyre szamitottam,nem veletlenul MOTS-oltam de nem igy, hogy 56%-ban lebirtoklom es gyakorlatilag a merkozes vegeig alig van helyzetem, mig neki tobbszor annyi.
Ez a merkozes igy nelkulozott minden esszeruseget es az ellenfelem joggal lehet duhos, mint en az elozo heten az unrealitasnak koszonhetoen.

A taktikajat figyeltem vegig az egesz szezon soran, es mind a vedoit mind a kozeppalyas sorat vegig kozepre tolva jatszatta, itt lattam a kulcsat a merkozesnek, mert szvsz erosebb a csapata, bar a mostani HatStats nem ezt tukrozte, alig volt kulonbseg 202 vs. 195. Igy is taktikaztam.
A foldontuli szeleken tamadas megtette a hatasat, meg ugy is hogy nagyon jo szelsoim nincsenek.

Erdekes modon most elkerultek a serulesek, ami eddig nem volt jellemzo a tetmerkozeseken. (Irtam az elozo hozzaszolasban, hogy majd ezt megirom mi tortenik)

A szezonra kiterve pedig, az elozo hozzaszolasban leirtam, hogy miert nem lesz meg az elso hely. Nagyon hianyzott az elso merkozesunkon a nagyon koran kieso meghatarozo kozepso vedom, valamint az elozo heti kamu merkozes, bar ki tudja mi tortent volna akkor, lehet az ellenfelem se botlik.

Mindenesetre azonos pontszammal vegeztem, mint a konkurens erosebb csapat ez jo jel a jovore nezve, mert nagyon fontolgattam, hogy abbahagyom a teljesen fals eredmenyek miatt.

Igazabol eleg idegesito volt szamomra az is, hogy az arakat teljesen elszurtak, pont akkor mikor kineveltem a titani KP-imat es egy fiatal alig 21 eves ragyogo, kp-ert aminek megvan a jo atadasa is alig akarnak fizetni 100-150 milliot. Igy most akik elol voltak megnagyobb elonybe kerultek, mert ok mar reg felhalmoztak a nagy penzeket.

JimKirk
Na ugy tunik a suzuki lesz az uj mumusom! Az elso forduloban en is ellentamadast nyomtam ellene, akkor sikerult is egy 0-0-as dontetelenre lehozni a meccset. Most gondoltam a remekhez kozeli kozeppalya eleg lesz, hogy idegenben legyozhessem, hat nem! Az is igaz, hogy a kapusom ma nagyon szar napot fogott ki!

A holtszezonban mindenkeppen igazolok egy vedekezo csatart es egy jobb kapust.
JimKirk
Gratulalok! Regen en is hanyszor forditottam az utolso 2-3 percben.

JimKirk
Az eszem faszom megall komolyan mondom! (jo legendas az ellentamadasa, de akkor is)

suzuki 3 - 0 Spartacus

1 - 0 Cosme Flaquer 33'
2 - 0 Erik Kutasi 48'
3 - 0 Rafael Quintín 87'

Labdabirtoklás
35% - 65%
36% - 64%

gyenge vs. jo kozeppalya
LoddarStats 13.69 - 19.92
Jakuza001
Pff mire ezt leirtam vezetek 4:3-ra. LOL

Jakuza001
Nalam nem ellentamadast jatszik az ellen es en is hiaba birtokolom a kozeppalyat ketszer tobb helyzete volt az ellenfelnek, amit nem ertek es megy 3:2-re.

JimKirk
Eleg kellemetlen, hogy 66%-ban birtokolom a kozeppalyat es kurva ellentamadasokkal mar 2-0-ra megy az ellenfel.
újabb ifi érett meg a felhozatalra

Christian88
Nekem meg hetek óta csak a selejt jut 😞

http://www.twitch.tv/hegii

FlDutchman
új ifit húztam:

József Márton

15 éves és 83 napos

Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerû (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: ismeretlen (maximum remek)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen

JimKirk
Az!<#shakehead> Ki is raktam gyorsan atadora.

Alex Szabó

dartonita
Te jo Isten...14 het.Az rengeteg :/

JimKirk
14 hetig tartott ez az egy szintlepes!😮 Nem ertem miert: hiszen annyira nem oreg!

Amugy nyomtak egy 350 millios licitet a 17 eves remek kozeppalyasomra!😊
alakul a srác, alakul. õt amúgy mindenképpen meg szeretném tartani hosszú távon is.

dartonita
Szep!
Nalam meglett az elso termeszetfeletti fiatal vedo.Asszem kovetem a peldad es titani szintig feledzem mindet,annal is inkabb mert kivancsi vagyok a husegre a kovetkezo idenyben.Hany hetre lepte a titanit egyebkent,mire szamithatok?

kovacsgeri
Most elõször volt remek középpályám, amióta hattrickezem. true story

Sysfox
Norbert Kasik
A kemény munka végre meghozta gyümölcsét! A játékos Átadás képessége középszerû szintrõl megfelelõ szintre fejlõdött.

Gergely Pozsgai
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Átadás képessége csapnivaló szintrõl gyenge szintre fejlõdött.

Nándor Tamás
A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Erõnlét képessége gyenge szintrõl középszerû szintre fejlõdött.

JimKirk
En is meglepodtem, hogy egybol az elso meccsen leserult a srac, raadasul atadon van, igy el sem viszik. Felvettem 10 orvost es remelem, hogy max a jovo hetet kell csak kihagynia.

Van nalam is egy fiatal srac, aki egy szezon alatt ketszer dolt ki harom hetre. Mondanom sem kell, hogy a remek szelsojatekaval az egyik legnagyobb tehetsegem.

MAS:

Alex Szabó
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége természetfeletti szintrõl titáni szintûre változott.

Valentin Grec
A játékos Védekezés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintre fejlõdött.
Egy képesség növekedett!

Sebastian Katholm
A kitartó munka meghozta gyümölcsét, Védekezés képessége nagyszerû szintrõl kiemelkedõ szintûre változott.

Karrierem elso titani vedojet sikerult kinevelnem!😊 Hamarosan megy is atadora a srac.
kovacsgeri
Ha sok orvost alkalmazol, akkor jövõhéten már talán megkaphatja az edzést, hamar gyógyulnak. Kb 1 hét x napra le lehet redukálni ezt a gyógyulási idõt, de ha szerencséd van akkor szerdai barátságosra is felépülhet, nem számolgattam.
http://ht-box.ru/healing.php

Jakuza001
3 hetre egy 17 eves azonnal ? 😄DD
Hat igen ismeros volt egy sorozatom, hogy a fiatal jatekosaim minden heten 3 hetekre serultek le eleg alacsony megterhelesu edzes mellett es termeszetesen olyan periodusban, ahol 3 letfontossagu merkozesem volt egymas utan. 3 het alatt 8 vagy 9 serultem lett, volt hogy egy merkozesen 4 amibol, 3db 3 hetes volt.
Altalaban megfigyeltem, hogy nalam mindig a komoly tetmerkozeseken serulnek le vagy elotte es semmit nem szamit mennyi gyurom van. Kivancsi is leszek a hetvegere, mert utoldo forduloban az elsovel jatszom aki 3 ponttal van csak elottem. Mondjuk a tul nagy golkulonbsege miatt teljesen mindegy, de azert kivancsi vagyok lesz e serult.

Majd leirom mi tortent.

JimKirk
Hat nem leserult egybol az elso meccsen 3 hetre!?<#shakehead> Ez mar vicc komolyan mondom!<#fejvakaras>
JimKirk
Sysfox jol beszel, vedoket edzek!😊

Igazad van, tudom...<#rinya> Ki is raktam atadora gyorsan!